-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
αρχισα το arkham asylum
πολυ καλο και πολυ καλα γραφικα
να σε προλαβω πριν προχωρησεις και χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο,αν ειναι 'αγορασμενο' ψαξτο πολυ με τις διαφορες εκδοσεις,εγω την πατησα με διαφορα προβληματα στο 90% και ξενερωσα πολυ
μιλας για το χασιμο του save μετα την poison ivy , εχω καλη εκδοση και το 1.1 patch προσεχω πριν ψωνισω, διαβαζω σχολια και αφηνω λιγες μερες να δω τι παιζει , γιατι στην αρχη της αγοραστικης μου καριερας την ειχα πατησει αρκετες φορες
καλου κακου θα φροντισω να βρω το αρχειο του save να το χωσω σε φλασακι πριν φτασω εκει
σε μεγαλα παιχνιδια ειδικα τυπου fallout παντα εχω save μεσα σε φλασακι γιατι δεν ειναι να ξανακανεις ολη αυτη τη δουλεια -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
να λιωσω ειναι το call of duty : modern warfare 2 που βγαινει σε λιγες ημερεςτελειωνει γρηγορα, αλλα παντα το ξυλο ειναι πολυ καλο
το τρειλερ που ειδα υποσχεται πολλα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να λιωσω ειναι το call of duty : modern warfare 2 που βγαινει σε λιγες ημερες
τελειωνει γρηγορα, αλλα παντα το ξυλο ειναι πολυ καλο
το τρειλερ που ειδα υποσχεται πολλαρε εχω αρρωστησει με το game λεμε
-
αρχισα το arkham asylum
πολυ καλο και πολυ καλα γραφικα
να σε προλαβω πριν προχωρησεις και χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο,αν ειναι 'αγορασμενο' ψαξτο πολυ με τις διαφορες εκδοσεις,εγω την πατησα με διαφορα προβληματα στο 90% και ξενερωσα πολυ
μιλας για το χασιμο του save μετα την poison ivy , εχω καλη εκδοση και το 1.1 patch προσεχω πριν ψωνισω, διαβαζω σχολια και αφηνω λιγες μερες να δω τι παιζει , γιατι στην αρχη της αγοραστικης μου καριερας την ειχα πατησει αρκετες φορες
καλου κακου θα φροντισω να βρω το αρχειο του save να το χωσω σε φλασακι πριν φτασω εκει
σε μεγαλα παιχνιδια ειδικα τυπου fallout παντα εχω save μεσα σε φλασακι γιατι δεν ειναι να ξανακανεις ολη αυτη τη δουλειατσου,μιλαω για προβληματα που εχουν οι cracked εκδοσεις και δεν εμφανιζονται πχ τα σημεια που πιανει ο γαντζος οποτε μενεις κολλημενος σε ενα κτιριο-δωματιο και δεν μπορεις να προχωρησεις το παιχνιδι
http://www.dailytech.com/Pirates+Foiled ... e16224.htm
εγω το παθα σε 2 σημεια,στο πρωτο βρηκα λυση,στο δευτερο βαρεθηκα,αν την παθεις pm
-
εγω μιλαω για reloaded +patch 1.1
αλλοι χρηστες λενε οτι δουλευει τελεια αυτος ο συνδυασμος
δεν ψωνισα την εκδοση πριν την επισημη κυκλοφορια γιατι ειχε τρελα προβληματαθα δουμε, μεχρι τωρα ειμαι στο 20% απροβληματιστος
εσυ για ποια εκδοση μιλας για να ξερω αν εχουμε την ιδια για να ανησυχησω
στο xbox 360 παντως δουλευει τελεια..για pc το μονο προβλημα που ηξερα και το επαθαν 2 γνωστοι μου ειναι αυτο με το χασιμο του save
-
εγω μιλαω για reloaded +patch 1.1αλλοι χρηστες λενε οτι δουλευει τελεια αυτος ο συνδυασμος
δεν ψωνισα την εκδοση πριν την επισημη κυκλοφορια γιατι ειχε τρελα προβληματαθα δουμε, μεχρι τωρα ειμαι στο 20% απροβληματιστος
