-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το εβαλες καθολου να το παιξεις?σε υπολογιστη εχω αρχισει να φοβαμαι οτι δε θα βγει ποτε
Οχι, αν παρατηρήσεις καλύτερα είναι με την ζελατίνα (μτχ. δεν υπάρχουν ακόμα). Το έχω 1,5 βδομάδα περίπου και περιμένω να τελειώσει η εξεταστική γιατί είμαι σίγουρος ότι αν το βάλω τώρα θα κολλήσω και θα κάψω τα επόμενα μαθήματα
PS: Τώρα πήρα χαμπάρι από που είναι το avatar σου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κανα splinter cell αξιζει;
φιλος μου ηταν φανατικος με αυτα, εμενα ποτε δε με ξετρελαναν
το πρωτο οχι και τοσο γιατι δεν ειχα πολυ καταλαβει τι ειχε γινει πισω απο την πλατη του αλλα το τελευταιο ηταν ολα τα λεφτα(αν και στο hard μου πηρε 19 ωρες συνολικα σε 3 μερες)ειχε το πιο lol τελος γελασα πολυ με τις ατακες
im his brother right? BAMMMMMMMMMMM BOUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM sam is here cry some more -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Επειδή δεν είδα κάποιον να το αναφέρει:
Στο steam γίνεται της ΠΟΡΝΗΣ!
Έχει προσφορές μέχρι τις 4 Ιουλίου και έχει παιχνίδια για pc και mac σε ξεφτίλα τιμές.
Μόλις εγκατέστησα το steam client, θα προσπαθήσω τη Δευτέρα να φτιάξω το ρημάδι το web banking μου και θα αγοράσω κανένα παιχνίδι για όταν πάρω καινούργιο gaming pc.καθε μηνα γινεται της πορνης εκει και παντα αγοραζω μικρα και ασχετα games διοτι πολυ απλα μου αρεσαν τα αλλα
-
Το RDR απλα τελειο, τα γραφικα, οι αποστολες αλλα κυριως οι τοποθεσειες.
Δεν εχει το γρηγορο gameplay του GTA, αλλα ετσι πρεπει να ειναι το στυλ για τετοιου ειδους παιχνιδια.
-
ενταξει δεν εχεις τα οχηματα και τα smg, αλλα και παλι το να ηταν και τελειως κλωνος θα το εκανε βαρετο..
οχι οτι ειναι παρθενογενεση, αλλα διατηρωντας οσα στοιχεια πρεπει απο το gameplay του gta (τα οποια ειναι και μεγαλο μερος της επιτυχιας του και συνταγη που κερδιζει δεν την αλλαζεις βλεπε golf ) σε βαζει αρκετα σωστα και ωραια στο κλιμα της αγριας δυσης
o φιλος μου παντως που το τελειωσε και το ευχαριστηθηκε δεν ειχε παιξει τα τελευταια gta , του προτεινα να τα παιξει γιατι απο τη στιγμη που του αρεσε το rdr , μπορει στη liberty city να μην εχει τα ιδια ομορφα τοπια ή το στυλ western (το οποιο γ@μαει και δυστυχως δε βλεπουμε σε πολλα παιχνιδια) , αλλα απο αποψη gameplay αυτο ακριβως, το οτι ειναι πιο γρηγορο (και πιο δυσκολο θα ελεγα) , πιστευω οτι θα τον κανει να το ευχαριστηθει αρκετα
και τωρα που το θυμηθηκα, να του παω το παιχνιδι
-
Τερμάτισα σήμερα το πρωί το Assasin's Creed(το 1).
Μερικά σχόλια:
Το παιχνίδι είναι φανερό ότι το έβγαλαν νωρίτερα από ότι έπρεπε. Σε μερικά σημεία ο Altair κολλάει χωρίς προφανή λόγο και αιτία.
Δεν έχεις κανένα λόγο να μαζέψεις τις flags και να σκοτώσεις τους templars.
Ποιο το νόημα να είμαι εκπαιδευμένος δολοφόνος αν τα ίδια ακροβατικά που κάνω τα κάνουν και οι εχθροί; Και μάλιστα με πλήρη εξάρτηση;
Ο Altair σε πολλές περιπτώσεις μου έμοιαζε δυσκίνητος. Θα τον ήθελα πιο πολύ σαν τον Πρίγκηπα.Γενικά μου άρεσε και όταν τερματίσω κάποια άλλα που είναι στο πρόγραμμα θα αγοράσω το 2.
-
το ενα γινεται μονοτονο και επαναλαμβανομενο απο ενα σημειο και μετα, πολυ καλη ιδεα που χαλασε στην εκτελεση
οπως και να χει μου αρεσε
ομως το 2 δεν εχει καμια σχεση, η δραση ειναι ασταματητη , οι ωρα που περνας εξω απο τον εξομοιωτη ελαχιστη και οι ανουσιες αποστολες πολυ λιγοτερες
μαλιστα ο μεγαλος ογκος (με διαφορα) των εξτρα αποστολων ειναι δολοφονιες
μου αρεσε το πρωτο κυριως για την ατμοσφαιρα οχι τοσο σαν παιχνιδι ,με το δευτερο οπως καταλαβαινεις εξτασιαστηκα γιατι το gameplay αναβαθμιστηκε αρκετα
στο λεω για να εχεις στο νου σου οταν πας να το παιξεις οτι δεν ειναι απλα ενα συμπαθητικο παιχνιδι οπως το πρωτο , αλλα παιχνιδαρα
επιασαν ολες τις ατελειες του πρωτου , λαμβανοντας σοβαρα υποψιν τη γκρινια που ειχε δημιουργηθει και το βελτιωσαν σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο
-
Ελπίζω να έφτιαξαν και την κίνηση του Altair.
