-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Και μάλλον η τελευταία ευκαιρία να πάρει κανείς οτιδήποτε THQ
γιατι?
ε, ψιλοψόφησε... κάτι σε κύκνειο άσμα είναι αυτό το humble
έχει κάνει default σε δάνεια μερικών δεκάδων εκατομμυρίων, μετοχή στο 1$, παραιτείται ο CFO, 20mil χασούρα στο τελευταίο Q κλπΘέλω darksiders 3!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Sata 2 είσαι ότι κι αν βάλεις καλό είναιSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
sata 3 είμαι...
gigabyte GA-990FXA-UD3 έχω! -
ο,τι και να βαλεις καλο ειναι λεμε
απο ενα σημειο και μετα δε νομιζω οτι καταλαβαινεις διαφορα
αν εβαζες τους πρωτους πρωτους ssd που βγηκαν μπορει οντως να καταλαβαινες με τους πιο προσφατους , αλλα πλεον τα γιγαντια read/write θα τα καταλαβαινες μονο αν αντιγραφεις αρχεια απο τον εναν ssd στον αλλο
το θεμα ειναι το seek time που ειναι μηδενικο και για τις περισσοτερες καθημερινες εργασιες σου η ταχυτητα ειναι εδω και καιρο παρα πολυ γρηγορη
το μεγαλο ζητουμενο ειναι να εχεις πιο ωριμη τεχνολογια και μεγαλυτερη αξιοπιστια, επισης τα λιγοτερα nm ειναι αυτα που εριξαν τις τιμες (αν και αντεχουν λιγοτερο θεωρητικα σε σχεση με τα περισσοτερα, εχουμε ομως μεγαλυτερες εγγυησεις σε σχεση με παλιοτερα )
παντως και στα παιχνιδια (για να ειμαστε on topic) υπαρχει διαφορα με τον ssd
ισως δεν ειναι και η μεγαλυτερη προτεραιοτητα μας να εχουμε ssd για αυτο το λογο (πολλοι μαλιστα βαζουν παιχνιδια σε μηχανικους), αλλα μια αισθητη διαφορα υπαρχει και σε αυτα -
Εγώ πάντως έδωσα 5.75$ για το πακέτο της THQ.
Τέλος οι αγορές για Δεκέμβρη. -
έβλεπα ένα βίντεο στο youtube που έδειχνε κάποιο παιχνίδι όπου τα frames per second ήταν καλύτερα από τον μηχανικό δίσκο διότι φόρτωνε περισσότερα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Εμένα με νοια΄ζει στην καθημερινή χρήση, στο μπουτάρισμα και στο άνοιγμα εφαρμογών και σελίδων. Στα παιχνίδια είναι μια χαρά το μηχάνημα!
-
στα pop-ups (σε sandbox παιχνιδια) θα ελεγα οτι υπαρχει μια διαφορα υπερ του ssd
και σιγουρα στους χρονους φορτωματοςΥΓ ασχετο , αλλα επειδη μου αρεσουν οι ναυμαχιες στο ac3 , ας βαλω μερικα screen
-
Ωραίο δείχνει!
τα έχω αγοράσει και τα 2 αλλά θα τα ξεκινήσω με την σειρά που βγήκαν. Απλά σκέφτομαι να το κάνω μετά το far cry 3...
εδώ και μέρες δεν εχω διάθεση να βάλω κάτι νέο στο πισι! Μάλλον θα μου έρθει η...ορεξη με τον ssd -
Bundle In A Box: Eclectic Delights BundleWar of the Human Tanks (Desura) [Greenlight]
Eversion
Delve Deeper
Fibrillation (Desura) [Greenlight]
Shadows on the Vatican, Act: I (Desura) [Greenlight]BTA (
-
Ξέρει κανείς λύση για το CoD BO2 ? Δεν έχω καθόλου ήχο !!!
