-
Δεν είναι τυχαίο που το 'πρόβλημα' νομιμότητας προέκυψε στο επανασχεδιασμένο φετινό κομμάτι. Τα ασφάλτινα run off ΔΕΝ τιμωρούν το λάθος, και τιποτα απο αυτά που συζητάμε δε θα συνέβαινε αν η σχεδιάση ήταν τέτοια ώστε αυτός που 'κόβει' να χάνει πολύ χρόνο ή και καμμια αεροτομή.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
εντάξει εχετε δίκαιο αλλα 3 σελίδες διάβασα και δεν άντεχα να διαβάζω, αράπης, μαυρίκος κλπ.. και αναρωτιέμαι εαν τέτοια ρατσιστικά σχόλια έχουν θέση σε ένα τέτοιο φόρουμ..
Tα πιο πολλα ειναι στα ορια του χαβαλε οπως και για τον κιμι μπεκρης και για τον μασα χοντρος...
χαβαλε κανουμε με αυτα δεν τα εννουμε(σχεδον ολοι )και εγώ χαβαλέ έκανα..
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μια φορα υπηρξε επαφη, στη Λα Σορς και νομιζω οτι οι αγωνοδικες θα ξεκινησουν κοιταζοντας τη τηλεμετρια του Λιουις εκει.
μια στο πλαι και μια απο πισω...
και μία νομίζω σε μια άλλη στάση την οποία δε μπορώ να αναφέρω γιατί θα μου κάνει παρατήρηση ο kouk
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Πολυ αυστηρος ο Μαζεστιξ τελευταια
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν είναι τυχαίο που το 'πρόβλημα' νομιμότητας προέκυψε στο επανασχεδιασμένο φετινό κομμάτι. Τα ασφάλτινα run off ΔΕΝ τιμωρούν το λάθος, και τιποτα απο αυτά που συζητάμε δε θα συνέβαινε αν η σχεδιάση ήταν τέτοια ώστε αυτός που 'κόβει' να χάνει πολύ χρόνο ή και καμμια αεροτομή.τωρα θα ηταν ο χαμιλτον στον τοιχο , ο ραικονεν με ποινη γιατι τον πεταξε εξω και ο μασσα νικητης , κανενα προβλημα απο μένα
-
Παντως οσοι πιστευουν -οχι εγω- πως πρεπει να τιμωριθει ο Λουης , θα πρεπει να μας πουν και τι ποινη πρεπει να παρει ?
-
χρηματικο ?
-
grid penalty για τον επομενο
-
αφαιρεση βαθμων απο το αποτελεσμα του Σπα ?
-
Κατι αλλο ?
...
-
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Δεν είναι τυχαίο που το 'πρόβλημα' νομιμότητας προέκυψε στο επανασχεδιασμένο φετινό κομμάτι. Τα ασφάλτινα run off ΔΕΝ τιμωρούν το λάθος, και τιποτα απο αυτά που συζητάμε δε θα συνέβαινε αν η σχεδιάση ήταν τέτοια ώστε αυτός που 'κόβει' να χάνει πολύ χρόνο ή και καμμια αεροτομή.
τωρα θα ηταν ο χαμιλτον στον τοιχο , ο ραικονεν με ποινη γιατι τον πεταξε εξω και ο μασσα νικητης , κανενα προβλημα απο μένα
Κανένα πρόβλημα και από εμένα που και που να βγαίνουν έξω κορυφαίοι συνδυασμοί, αρκεί να έχουμε 'γνήσιο' racing και όχι 'ποιός έκοψε λιγότερο'.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Παντως οσοι πιστευουν -οχι εγω- πως πρεπει να τιμωριθει ο Λουης , θα πρεπει να μας πουν και τι ποινη πρεπει να παρει ?-
χρηματικο ?
-
-
-
Κατι αλλο ?
...
Να ξαναγίνει ο αγώνας σε Μοντρεαλ και Spa....
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Παντως οσοι πιστευουν -οχι εγω- πως πρεπει να τιμωριθει ο Λουης , θα πρεπει να μας πουν και τι ποινη πρεπει να παρει ?-
χρηματικο ?
