Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)
    • 1
    • 2
    • 81
    • 82
    • 83
    • 84
    • 85
    • 314
    • 315
    • 83 / 315
    Αντίλογος
    18
    6288
    21018
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      cabala10 last edited by

p.s αγορασα το nia!
      πρωτες εντυπωσεις απλα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        georgetz last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
        οι στοκ ψυκτρες των phenom εμενα μου φαινονται αρκετες, και δεν κανουν και τοσο θορυβο..
        αμα δεις intel θα καταλαβεις.. μπορει να ειναι καλυτεροι σαν επεξεργαστες, αλλα αυτη η τσιγγουνια στο μεταλλο ειναι απαραδεκτη
        απο κει και περα αν θες να ανεβεις, εννοειται οτι θα πας σε afetrmarket για πολλους λογους
        μονο οι 6πυρηνοι μου φαινεται οτι εχουν καλη στοκ ψυξη για ενα μετριο και καθημερινο ανεβασμα
        ΥΓ ο 40αρης ssd δεν ειναι λιγο μικρουλης? εγω περιμενω να πεσει ο 80αρης γιατι αυτο ειναι το ελαχιστο που θα μπορουσε να με βολεψει.. τα 40 GB μου φαινονται υπερβολικα μικρα
        παντως αν μιλαμε για pc παιχνιδιων το Α και Ω ειναι η gpu
        για αυτο θεωρω οτι ενας 4πυρηνος phenom ειναι υπεραρκετος , και ο ssd ισως περιττος
        απο κει και περα, αναλογα τις προτεραιοτητες του καθενος και τι θελει να κανει με το μηχανημα του
        παντως στα 800 + ευρω μπορει να μπει ακομα και i5 στα 200 μαζι με 460 που ειναι η καλυτερη καρτα σε λογικα λεφτα.. κοβοντας βεβαια απο μητρικη και τροφοδοτικο
        τεσπα, κουβεντα να γινεται..
        θελω να ερθει η σειρα 6χχχ και με λιγα λεφτα να εχω ακομα καλυτερες γραφικαρες
        ακουσα φημη οτι με 200 ευρω θα εχεις επιδοσεις 5870
        αμα γινει αυτο θα παει ακλαφτη η nvidia, αλλα μου φαινεται πολυ αισιοδοξο και τωρα τελευταια η τεχνολογια δε μου κανει τη χαρη..
        ειδωμεν..

Μου αρέσουν τα ισορροπημένα συστήματα αδερφέ.Είναι το βασικό που κοιτώ όταν φτιαχνω PCάκι για μένα ή για κάποιο φίλο.Θα ήταν ωραία φάση τα +40 για κάρτα (GTX 460) αλλά δεν θα έβγαιναν τα υπόλοιπα.

Για τι ψύκτρες που λες, κάνει θόρυβο η 'μαμά' της AMD. Δεν θα μπορούσε διαφορετικά, αφού το fan είναι αρκετά μικρό και αναγκάζεται και περιστρέφεται σε υψηλές στροφές για να κρατήσει τη CPU κοντά στους 50 βαθμούς. Θα ασχοληθώ τις επόμενες μέρες με το θέμα...

Για τους i5 που λες, η Intel σου δίνει και την δυνατότητα να πάρεις μια καλή της κοντά στα 50 ευρώ η οποία είναι απο τις καλύτερες λύσεις σε αερόψυξη αυτή τη στιγμή αν και λίγο ακριβή.

O Ssd είναι για λειτουργικό + (λίγα) προγράμματα που σε ενδιαφέρει το load time.
        Το ίδιο ισχύει και στα παιχνίδια.
        Ομολογουμένως, είναι μικρός αλλά έχω καμια 3-4 δισκάκια στην άκρη με χωρητικότητες απο 80-500GB οπότε δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα για storage.
        Once you go SSD όμως (27 sec για πλήρες reboot και 4 sec για shut off)....
        Έχω ένα project για revival ενός λίγο παλαιότερου UltraSCSI 320 για να δω ιδίοις όμμασι διαφορές.

