-
Ας κανουμε ενα τοπικ με γεν ικου περιεχομενου παιχνιδια.
Mε 3D engine το νεο Football Manager
http://www.sigames.com/graphics/images/1725.jpg' target='_blank' target='_blank
http://www.sigames.com/softography.php?type=view&id=31' target='_blank' target='_blankTo oποιο ερχεται στις αρχες Νοεμβρη
Ωραιο μιας και δειχνει τον αγωνα απο ψηλα και οχι οπως pro kai fifa κρατωντας ετσι το στυλ του...
-
http://www.sigames.com/softography.php?type=view&id=31' target='_blank' target='_blankTo oποιο ερχεται στις αρχες Νοεμβρη
Ωραιο μιας και δειχνει τον αγωνα απο ψηλα και οχι οπως pro kai fifa κρατωντας ετσι το στυλ του...
-
-
Λείπει το Wii από τον τίτλο.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ας κανουμε ενα τοπικ με γεν ικου περιεχομενου παιχνιδια.Mε 3D engine το νεο Football Manager
Ωχ! Οδευουμε προς κριση στη σχεση
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
http://www.sigames.com/graphics/images/1725.jpg' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.sigames.com/softography.php?type=view&id=31' target='_blank' target='_blank' target='_blankTo oποιο ερχεται στις αρχες Νοεμβρη
Ωχ! Οδευουμε προς κριση στη σχεση
Πτυχιο ποτε...
-
Golden Paladin 2008!
Το Age4Greeks παρουσιάζει το
Δεύτερο Πρωτάθλημα 1vs1 Age of Empires II: The Conquerors
Κι όμως το 'AoC' ακόμα ζει και βασιλεύει!
Πάρτε μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα του καλύτερου παιχνιδιού της σειράς Age of Empires.
Click στη φωτό για να δηλώσετε συμμετοχη.
Δήλωση συμμετοχών μέχρι τις 30/09/08 !!
Έναρξη: Κυριακή 05/10/08 !!Σας περιμένουμε!
-
περιμενουμε καινουριο total war 18th century version....
αν και το medieval 1 παραμενει κορυφη!!!
-
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Golden Paladin 2008!
Το Age4Greeks παρουσιάζει το
Δεύτερο Πρωτάθλημα 1vs1 Age of Empires II: The Conquerors
Κι όμως το 'AoC' ακόμα ζει και βασιλεύει!
Πάρτε μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα του καλύτερου παιχνιδιού της σειράς Age of Empires.
Click στη φωτό για να δηλώσετε συμμετοχη.
Δήλωση συμμετοχών μέχρι τις 30/09/08 !!
Έναρξη: Κυριακή 05/10/08 !!Σας περιμένουμε!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ STRATEGY ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!
τι τελειο παιχνιδι!!!ειχαμε μια πανισχυρη τριαδα εγω και αλλα 2 φιλαρακια και λιωναμε team islands πριν παιξουμε με αλλους γραφαμε το σχεδιο μας σε χαρτι και το αναλυαμε για παρα πολλη ωραEγω ειδικευομουν στους ισπανους και στις ναυμαχιες..ειναι τρομερο παιχνιδι γιατι εχει ανεξαντλητες στρατηγικες και απο τα λιγα που παιζει πραγματικο ρολο η οικονομια ο χαρτης και ο σχηματισμος των μοναδων σου...
Τι μου θυμισες ρε φιλε...Εχω σκουριασει ομως τωρα... πού να παω και μαλιστα σε τουρνουα ...καποτε εφτιαχνα απο το τιποτα πληρη στολο σε 24 λεπτα,με βαση πληρως οχυρωμενη και τους ελεφαντες του συμπαικτη επιβιβασμενους και ετοιμους για αποβαση
τωρα ουτε που βρισκονται τα upgrades μου δε θυμαμαι -
μιας και μιλαμε και για κονσολες να ευχηθω καταρες και καρκινο στη microsoft και το πραγματικα
'ιταλικο δεκαετιας 80' xbox360...παντα προσεχα τις κονσολες μου..ακομα και τα playstation 1+2 που ειχαν μεινει στα χερια πολλων εμενα μου δουλευουν ακομα τελεια..
αυτο που εγινε με τα xbox ομως ηταν ντροπη...οταν ειδα τo 'ring of death' με ακουγε ολη η γειτονια...και δεν ειμαι ο μονος...λενε οτι το διωρθωσαν τωρα,αλλα αυτοι που ναι εκτος εγγυησης(και φλασαρισμενοι ) τι θα κανουν?? δεν εχω καμια ορεξη να δωσω ουτε ενα cent και να τρεχω για επισκευες...
PC και παλι PC και σε αυτο ειμαι εγκαθετος ειδικα αυτη τη περιοδο που μια απλη(και φθηνη) 8αρα κανει λιπασμα τις high-end ηλιθιο-κονσολες
Επισης επειδη εχω διαφωνησει με πολλους για το ποσο κοστιζει να παιζεις σε pc και ποσο σε κονσολα,απλα να θυμισω ποσο κανει μια TFT τηλεοραση για να βλεπεις σωστα αυτο που παιζεις...