εσυ για ποια εκδοση μιλας για να ξερω αν εχουμε την ιδια για να ανησυχησω
στο xbox 360 παντως δουλευει τελεια..για pc το μονο προβλημα που ηξερα και το επαθαν 2 γνωστοι μου ειναι αυτο με το χασιμο του save
δεν θυμαμαι εκδοση,ηταν μια απο τις ripαρισμενες,τεσπα,ελπιζω να παει καλα το δικο σου,ειναι παιχνιδαρα παντως
-
κι εγω το ελπιζω και τωρα που μου το θυμισες παω να βαλω στο save μου σε φλασακι να ειμαστε σιγουροι
-
τελικα το τερματισα μια χαρα απροβληματιστα το batman
(ο συνδυασμος που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ τελικα ηταν ο σωστος και γενικα οταν αγοραζεις, αγοραζεις απο ονοματα του χωρου και αφου το παιχνιδι εχει δοκιμαστε επιτυχως απο κοσμο )
πολυ ωραιο παιχνιδι για ακομα μια φορα. και ειλικρινα αξιζει να ασχοληθεις μαζι τουθα ξεκινησω το resident evil 5 που προσφατα βγηκε για pc , μιας και ασχολουμαι απο παιδακος με τη σειρα..λιγο που το ειδα δε συγκρινεται με το batman, αλλα ελπιζω στη συνεχεια να ειναι καλο
περιμενω πώς και πώς το assasin's creed 2
εχω και το prtotype ναι παιξω, αλλα μου φαινεται ψιλοκουραστικο
-
Ρε μλκ ποσες ωρες παιζεις?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ρε μλκ ποσες ωρες παιζεις?οχι οσες θα θελα..αυτες τις μερες που θα εχω ελευθερο χρονο θα ξεσκιστω
εγω δεν ειμαι τιποτα, παλιοτερα ημουν πιο σοβαρος gamer αλλα οσο μεγαλωνεις εχεις κι αλλα πραγματα να ασχολεισαι..προσπαθω ομως να κραταω επαφη με το σπορ αφου μου αρεσει
τα μονα παιχνιδια που δεν παιζω ειναι αυτοκινητου προτιμω το real thing οπως επισης και mmorpgs γατι ειναι βαρετα και πρεπει να εισαι πολυ no lifer , καλυτερα να μιλας στο φορουμ
(και φυσικα αθλητικα ) -
οχι οσες θα θελα..αυτες τις μερες που θα εχω ελευθερο χρονο θα ξεσκιστω
εγω δεν ειμαι τιποτα, παλιοτερα ημουν πιο σοβαρος gamer αλλα οσο μεγαλωνεις εχεις κι αλλα πραγματα να ασχολεισαι..προσπαθω ομως να κραταω επαφη με το σπορ αφου μου αρεσει
τα μονα παιχνιδια που δεν παιζω ειναι αυτοκινητου προτιμω το real thing οπως επισης και mmorpgs γατι ειναι βαρετα και πρεπει να εισαι πολυ no lifer , καλυτερα να μιλας στο φορουμ
(και φυσικα αθλητικα )Εγω παλια ημουν μεγαλο junkie...αλλα πλεον γλυτωσα...Βεβαια με πιανω να λιωνω ακομα με το San Andreas ωωωωρες και να κανω απλα βολτες,αφου το εχω τερματισει καμποσες φορες.Τα ιδια παιζω με εξαιρεση οτι επιδιδομουν και στα NFS,βεβαια πλεον δεν μπορω να τα ακουμπησω γιατι οπως λες πλεον προτιμω το real thing.Eχω ερθει πολλες φορες στο τσακ να παρω 360 αλλα παντα κατι γινεται και τη γλυτωνω.Επαιξα λιγο προσφατα το prototype που ειπες...μου φανηκε πορωτικο!Μεγαλη ελευθερια κινησεων και αυτο με τρελαινει!
-
Πολύ καλό το Prototype με εντυπωσιακή αρχή αλλά κάπου προς το τέλος αν δε σου αρέσει και τόσο το είδος μπορεί να σε κουράσει.
Πολύ καλή η ελευθερία κινήσεων που σου δίνει.
Πολύ καλό το γεγονός ότι στο τέλος με τόσες δυνάμεις που έχεις είναι αρκετά δύσκολο να πεθάνεις.Προσωπικά δεν το βαρέθηκα και έκανα και όλα ta side quests.