Περι gpu , το A και το Ω πράγματι είναι η GPU αλλά επειδή οι developers ή ακόμα καλύτερα οι διοικούντες αυτών, προτιμούν κάτι να γραφτεί πρώτα για κονσόλα και μετά για PC καταλήγεις να έχεις φαινόμενα τύπου GTA IV. Τις πρώτες μέρες συγκεκριμένα που γινόταν της τρελής το πανηγύρι με παλικάρια με GTX 260 και να αγκομαχούν καθώς είχαν 2πύρηνο....
        Εν κατακλείδι, κάποια καλά παιχνίδια λόγω αυτής της ιδιόμορφης κατάστασης απαιτούν και καλό CPU.
        Παρά την ομολογουμένως τεράστια επεξεργαστική δύναμη των τελευταίων GPU.

Να πάει άκλαφτη η Nvidia λίγο δύσκολο καθώς (επιτέλους) διαθέτει και gpu πλέον , μετά απο μήνες είναι η αλήθεια, οι οποίες προτείνονται hands down απο τους system builders στο εξωτερικό. Η GTX 460 είναι ένα πρώτο παράδειγμα οπότε νομίζω οτι οργανώνεται και πάλι.
        Βέβαια καθυστέρησε απίστευτα για εταιρία του μεγέθους της με το Fermi και την πολυπλοκότητα του.

Ο ανταγωνισμός μας συμφέρει.

• G
          georgetz last edited by

Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
          Και γω πλεον ειμαι 100% υπερ της κονσολας,παλιοτερα ημουν υπερμαχος των πισι σαν το Κιουση αλλα εχει καταντησει πολυ ακριβο και κουραστικο σπορ αντιθετα με τις κονσολες που ειναι φτηνες και ξεκουραστικες.Στο αποκορυφομα ειχα δωσει το 2004 τρια χιλιαρικα για πισι (μαζι με ΟΛΑ τα περιφεριακα),περσι εδωσα τον πυργο για 200 ευρω και ειπα και ευχαριστω,εχω κρατησει πληκτρολογιο-ποντικι,σκανερ,εκτυπωτη και οθονη και πηρα ενα barebone της shuttle
          http://au.shuttle.com/product_detail_spec.jsp?PI=1209
          και εχω βρει την χαρα μου,τροφοδοτικο 60 βατ,το εχω ολη μερα ανοιχτο και δε καιει τιποτα,ολα onboard και ησυχο.Κανω ΟΤΙ εκανα και πριν απλα δεν παιζω παιχνιδια,εκτως απο κανενα adventuρακι που και που.
          Για παιχνιδια πλεον μονο στο Xbox360 οπου και το live εχει παρει αλλη διασταση

Στο θεμα μας,η οθονη που εχω παει για αλλαγμα καθως εχει αρχισει να μου φαινεται ξεθωριασμενη απο αποψη χρωματων,ειναι μια sony SDM-X73 17αρα,που επιπλον η κατω δεξια γωνια εχει γεμισει κολλημενα pixel σε διαφορα χρωματα(κοκκινο πρασινο συνηθως) τα οποια γενικα δεν τα προσεχεις εκτως αν προσπαθει να δειξει μαυρο.
          Θα ηθελα κατι σε αυτες τις ιντσες,αντε το πολυ μεχρι 19 και αναλυσεις 1024,1278 αλλα απο οτι διαπιστωνω πλεον δεν υπαρχει τιποτα σε αυτες τις διαστασεις,φοβαμαι οτι αν θα παρω κατι μεγαλυτερο θα γκαβωθω,η αποσταση ειναι γυρω στα 70 εκατοστα και ηδη η 17αρα μου φαινεται οριακη,τι γνωμη εχετε?
          Επισης ειδα αυτην
          http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Mo ... 40S-PN.htm
          που λεει οτι ειναι led αντι για lcd,δηλαδη τι διαφορα εχει?

