-
παλι nvidia?
το παιχνιδι θα φταιει -
Πάντως τώρα που το τελείωσα να πω ότι προς το τέλος που το γυρνάει σε πολύ πιστολίδι και action sequence γίνεται
λίγο κουραστικό, δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι το γύρισα στο easy... Με ποσοστό ολοκλήρωσης 77% αν θυμάμαι
καλά, πρέπει να άφησα αρκετά σημεία και optional tombs ανεξερεύνητα, είναι μεγάλο παιχνίδι και δεν το περίμενα
με 10gb. Έκαναν και μια μ@λ@κία κατά την μεταφορά από κονσόλα, πχ εδώ http://www.youtube.com/watch?v=OPJUT_kz6FI&t=45m58s στο pc δεν σου δείχνει τι να πατήσεις και αν δεν θες να ξοδέψεις τα μισά πυρομαχικά σου για να το δοκιμάσεις πολλές φορές, πρέπει να κάνεις reload checkpoint συνέχεια. Λεπτομέρεια βέβαια αλλά εκνευριστική. -
εχω λιωσει στα γελια στο far cry, ανεβαινει ο πρωταγωνιστης με τον αδερφο του σε ενα ελικοπτερο να αποδρασουν και του λεει μαθε να το οδηγας γιατι εγω θα πυροβολω τους κακους, μααααα δεν εχω ιδεα λεει ο αλλος, και απανταει ο πρωταγωνιστης: use the force
-
Μαζί με ένα φίλο αγοράσαμε πρόσφατα δύο κάρτες γραφικών της ATI (7850 και 7950, τα σπάνε...) και μαζί με αυτές μας δόθηκαν ως δώρα μερικά παιχνίδια (Tomb Raider, Bioshock (χ2), και Crysis). Επειδή κανείς μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το Bioshock, σκεφτήκαμε να πουλήσουμε τα αντίτυπά μας (δηλαδή τους κωδικούς προκειμένου να τα κατεβάσει κανείς από το Steam), σε τιμή μικρότερη από την εμπορική (έχουν 50 € στο steam, εμείς λέμε να τα δώσουμε για 40 € έκαστο αλλά την τελική τιμή μπορούμε να τη συζητήσουμε). Αν κανείς τα θέλει, ας μου πει με PM. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 26 Μαρτίου.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Πάντως τώρα που το τελείωσα να πω ότι προς το τέλος που το γυρνάει σε πολύ πιστολίδι και action sequence γίνεται
λίγο κουραστικό, δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι το γύρισα στο easy... Με ποσοστό ολοκλήρωσης 77% αν θυμάμαι
καλά, πρέπει να άφησα αρκετά σημεία και optional tombs ανεξερεύνητα, είναι μεγάλο παιχνίδι και δεν το περίμενα
με 10gb. Έκαναν και μια μ@λ@κία κατά την μεταφορά από κονσόλα, πχ εδώ http://www.youtube.com/watch?v=OPJUT_kz6FI&t=45m58s στο pc δεν σου δείχνει τι να πατήσεις και αν δεν θες να ξοδέψεις τα μισά πυρομαχικά σου για να το δοκιμάσεις πολλές φορές, πρέπει να κάνεις reload checkpoint συνέχεια. Λεπτομέρεια βέβαια αλλά εκνευριστική.εμένα που παίζω με χειριστήριο έχω την εντύπωση οτι μου τα βγάζει , ή τελοσπάντων τα κάνω όλη την ώρα αυτα
υπάρχει ένα άλλο θέμα ότι στα Pc ανεξαρτήτως κάρτας δεν βγάζει lens flare εφφέ , όπως πιτσιλιές με αίματα , φως που διαθλάται κ.α. θέλει patch και κάτι άκουσα ότι βγήκε , θα το τσεκάρω
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Μαζί με ένα φίλο αγοράσαμε πρόσφατα δύο κάρτες γραφικών της ATI (7850 και 7950, τα σπάνε...) και μαζί με αυτές μας δόθηκαν ως δώρα μερικά παιχνίδια (Tomb Raider, Bioshock (χ2), και Crysis). Επειδή κανείς μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το Bioshock, σκεφτήκαμε να πουλήσουμε τα αντίτυπά μας (δηλαδή τους κωδικούς προκειμένου να τα κατεβάσει κανείς από το Steam), σε τιμή μικρότερη από την εμπορική (έχουν 50 € στο steam, εμείς λέμε να τα δώσουμε για 40 € έκαστο αλλά την τελική τιμή μπορούμε να τη συζητήσουμε). Αν κανείς τα θέλει, ας μου πει με PM. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 26 Μαρτίου.είναι γνωστή προσφορά της amd αυτή που τρέχει αυτή τη περίοδο
το μεγάλο σας λάθος εδώ είναι οτι δεν θα ασχοληθείετε με το bioshock.. κακώς , γιατί θα είναι παιχνιδάρα
τώρα σε ό,τι αφορά τις αγορές , εγώ αν είναι να το πάρω θα το πάρω σε hard copy (αντιπαθώ το steam ), όταν κατρακυλήσει η τιμή του κάπου στο 20αρικο
άμα το βγάλετε πουθενά αγγελία όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί πάντως , απλά δε ξέρω σε τι τιμή θα ενδιαφερθεί
-
περιμενε εσυ να δεις τετοια τιμη σε Hard copy
το steam ομως εχει προσφορες τρελες τις πιο πολλες μερες ετσι χτυπησα τα penumbra
-
rip THQ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
περιμενε εσυ να δεις τετοια τιμη σε Hard copyτο steam ομως εχει προσφορες τρελες τις πιο πολλες μερες ετσι χτυπησα τα penumbra
δε τη γουσταρω καθολου τη valve και δε γουσταρω καθολου να δινω λεφτα για πραγματα που δε μπορω να πιασω
ειμαι νοοτροπια '90s θα μου πεις τωρα, αλλα ειμαι
πάντως καλες τιμες απο πολλες εταιρειες παιζουν μετα απο καποιο καιρο, πχ βλεπω hitman στο 20αρικο , βλεπω ηδη tomb raider κατω απο 30 ακομα και σε ελληνικα μαγαζια
κατι τετοια παιχνιδια που ηταν πολυ καλα, προσωπικα θα τα τιμησω για να τα εχω στη συλλογη μου στο ραφι μου και οχι σε καποιο account στο cloud
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
rip THQΗ relic πάντως, που ήταν ιδιοκτησία της THQ, αγοράστηκε από τη Sega και το Company of Heroes 2 θα βγει σε κυκλοφορία τον Ιούνιο...ας ελπίσουμε να τύχει και ανάλογης υποστήριξης μετά την κυκλοφορία του.
