-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αγαπητε φιλε επειτα απο αυτο τον κινητηρα που διαθετει το αυτοκινητο σου, θα καταδεχτεις να πας σε υπερτροφοδοτουμενο ιδιας αποδοσης ομως και απο την ιδια χωρητικοτητα????
Αλλο Honda Civic TypeR αλλο Α3 μπλιαχ.Θα μπορουσες να μου πεις αν εχεις οδηγησει καποια άλλα αυτοκίνητα εκτός από ιταλικά και αν ναι ποια?
-
Αγαπητε φιλε επειτα απο αυτο τον κινητηρα που διαθετει το αυτοκινητο σου, θα καταδεχτεις να πας σε υπερτροφοδοτουμενο ιδιας αποδοσης ομως και απο την ιδια χωρητικοτητα????
Αλλο Honda Civic TypeR αλλο Α3 μπλιαχ.
Θα μπορουσες να μου πεις αν εχεις οδηγησει καποια άλλα αυτοκίνητα εκτός από ιταλικά και αν ναι ποια? -
Αλλο Honda Civic TypeR αλλο Α3 μπλιαχ.Θα μπορουσες να μου πεις αν εχεις οδηγησει καποια άλλα αυτοκίνητα εκτός από ιταλικά και αν ναι ποια?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αφου ξεκινησες το οφφ τοπικ,θα μπορουσες κι εσυ να μας πεις αν νομιζεις οτι εχεις αμαξι ή...γκολφ (κατα τα προτυπα της διαφημισης.. ) 13 εκ για ενα γκολφ.. ελεος...
-
Ο τραγελαφος ειναι οτι παινευται ολη η NationalMannschaft για τους κινητηρες της πατριδας.
Δεν κοιτατε την πληβεια καταγωγη των εταιριων αυτων (εξαιρουμενου της δεσποινιδος Mercedes) καλυτερα? -
Eεεεμπαινεεεε Μπουσοοοο
Δίκιο έχει, είναι δυνατόν να συζητάμε για εταιρείες με μηδενική (0) παράδοση και ιστορία στην αυτοκίνηση; Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
-
Guiseppe
σσσσσσσσσσσ.πολλα βγαζεις στη φορα και δεν κανει... θα στην πεσουν ομαδικως..
Nτινε ως μοντ το παρατραβας...
-
Εμενα παντως η καταγωγη δεν με νοιαζει, αυτο που μετραει ειναι ποσα εδωσα, ποσα θα δινω για συντηρηση καταναλωση κλπ, και τι παιρνω σε ασφαλεια επιδοσεις συμπεριφορα κλπ. Τωρα αν εσενα σου φτανει η ιστορια της Αλφα ψοφεο παω πασο.
-
Γαυρος απο Θεσσαλονικη ο moderator????
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εμενα παντως η καταγωγη δεν με νοιαζει, αυτο που μετραει ειναι ποσα εδωσα, ποσα θα δινω για συντηρηση καταναλωση κλπ, και τι παιρνω σε ασφαλεια επιδοσεις συμπεριφορα κλπ. Τωρα αν εσενα σου φτανει η ιστορια της Αλφα ψοφεο παω πασο.Εσενα δε σε νοιαζει γιατι ξερεις καλα οτι αυτο που αγορασες τουλαχιστον απο ιστορια γιοκ.
Ευτυχως την ιστορια δεν μπορεις να την αλλαξεις.
Εδω αποκτησατε moteur και μας εχετε ζαλισει. Ελεος. Φαντασου αν ειχατε και ιστορια(φτου φτου φτου).ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ALFA ROMEO........
-
Guiseppe Busso δες αν έχω παινέψει κάτι για το αυτοκίνητό μου. Πουθενά δεν έχω κοκορευτεί για κάτι, γιατί πολύ απλά το πήρα για την πάρτη μου και πραγματικά αδιαφορώ τι πιστεύουν οι άλλοι. Εσύ γιατί δεν μας λες ποιόν λόγο έχεις και υποστηρίζεις τόσο φανατισμένα και παινεύεις τα ιταλικά αυτοκίνητα;
Αυτά που γράφω, είναι από ολοκληρωμένη άποψη που έχω σχηματίσει, έχοντας οδηγήσει (ή και συμβιώσει) με έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων από αρκετές μάρκες. Εσύ που τα στηρίζεις αυτά που γράφεις;
-
Με 2 λογια θα σου πω οτι βαριεμαι να στελνω πμ στον καθενα που θα με ρωτα.