Οθονάρα η Sony στις μέρες τις (2004-2005). Εξαιρετικά χρώματα, φοβερό μαύρο για τέτοια οθόνη.
          Λίγο αργή για gaming βέβαια (τα άτιμα τα Samsung τότε έπαιζαν ήδη στα 8ms και κάτω ενώ η Sony παλευε στα 12ms.Ονομαστικά πάντα..).

Έχω την LG αυτήν που έχεις παραθέσει στο link αλλά σε 23 ίντσες.Να 'γκαβωθείς' λίγο δύσκολο, καθώς είναι ξεκούραστη και επιτρέπει να κρατάς ικανοποιητική απόσταση απο το PC. Καλά χρώματα, πολύ καλό contrast.Φάουλ το οτι δεν έχει HDMI. H ακριβή της έκδοση που τα υποστηρίζει (και κάνει χαλαρά +50-60 ευρώ) είναι άψογη.

Imho, δεν αξίζει να δίνεις ένα μεγάλο ποσό για αρχική αγορά 'και όσο πάει' αλλά καλύτερα καίριες αναβαθμίσεις όταν χρειάζεται.Όι ρυθμοί που αλλάζει η τεχνολογία μπορούν να υπερκεράσουν άνετα το πορτοφόλι σου.

• Q
            qsisvts last edited by

Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:

Θα ηθελα κατι σε αυτες τις ιντσες,αντε το πολυ μεχρι 19 και αναλυσεις 1024,1278 αλλα απο οτι διαπιστωνω πλεον δεν υπαρχει τιποτα σε αυτες τις διαστασεις,φοβαμαι οτι αν θα παρω κατι μεγαλυτερο θα γκαβωθω,η αποσταση ειναι γυρω στα 70 εκατοστα και ηδη η 17αρα μου φαινεται οριακη,τι γνωμη εχετε?

φιλε μου δε ξερω ποτε θα μου φανει αρκετο-φτανει πια το μεγεθος, αλλα η 23αρα πλεον απλα μου φαινεται κανονικη θα ηθελα και μεγαλυτερη (βεβαια σε μεγαλυτερη αναλυση θα ηθελα αμεσα νεα gpu..)

και με τη 19αρα τα ιδια ελεγα οταν την ειχα παρει, αλλα πλεον μου φαινεται μικρη

η καλυτερη value for money οθονη αυτη τη στιγμη ειναι αυτη
            http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ult ... 23%22.html

που εχει πανελ της προκοπης..
            μην κανεις το λαθος και παρεις tn οπως εγω... και μη φοβασαι τις ιντσες
            σε 2 μερες θα σου φαινεται φυσιολογικο το μεγεθος και θα το απολαμβανεις

Στο αποκορυφομα ειχα δωσει το 2004 τρια χιλιαρικα για πισι (μαζι με ΟΛΑ τα περιφεριακα),περσι εδωσα τον πυργο για 200 ευρω και ειπα και ευχαριστω,εχω κρατησει πληκτρολογιο-ποντικι,σκανερ,εκτυπωτη

αυτο φιλε μου ειναι ενα τεραστιο λαθος που ειχα κανει κι εγω στο παρελθον..

με το να δινεις τετοια ποσα δεν κερδιζεις απολυτως τιποτα , αφου η απαξιωση ειναι ταχυτατη..

στις cpu ισως οχι τοσο (αφου ενας διπυρηνος του 2006 ακομα και σημερα ειναι αξιοπρεπεστατος), οσο στις gpu

το θεμα ειναι να παιζεις με λογικα ποσα , ωστε να μπορεις να αναβαθμιζεις πιο ευκολα και να μην κλαις τοσο τα λεφτα σου οταν το μηχανημα ειναι χρεπι..

δε λεω οτι ειναι φθηνο σπορ, αλλα μπορει να γινει λογικο..

