-
Αν το κάνεις region free DVD λογικά θα είναι οκ
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
-
επειδή ο κιουσης με είχε φοβίσει για το tomb raider και το πρόβλημα που είχε με τους drivers δεν το είχα ακόμα εγκαταστήσει!
To έκανα λοιπόν χθες! Για μένα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που έχω παίξει αφού τα παλαιότερα αν και τα ήξερα δεν με συγκινούσαν αφού γενικά δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια που πρέπει να ψάχνεις με τις ώρες αλλά και γενικότερα εκείνα που βλέπεις τον ήρωα σε τρίτο πρόσωπο!
Όπως και να έχει το έβαλα...
έβαλα όλες τις ρυθμίσεις στο ultimate, το anisotropic στο 16χ, 1080p, όλα τέρμα προκειμένου να ξεκινήσω να δοκιμάζω αφαιρώντας,έως ότου να είναι playable...
Έκπληξη!!! Αυτό έτσι έφτανε τα 42 frames min, 54 max στο ενσωματωμένο benchmark!!!
Μια χαρά έπαιζε λοιπόν και φυσικά το άφησα έτσι!
Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο σε γραφικά και ήχο και το έφτασα στο 4% στο easy χωρίς χρήση cheats! Οι γρίφοι βγαίνουν σχεδόν μόνοι τους μέχρι τώρα αλλά με βλέπω στο μέλλον να τσατίζομαι οπότε τα cheats θα ενεργοποιηθούν τότε!
Μου έκανε επίσης εντύπωση που είναι τόσο ελαφρύ σε σχέση με fc3, crysis3, bf3 ενώ δεν υστερεί ιδιαίτερα σε γραφικά!
Η φάση με το εφέ στα μαλλιά που λέτε είναι εντυπωσιακή αλλά χρειάζεται να βελτιωθεί λίγο ακόμα στο μέλλον διότι είναι λίγο ψεύτικη σε σχέση με την κίνηση της ηρωίδας! Πολύ καλά χαρακτηρίζω και τα cinematics... -
Σε τι σύστημα αυτές οι επιδόσεις (CPU/GPU);
-
phenom ii 975, msi 660ti pe
-
το παιζει σε ολα utimate η ti? και με το ultrex ενεργοποιημενο? δεν το φανταζομουν και το ειχα αφησει στο high
-
αν έχουμε την ίδια τα παίζει...
δεν ξέρω ΒΈΒΑΙΑ τις διαφορές στις υλοποιήσεις του κάθε κατασκευαστή. Από την άλλη η συγκεκριμένη είναι factory o/c! Συμπεραίνω ότι θα λιτουργεί ανάλογα σε όλες τις μη στοκ 660τι -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
το παιζει σε ολα utimate η ti? και με το ultrex ενεργοποιημενο? δεν το φανταζομουν και το ειχα αφησει στο highΠοιο high?
Ultra το έπαιζε η 6950
Οι τωρινές δυνατές κάρτες το χουν χαλαρά σε ultimate
Βέβαια θέλεις τέρατα για να ανέβει και το ΑΑ εκτός από το μαλλί.
Αλλά δε χρειάζεται πιστεύωSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
δεν το ψαχνω πολυ συνηθως, τα βαζω high και αν παιζει δεν ασχολουμαι αλλο, και ειχα ακουσει οτι ειναι βαρυ, μαλλον δεν εχω συνειδητοποιησει ακομα ποσο πιο δυνατο ειναι το νεο pc απο το προηγουμενο
-
Γενικά καλό το tomb raider, πρεπει να το δοκίμασαν αρκετοί που δεν έχουν παίξει κανένα από τα παλιά. Δεν περίμενα να έχει όμως τόσο κρέας, νησάκι με χιλιάδες πτώματα, ούτε zombie apocalypse νάταν. Το tressFX ψιλομάπα μου φάνηκε, χωρίς αυτό είχε άνετα +10-15 fps και με τους beta nvidia drivers έστρωσε.
