-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Τα περισσοτερα παιχνιδια στο PS3 εχουν αναλυση 1080p. Υπαρχουν ομως και ορισμενα με αναλυση 720p.74 παιχνιδια ειναι με hd αναλυση τα αλλα ειναι sd
και τα πιο πολλα με xmb force hd -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Εγώ πάντως το PS3 το πήρα πριν κανένα 3μηνο για να συνοδεύσει την επίσης καινούργια μου 40'' full HD SAMSUNG σειρά 6 ως BR και καθώς ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα (Chronicles of Riddick σε BR) έπαθα απλά την πλάκα μου με την εικόνα. Επίσης το PS3 είναι κοινός αποδεκτό οτι είναι ένα απο τα καλύτερα BR players σε μια αρκετά μεγάλη κλίμακα τιμών.Φυσικά νοίκιασα τότε και το Assasins Creed II το οποίο επίσης με εντυπωσίασε με τα γραφικά του και την ομαλότητα της κίνησης. Το need for speed shift επίσης είναι φοβερό και φυσικά κανένα πιξέλιασμα!!!
Για τα δικά μου δεδομένα ουτε που μου κάνει αίσθηση να πάω να βάλω μια μακαρονάδα καλωδίων στο επιπλό μου για να πάρω το κάτι παραπάνω σε γραφικά. Ανοιγω βάζω δίσκο παίζω και βλέπω... ετσι απλά.
Ακριβώς έτσι!
Παρέα στο σαλόνι και λιώνουμε στο pro, buzz κλπ.
Τώρα όλα τα περί κάρτες γραφικών κλπ μου φαίνονται κινέζικα.
Έχω και το laptopάκι μου τέλος.
-
ε ναι γιατι να μιλαμε για καρτες γραφικων οταν μιλαμε για παιχνιδια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε ναι γιατι να μιλαμε για καρτες γραφικων οταν μιλαμε για παιχνιδιαΓιατί τα παιχνίδια δεν παίζονται μόνο σε PC
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί τα παιχνίδια δεν παίζονται μόνο σε PC
αλλοι εφεραν παραδειγμα γραφικων pc vs console
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Γιατί τα παιχνίδια δεν παίζονται μόνο σε PC
αλλοι εφεραν παραδειγμα γραφικων pc vs console
δεν ειναι θεμα pc vs console , μιλαμε για hardware ειναι πολυ απλο το ζητημα
οταν βγηκαν οι νεες κονσολες ειχαν πολυ καλες καρτες, για τοτε ομως τωρα μια καρτα των 80-100 ευρω ειναι πολυ καλυτερη
δε μπορεις να αγνοεις τον τομεα καρτα οταν μιλας για παιχνιδια
Εγώ πάντως το PS3 το πήρα πριν κανένα 3μηνο για να συνοδεύσει την επίσης καινούργια μου 40'' full HD SAMSUNG σειρά 6 ως BR και καθώς ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα (Chronicles of Riddick σε BR) έπαθα απλά την πλάκα μου με την εικόνα. Επίσης το PS3 είναι κοινός αποδεκτό οτι είναι ένα απο τα καλύτερα BR players σε μια αρκετά μεγάλη κλίμακα τιμών.
Φυσικά νοίκιασα τότε και το Assasins Creed II το οποίο επίσης με εντυπωσίασε με τα γραφικά του και την ομαλότητα της κίνησης. Το need for speed shift επίσης είναι φοβερό και φυσικά κανένα πιξέλιασμα!!!
Για τα δικά μου δεδομένα ουτε που μου κάνει αίσθηση να πάω να βάλω μια μακαρονάδα καλωδίων στο επιπλό μου για να πάρω το κάτι παραπάνω σε γραφικά. Ανοιγω βάζω δίσκο παίζω και βλέπω... ετσι απλά.
μα και βεβαια εχει την ευκολια της η κονσολα αυτο ειναι δεδομενο (οχι για το λογο που λες , αλλα για τα λιγοτερα τεχνικα θεματα και προβληματα) , απλα το pc στο τομεα γραφικα ειναι πολυ καλυτερο
οσο για τη 'μακαροναδα' που λες εισαι τελειως λαθος
1 καλωδιο για το ρευμα, 1 για το hdmi (και για ηχο) και ενα ethernet
συνολο 3
πληκτρολογια ποντικια ασυρματα, οπως και ασυρματο χειριστηριο xbox και αν εχεις ηδη xbox κρατας το ασυρματο που ηδη εχεις και παιρνεις δεκτη με 10 ευρω και εχεις ασυρματο χειριστηριο και στο pc
πλεον δεν εχεις να ζηλεψεις τιποτα απο κονσολα
-
ρε angel δε μου αρεσει η κινηση του πριγκηπα σε σχεση με του altair και ezio
-
Βέβαια όπως έχουμε ήδη πει το καλύτερο είναι να τα έχεις όλα...