-
κοιτα η κινηση pop δεν ειναι , δε θα ελεγα οτι αλλαξαν πολλα στη συνεχεια (δε ξερω αν μιλας για glitch, εγω βαζω ολα τα patch ) πιστευω οτι ειναι καλυτερη και πιο ρεαλιστικη/αερινη και τη προτιμω θα ελεγα
βασικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα, απλα θελει συνηθεια, μου κανει εντυπωση οτι μεχρι το τερματισμο δε προσαρμοστηκες
-
Μα δεν είναι θέμα προσαρμογής. Στα πρώτα 5 λεπτά προσαρμόστηκα.
Το πρόβλημα είναι του χαρακτήρα και της κίνησής του και όχι του χειρισμού. Πολλές φορές μοιάζει πιο δυσκίνητος από όσο θα έπρεπε να είναι. Ενώ ο Πρίγκηπας είναι πιο 'αεράτος'.
Αν ήθελαν να δώσουν μία νότα ρεαλισμού να φρόντιζαν οι εχθροί να μην μπορούν να κάνουν τα ίδια ακροβατικά. Δε γίνεται να κινούμαι με τον ίδιο τρόπο εγώ που είμαι εκπαιδευμένος δολοφόνος με έναν ιππότη με την πανοπλία του. -
σε αυτο εχεις καποιο δικιο, ομως οι εχθροι κινουνται σημαντικα πιο αργα απο σενα ειδικα εκει ψηλα, υπαρχει διαφορα στους πανοπλους τυπους με τους τοξοτες στις οροφες (και η διαφορα στο 2 φαινεται πολυ εντονα, υπαρχουν κατι τουμπανια αστακοι οι οποιοι ποτε δεν ανεβαινουν πανω) και στο κατω κατω αμα αλωνιζες στις ταρατσες το παιχνιδι θα ηταν υπερβολικα ευκολο (οχι οτι τωρα ειναι δυσκολο)
ο πριγκηπας ειναι μεγαλο ψεμα ο αλταιρ αμα κινειται πολυ πιο φυσικα και τωρα που το σκεφτηκα , πρεπει να παιξω και το νεο pop
-
-
Πάντως το παιχνίδι άξιζε τα 2Ε που έδωσα.
Το νέο PoP μου το έφεραν δώρο χθες. Την Collector's.
Είναι στο πρόγραμμα. -
παιξε να μου πεις.. εγω απο βδομαδα
-
Αν δε βάλω κάτι άλλο πρώτα θα πω εντυπώσεις.
-
περιμενω το πρασινο φως απο σενα
-
Τερμάτισα πριν λίγο το Forgotten Sands.
Ωραία γραφικά, 'φυσική' κίνηση από τον Πρίγκηπα, πολύ καλό level design, απλή(και εύκολη) μάχη.
Μικρό σε διάρκεια. Σε ελάχιστα σημεία η κάμερα το χάνει για λίγο.
Γενικά σε όποιον άρεσε η πρώτη τριλογία θα του αρέσει και αυτό.
Προσωπικά μου αρέσουν όλα τα PoP και το συγκεκριμένο δεν αποτελεί εξαίρεση. Το προτείνω. -
πωω φιλε το ξεπεταξες ετσι στα γρηγορα? τοσο μικρο ?
-
Άρχισα το Red Dead Redemption. Λοιπόν το παιχνίδι είναι
Καθηλωτικά γραφικά, απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρια: Βλέπεις τους μύες των αλόγων να συσπώνται όταν τρέχει Όταν έρχεται καταιγίδα τέντες, ρούχα κρεμασμένα για στέγνωμα κλπ κινούνται με απίστευτη φυσικότητα! Απίστευτα τοπία της άγριας δύσης και ανάλογη μουσική από western ταινίες
Διάφορες μικρές side guests παρουσιάζονται σε τυχαία φάση, π.χ. τύπος πάει και κλέβει κάτι από τον μανάβη και εσύ πρέπει να δράσεις γρήγορα και να τον πιάσεις με το λάσσο ή ξέρω γω σε φωνάζει ένας τύπος να τον ακολουθήσεις για να σώσεις τη γυναίκα του που την έχουν πάει για κρέμασμα και πρέπει εσύ γρήγορα να φτάσεις στο σημείο και να πυροβολήσεις παρακαλώ το σκοινί που κρεμιέται η άλλη! Lucky Luk και έτσι.
Όταν ιππεύεις το άλογο, για να το κάνεις να προχωρήσει πρέπει φυσικά να το τσιγκλίσεις με τα σπιρούνια, αυτό γίνεται πατώντας το Α (στο xbox). Αν το πατάς και το αφήνεις γρήγορα το άλογο πάει σφαίρα αλλά άμα το παρακάνεις κουράζεται και σε ρίχνει κάτω
Μπορείς να βρεις άγρια άλογα, να τα πιάσεις με το λάσσο και να προσπαθήσεις να τα ιππεύσεις χωρίς να σε ρίξουν μέχρι να εξημερωθούν.
Γενικά έχει ΠΟΛΥ πράμμα...
Σίγουρα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών! -
απο αποψη γραφικων και λεπτομερειας ειναι πολυ εντυπωσιακο για xbox
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)