Oct 5, 2009, 9:55 PM

Ο χρήστης eleos έγραψε:

Ναι δεν ειναι καθολου βαρετο να παιζεις αντιμετωπος με τον υπολογιστη. Τα MMORPS γνωριζουν επιτυχια ,γιατι εισαι αντιμετωπος και με αλλους παικτες και οχι μονο με τον υπολογιστη. Και εγω οταν ξεκινησα το WoW επαιζα ασταματητα. Τωρα το εχω περιορισει αρκετα ,αλλα απο τοτε που επαιξα MMORPG δεν μπορω να παιξω αλλα παιχνιδια. Τα βαριεμαι

Once you play MMORPG you never go back

το wow απο οτι θυμαμαι δεν εχει τοσο pvp κυριως κανεις quests μαζι με αλλους κοντρα παλι σε pc

δεν ειναι lineage (ασχημο παιχνιδι) που παιζεις ξυλο οπου σταθεις και βρεθεις, κανεις πολιορκιες κτλ

παντως ολοι οσοι παιζουν αυτα τα παιχνιδια το ιδιο λενε..δε διαφωνω οτι ειναι πιο μεγαλη η προκληση εναντια σε ανθρωπο (γνωστη) , εγω αλλωστε ειχα λιωσει παλιοτερα με age of empires εννοειται κοντρα σε ανθρωπους..ομως τα online απαιτουν μεγαλη αφοσιωση, καψιμο για πολλες ωρες ακομα και ωρες που κανονικα δε βολευουν με αποτελεσμα να χαθεις απο φιλους και γνωστους και να θες πολυ υπομονετικη κοπελα
επισης το χειροτερο για μενα ειναι οτι δεν εχεις ποικιλια..εγω θελω το παιχνιδι να εχει αρχη μεση και τελος και θελω να παιζω διαφορετικα πραγματα διαφορων ειδων.
μου αρεσεουν πχ τα rpg , θα κατσω να τα λιωσω ομως να φτασω καπου και να το παρατησω, οχι να προσπαθω καθε μερα να ειναι ο καλυτερος απο τους υπολοιπους..
με λιγα λογια το βλεπω ως διασκεδαση και οχι ως πρωταθλητισμο..αλλωστε ποτε μου δεν προσπαθουσα να φτασω στο 100% σε κανενα παιχνιδι ουτε ημουν με τον οδηγο στο χερι για να το ξεκοκαλισω..

επισης δε μου αρεσει η νοοτροπια των online παιχτων(παρεες κλικες υποχρεωσεις τσακωμοι) οπως επισης και το γεγονος οτι πολλοι απο αυτους απλα ειδαν κατι και κολλησαν (για τη παρεα πολλες φορες) χωρις πριν να εχουν παιξει και πολλα πραγματα..
μεταξυ των γνωστων μου οσοι παιζουμε παιχνιδια χρονια δε μας αρεσουν καθολου τα mmo ή τελοσπαντων δε θα κατσουμε να τα παιξουμε πολυ.κυριως τα παιδια που δεν ασχολουνταν ιδιαιτερα με κονσολες και γενικα αλλα παιχνιδια κολλανε με αυτα
μαλιστα αυτο που ακομα μου κανει εντυπωση ειναι το κολλημα με ενα (εστω και απλο, δε μιλαω για στρατηγικη και ξυλα) rpg...
νταξει οταν επαιζαν cs , αλλα rpg?