το μονο κακο ειναι οι αποκλειστικοτητες,αλλα λεφτα για ps3 για να δω το τελος του metal gear και να παιξω gran turismo δε δινω!!!!
-
Στο PC δε σου έχει χαλάσει ποτέ τίποτα;
Εγώ έχω κάψει 2 M/B, μία κάρτα γραφικών, μία ram και ένα τροφοδοτικό.
Ένας φίλος έχει κάψει 3 Μ/Β.Αυτοί που είναι φλασαρισμένοι να το σκεφτόντουσαν από πριν.
Μια χαρά βλέπεις αυτό που παίζεις και χωρίς TFT. Επίσης στην TFT θα βλέπεις και τηλέοραση. Δε θα την πάρεις μόνο για την κονσόλα.Τουλάχιστον στην κονσόλα ξέρεις ότι όποιο παιχνίδι βγει όσο καιρό είναι στην αγορά θα παίζει χωρίς αναβάθμιση.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ένας φίλος έχει κάψει 3 Μ/Β.Αυτοί που είναι φλασαρισμένοι να το σκεφτόντουσαν από πριν.
Μια χαρά βλέπεις αυτό που παίζεις και χωρίς TFT. Επίσης στην TFT θα βλέπεις και τηλέοραση. Δε θα την πάρεις μόνο για την κονσόλα.Τουλάχιστον στην κονσόλα ξέρεις ότι όποιο παιχνίδι βγει όσο καιρό είναι στην αγορά θα παίζει χωρίς αναβάθμιση.
ναι αλλα η εγγυηση του πλαισιου πραγματικα τα χει δωσει ολα!!!!αυτοι δε κοιτανε καν αν κατι εχει οντως χαλασει...
τους παω μια μερα την 7900gt μου τους λεω οτι βγαζει σκουπιδια η οθονη και πηγαν να μου δωσουν μια αλλη βλακεια...
τους λεω μπορω να δωσω επιπλεον λεφτα να παρω 8800gt μου λενε ναι , ετσι εκανα σουπερ αναβαθμιση με 45 ευρωαλλα γενικα ο,τι εχει χαλασει με καλυπτουν μια χαρα..ειδικα αν το βρω εγω και δε χρειαζεται να ψαξουν(και μου τρωνε το χρονο )
-
επισης το pc ειναι 2 ετων και παιζει crysis κατι που οι κονσολες απλα δε μπορουν να τρεξουν...
Μπορεις να κανεις φθηνες αναβαθμισεις... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι αλλα η εγγυηση του πλαισιου πραγματικα τα χει δωσει ολα!!!!αυτοι δε κοιτανε καν αν κατι εχει οντως χαλασει...
τους παω μια μερα την 7900gt μου τους λεω οτι βγαζει σκουπιδια και μου δωσαν αλλη βλακεια...
τους λεω μπορω να δωσω επιπλεον λεφτα να παρω 8800gt μου λενε ναι και ετσι εκανα σουπερ αναβαθμιση με 45 ευρωαλλα γενικα ο,τι εχει χαλασει με καλυπτουν μια χαρα..ειδικα αν το βρω εγω και δε χρειαζεται να ψαξουν(και μου τρωνε το χρονο )
Μα και το Xbox στο φτιάχνουν στην εγγύηση χωρίς πολλά πολλά.
Μια χαρά μπορούν να παίξουν Crysis οι κονσόλες.
-
α ναι????πουντο????οι καρτες των κονσολων σιγουρα δε μπορουν... αρα το χβοχ για κανενα λογο και το ps3 που εχει τη δυνατοτητα να βγαλει υπεργραφικα με τον υπερεπεξεργαστη του θελει καποιον να κατσει να προγραμματισει με βαση αυτον...
ετσι λοιπον τα μονα υπεργραφικα που θα δεις στο ps3 θα ναι στο gt γιατι ολα τα αλλα παιχνιδια και ειδικα αυτα που βγαινουν και για pc/xbox ειναι παντα χειροτερα στο ps3 μιας και καρτα γραφικων του ειναι αστεια..οσο για την εγγυση του ΧΒΟΧ ειναι για ενα χρονο,ΑΝ δε το χεις φλασαρει
και μετα πλερωνεις..αν ομως το χεις φλασαρει δε δεχονται να στο επισκευασουν ετσι πρεπει να πας στο πειρατη σου να στο 'ξεφλασαρει' και πολλη ταλαιπωρια...εδω και 4 μηνες το χω και σκονιζεται... -
Η ίδια η εταιρεία είχε πει ότι δε θα ασχοληθεί με κονσόλες.
Το λάθος το πλήρωσε με χαμηλές πωλήσεις. -
κοιτα στο ΧΒΟΧ 1 δεν εβγαλαν κερδη...στο 2 εριξαν πολυ τη ποιοτητα μιας και ειχαν ηδη το κοινο τους,αλλα και γιατι ηθελαν να βγαλουν επιτελους κερδη,εχοντας παραλληλα ανταγωνιστικη τιμη εναντι του ps3..