αν πχ σημερα δωσεις 1200 ευρω για ολα (και οχι 2 και 3κ ) και κανεις αλλα 300 ευρω εξυπνες αναβαθμισεις μεσα σε 3-4 χρονια ,οπου και θα ξεφορτωθεις το μηχανακι σου, θα εχει δαπανησει κατα μεσο ορο εως και 400 ευρω το χρονο..

μεγαλο ποσο σιγουρα, αλλα οχι εξωφρενικο ωστε να πεις οτι εχεις και καποια επαφη με τη συγχρονη τεχνολογια..

καταλαβαινεις οτι με τα 3Κ, το πραγμα φευγει εκτος ελεγχου χωρις κανενα απολυτως λογο.. στο τελος παντρευεσαι το μηχανημα σου ακομα και οταν ειναι μπακατελα και λες κι ευχαριστω για τα 200 ευρω

εγω λαθη του τυπου gpu των 350 ευρω δεν τα ξανακανω.. 200 ευρω το part μαξιμουμ και αυτο σε συγκεκριμενα κομματια

αμα ακολουθησεις αυτο μπορεις να βγεις πολυ κερδισμενος και αμα αρχισεις και παιζεις με μεταχειρισμενα , μπορεις να τη βγαλεις με απιστευτα χαμηλες τιμες
            απλα αυτο θελει υπομονη, εχω ομως φιλο μου που το κανει και πραγματικα εχει κανει παπαδες με πολυ λιγα λεφτα

εγω αγοραζω μεν καινουρια, αλλα με λογικη σκρουτζ

• Q
              qsisvts last edited by

Ο χρήστης georgetz έγραψε:

Μου αρέσουν τα ισορροπημένα συστήματα αδερφέ.Είναι το βασικό που κοιτώ όταν φτιαχνω PCάκι για μένα ή για κάποιο φίλο.Θα ήταν ωραία φάση τα +40 για κάρτα (GTX 460) αλλά δεν θα έβγαιναν τα υπόλοιπα....

ας τα παρουμε απο την αρχη..

1. συμφωνω για το ισορροπημενο συστημα, απλα εξαρταται απο τις αναγκες σου..
              2. για τις ψυκτρες ισως εχω αδικο, μιας και ως βασικο δειγμα εχω εναν Phenom II 925 που σαν μικροτερο μοντελο πιθανοτατα να μην ειναι τοσο ζεστο, η ψυκτρα παντως αυτου του αρκετα φθηνοτερου απο το δικο μου επεξεργαστη ειναι σαφως μεγαλυτερη και τελειως μα τελειως αθορυβη (ακομα και με linpack ο θορυβος ηταν σε πολυ ανεκτα επιπεδα)
              3. για τον ssd το προβλημα μου ειναι οτι ειναι μικρος για να βαλεις το λειτουργικο (τα 7αρια πιανουν γιγαντιο χωρο), αρκετα προγραμματα και μερικα παιχνιδια... για μενα ειναι οριακος ο 40αρης, θα πρεπει να κανω συνεχεια βαζε-βγαζε, για αυτο περιμενω λογικη τιμη στον 80αρη
              4. τα περι cpu εγω τα λεω.. ολο τσακωνομαι με τον cabala που αρνειται τη χρησιμοτητα των 4πυρηνων και επιμενει διπυρηνα
                να καταλαβεις στο benchmark του gta ο i5 750 μου στα 3.8 GHz εχει μεσο cpu usage 60%

απλα λεω οτι δεν κερδιζω κατι σημαντικο εγω απο εναν phenom στα παιχνιδια, ποσο μαλλον ενας πανακριβος i7

για μενα αυτοι που παιρνουν i7 για να παιξουν (αλλα και γενικα ) πολυ απλα δεν ξερουν τι αγοραζουν και για ποιο λογο εδωσαν τοσα πολλα λεφτα

γενικα ομως το gta ειναι μια κακη εξαιρεση και παρολο που ειναι γραμμενο για κονσολες , στις κονσολες τρεχει ΑΘΛΙΑ και τα γραφικα ειναι επιπεδου ps2..

1. τελος , για την ψυξη των i5, i7..