-
οχι οσες θα θελα..αυτες τις μερες που θα εχω ελευθερο χρονο θα ξεσκιστω
(και φυσικα αθλητικα )Ναι δεν ειναι καθολου βαρετο να παιζεις αντιμετωπος με τον υπολογιστη. Τα MMORPS γνωριζουν επιτυχια ,γιατι εισαι αντιμετωπος και με αλλους παικτες και οχι μονο με τον υπολογιστη. Και εγω οταν ξεκινησα το WoW επαιζα ασταματητα. Τωρα το εχω περιορισει αρκετα ,αλλα απο τοτε που επαιξα MMORPG δεν μπορω να παιξω αλλα παιχνιδια. Τα βαριεμαι
Once you play MMORPG you never go back
-
Ο άσχετος της ημέρας:
Τι σημαίνει MMORPG; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο άσχετος της ημέρας:
Τι σημαίνει MMORPG;Massively multiplayer online role-playing game
πχ lineage,world of warcraft,aka ο καλυτερος τροπος να μην παθεις ποτε καρκινο του δερματος
-
Τhanks αυτά υποψιαζόμουν.
Έμενα από πάντα μόνο τα stategy μου άρεσαν. -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ναι δεν ειναι καθολου βαρετο να παιζεις αντιμετωπος με τον υπολογιστη. Τα MMORPS γνωριζουν επιτυχια ,γιατι εισαι αντιμετωπος και με αλλους παικτες και οχι μονο με τον υπολογιστη. Και εγω οταν ξεκινησα το WoW επαιζα ασταματητα. Τωρα το εχω περιορισει αρκετα ,αλλα απο τοτε που επαιξα MMORPG δεν μπορω να παιξω αλλα παιχνιδια. Τα βαριεμαι
Once you play MMORPG you never go back
το wow απο οτι θυμαμαι δεν εχει τοσο pvp κυριως κανεις quests μαζι με αλλους κοντρα παλι σε pc
δεν ειναι lineage (ασχημο παιχνιδι) που παιζεις ξυλο οπου σταθεις και βρεθεις, κανεις πολιορκιες κτλ
παντως ολοι οσοι παιζουν αυτα τα παιχνιδια το ιδιο λενε..δε διαφωνω οτι ειναι πιο μεγαλη η προκληση εναντια σε ανθρωπο (γνωστη) , εγω αλλωστε ειχα λιωσει παλιοτερα με age of empires εννοειται κοντρα σε ανθρωπους..ομως τα online απαιτουν μεγαλη αφοσιωση, καψιμο για πολλες ωρες ακομα και ωρες που κανονικα δε βολευουν με αποτελεσμα να χαθεις απο φιλους και γνωστους και να θες πολυ υπομονετικη κοπελα
επισης το χειροτερο για μενα ειναι οτι δεν εχεις ποικιλια..εγω θελω το παιχνιδι να εχει αρχη μεση και τελος και θελω να παιζω διαφορετικα πραγματα διαφορων ειδων.
μου αρεσεουν πχ τα rpg , θα κατσω να τα λιωσω ομως να φτασω καπου και να το παρατησω, οχι να προσπαθω καθε μερα να ειναι ο καλυτερος απο τους υπολοιπους..
με λιγα λογια το βλεπω ως διασκεδαση και οχι ως πρωταθλητισμο..αλλωστε ποτε μου δεν προσπαθουσα να φτασω στο 100% σε κανενα παιχνιδι ουτε ημουν με τον οδηγο στο χερι για να το ξεκοκαλισω..επισης δε μου αρεσει η νοοτροπια των online παιχτων(παρεες κλικες υποχρεωσεις τσακωμοι) οπως επισης και το γεγονος οτι πολλοι απο αυτους απλα ειδαν κατι και κολλησαν (για τη παρεα πολλες φορες) χωρις πριν να εχουν παιξει και πολλα πραγματα..
μεταξυ των γνωστων μου οσοι παιζουμε παιχνιδια χρονια δε μας αρεσουν καθολου τα mmo ή τελοσπαντων δε θα κατσουμε να τα παιξουμε πολυ.κυριως τα παιδια που δεν ασχολουνταν ιδιαιτερα με κονσολες και γενικα αλλα παιχνιδια κολλανε με αυτα
μαλιστα αυτο που ακομα μου κανει εντυπωση ειναι το κολλημα με ενα (εστω και απλο, δε μιλαω για στρατηγικη και ξυλα) rpg...
νταξει οταν επαιζαν cs , αλλα rpg? -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πολύ καλό το Prototype με εντυπωσιακή αρχή αλλά κάπου προς το τέλος αν δε σου αρέσει και τόσο το είδος μπορεί να σε κουράσει.
Πολύ καλή η ελευθερία κινήσεων που σου δίνει.
Πολύ καλό το γεγονός ότι στο τέλος με τόσες δυνάμεις που έχεις είναι αρκετά δύσκολο να πεθάνεις.Προσωπικά δεν το βαρέθηκα και έκανα και όλα ta side quests.