-
-
-
Κατι αλλο ?
...
Γιατί όχι όλα μαζί?
-
-
Μια βδομαδα διακοπες στην Αστουριας μου ακουγεται καλο
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Παντως οσοι πιστευουν -οχι εγω- πως πρεπει να τιμωριθει ο Λουης , θα πρεπει να μας πουν και τι ποινη πρεπει να παρει ?
-
χρηματικο ?
-
-
-
Κατι αλλο ?
...
Γιατί όχι όλα μαζί?
εσυ κωλοσουμαχεριακε πανε διαβασε και ασε το λουη...
-
-
η ποινές σύμφωνα με το βιβλίο της FIA για αγωνιστικά συμβάντα (racing incidents) ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ και ειναι οι εξής.
εαν τιμωριθεί κατα τον αγώνα:
Stop Ang GO
drive throughεαν δεν υπάρχει χρόνος να αποφασιστεί κατα την διάρκεια, τότε οι ποινές μετά το πέρας του αγώνα ειναι:
25 δευτερόλεπτα + στον συνολικό χρόνο
ή 10 θέσεις πίσω στον επόμενο αγώνα..Για άλλη μια φορά όμως η FIA έκανε τα στραβα μάτια στο περιστατικό με την επικίνδυνη έξοδο του Kimi απο τα pit, και έδωσε ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ πρόστιμο το οποιο δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στους κανονισμούς παρα μόνο σε παρατυπίες κιβωτίων/μοτέρ/και λοιπών παρανομιών, οχι ομως για Racing Incidents..
Εγώ που γουστάρω και τον κιμι πιστεύω οτι δεν έπρεπε να δοθεί καμία ποινή, γιατι είμαι και υπέρ της οδήγισης και των ανρθώπινων σφαλμάτων που συνεπάγονται.. αλλα οχι την μία ομάδα να την γ@μ@ς και την άλλη να την βοηθάς..
-
Ο χρήστης ο ίδιος λίγο νωρίτερα έγραψε:
Raikkonen WHO?
Δεν το θέλει όσο ο Hamilton, τελεία και παύλα..._
-
Ο χρήστης SocratesDTC έγραψε:
Για άλλη μια φορά όμως η FIA έκανε τα στραβα μάτια στο περιστατικό με την επικίνδυνη έξοδο του Kimi απο τα pit, και έδωσε ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ πρόστιμο το οποιο δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στους κανονισμούς παρα μόνο σε παρατυπίες κιβωτίων/μοτέρ/και λοιπών παρανομιών, οχι ομως για Racing Incidents..
να υποθεσω οτι ηταν ο πρωτος αγωνας που εβλεπες?
αυτη η 'παραβαση' γινεται σε καθε αγωνα και ΠΟΤΕ δεν τιμωρειται , δημιουργημα της φαντασιας των οπαδων του χαμιλτον , απορω που το συζηταμε κιολας , εμεις δεν ειμαστε αγγλοι δημοσιγραφοι να υποστηριζουμε παθιασμενα τον χαμιλτον γιατι μας δινει ψωμι -
Εαν διάβασες καλα, λέω οτι θα προτιμούσα να μήν πάρει καμία ποινή.
Απο την στιγμή όμως που οι ίδιοι το θεωρούν racing incident τότε σημαίνει οτι το εκλαμβάνουν ώς παράβαση.
και μετά ξύπνησες.. -
Kala den pisteuo oti prepei na dothei poini ston Hamilton....eksalou o Raikkonen sto s den tou afise katholou xoro, tha doume....
-
.... Hamilton penalised, Massa handed win
http://www.autosport.com/news/report.php/id/70401
...EDIT .... Ας ΚΑΝΩ ΤΗΝ αρχη με πιο κοσμιο ηφος ....
-
ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στους χαρακτηρισμούς από εδώ και μπρος παιδιά!
-
Έλεος...
Eπίσημο thread: GP Βελγιου-Σπα 2008