-
Εγώ πάντως είχα κανονικά ήχο
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Εχω κάνει update drivers, έχω κάνει ό,τι μου έχει κατεβάσει η κούτρα μου και ό,τι βρήκα στο διαδίκτυο και τίποτα...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Εχω κάνει update drivers, έχω κάνει ό,τι μου έχει κατεβάσει η κούτρα μου και ό,τι βρήκα στο διαδίκτυο και τίποτα...δεν ειχα στο assassins2, και απεκτησα ανοιγοκλεινοντας τα enchancements στις συσκευες του ηχου στο control panel, ψαξ'το αν εχεις ορεξη
edit μιλαω για w7, για vista και πισω, το αντιστοιχο ειναι να παιξεις με το hardware acceleration
-
Win7 64αρια έχω...
Θα το κοιτάξω...
Άλλες ιδέες? -
βρε συ μηπως ειναι απλα θεμα ρυθμισεων και σου ξεφυγε τιποτα?
-
Τέτοια λες πια?
Ρε να μην εχει ηχο ουτε στα intros ουτε πουθενα ???
ΥΓ Και δεν φαίνεται και στον μίκτη !!! Λες και δεν έχει ανοίξει καθόλου το παιχνίδι...
-
το εχω δει αλλα δεν το έχω αγοράσει ακόμα....μου φαίνεται κονσολιά
πάντως αυτό το ace combat που τελείωσα με τσάτισε με την αμερικανιά του...κλασσικά ο κακός Ρώσος , σκίζουμε την Μόσχα με πυρηνικά και σώνουμε την Αμερική στο παραπέντε νικώντας σε αερομαχία τον κακό και διαλύοντας στον αέρα την βόμβα που εξαπέλυσε πάνω από το λευκό οίκο....
Μάλιστα... -
τα dead space ειναι τα resident του σημερα (οτι ηταν δηλαδη τα resident τα '90s)
τα 2 πρωτα ηταν πολυ καλα παιχνιδια, ελπιζω να μην απογοητευτω στο 3οοσο για το ace combat , ειπα να το παιξω αλλα ειδα σε review (και πολλους χρηστες που το εκραζαν) οτι εχουν γινει αλλαγες προς το χειροτερο σε σχεση με αυτα που ξεραμε
τι ειναι αυτη η μαλακια που κολλας απο πισω προφυλακτηρες και σημαδευεις με το οπλακι
αυτα δεν γινονταν παλια, ενταξει παντα arcade ηταν αλλα οχι κι ετσιδε γινεται να παιξεις παραδοσιακα χωρις αυτο γιατι οι αντιπαλοι εχουν ενα σωρο flares και πρεπει υποχρεωτικα να κανεις αυτη τη βλακεια
μετα απο αυτο αποφασισα να ριξω ακυρο πριν καν το δω , παρα τα ωραια γραφικα
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
πάντως αυτό το ace combat που τελείωσα με τσάτισε με την αμερικανιά του...κλασσικά ο κακός Ρώσος , σκίζουμε την Μόσχα με πυρηνικά και σώνουμε την Αμερική στο παραπέντε νικώντας σε αερομαχία τον κακό και διαλύοντας στον αέρα την βόμβα που εξαπέλυσε πάνω από το λευκό οίκο....
Μάλιστα...μονο που το ace combat είναι της namco
η αλήθεια είναι ότι οι ιάπωνες όταν φτιάχνουν action παιχνίδια με αμερικανο ήρωα το γαμάνε και ψοφάει, μου θυμίζουν τις αμερικανικες ταινίες των 80s
-
Είναι θεοί
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Μάλιστα...μονο που το ace combat είναι της namco
η αλήθεια είναι ότι οι ιάπωνες όταν φτιάχνουν action παιχνίδια με αμερικανο ήρωα το γαμάνε και ψοφάει, μου θυμίζουν τις αμερικανικες ταινίες των 80s
δεν αντιλέγω...απλά επειδή φοβούνται τους Ρώσους παραδοσιακά λειτουργούν ως ψυχροπολεμικοί Αμερικάνοι!
Ακόμα και στα coin op των 80'ς-90'ς αυτό το φώναζαν!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)