Αυτο σου λεω και τελος. Πειτε τα μονοι σας τωρα. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Guiseppe Busso δες αν έχω παινέψει κάτι για το αυτοκίνητό μου. Πουθενά δεν έχω κοκορευτεί για κάτι, γιατί πολύ απλά το πήρα για την πάρτη μου και πραγματικά αδιαφορώ τι πιστεύουν οι άλλοι. Εσύ γιατί δεν μας λες ποιόν λόγο έχεις και υποστηρίζεις τόσο φανατισμένα και παινεύεις τα ιταλικά αυτοκίνητα;Αυτά που γράφω, είναι από ολοκληρωμένη άποψη που έχω σχηματίσει, έχοντας οδηγήσει (ή και συμβιώσει) με έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων από αρκετές μάρκες. Εσύ που τα στηρίζεις αυτά που γράφεις;
Μα στην Ιστορια φυσικα.
-
Ο τραγελαφος ειναι οτι παινευται ολη η NationalMannschaft για τους κινητηρες της πατριδας.
Δεν κοιτατε την πληβεια καταγωγη των εταιριων αυτων (εξαιρουμενου της δεσποινιδος Mercedes) καλυτερα?μιλας για αυτη την ιστορια
http://en.wikipedia.org/wiki/NSU_Motorenwerke_AG' target='_blank
http://en.wikipedia.org/wiki/Auto_Union' target='_blankή μηπως αυτη ????
http://en.wikipedia.org/wiki/Sdkfz_222' target='_blankΑληθεια η αλφα τι εκανε στο πολεμο???
-
Νομίζω επιβάλλεται να επιστρέψει ο lkar.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Guiseppeσσσσσσσσσσσ.πολλα βγαζεις στη φορα και δεν κανει... θα στην πεσουν ομαδικως..
**Nτινε ως μοντ το παρατραβας... **
Μπηχτη με χαμογελακι....
GAY -
Μισο ρε παιδια ουτε το ποπ κορν δεν προλαβα,τωρα σκαει το καλαμποκι καντε ενα ποζ.
-
επρεπε να ξεκινουσε απο προηγουμενα post η διασπαση και να μετονομαστει
'Giussepe,γροθια στο κατεστημενο' ή ο 'επιμονος Giussepe' ή 'το μαντολινο του λοχαγου Busso' (βιολι ειναι μπας κλας)πλακα κανω ελπιζω να με παρεξηγεις(για το κρυο χιουμορ μου)
Επισης κατι που ηθελα παντα να πω εδω και καιρο για τη 'δις Mercedes'..
Ξεχνουν καποιοι οτι το σημα αυτης της 'τιμημενης' εταιρειας μπαινει πανω σε σκουπιδιαρικα,βυτια και λεωφορεια...Δεν ειδα ποτε κανα audi να μου αδειαζει το βοθρο.... -
(Εντάξει ήπια καφέ, έφτιαξα ποπ κορν, έστειλα τη γκόμενα στη μάνα της οπότε μπορώ να συμμετάσχω απερίσπαστος σε αυτή την αναβίωση του Β' Παγκοσμίου μόνο που εδώ οι Ιταλία-Γερμανία είναι αντίπαλοι!!! )
Στο GTI έχω κολλημένη μια ιταλική σημαία. Και ο μόνος που παρατήρησε τη 'σύγκρουση' ήτανε ένας αλβανός σε ένα βενζινάδικο! Οι Ιταλοί έχουν ΠΟΛΛΑ θετικά και για αυτό τους συμπαθώ. Εχουν ΚΑΙ ιστορία αλλά δυστυχώς (για να κάνω ένα λογοπαίγνιο!) τα αυτοκίνητα τους συνήθως έχουν μικρή 'ιστορία' !
