-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σημερα στο gta εκτος απο το κλασικο 'malaka' ακουσα και ενα 'ai gamisou'προσοχη φιλε chrooo μιας και μου σχολιαζες οτι 'κολλαει' στο οτι το παιχνιδι καμια φορα αλλαζει μονο του τα settings του παιχνιδιου
οταν του βαζω να μου ρυθμισει αυτοματα ρυθμισεις μου βαζει τις σκιες στο high και αυτο μετα απο λιγο ριχνει τα frames στο medium τρεχει νερακι
ενταξει ειναι λιγο ασχημες οι σκιες στο medium , αλλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου
οταν το ξαναβαλω να παιξει μια στις τοσες μου τις γυρναει αυτοματα στο high και αρχιζουν παλι μετα απο λιγο να πεφτουν τα frames, μολις τις ξαναβαζω medium ολα καλα
χαζο glitch, απλα στο τονιζω σε περιπτωση που δεν το χεις προσεξει
κι εγω το χα προσεξει,αλλα την 800*600 ολα low την ξεχωριζω απο την κανονικη μου ρυθμιση,δυστυχως μαλλον δεν ειναι θεμα γραφικων τα προβληματα,ai gamisou δεν ειχα την τιμη να ακουσω παντως,και καλυτερα για τον ταριφα που θα το ελεγε βεβαια,δεν με εχει πει ακομα κανεις malaka στο gta και να εχει φυγει ζωντανος
-
εγω ειμαι ανεκτικος στα μπινελικια, αλλα αμα με πατησει κανεις ή μου χτυπησει το αυτοκινητο τρωει αμεσα headshot-ιδι
αν εξαιρεσεις αυτο εγω προσωπικα δεν εχω αλλα προβληματα, το παιχνιδι τρεχει νερακι και πολυ πιο γρηγορα απο το xbox στο οποιο ειχα παιξει το αρχικο με τον Μπελιτς
ενταξει εναι προβληματικο και ανουσια απαιτητικο, αλλα απο την αλλη παιζει πολλη λεπτομερεια, ανθρωποι, οχηματα κτλ ειναι μεχρι ενα σημειο λογικο να κλαταρει
δε ξερω και ποιος ο ρολος της ati σε ολα αυτα
αλλα εδω που τα λεμε αν εξαιρεσεις τις σκιες , μπορει να μην το τρεχω με τα settings τερμα αλλα τα περισσοτερα ειναι high και very high και εχοντας κλεισει συνεχομενα αρκετες ωρες μαζι του δεν εχω παρατηρησει καποιο ιδιαιτερο προβλημα (γκλιτσιες στα γραφικα ελαχιστες) και κανενα κρασαρισμαοποτε δεν ηταν δυσαρεστη η εμπειρια μου
οσο για το ιδιο το παιχνιδι, το gay tony πολυ πιο ωραιο και ενδιαφερον απο το σχετικα μονοτονο lost and dammed
γενικα πολυ ωραιο expansion και καλοδουλεμενο σε μεγαλο βαθμο
μου αρεσει επισης το πώς ανακατευει τις ιστοριες των ηρωων , οι μαχες, τα οχηματα και φυσικα η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο χωρις ομως να γινεται γελοιο και κουραστικο
αν ειχαν φροντισει να το κανουν λιγο πιο ελαφρυ θα ηταν ιδανικο
αλλα αν ξανασκεφτω ξανα πώς τρεχει στις κονσολες δε θα πρεπε να παραπονιεμαι
το xbox μου εκλανε κανονικα μαζι του, πραγμα που υποτιθεται οτι δε συμβαινει με αυτα τα μηχανακια αφου το παιχνιδι ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα τους -
Σορρυ ρε μάν, αλλά το σετάπ σου τι περιλαμβάνει;
-
1920 x 1080 @ 60Hz
texture high
reflections high
shadows medium (το παιχνιδι μου προτεινει high αλλα μετα απο λιγο κλανει)
water very high
night shadows off
texture filter quality anisotropic 4x
view distance 25
detail distance 31
vehicle dencity 51
definition on
vsync onκαι ολα αυτα με 4890 και i5 750 με 4 GB ddr3 windows 7 64 bit
-
το vsync on δεν σου ρίχνει πολύ τα fps;
[πόσα Hz είναι η οθόνη; ΓΙατί με vsync ον κλειδώνει τα fps μόνο σε (υπο)πολλαπλάσια αυτού...Με μόνο αντάλλαγμα να μην γίνεται shearing στην εικόνα, που εκτός κι αν σε εκνευρίζει πολύ, δεν νομίζω ότι 'αξίζει τα λεφτά του'
-
το vsync δεν κλειδωνει τα frames σε ολα τα παιχνιδια , στο dirt ξερω οτι τα κλειδωνει , αλλα στο gta δε νομιζω
και μπορω να θυσιασω τα παντα σε ενα παιχνιδι, αλλα αναλυση και vsync δε θυσιαζω, δε μπορω να παιξω χωρις vsync
εδω οπως ειπα θυσιασα λιγο την ποιοτητα των σκιων so what..?