η intel μας εδειξε οτι σε αυτο το τομεα μας γραφει στα @@ της

σιγα μην της δωσω κι αλλα λεφτα να παρω ψυκτρα της, οταν σε αυτο το ποσο εχω παρει αυτο το διαμαντι που μου δινει θεικες θερμοκρασιες
              http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... Cooler.htm

απλα δεν ειναι ζεστοι οι ιντελ (ειδικα ο δικος μου που δεν εχει hyperthreading ) , το μονο που συμβαινει ειναι οτι η ιντελ τσιγκουνευεται λιγα γραμμαρια αλουμινου

Ο ανταγωνισμός μας συμφέρει.

+00

εγω ειμαι αποφασισμενος οτι με λιγα λεφτα στο σχετικα κοντινο μελλον θα εχω γραφικαρες

ηδη δηλαδη για τα λεφτα που εδωσα εχω πολυ καλα γραφικα..

• G
                georgetz last edited by

Αρκετά καλό τελικά

Το demo ήταν άθλια επιλογή.Το αδικεί.

Όχι τόσο ατμοσφαιρικό όσο το πρώτο Mafia , αλλά πειστικό εν ολίγοις.

• Q
                  qsisvts last edited by

ναι ειναι πολυ καλο απο οσο ξερω (δεν το χω παιξει ακομα)
                  ξερω ομως επισης οτι το πρωτο expansion ειναι βαρετο

ελπιζω τα επομενα να ειναι καλυτερα

επισης το expansion (δεν ειμαι σιγουρος) πρεπει να λυνει καποια τεχνικα θεματακια...

• G
                    georgetz last edited by

Βγήκε ήδη DLC ?

Ε τους φστηδες, πότε προλάβανε?

Τεχνικά προβλήματα δεν αντιμετώπισα, εκτός την επιβεβαίωση του νόμου του Μέρφυ 1 φορά :

'Όταν θα τελειώσεις την πιο δύσκολη αποστολή και είσαι δευτερόλεπτα πριν το save, θα
                    κολλήσει το μηχάνημα...'

Κατα τα άλλα, ωραία αμαξάκια, πολύ ωραία αίσθηση στα όπλα, πειστικοί διάλογοι.
                    Τα παλιά Playboy έχουν πλάκα. Το σύστημα μάχης μοιάζει πολύ με Kane & Lynch 2, οπότε
                    και το Hard του βγαίνει 'αέρα'.

• C
                      cabala10 last edited by

Ο χρήστης georgetz έγραψε:
                      Βγήκε ήδη DLC ?

Ε τους φστηδες, πότε προλάβανε?

Τεχνικά προβλήματα δεν αντιμετώπισα, εκτός την επιβεβαίωση του νόμου του Μέρφυ 1 φορά :

'Όταν θα τελειώσεις την πιο δύσκολη αποστολή και είσαι δευτερόλεπτα πριν το save, θα
                      κολλήσει το μηχάνημα...'

Κατα τα άλλα, ωραία αμαξάκια, πολύ ωραία αίσθηση στα όπλα, πειστικοί διάλογοι.
                      Τα παλιά Playboy έχουν πλάκα. Το σύστημα μάχης μοιάζει πολύ με Kane & Lynch 2, οπότε
                      και το Hard του βγαίνει 'αέρα'.

δεν βγαζουν πια dlc ειναι ηδη μεσα και απλα κατεβαζεις το κλειδακι..

• Q
                        qsisvts last edited by

EEE? μια χαρα βγαινουν

• ?
                          A Former User last edited by

Τον τελευταίο καιρό παίζω Risen στο 360.

Το παιχνίδι είναι από τους δημιουργούς των Gothic 1-3, Piranha Bytes.
                          Πιο πολύ το αγόρασα λόγω της τιμής(5Ε).

Τελικά είναι ένα πολύ καλό RPG. Δυστυχώς η μεταφορά στο 360 δεν είναι και η καλύτερη δυνατή και αυτό φαίνεται αμέσως στα γραφικά και στα διάφορα slowdowns( ).

