-
Ξερει κανεις που μπορω να βρω saves για το nfsu 2?
-
balad of gay tony triathlon, ετσι χωρις λογο, επειδη εμαθα να φτιαχνω τα βιντεακια
Youtube Video(εχω σκουριασει λιγο το ξερω , αλλα τουλαχιστον βγηκα πρωτος )
-
Και τα 2 AC ειναι top απο γραφικα, αλλα το πρωτο καπως βαρετο. Βεβαια η πλοκη...
-
δεν ειναι τοσο τα ιδια γραφικα , οτι ειναι τελευταιας κοπης κτλ (DX9 ειναι) αλλα οτι εχουν δωσει προσοχη στη λεπτομερεια ,στην πιστη αναπαρασταση και στην ατμοσφαιρα
μπορει λοιπον να μην ειναι high end ,αλλα ειναι πανεμορφα
και το 2 ειχε ωραια δραση περα απο την ιστορια, βελτιωθηκε δραματικα το παιχνιδι
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Οπότε το Batman είναι αρκετά μικρό.
Περίπου 5 μέρες το βλέπω να χρειάζεται.
Τέλος το Batman με 84%.
Τα μόνα που μου μένουν είναι τα challenges.
Έχασα και ένα achievement από βλακεία...Το παιχνίδι αξίζει. Μακάρι να βγουν και άλλα παιχνίδια αντίστοιχης ποιότητας με πρωταγωνιστές super-heroes.
-
μακαρι φιλε, τελεια ατμοσφαιρα
να ρωτησω εχει ασχοληθει κανεις με Αrma 2? ψηνομαι το καλοκαιρι να το δοκιμασω γιατι μου εχει φανει πολυ ενδιαφερον -
To splinter cell conviction σε pc το εχει παιξει κανεις?
Μαλλον θα το αρχισω απο την επομενη εβδομαδα που τελειωνω τα μαθηματα....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
To splinter cell conviction σε pc το εχει παιξει κανεις?Μαλλον θα το αρχισω απο την επομενη εβδομαδα που τελειωνω τα μαθηματα....
ωραιο ειναι,διαφορετικο απο τα προηγουμενα,λιγοτερη προσοχη στο stealth,πλεον μπορεις να κανεις ντου και να τους καθαριζεις ολους αν θες
τι καρτα γραφικων εχεις?αν ειναι ati,και κυριως αν ειναι σειρα 3xxx μαλλον την εκατσες,οι απιθανοι της ubisoft που το κυκλοφορησαν,πολυ απλα δεν τις υποστηριζουν,εμενα κολλαει συνεχεια,το αφησα στην ακρη μεχρι να το φτιαξουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να ρωτησω εχει ασχοληθει κανεις με Αrma 2? ψηνομαι το καλοκαιρι να το δοκιμασω γιατι μου εχει φανει πολυ ενδιαφερονEχω ασχοληθει.
Ειναι πολυ καλα σχεδιασμενο, πολυ εξυπνο, αρκετα εως πολυ δυσκολο.
Ειναι πολυ simulation για τα γουστα μου εχοντας συνηθισει στα COD & MOH.
Θα σε κρατησει εαν εχεις υπομονη και δεν εισαι φαν των εκρηξεων και εφε μονο αλλα και τις τακτικης. -
θα ηθελα να παιξω κατι με περισσοτερο βαθος σε αυτον τον τομεα και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον λιγο που διαβασα για αυτο
σε κανα μηνα θα το αρχισω
-
Τα έπαιξε ο σκληρός δίσκος του xbox και η μικρολογισμικό θα μου στείλει έναν καινούργιο σε λίγες μέρες, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψω τον παλιό!
Μπράβο ρε Μπιλ! Όχι ο μοδερατορ, ο άλλος... -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Τα έπαιξε ο σκληρός δίσκος του xbox και η μικρολογισμικό θα μου στείλει έναν καινούργιο σε λίγες μέρες, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψω τον παλιό!
Μπράβο ρε Μπιλ! Όχι ο μοδερατορ, ο άλλος...Εν τω μεταξύ το Fallout 3 καλά κρατεί...
edit: Ξέχασα ότι υπάρχει και edit
-
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
To splinter cell conviction σε pc το εχει παιξει κανεις?
Μαλλον θα το αρχισω απο την επομενη εβδομαδα που τελειωνω τα μαθηματα....
ωραιο ειναι,διαφορετικο απο τα προηγουμενα,λιγοτερη προσοχη στο stealth,πλεον μπορεις να κανεις ντου και να τους καθαριζεις ολους αν θες
τι καρτα γραφικων εχεις?αν ειναι ati,και κυριως αν ειναι σειρα 3xxx μαλλον την εκατσες,οι απιθανοι της ubisoft που το κυκλοφορησαν,πολυ απλα δεν τις υποστηριζουν,εμενα κολλαει συνεχεια,το αφησα στην ακρη μεχρι να το φτιαξουν
Nvidia 9300gs εχω...
ω...
Απο γραφικα θα δω πως θα τα παω γιατι εχω λαπτοπ αλλα ελπιζω σε low τουλαχιστον να το τρεχω... -
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα saves σου πανε?Δεν χτύπησε τελείως ο σκληρός... ευτυχώς πρόλαβα και έκανα tranfer content σε usb stick, οπότε όλα καλά
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
τα saves σου πανε?
τι ν αυτο μωρε στην πρωτη φωτο?λεκανες ξεβουλωνει?
το καλυτερο all-around οπλο του παιχνιδιου ναι ειναι γελοιο, αλλα τι να κανω?
απο mothership zeta -alien technology - , οταν θες να κανεις reload (που δε χρειαζεται συχνα γιατι οπως βλεπεις γεμιζει καθε 100 σφαιρες και με 3 το πολυ εχεις φαει οτιδηποτε) , ο homo sapiens που χειριζεσαι απλα το κοπανει και ξαναγεμιζει
οριστε και εδω σε δραση
http://www.youtube.com/watch?v=cYGI7SCfe3k
σε καποια φαση του πυροβολαω το οπλο και μολις το πηρα ειχε μηδενικο condition
βλεπεις πως πλεον με χεζονται οι encave soldiersστη φωτο αυτη βλεπουμε το ποταμοπλοιο που σε παει στο point lockout
τα saves σου πανε?
Δεν χτύπησε τελείως ο σκληρός... ευτυχώς πρόλαβα και έκανα tranfer content σε usb stick, οπότε όλα καλά
παλι καλα, ειδικα στα μεγαλα μου παιχνιδια τα saves τα φυλαω σα θησαυρο, δε ξερω τι θα παθαινα αν τα εχανα
-
http://www.youtube.com/watch?v=tkenSVbJ ... _embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=zEjKMzjB ... re=related
-
αυτο τελικα βγηκε?
-
Κατι μου λεει να μην κανω αναβαθμιση στο pc και να αγορασω ps3+GT5. Αλλα θα τα προσπαθησω και τα δυο!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)