-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μία ερώτηξις, πότε ξεκινά η 5η season του DEXTER ?
Dexter Season 5 will premiere on September 26, 2010 , and will consist of 12 episodes.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_De ... on_5:_2010αργεί ...
ευχαριστώ Μπίλι.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
νταξ, science fiction το κάνανε
σε ποιον κύκλο μπήκε ο σύρτης?
(την πρώτη σεζόν είδα, μετά απο παρότρυνση του σαρμαδάκου και το γείωσα, μου φαίνεται τρελή τρομπιά )
+1
Αντεξες ολοκληρη σαιζον?
Ηρωας!
Ρε μλκες τι σας αρεσει απ' αυτο το πραγμα, ουτε 2 επεισοδια ολοκληρα δεν αντεξα να δω... μιλαμε για απιστευτη κρυαδα.εδώ άλλοι αντέχουν φέτος να βλέπουν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό να παίζουν μπάλα ....εκεί κολλάς εσύ;
το bing bang theory είναι πολύ γαμάτη σειρά, τα geeks το 2010.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ευχαριστώ Μπίλι.
Καπου πιο πισω στο τοπικ γκρινιαζα για τους υποτιτλους.Τελικα βλεπω ολα τα επεισοδια χωρις υποτιτλους πλεον ,συνηθισα να μην τους ψαχνω και εξασκω και τα αγγλικα μου.Και αν κατι δεν το πιασω με την πρωτη αλλα απλα κανω replay.
Κατεβασα το twin peaks ,παλια σειρα που ακουγα πολλα για αυτην .Ειναι λιγο φευγατη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατεβασα το twin peaks ,παλια σειρα που ακουγα πολλα για αυτην .Ειναι λιγο φευγατη+Mädchen Amick
Περίμενες τον Lynch να είναι εύπεπτος; Αν και 'δύσκολη' σειρά, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και χαρακτήρα, όπως το Homicide: Life on the Streets. Αξίζει.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κατεβασα το twin peaks ,παλια σειρα που ακουγα πολλα για αυτην .Ειναι λιγο φευγατη
+Mädchen Amick
Περίμενες τον Lynch να είναι εύπεπτος; Αν και 'δύσκολη' σειρά, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και χαρακτήρα, όπως το Homicide: Life on the Streets. Αξίζει.
Sherilyn Fenn
'Φοξ Μολντερ' τραβεστι
-
Παντως ακόμα και σήμερα θεωρώ ως την κορυφαία σειρά το The Sopranos αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σκηνή
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Παντως ακόμα και σήμερα θεωρώ ως την κορυφαία σειρά το The Sopranos αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σκηνήΦίλε μου HBO, εγγύηση.
Από αυτά που έχω δει: Band Of Brothers (iMDB 9,6/10), The Sopranos (iMDB 9,5/10), The Wire (iMDB 9,7/10), Deadwood (iMDB 9,2/10) και όλα αξίζουν τέτοια βαθμολογία. Ακόμα και το Sex And The City (iMDB 7,2/10), είναι αρκετά καλό.
Από αυτά που θα δω: The Pacific, Rome, True Blood...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Παντως ακόμα και σήμερα θεωρώ ως την κορυφαία σειρά το The Sopranos αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σκηνή
Φίλε μου HBO, εγγύηση.
Από αυτά που έχω δει: Band Of Brothers (iMDB 9,6/10), The Sopranos (iMDB 9,5/10), The Wire (iMDB 9,7/10), Deadwood (iMDB 9,2/10) και όλα αξίζουν τέτοια βαθμολογία. Ακόμα και το Sex And The City (iMDB 7,2/10), είναι αρκετά καλό.
_
Οι τύποι είναι κάτι σαν την Blizzard στα video games , ότι και να βγάλουν είναι εγγύηση !!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Φίλε μου HBO, εγγύηση.
_
Δεν εχω δει κανενα απο τα παραπανω και μαλλον πρεπει να πιασω κανενα...
Το six feet under του ΗΒΟ δεν ηταν? -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δεν εχω δει κανενα απο τα παραπανω και μαλλον πρεπει να πιασω κανενα...