'Ανδρώθηκα' οδηγικά σε μια Delta του 90 1600 Turbo (αλήθεια μιλώντας για ιστορία, πόσοι ιδιοκτήτες αυτού του οδηγικά εξαιρετικού αυτοκινήτου θα πρότειναν τη νέα Delta σε ένα ανήσυχο 30άρη?? Η ιστορία επομένως υπάρχει για όλους αλλά το θέμα είναι που την οδηγούν τα νέα δεδομένα) και ήταν μεγάααλο σχολείο και μεγάααλη χαρά να την οδηγείς (όταν λειτουργούσε!). Βάρεσε μπιέλα μία φορά, αλλαγή πίνακα οργάνων τρεις φορές και άλλες δύο το μοχλοδιακόπτη, οι τσιμούχες στις πόρτες από τη πρώτη μέρα έμπαζαν νερά,είχε μείνει 2-3 φορές, στο συνεργείο ήταν πιο συχνά από ότι εγώ στο σινεμά (και είμαι φίλος του σινεμά!!!) και άλλα πολλά. Οταν όμως την οδηγούσες ήταν μαγεία και ηδονή. Φυσικά για τα πρόβληματα δεν είναι στατιστικό δείγμα ένα μονο αυτοκίνητο αλλά όταν ταυτόχρονα κυλούσε στην οικογένεια ένα γερμανικό που δεν έκανε κιχ αναπόφευκτα γίνονται συγκρίσεις (σε οικογενειακό επίπεδο μεν αλλα 'συγκρίσεις') . Να μην τα πολυλογώ η Delta αλλάχτηκε σχετικα γρήγορα με μια BMW. Χάθηκε ένα μέρος από τη μαγεία του Ιταλικού αλλά και μια αδύναμη ακόμη BMW έχει γοητεία. Μη ξεχνάμε φυσικά ΠΟΥ έχει την κίνηση η BMW και τι σημαίνει αυτό έστω και με λίγα άλογα.
Συνοψίζοντας ονειρεύομαι μια Alfa Romeo με τα μηχανικά μέρη να είναι από Γερμανία (φυσικά δεν θέλω μια Alfa Romeo 147 GTA που ενώ λες 'θα τα δώσω τα ρημάδια και θα το πάρω γιατί είναι γαμάτο' ξαφνικά να ανακαλύπτεις ότι σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο το ESP ΔΕΝ απενεργοποιείται για να παίξεις λίγο (έστω και σε μια πίστα). Είναι κάτι που μου έχει μείνει από τα τεστ που είχα διάβασει έχοντας φυσικά στο νού μου ότι η BMW (ένας αντίστοιχος κατασκευαστής σπορ οχημάτων) το σβήνει σχεδόν σε όλα τα μοντέλα!).Δεν έχει νόημα φυσικά να εμπλακούμε πααααλι σε μια ατέρμονη συζήτηση για το ποιο είναι πιο ποιοτικό, πιο όμορφο, πιο κάπως αλλά πιστεύω όλα αυτά διαμορφώνονται απο προσωπικές εμπειρίες του καθενός μας.
Προσωπικά τώρα που οι Γερμανοί 'μάθανε' να φτιάχνουν κινητήρες και να στήνουν τα αυτοκίνητα τους όσο είμαι καλά προς τα 'εκεί' θα πηγαίνω και εγώ και η συμβουλή μου προς τρίτους!
Υ.Γ. : και εγώ 13 έδωσα για το GTI . Με κορόιδεψαν οι αλήτες ? Θα το πάω πίσω να πάρω καμιά Brera !
Υ.Γ. : ελπίζω σε έναν αδυσώπητο πόλεμο! Άλλωστε δεν είμαστε πια οφτοπικ! -
Ο χρήστης ioannitis έγραψε:
...Συνοψίζοντας ονειρεύομαι μια Alfa Romeo με τα μηχανικά μέρη να είναι από Γερμανία ....:Αυτό μου θύμισε δική μου αντίστοιχη περίπτωση. Είχα την Alfa Romeo Spider (την τελευταία πισωκίνητη και μάλλον τελευταίo πισωκίνητo μαζικής παραγωγής της Alfa) και σκεφτόμουνα... τι καλά να ήταν όπως το βλέπω μέσα έξω (κούκλα!) αλλά να το είχε φτιάξει η Mazda με μερικά κομάτια από ΜΧ5... Ιεροσυλία ίσως αλλά το αυτοκίνητο θα ήταν καλύτερο!
[και σημειωτέον το χειροποίητο αυτό αυτοκίνητο δεν είχε βγάλει ιδιαίτερα προβλήματα, απλά ενώ σχεδιαστικά αλλά και σαν πακέτο από πρακτικότητα (ανοιχτό, χώροι για 2++, χώρος αποσκευών με δυνατότητα μεγάλης βαλίτσας) ήταν καταπληκτικό, μηχανολογικά ήταν παλιό και το ένιωθες, κουραζόταν εύκολα, ήθελε κάτι πιο σύγχρονο σε κινητήρα, ακαμψία και στήσιμο.... και κανά πιο γερό ημιαξόνιο καλό θα του έκανε, 2 είχα σπάσει....]
Διάσπαση-Από: Μπερδεμα--------βοηθηστε συνφορουμιτες!