-
αν δεν κλειδώνει τα fps σε (υπο)πολλαπλάσια της συχνότητας ανανέωσης, τότε απλώς δεν λειτουργεί [μπορεί να το κάνει bypass ο driver από game specific settings π.χ.] αφού αυτό είναι το νόημα του vsync, να μην μπορεί να ανανεώσει το buffer κατά τη διάρκεια της 'μεταφοράς' του στην οθόνη [==shearing στην οθόνη όταν το πάνω κομμάτι είναι το παλιό frame και το κάτω το επόμενο]
-
μαλιστα για αυτο το vsync παντα σου ριχνει τοσο πολυ τα frames
δεν το πολυκατεχω αυτο το ζητημα, αλλα θυμομουν οτι στο dirt ακομα και τερατα καρτες με το v sync on δεν μπορουν να περασουν τα 60 fps (εμενα δε με αφορα πιανω 55)
αλλα χωρις v sync δε μπορω να παιξω το παιχνιδι
στις επιλογες παντως του catalyst μου βγαζει μεχρι 60 , αρα τοσο εχει η οθονη μου
αυτη ειναι
http://www.samsung.com/au/consumer/pc-p ... cificationαληθεια ξερει κανεις κανα προγραμμα με το οποιο να μπορουμε να 'βιντεοσκοπουμε' το παιχνιδι την ωρα που παιζουμε?
-
fraps Θυμάμαι κάποτε
Ε ναι, για να πιάσεις πάνω από 60 με vsync on, θα πρέπει να μπορεί να πιάσει 120. 2 ανανεώσεις του buffer ΠΡΙΝ ξεκινίσει να σχεδιάζεται ο buffer στο monitor. Αν δεν πιάνει 120, πέφτει στα 60... 55/60 παίζει και να είναι το ίδιο πράγμα, μη νομίζεις ότι όλοι οι προγραμματιστές βάζουν στο καταλληλότερο σημείο τη μέτρηση των fps, δεν έχει και τόσο τεράστια σημασία η απόλυτη αντικειμενική ακρίβεια, συνήθως συγκριτικά το χρησιμοιείς, δλδ για ένα δεδομένο παιχνίδι και δεδομένο τρόπο μέτρησης, βλέπεις πόσο έδειχνε πριν και πόσο μετά από κάποια αλλάγή.
-
δεν ηξερα παντως οτι δημιουργει τετοια πτωση
αν εξαιρεσεις το fraps (γιατι νομιζω με αυτο τα μετρανε σε πολλες περιπτωσεις) πολλα παιχνιδια εχουν και δικο τους benchmark οπως και το gta αρα μπορουμε να πουμε οτι μετραει το ιδιο για ολους, αν και στο gta το benchmark δεν ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα γιατι μπορει να σου βγαζει πολλα fps με συγκεκριμενες ρυθμισεις, αλλα την ωρα που παιζεις το πραγμα αλλαζει
(το θεμα με τις σκιες που εχω εγω πχ)ασχετως frames με το ματι στο τελος θα καταλαβεις αν σε ενοχλει ή οχι και αν μπορεις να παιξεις ή οχι και παλι καλα που μπορει ο καθενας να πειραζει τις ρυθμισεις που θελει
-
το fraps στο έγραψα γιατί αυτό θυμάμαι να χρησιμοποιούσαμε κάποτε για αυτό που ζήτησες, να φτιάχνεις video δλδ από το game session [τσέκαρε πάντως μήπως σου δείνει τη δυναότητα και το παιχνίδι από μόνο του να το κάνεις αυτό. Σε κάτι CoD μπορούσες...]