Το six feet under του ΗΒΟ δεν ηταν?* True Blood * Big Love * How to Make it In America * The Pacific * Band of Brothers * The Life & Times of Tim * Sex and the City * Flight of the Conchords * Entourage * The Sopranos * Curb Your Enthusiasm * Deadwood * Rome * The Wire * Bill Maher * John Adams
** * Six Feet Under**
* The Alzheimer's Project
* Eastbound & Down
* The No. 1 Ladies' Detective Agency
* Da Ali G Show
* Oz
* Def Poetry
* Hung
* Bored to Death_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
- True Blood
- Big Love
- How to Make it In America
- The Pacific
- Band of Brothers
- The Life & Times of Tim
- Sex and the City
- Flight of the Conchords
- Entourage
- The Sopranos
- Curb Your Enthusiasm
- Deadwood
- Rome
- The Wire
- Bill Maher
- John Adams
** * Six Feet Under** - The Alzheimer's Project
- Eastbound & Down
- The No. 1 Ladies' Detective Agency
- Da Ali G Show
- Oz
- Def Poetry
- Hung
- Bored to Death
_
Αν κρινω απο six feet και Entourage, ισχύει το:
Φίλε μου HBO, εγγύηση.
Θα τα τιμήσουμε (ξεκιναω με sopranos που ηθελα ουτως η αλλως εδω και καιρο - ο χοντρουλης ειναι ηθοποιαρα.)
-
Θα τα τιμήσουμε (ξεκιναω με sopranos που ηθελα ουτως η αλλως εδω και καιρο - ο χοντρουλης ειναι ηθοποιαρα.)
καλό κόλλημα Ο james gandolfini είναι πραγματικά ασύλληπτα καλός ηθοποιός και απορώ γιατί χρησιμοποιείται τόσο λίγο έως καθόλου από το Holywood ....
Από την λιστα της HBO αξίζει επίσης ττρελά και το Ali G show με τον Sacha Cohen στην αρχή της καριέρας του στα καλύτερα του. Θυμάμαι στην Αγγλία να περιμένουμε στημένοι μπροστά στην τηλεόραση να αρχίσει στο channel 4 ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Από την λιστα της HBO αξίζει επίσης ττρελά και το Ali G show με τον Sacha Cohen στην αρχή της καριέρας του στα καλύτερα του. Θυμάμαι στην Αγγλία να περιμένουμε στημένοι μπροστά στην τηλεόραση να αρχίσει στο channel 4 ...
A γεια σου και ελεγα τι μου θυμιζει το ονομα.
Θεικη εκπομπη.
Ακομα θυμαμαι την εντυπωση που μου εκανε η χαζομαρα του Μπεκαμ. -
Εγώ τώρα βλέπω Battlestar Galactika και έχω κολλήσει. Καταπληκτικό.
Μετά θα πάω για Rome και Pacific (όταν τελειώσει).
Γενικά +1 για ΗΒΟ.
-
το battlestar galactica ωραίο αλλά το ξεχειλώσανε. Από ένα σημείο κ μετά ήταν πολύ βαρετό.
δεν παύει όμως να είναι πολύ καλή σειρά. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ τώρα βλέπω Battlestar Galactika και έχω κολλήσει. Καταπληκτικό.Μετά θα πάω για Rome και Pacific (όταν τελειώσει).
Γενικά +1 για ΗΒΟ.
το rome μου αρεσει παρα πολυ! τα ειδα ολα τα επεισοδια με τη μια
επειδη κι εμενα μου αρεσει το battlestar , εχω αρχισει να βλεπω caprica που ειναι prequel του bg
-
Τι λέει το Caprica;
Αν και έχω τη συνήθεια να μην ξεκινάω μία σειρά αν αυτή δεν έχει τελειώσει πρώτα. -
καλη ειναι, δεν πεθαινω κιολας αλλα βλεπεται , μου αρεσει θα ελεγα
λοιπον οσοι θελουν βια, σεξ , αιμα (ψηφιακο εννοειται ) και γενικοτερα σκηνοθεσια στυλ 300 (τη ταινια εννοω) σε σειρα, το ονειρο τους πραγματοποιηθηκε
spartacus blood and sand
πολυ προσεγμενα εφφε
οσοι αναζητουν σεναριο βαθος και καλες ερμηνιες , θα απογοητευοτυν (η xena ξεβρακωνεται , αυτο ελπιζω να σας βοηθαει να καταλαβετε περι τινος προκειται)
οσοι ομως θελουν ανεγκεφαλη βια θα γουσταρουν
-
Αίμα και σπέρμα που λέει ο Άδης
Καλό φαίνεται το caprica, αν περιμένεις βέβαια BSG φάση τρως άκυρο!
Εγώ 'ανακάλυψα' το Breaking Bad, φάση έχει
-
πολυ αιμα και σπερμα ο σπαρτακος...εχει χαβαλε!
καπρικα προς το παρον σταματαει στο 9ο επεισοδιο πανω που μπηκε η ιστορια σε ροη...το γραψιμο παει λιγο αναρχα αλλα αν η ιστορια παει οπως λενε λογικα θα παιξει πολεμος συντομα οποτε θα χει χαβαλε!
πασιφικ προς το παρον χλιαρο
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]