μα μου αρεσει αυτο το ειδος , το συγκεκριμενο δε μου αρεσει
εδωσαν βαση στις κινησεις και την ελευθερια και δεν εδωσαν στα γραφικα και το gameplay (επειδη το χω προχωρησει αρκετα) που οσο περναει η ωρα γινεται κουραστικο επαναλαμβανομενο και χωρις ιστορια..
για μενα δεν εχει κατι νεο
επισης μου τη σπαει να εισαι το γαμ@τος και υπερανθρωπος και να χρειαζονται ολοκληροι στρατοι να δε κανουν καλα (που και παλι σου κλανουν)
ακομα και το assasin's creed που ειχα αφησει (γιατι καηκε το xbox) και αποφασισα να παιξω στο pc αμεσως πριν το prototype, παροτι επαναλαμβανεται επισης μου αρεσε πολυ περισσοτερο.παιχνιδι με ουσια , ωραια πλοκη ,ομορφο και ατμοσφαιρικο οσο δε γινεται..οι αλλοι εκαναν τρελη αρπαχτη.. σου εφτιαξαν ωραια εφφε σε μερικα σημεια και γαματη κινηση αλλα δεν εφτιαξαν ενα δεντρακι της προκοπης σε κοντζαμ central park
με τι ασχοληθηκαν? με τα μοντελα των χαρακτηρων ή τις πολυκατοικιες..
σκεψου ποσο πιο ομορφο ειναι το ιδιο σκηνικο στο grand theft auto 4
και μιας και το ανεφερε ο jntaras το gta σαν σειρα πολυ δυσκολα ξεπερνιεται σε ποιοτητα.και καθε φορα που λες οτι θα ναι μια απο τα ιδια θα ναι διαψευδεσαι..
ειδικα το 4 ηταν φανταστικο..
μονο μειονεκτημα ηταν οτι ειχαμε συνηθισει τα αχανη τοπια (και την εναλλαγη τους) απο το san andreas , αλλα τελικα ηταν ανελπιστα ωραιο -
Το gameplay είναι το γνωστό του είδους.
Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και για αυτό και είναι παιχνίδι του 6 άντε 7 το πολύ. Αλλά για να ξεσκάσεις και να καταστρέψεις είναι διασκεδαστικό.Τα γραφικά μου είναι αδιάφορα σε ένα παιχνίδι αρκεί να κάνουν τη δουλειά τους. Σίγουρα θα χαρώ αν υπάρχουν καλά γραφικά αλλά αν το gameplay είναι σωστό τότε μπαίνουν σε δεύτερη(και παρακάτω) μοίρα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το gameplay είναι το γνωστό του είδους.
Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και για αυτό και είναι παιχνίδι του 6 άντε 7 το πολύ. Αλλά για να ξεσκάσεις και να καταστρέψεις είναι διασκεδαστικό.Τα γραφικά μου είναι αδιάφορα σε ένα παιχνίδι αρκεί να κάνουν τη δουλειά τους. Σίγουρα θα χαρώ αν υπάρχουν καλά γραφικά αλλά αν το gameplay είναι σωστό τότε μπαίνουν σε δεύτερη(και παρακάτω) μοίρα.
ναι αλλα επειδη εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια θελω κατι που να με κρατησει..
πχ μου αρεσουν τα stealth στοιχεια των batman και assasin's creed , μου αρεσει που αλλαξαν τον τροπο παιξιματος των resident evil στο 4 , μου αρεσε οταν χεστηκα πανω μου οταν επαιξα το πρωτο silent hill , μου αρεσει η εξελισξη των metal gear,μου αρεσει να κανουν μιξη action και rpg στοιχειων..
δεν ειναι fighting αυτα τα παιχνιδια για να εχουν φτασει σε ενα τελμα (οπως κανουν τα τελευταια χρονια και τα strategy) , ιδεες να υπαρχουν και κει ειχαν μια καλη ιδεα αλλα την αφησαν μιση..
τι να πω ισως ειμαι και γω παραξενος, αλλα δε μου αρεσει μονο να διαλυω..πχ το gta ολοι μας τη πρωτη φορα που το πιανουμε στα χερια μας παιρνουμε ενα αυτοκινητο και ενα οπλο και κανουμε χαμους (ακομα και το πρωτο το δισδιαστατο ) αν ομως κατσεις και το παιξεις ειναι ενα παιχνιδι με βαθος και μετα το μονο που θα θες ειναι να κανεις αποστολες , οχι να καταστρεφεις τα παντα..
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)