το μεγάλο σας λάθος εδώ είναι οτι δεν θα ασχοληθείετε με το bioshock.. κακώς , γιατί θα είναι παιχνιδάρα
τώρα σε ό,τι αφορά τις αγορές , εγώ αν είναι να το πάρω θα το πάρω σε hard copy (αντιπαθώ το steam ), όταν κατρακυλήσει η τιμή του κάπου στο 20αρικο
άμα το βγάλετε πουθενά αγγελία όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί πάντως , απλά δε ξέρω σε τι τιμή θα ενδιαφερθεί
Όσο για το Bioshock.....απλά δε μ' αρέσουν τα first person shooters οπότε δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Θα το βγάλω σε αγγελία στο ebay αν δεν ενδιαφερθεί κανείς απ' εδώ...πολλοί το κάνουν και πετυχαίνουν συχνά τιμές κοντά στην εμπορική, καθώς οποιοσδήποτε θα προτιμούσε να δώσει έστω και 5 ευρώ λιγότερα για ένα παιχνίδι.
-
Βγηκε patch για το tomb raider , βαλτε το
βελτιωνει τις επιδοσεις και εμφανιζει κανονικα τα εφφε στην οθονητα προβληματα στις nvidia παραμενουν, λογικα μεχρι να ερθει driver
-
διαβάζω τώρα για τον σαματά που έχει γίνει με το simcity και το drm του. Καλά να πάθετε άπληστα σκουλήκια
-
Περί Simcity, το παρακάτω γράμμα υπαλλήλου της EA τα λέει όλα
http://www.forbes.com/sites/insertcoin/ ... ic-letter/ -
καλά αυτός τώρα τα κατάλαβε όλα αυτά;(αν όντως είναι υπάλληλος της ea) κάλιο αργά παρα ποτε
-
η ΕΑ εχει βαλθει να καταστρεψει ολες τις εταιρειες , και μεχρι στιγμης τα παει μια χαρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Βγηκε patch για το tomb raider , βαλτε το
βελτιωνει τις επιδοσεις και εμφανιζει κανονικα τα εφφε στην οθονητα προβληματα στις nvidia παραμενουν, λογικα μεχρι να ερθει driver
Eννοεις το v1.0.718.4??
Κατεβαζω, thank you για την επισημανση, δε θα το επαιρνα χαμπαρι. -
ε μα για αυτο ειμαι εδω
ναι κανει δουλιτσα και ανεβάζει και τις επιδόσεις . πέρα απο avg fps , πηρα παρα πολυ στα ελαχιστα fps γιατι εκανε κατι βουτιες
-
για μας τίποτα ακόμα φαντάζομαι...μεσα του μήνα και αν!
Φάγανε φόλα στην nvidia με δαυτο -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Η relic πάντως, που ήταν ιδιοκτησία της THQ, αγοράστηκε από τη Sega και το Company of Heroes 2 θα βγει σε κυκλοφορία τον Ιούνιο...ας ελπίσουμε να τύχει και ανάλογης υποστήριξης μετά την κυκλοφορία του.έτσι μάλλον σώνεται και το warhammer 40.0000
τώρα μένει να δoume τι θα γίνει με το darksiders, στο wikipedia διάβασα ότι έχει δηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του η platinum games. Mακάρι να προχωρήσει το ενδιαφέρον γιατί πρόκειται για ένα πολύ ταλαντούχο (και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ) studio
η ΕΑ εχει βαλθει να καταστρεψει ολες τις εταιρειες , και μεχρι στιγμης τα παει μια χαρα
εσύ πρέπει να έχεις φάει τρελή πικρα με το dead space
-
δεν ξαναπαιζω dead space
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)