Και PC και 360 και PS3 και Wii και DS και PSP...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε angel δε μου αρεσει η κινηση του πριγκηπα σε σχεση με του altair και ezioΜάλλον συνήθισες στη ρεαλιστική του assassin...
Στην αρχή και εμένα μου φάνηκε λίγο περίεργη πάντως.
-
ειναι πολυ πιο ρεαλιστικη και αερινη, η αλλη ειναι αποτομη σα καρτουν
παντως θα μπορουσαν να το ειχαν κανει καλυτερο.. ειμαι αρχη ακομα επαιξα λιγο (μολις αμολυσα τα τερατα), αλλα μου φαινεται οτι μονο το platform σκηνικο θα αξιζει..
γραφικα μετριο, μαχες βαρετο.. ο ηρωας φλωρος τεσπα, ελπιζω να αλλαξω γνωμη (αν βεβαια γινει πιο ενδιαφερον στη συνεχεια) -
Αυτό για το οποίο παίζεις το παιχνίδι είναι όντως το platform μέρος.
Οι μάχες μετά έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον αφού αυξάνονται και οι εχθροί που βγαίνουν σε κάθε μία.
Σίγουρα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Μοιάζει λίγο βιαστικό σαν κυκλοφορία.
Πάντως είναι ότι πρέπει για ένα διάλειμα. -
το γ#μοπαιχνιδο bug-αρε και κολλησα τι μ@λακες ειναι αυτοι ρε γαμωτο αν ειναι ποτε δυνατον
αν δε βρω λυση θα πρεπει να το αρχισω απο την αρχη (= απεκαντασταση, μη κοροιδευομαστε) γιατι μου εχει κανει save σε ενα μπαλκονακι, δε μπορω να κατεβω με τιποτα κατω και η πορτα η οποια πρεπει να περασω ειναι κλειστη ενω την ειχα ανοιξει πιο πριν απο ενα διακοπτη, απλα πεθανα και με εβγαλε αμεσως πριν απο αυτη (που στο load του checkpoint ειναι κλειστη)
ομως δε μπορω να παω πισω με τιποτα να ανοιξω το διακοπτηπολυ προχειρα φτιαγμενο παιχνιδι
και σιγα τη πολυπλοκοτηταεν τω μεταξυ αυτα τα γ@μημενα autosave τι τα βαζουν? καθυστερημενοι ειμαστε?
στο farcry ειχα καμια 8αρια καλου κακου και οταν μολις μια φορα σε ολο το παιχνιδι μου τα επαιξε καθως εσωζα, ειχα το αμεσως προηγουμενο οποτε στα @@, μαλιστα για ενα τοσο μεγαλο και ελευθερο παιχνιδι τα glitch ηταν ελαχιστα, αυτη η κουραδα βρηκε να ειναι προβληματικη?
(εδω κολλαει η ευκολια της κονσολας , οχι στα καλωδια, βεβαια αυτο θα μπορουσε να ειχε γινει και σε κονσολα)
-
α καλα..
We are aware of an issue in which auto-saves are not updating properly or saving at inappropriate times.
http://prince-of-persia.uk.ubi.com/news ... p_save_fix
-
Στο δικό μου δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Στο insomnia έχω διαβάσει διάφορα προβλήματα με τα κατεβασμένα.
-
που το επαιξες?
κοιτα αν δε σκοτωνομουν παρακατω ισως να μην ειχα κι εγω θεμα, γιατι το σημειο κανονικα το περασα
ειναι ξεκαθαρα θεμα οτι εκανε save λαθος στιγμη, πραγμα το οποιο παραδεχεται και η ιδια η εταιρεια
αλλα patch δε βλεπω να εχουν βγαλειθα καθομαι τωρα βραδιατικα να κανω ταρζανιες..
-
Στο PS3.
Collector's...
-
λοιπον βρηκα που ειναι τα autosave εχει 2 φακελους προφανως ο ενας για backup σε περιπτωση που ο ενας κρασαρει
θα δοκιμασω να σβησω τον πιο προσφατο, wish me luck
-
-
δεν επιασε , συνεχιζω τις αλχημειες
-
βρηκα ενα save απο τυπο που το εχει τερματισει, αλλα δε βοηθαει..
δε γινεται μετα επιλεξεις το σημειο που θες να παιξεις ετσι δεν ειναι? αυτο το save με πεταει στο τελικο
ισως αν βρω καμια λιστα με saves απο διαφορα σημεια του παιχνιδιου, γινει το σκηνικο
αλλιως πρεπει να ξαναρχισω, και να βαζω σε backup φακελο τα καλα saves
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)