To παιχνίδι είναι ένα κλασικό WRPG αλλά δύσκολο. Δε θα σε πάρει από το χεράκι να σου πει τι θα κάνεις, δε θα σου δώσει άπειρα λεφτά(ειδικά στην αρχή) και οι εχθροί δε θα σε λυπηθούν. Ακόμα και οι απλοί λύκοι αν είναι 3-4 μπορεί να σε σκοτώσουν.
                          Το σύστημα μάχης είναι λίγο περίεργο αλλά συνηθίζεται.

Προτείνεται μόνο σε όσους έχουν όρεξη να ασχοληθούν.

• C
                            cabala10 last edited by

EEE? μια χαρα βγαινουν

αμα εβγαζαν θα ειχαν προβλημα στο Multiplayer τωρα απλα στο πουλανε σαν dlc αλλα στην ουσια ειναι ηδη μεσα και απλα κατεβαζεις το κλειδι..

• Q
                              qsisvts last edited by

αυτο που λες γινεται σε καποια παιχνιδα , αλλα στο expansion του mafia ΔΕΝ γινεται γιατι εχουμε συνεχεια της ιστοριας, επιπλεον σεναριο , διαλογους κτλ..

δες απλα το μεγεθος του και μετα πες μου αν μιλαμε για απλο ξεκλειδωμα

ΥΓ δε μιλαω για dlc τυπου ξεκλειδωνουν επιπλεον οπλα , ρουχα, αυτοκινητα
                              αλλα για το jimmys vendetta

• C
                                cabala10 last edited by

αυτο που λες γινεται σε καποια παιχνιδα , αλλα στο expansion του mafia ΔΕΝ γινεται γιατι εχουμε συνεχεια της ιστοριας, επιπλεον σεναριο , διαλογους κτλ..

δες απλα το μεγεθος του και μετα πες μου αν μιλαμε για απλο ξεκλειδωμα

ΥΓ δε μιλαω για dlc τυπου ξεκλειδωνουν επιπλεον οπλα , ρουχα, αυτοκινητα
                                αλλα για το jimmys vendetta

δες τι κατεβασες απο το dlc ψαξε υποψιασου και θα δεις
                                οσα games εχουν multiplayer η βασιζονται σε μηχανη multiplayer απλα δεν γινεται να το κανουν για λογους συμβατοτητας με αυτους που θα θελησουν να μην αγορασουν το dlc >..

φυσικα θυμαμαι και την atb οπου παιζει να ειναι η μονη εταιρεια που εκλεισε μεσα σε 1 χρονο αφου σου ελεγε ανα 20 ωρες παιχνιδιου πληρωσε για να παιξεις και αλλο

• Q
                                  qsisvts last edited by

ρε συ θα με τρελανεις ?

τι σχεση εχει το multiplayer με μερικες επιπλεον αποστολες στο single?
                                  (με αλλον ηρωα στο συγκεκριμενο)

παρε παραδειγμα το borderlands (παιχνιδι με multi) , εχουν ανοιξει ενα καρο νεες περιοχες στα expansions τα οποια ειναι γιγαντια , αυτα ηταν κλειδωμενα ?

οσο για το τι ειναι το dlc , αν και δε το χω κατεβασει ο ιδιος (δεν εχω ακομα το παιχνιδι στο pc μου) ειναι καποια αρχεια (οχι των λιγων mb ) που τα πετας στο σχετικο φακελο στο program files χωρις να γινεται αντικατασταση καποιου πραγματος (νομιζω ουτε το exe )

• C
                                    cabala10 last edited by

ρε συ θα με τρελανεις ?

τι σχεση εχει το multiplayer με μερικες επιπλεον αποστολες στο single?
                                    (με αλλον ηρωα στο συγκεκριμενο)

παρε παραδειγμα το borderlands (παιχνιδι με multi) , εχουν ανοιξει ενα καρο νεες περιοχες στα expansions τα οποια ειναι γιγαντια , αυτα ηταν κλειδωμενα ?