Για την πιθανή ανακρίβεια στην μέτρηση, στο μυαλό μου είχα την ingame μέτρηση. Είναι λίγο tricky το που θα βάλεις να μετρήσει (κυρίως τώρα που μπορείς να κάνεις παράλληλα διάφορες διεργασίες του real time rendering στη GPU).
Για το τελευταίο συμφωνώ κι επαυξάνω
-
μιας και ειμαστε στο σχετικο τοπικο τοπικο , ας αφησουμε τις πεζες τεχνικες λεπτομερειες (γιατι αρχιζω να το χανω ) και πες μας τι παιχνιδια παιζεις τι επαιξες τελευταια? τι θες να αρχισεις στο αμεσο μελλον?
-
ψωνάρα mode
ΕΕΠ οι σκιές πάντως μεγάλη αγάπη
Έχω να λέω ότι αρχές 2000 είχα φτιάξει από τις πρώτες εφαρμογές με 3d-accelerated (οχι ray tracing κλπ) real-time σκιές αυθαίρετων γεωμετριών, που να γίνονται cast πάνω σε επίσης αυθαίρετες γεωμετρίες
Μέχρι τότε υπήρχαν μόνο (κι αν) απλές planar σκιές πάνω σε απλές γεωμετρίες μόνο (τοίχους πατώματα κλπ).Ήταν το πρώτο σημαντικό εφέ που είχα καταφέρει να κάνω develop
-
μιας και ειμαστε στο σχετικο τοπικο τοπικο , ας αφησουμε τις πεζες τεχνικες λεπτομερειες (γιατι αρχιζω να το χανω ) και πες μας τι παιχνιδια παιζεις τι επαιξες τελευταια? τι θες να αρχισεις στο αμεσο μελλον?Σου είχα γράψει παλιότερα, ρωτώντας σε με το ποια θεωρείς καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών να μαθαίνω και τπτ [αλλά με είχες γράψει στ@@ σου ], γιατί εγώ δυστυχώς παρ' ότι ήμουν gamer στα νιάτα μου, τώρα το έχω παρατήσει και έχω χάσει επαφή...
Να φανταστείς, ότι το μόνο που αφιερώνω κάποιο χρόνο τελευταία είναι το CoD2 [εκτόνωση νεύρων, μπαίνεις σε multiplayer και σκοτώνεις κόσμο αβέρτα , εξασκείς λίγο και τα αντανακλαστικά/συντονισμό κινήσεων κλπ ]
ΤΟ άλλο είναι το Wii Mario Kart που λιώνουμε κάτι βράδια (με τα κατάλληλα εφόδια φυσικά ] με κάτι κολλητούς
Οπότε, τι να σου πω κι εγώ, τις αρχαιότητες που έπαιζα;
-
ωχ σορρυ αν δε το ειδα ξεχνιεμαι (τοσες μερες προσπαθω να θυμηθω ποιος με ειχε ρωτησει για ιμαντες )
καλυτερα παιχνιδια.. αναλογα
τα τελευταια χρονια ευχαριστηθηκα πιο πολυ απο ολα τα oblivion και fallout 3
επισης εχω παιξει και τα περισσοτερα εκ των fps τα οποια τα βρηκα πολυ ωραια για να ξεσκασω
(εγω προτιμω τα single παιχνιδια αγαπημενα μου των τελευταιων ετων ειναι τα bioshock 1+2 που εχουν διαρκεια ενδιαφερον gameplay, πλοκη, σκηνικο..)ωραιο ηταν και το GTA 4 με τα expansions που παιζω τωρα
ειναι πολλα που μου αρεσαν
απο τα φετινα μου αρεσε περισσοτερο απο ολα το assasin's creed 2 και με απογοητευσε το mass effect 2βεβαια με μερικες κατηγοριες δεν ασχολουμαι καθολου, πχ racing ασχολουμαι πολυ λιγο, αθλητικα τιποτα και adventures τα αποφευγω γιατι θελω και λιγη δραση περα απο γριφους
επισης αν και μου αρεσουν τα rpg, δεν προτιμουσα ποτε τα πολυ hardcore για αυτο και δεν ξεκινησα το dragonage
εσυ τι κατηγοριες γουσταρειες γενικως?