Επίσης το Bioshock πολύ καλό και πανάλαφρο, γραφικά τίποτα το σπουδαίο, ωραία περιβάλλοντα όμως. Την έχουνε καταβρεί οι εταιρείες με περίεργα σενάρια, πολλαπλά σύμπαντα και buzzing endings. -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
δεν το ψαχνω πολυ συνηθως, τα βαζω high και αν παιζει δεν ασχολουμαι αλλο, και ειχα ακουσει οτι ειναι βαρυ, μαλλον δεν εχω συνειδητοποιησει ακομα ποσο πιο δυνατο ειναι το νεο pc απο το προηγουμενοΜάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει
Το tr για το οπτικό αποτέλεσμα ήταν πολύ ελαφρύ
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Γενικά καλό το tomb raider, πρεπει να το δοκίμασαν αρκετοί που δεν έχουν παίξει κανένα από τα παλιά. Το tressFX ψιλομάπα μου φάνηκε, χωρίς αυτό είχε άνετα +10-15 fps και με τους beta nvidia drivers έστρωσε. Επίσης το Bioshock πολύ καλό, την έχουνε καταβρεί οι εταιρείες με περίεργα σενάρια, πολλαπλά σύμπαντα και buzzing endings.Το tress fx είναι νέα τεχνολογία ακόμα, οπότε λογικό είναι να έχει τα θέματα της
Όμως προοριζόταν κυρίως για high end συστήματα που δε θα τους έλειπαν τα 15fps
-
δεν προσφερει και τιποτα αυτο ειναι το θεμα
ρεαλιστικα μαλλια ειναι το λιγοτερο που μας απασχολει στο θεμα ρεαλισμος γενικα
-
Όλα χρήσιμα είναι και με το καιρό θα γίνει καλύτερο και δε θα μας απασχολεί πόσο βαρύ είναι
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν, καλά είναι και τα διάφορα trailers που μας δείχνουν με τις δυνατότητες των μηχανών γραφικών, όμως αυτά που περνούν στα παιχνίδια είναι που έχουν σημασία
Τώρα που έχουμε δει αυτό, είναι αυτονόητο στο μέλλον να το δούμε ξανά καλύτερα υλοποιημένο, μέχρι που θα φτάσουμε να θεωρείται αυτονόητο να υπάρχουν φυσικά μαλλιά στα παιχνίδια όπως υπάρχουν καλές σκιές, καλοί φωτισμοί κτλ..
το tomb raider για μενα παντως ηταν υποδειγμα port παιχνιδιου σε pc και για ολα αυτα που προστεθηκαν σε σχεση με τις κονσολες και γιατι ηταν ελαφρυ, αλλα κυριως και γιατι μπορουν να το τρεξουν μια χαρα αρκετα αδυναμοι υπολογιστες και οι πιο δυνατοι θα εχουν περισσοτερο eye candy
η μονη παραφωνια ειναι αυτα που εγιναν με την nvidia, αλλα και αυτοι μια φορα τους εκατσε η στραβη και κλαιγονταν ολη την ωρα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Όλα χρήσιμα είναι και με το καιρό θα γίνει καλύτερο και δε θα μας απασχολεί πόσο βαρύ είναιΑπό κάπου πρέπει να ξεκινήσουν, καλά είναι και τα διάφορα trailers που μας δείχνουν με τις δυνατότητες των μηχανών γραφικών, όμως αυτά που περνούν στα παιχνίδια είναι που έχουν σημασία
Τώρα που έχουμε δει αυτό, είναι αυτονόητο στο μέλλον να το δούμε ξανά καλύτερα υλοποιημένο
ρεαλιστικα μαλλια οχι ευχαριστω
ισως καλυτερη φυσικη περπατηματος να εχει αντικτυπο το πατημα σε καθε τερεν που βρισκεσαι οχι να τρεχεις γρηγορτερα απο τον μπολτ οταν εισαι σε λασπη ενα πραγμα
υπαρχουν παρα πολλα πεδια ακομη που χρειαζεται εξελιξη το θεμα
αλλα..
απο την αλλη δεν εχω δει παιχνιδι εκει εξω που να εχει ενταξει πληρως μια νευτωνια φυσικη στο οτιδηποτε υπαρχει εκει μεσα
ισως οταν ξαναγινει η στροφη προς το immersion και οχι στα ουαου γραφικα θα δουμε κατι -
στο tr εγινε motion capture με κανονικη κοπελιτσα , οχι κανα κομμαντο
τι παραπανω να εκαναν ;
-
τι δεν καταλαβαινιεις
η φυσικη ειναι το θεμα το immersion το να σε κανει να νιωθεις οτι εισαι εκει αυτο λειπει απο τα σημερινα παιχνιδια
δεν ειναι δα οτι δεν υπαρχει η τεχνολογια του να τα κανεις τουμπανα απλα δεν τα κανουν -
ναι οκ καταλαβαινω τι λες, αλλα σε καποιο βαθμο γινεται κι αυτο
τελεια οχι , αλλα γινεται
τελοσπαντων δεν παραπονιεμαι γιατι γινονται σοβαρες προσπαθειες στο τεχνικο τομεα των παιχνιδιων, το ιδιο το gameplay ειναι που με απασχολει, ειδικα οσο μεγαλωνω και γινομαι πιο εκλεκτικος
-
Είχε/Έχει παραγγείλει κανείς απο εδώ OUYA ?? (mjacob?)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Είχε/Έχει παραγγείλει κανείς απο εδώ OUYA ?? (mjacob?)εγω απο το Kickstarter αλλα δεν βλεπω να το περνω για βδομαδες ακομη
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)