οσο για το τι ειναι το dlc , αν και δε το χω κατεβασει ο ιδιος (δεν εχω ακομα το παιχνιδι στο pc μου) ειναι καποια αρχεια (οχι των λιγων mb ) που τα πετας στο σχετικο φακελο στο program files χωρις να γινεται αντικατασταση καποιου πραγματος (νομιζω ουτε το exe )

στο ξαναλεω επι δευ τευχη στο Pc master ανελυαν τα dlc τελικα κατεληξαν οτι ειναι μεσα στο game
                                    δεν μπορει να λενε ενα dlc Να κανει dl μονο μερικα kb
                                    ουτε φυσικα το να το δινεις ηδη μεσα σε ενα μηνα απο την κυκλοφορια του(που και παλι παει να πει οτι ειναι μεσα στο game )
                                    το μονο που εδωσε πραγματικο dlc με την μορφη κανονικου expansion οχι τυπου Mass effect 'νεα οπλακια καγκουρικου τυπου' ηταν το fear 2 κατι το οποιο ηταν περι τα 4gb
                                    για να μην αναφερω του hl2 τα expansion

• Q
                                      qsisvts last edited by

κοιτα απο τη στιγμη που και το expansion διαδραματιζεται μεσα στην ιδια πολη μπορεις να το ισχυριστεις αυτο, απλα δε πιστευω οτι συμβαινει τοσο πολυ στο βαθμο που θες να το παρουσιασεις

σου ειπα ενα παραδειγμα, το borderlands του οποιου τα expansions ειναι τεραστια και απο αποκλειστικα single player παιχνιδια το να ανοιγουν νεες περιοχες τα παραδειγματα ειναι πολλα

δεν αμφισβητω οτι οντως συμβαινει αυτο (το εχω διαπιστωσει και αλλου αλλωστε, ξεκλειδωνοντας 'μικροπραγματα' τα οποια υποτιθεται οτι ειναι dlc) , απλα στο συγκεκριμενο παραδειγμα ( mafia) μπορει οντως να το ειχαν ετοιμο απο πριν, αυτο ειναι αλλωστε και το λογικο, αλλα μου φαινεται επισης λογικο οντως να κατεβαινουν νεα πραγματα οπως cutscenes, σεναριο αποστολων, διαλογοι και διαφορα αλλα και ο λογος ειναι πολυ απλος..

αν χρειαζονταν απλα λιγα kb , οι πειρατες θα εφτιαχναν ενα εκτελεσιμο crack που απλα θα ξεκλειδωνε ο,τι χρειαζεται και δε θα ανεβαζαν 350 mb χωρις λογο..
                                      και μη μου πεις οτι αυτοι δεν ξερουν τι κανουν

• C
                                        cabala10 last edited by

και βρισκεις τα 350 πολλα?
                                        αυτο που κανουν οι 'πειρατες' ειναι πολυ απλο αλλα μαλλον θα το εχεις καταλαβει..

(κοιτα τι εκαναν με το ep 2 και θα καταλαβεις )

• Q
                                          qsisvts last edited by

δε λεω οτι δεν ειναι πολλα, αλλα ειναι καλα για ενα expansion των λιγων ωρων το οποιο στη τελικη βασιζεται στο ηδη υπαρχον εγκατεστημενο παιχνιδι

εκει που διαφωνω ειναι οτι οντως καποια πραγματα χρειαζεται να τα κατεβασεις γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν στο αρχικο παιχνιδι

οτι πολλα θα προυπηρχαν ηδη ειναι βεβαιο, το οτι θελουν με τα dlc να θησαυρισουν πολλες φορες πουλωντας φυκια ειναι ακομα πιο βεβαιο

• Z
                                            zastava last edited by

http://www.youtube.com/watch?v=Oi0a6cn1 ... r_embedded

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 81
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 84
                                            • 85
                                            • 314
                                            • 315