YΓ με σενα διαφωνουσα για το αν το bad company ειναι καλυτερο απο το cod?
ειδες trailer του νεου cod ? τα κτιρια διαλυονται οπως και στο bad company
http://www.gamespot.com/pc/action/callo ... al-trailergameplay cod και κτιρια να διαλυονται = ο,τι καλυτερο
το θεμα ειναι αν κανουν το single player campaign μεγαλο
-
εγώ ήμουν απίστευτος fan των adventures
Έχω μπόλικα μέτρα από original κουτιά [νταξ, πιο εύκολο με τα παλιά κουτιά που είχαν και έναν άλφα όγκο ]Turn based strategy, όπως τα Panzer General και Blitzkrieg, UFO Enemy Unknown μου έχουν φάει αρκετές ώρες ζωής
Τα πιο περίπλοκα του greo με πελάγωσαν και δεν την πάλεψα τελικά
RealTIme strategy τα βαριέμαι πολύ, με εξαίρεση τα Total War που ήταν κ@υλα !Το fallout 3 που έπαιξα ελάχιστα, δεν με κόλλησε πολύ. Μου αρέσουν πιο πολύ τα προοπτικής από ψηλά όπως τα πρώτα δύο πρώτα Fallout που ήταν φοβερά!
FPS είναι ωραία, και έπαιζα μάλλον κάθε είδους. Από 'σύγχρονα' τύπου Rainbow Six, φυσικά Β' ΠΠ , αλλά και τύπου Thief [με 3d γυαλιά απόλυτη εμπειρία, αν και ήθελες και ένα πακέτο depon για τον πονοκέφαλο μετά], Splinter Cell, Hitman [από τα καλύτερα ]
Τύπου racing όχι, μόνο το GTA είχε πλάκα.
RPG μόνο κάτι παλιά [Betrayal at Krondor απόλυτη αγάπη]. Όντας -επίσης καμμένος- με pen and paper RPG, τα computer με ξενερώνουν.
Κανά flight sim, μέχρι που έφτασα στο Falcon 4, τα είδα όλα και τα παράτησα
Ε.. κάτι τέτοια
-
τη ηλικια εχεις?
τα pen and paper μου φαινονται παραξενα, εχω δει φιλο μου στο wii
καποτε μου αρεσαν και τα ιαπωνικα rpg, αλλα οχι πλεον
τα gta παντως μιας και το εθιξες το θεωρω κορυφαιο παιχνιδι απο την αποψη οτι αρεσει στους παντες
adventures παντως βγαινουν ακομα αρκετα και καλα (απο φιλους φιλους που τα παιζουν κι εγω βλεπω )
-
σημερα στο gta εκτος απο το κλασικο 'malaka' ακουσα και ενα 'ai gamisou'Δες κι αυτά:
dont f@k with the greeks
http://www.youtube.com/watch?v=2I4f_CbWWao
gta athens:
http://www.youtube.com/watch?v=YdWqSFyRaOk
τσαμπουκάς:
http://www.youtube.com/watch?v=A3asDDOW_6U
veteran of the greek army:
http://www.youtube.com/watch?v=VGjz3OpcBHk
i beat you like.... :
Youtube Video -
Ο χρήστης Ulukai έγραψε:
σημερα στο gta εκτος απο το κλασικο 'malaka' ακουσα και ενα 'ai gamisou'
Δες κι αυτά:
dont f@k with the greeks
http://www.youtube.com/watch?v=2I4f_CbWWao
gta athens:
http://www.youtube.com/watch?v=YdWqSFyRaOk
τσαμπουκάς:
http://www.youtube.com/watch?v=A3asDDOW_6U
veteran of the greek army:
http://www.youtube.com/watch?v=VGjz3OpcBHk
i beat you like.... :
Youtube Videoθεος!!!
γιατι τοση μανια με τους ελληνες?
-
γενικα το στορυ του gt4 εχει να κανει σχεδον αποκλειστικα με ευρωπαιους μεταναστες σερβοι,ρωσοι,ιρλανδοι,ιταλοι,αλβανοι και οι ελληνες επειδη ειμαστε φλωροι κανουμε μονο τους περαστικους και τους αγανακτισμενους ταριφες
βγηκε σημερα το:
http://www.youtube.com/watch?v=MEMxSUGZ6TU
που μαλλον προκειται για game of the year
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)