-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν η σειρά δεν 'εστίαζε' τόσο στα ακριβά ρουχα και τα Μανόλος παππούτσια θα άρεσε και σε εσάς πολύ!!!
Μη παίρνεις κι όρκο
Ξυλίκι έχει;και φαγητό αλα Μαμαλάκη;
-
Χ-FILES και STAR TREK+ τους κλωνους δεν εχουμε αναφερει.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν η σειρά δεν 'εστίαζε' τόσο στα ακριβά ρουχα και τα Μανόλος παππούτσια θα άρεσε και σε εσάς πολύ!!!
Μη παίρνεις κι όρκο
Ξυλίκι έχει;Δατς μαι μπόι!
Ξυλο, 4-5000 σφαιρες το λεπτο γρηγορα αμαξια και μια ξανθια βυζαρου (ανειναι παραπανω δεν βλαπτει) αυτη ειναι η συνταγη επιτυχιας.
Εκτος αν ο τιτλος ειναι F.R.I.E.N.D.S οποτε δεν χρειαζεται τπτ απο τα παραπανω
-
Friends == Rachel... Αααααααχ
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Friends == Rachel... ΑααααααχΑπό ομορφιά συμφωνώ, αλλά κακά τα ψέματα, ο Schwimmer(Ross) ηταν μια κλάση πάνω από όλους. Γενικά θα έλεγα ότι δεν έχω κολλήσει τόσο με άλλη σειρά, πραγματικά απίστευτη δουλειά στο σενάριο, τις ατάκες, και όλο το 'παρεϊστικο' κλίμα.
Τι να πρωτοθυμηθείς από τα Friends...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Friends == Rachel... Αααααααχ
Από ομορφιά συμφωνώ, αλλά κακά τα ψέματα, ο Schwimmer(Ross) ηταν μια κλάση πάνω από όλους. Γενικά θα έλεγα ότι δεν έχω κολλήσει τόσο με άλλη σειρά, πραγματικά απίστευτη δουλειά στο σενάριο, τις ατάκες, και όλο το 'παρεϊστικο' κλίμα.
Τι να πρωτοθυμηθείς από τα Friends...
Ton έχεις δει σε καμια ταινία αυτόν? προσωπικά όχι. Όλους τους άλλους αλλά όχι αυτόν.
-
6 days 7 nights...εχει παιξει και guest 30 rock..
-
Ναι, έχει παίξει σε μία που κάνει τον αντιστασιακό στον β' παγκόσμιο στην Βαρσοβία.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
6 days 7 nights...εχει παιξει και guest 30 rock..με την Χεκ και τον Φορντ δεν είναι αυτό? που πέφτει ένα αεροπλάνο ή κάτι τέτοιο... δεν το έχω δει
-
ειδε κανείς το 3ο επεισοδιο με τους συγχρονους τζέμηδες μπόντ? (prison break)
στο 37ο λεπτό εμφανιζεται η γιατρεσσα με 2 σάκους στην πλατη.
μπορει να φανταστεί καποιος πού στα κομμάτια τους βρήκε??
δεκτές ολες οι προτάσεις
(τα τόσα λαθη που γινονται σε αυτο το σηριαλ -εκτος του αδύνατος του πράματος,αυτο ειανι ασχετο- αρχιζω να πιστεύω οτι τα κανουν επιτηδες για να κρατάνε αμειωτο το ενδιαφέρον του κοινού μιας κ εδώ κ 2 σεζον εχει γινει αηδιαστικό)
ΥΓ μη με ρωτάτε γιατι το βλεπω ακόμα
-
Kαλα ρε μλκ@ ασε μας να το δουμε πρωτα το Ε03 (ποτε ρπολαβε κιαυτο να βγει...),βαζε σποιλερ.
BTW Dexter S03E01 is leaked & rulz.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
με την Χεκ και τον Φορντ δεν είναι αυτό? που πέφτει ένα αεροπλάνο ή κάτι τέτοιο... δεν το έχω δει
Για συνέχισε, να δούμε αν θα πετύχεις και τα υπόλοιπα (σκηνοθέτη, κομπάρσους, κλπ)....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
how i met your mother κανει τα friends να φαινονται αρχαια..φοβερα φλασμπακς και ιδεες...
νταξ έχει αρκετά κλισέ, αλλά η robin είναι υπνωτιστικά όμορφη ο δε Barney όλα τα λεφτά.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
how i met your mother κανει τα friends να φαινονται αρχαια..φοβερα φλασμπακς και ιδεες...
νταξ έχει αρκετά κλισέ, αλλά η robin είναι υπνωτιστικά όμορφη ο δε Barney όλα τα λεφτά.
-Hey Barney, what do you do for a living?
-Seriously, if I told you, I would have to kill you. -
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
BTW Dexter S03E01 is leaked & rulz.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
με την Χεκ και τον Φορντ δεν είναι αυτό? που πέφτει ένα αεροπλάνο ή κάτι τέτοιο... δεν το έχω δει
Για συνέχισε, να δούμε αν θα πετύχεις και τα υπόλοιπα (σκηνοθέτη, κομπάρσους, κλπ)....
σοβαρά, δεν την έχω δει, μόνο σκηνές από 'προσεχώς' που βάζουν στην έναρξη, πριν την ταινία
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Kαλα ρε μλκ@ ασε μας να το δουμε πρωτα το Ε03 (ποτε ρπολαβε κιαυτο να βγει...),βαζε σποιλερ.σιγά το σποιλερ που εβαλα
αντε δες το κ λυσε μου την απορια
οπως επισης λυσε μου την απορια αυτη:
Ο ΛΙΝΚ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ Κ ΚΙΝΕΖΟΣ????????????????????????? (οταν πηγε κ εσπασε το τζαμι με το τσεκουρι)
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Kαλα ρε μλκ@ ασε μας να το δουμε πρωτα το Ε03 (ποτε ρπολαβε κιαυτο να βγει...),βαζε σποιλερ.
σιγά το σποιλερ που εβαλα
αντε δες το κ λυσε μου την απορια
οπως επισης λυσε μου την απορια αυτη:
Ο ΛΙΝΚ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ Κ ΚΙΝΕΖΟΣ????????????????????????? (οταν πηγε κ εσπασε το τζαμι με το τσεκουρι)
Εχεις κατι αποριες και εσυ αδερφακι μου!!!Εδω συμμετεχει κοτζάμ ασώματος κεφαλή και εσυ κολλας σε λεπτομέρειες!!!!
-
Ο Λινκ πρέπει κάποια στιγμή να οδηγηθεί στην ηλεκτρική καρέκλα για το καλό της ανθρωπότητας.
Το καλύτερο του το είπε ο πράκτορας του FBI:
'Μερικοί άνθρωποι ακόμα παλεύουν για αυτή την χώρα.
Ίσως να ήσουν λίγο απορροφημένος κωλοφτιάχνοντας αυτοκίνητα και ανοίγοντας κεφάλια για να το θυμάσαι αυτό.'
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]