το ps3 ενω εγινε πλεον αξιοπιστο και πολυ πιο ποιοτικο εκανε τα εξης λαθη, ειναι παρα πολυ ακριβο(λογω ποιοτητας) και χρησιμοποιει blu-ray..το δευτερο ειδικα απετρεψε πολλους πειρατες να το αγορασουν..
Ετσι η microsoft περασε για πρωτη φορα το μεγαλο της αντιπαλο ο οποιος δεν πιανει ουτε το wii..
βαλε και το παραγοντα xbox-live για το εξωτερικο...το ρεζουμε,αυτη τη στιγμη εχει αρχισει να βγαζει χρηματα και σκοπευει να ξεζουμισει το 360 μεχρις εσχατον..
δλδ για καιρο δε σκοπευει να βγαλει νεα κονσολα μεχρι να εξαντλησει καθε περιθωριο..
η τεχνολογια ομως προχωρα και το crysis(αν και ουσιαστικα μοναδικο) ειναι ενα παραδειγμα...δε ομως ξερω που θα παει αυτη η κατασταση,θα δειξει...οσο για την αναβαθμιση θα σου θυμισω κατι..οι κονσολες δεν ειχαν ποτε αναβαθμιση(εκτος του n64 )
αλλα ουτε και Patch επισης στο χβοχ εχουν βγει πολλα παιχνιδια βεβιασμενα με τη προοπτικη να βγαλουν μετα patch sto xbxo live...
τι γινεται με αυτον που δεν εχει dsl και τι γινεται με τον ελληνα που δεν εχει xbox live(ή το πειρατη )...θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα το sprinter cell χωρις v-sync που ηταν παρα πολυ ενοχλητικο και λυνοταν με patch και θυμαμαι τη προχειροφτιαγμενη εκδοση του command and conquer 3..το πρωτο cnc με population limit ουτε στο ps1 δε γινοταν αυτη η ξεφτιλα...
-
Τα patches είναι free ακόμα κι αν δεν έχει συνδρομή στο xbox live. Επίσης, εφόσον ξέρεις εξαρχής ότι όταν το φλασάρεις χάνεις την εγγύηση, είναι λίγο άτοπο να παραπονιέσαι. Όπως με το S3 δεν κάνεις πειράματα, έτσι μην κάνεις και με το xbox, ειδικά αν δεν είσαι έτοιμος να υποστείς τις όποιες συνέπειες.
-
Η ποιότητα στο 360 έπεσε λόγω της βιασύνης της Microsoft να προλάβει τον ανταγωνισμό και της έλλειψης πείρας στην κατασκευή τέτοιου είδους hardware. Η ποιότητα στα τελευταία έχει ανέβει με παράλληλη μείωση της τιμής.
Το PS3 είναι ακριβό λόγω cell και blu-ray. Τώρα που έπεσε το κόστος παραγωγής τους μειώθηκε και η τιμή και μάλιστα με καλύτερο hardware από τις πρώτες φουρνιές. Η πειρατεία επηρεάζει μόνο την ελληνική αγορά σε μεγάλο βαθμό.
Η MS το πιθανότερο είναι να βγάλει καινούρια κονσόλα πριν από τους αντιπάλους. Εγώ πιστεύω μέσα στο 2010 θα την έχουμε σίγουρα.
Το crysis το παίζουν τα 360 και PS3. Η εταιρεία ήδη δουλεύει την CryEngine 2 πάνω σε αυτές.Η αδυναμία αναβάθμισης είναι στα θετικά των κονσολών. Ξέρεις ότι αυτό που έχεις θα παίζει ό,τι βγει.
Η κατάσταση με τα patch είναι δυστυχώς ανυπόφορη και στις κονσόλες και στους υπολογιστές. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα patches είναι free ακόμα κι αν δεν έχει συνδρομή στο xbox live. Επίσης, εφόσον ξέρεις εξαρχής ότι όταν το φλασάρεις χάνεις την εγγύηση, είναι λίγο άτοπο να παραπονιέσαι. Όπως με το S3 δεν κάνεις πειράματα, έτσι μην κάνεις και με το xbox, ειδικά αν δεν είσαι έτοιμος να υποστείς τις όποιες συνέπειες.οταν εισαι φλασαρισμενος αργα ή γρηγορα τρως ενα ωραιοτατο ban και δε ξαναμπαινεις ποτε...
δεν ειναι θεμα πειραματισμου,μιας και δεν ευθυνεται το φλασαρισμα που τα φτυνει
Επισης δε γινεται να τη βγαλεις με αυθεντικα παιχνιδια των 70 ευρωκαι αλλο να κανεις πειραματα μερικων εκατονταδων ευρω και αλλο καποιων δεκαδων χιλιαδων...
οτι τον παιρνει τον καθενα...
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)