-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Ευτυχως δουλευει πλεον ικανοποιητικα απο το f1 app και με καλο συγχρονισμο ο σχολιασμος απο BBC και ετσι εχω ΟΤΕ στο mute. Τελος για μενα ο ελληνικος σχολιασμος.α και μην ξεχασω εκει στους σχολιαστες του ΟΤΕ χαιρετισματα στο πλατανο!
Ποιος είναι ο Πλάτανος και πότε τους έστειλε mail και δεν το κατάλαβα;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ευτυχως δουλευει πλεον ικανοποιητικα απο το f1 app και με καλο συγχρονισμο ο σχολιασμος απο BBC και ετσι εχω ΟΤΕ στο mute. Τελος για μενα ο ελληνικος σχολιασμος.
α και μην ξεχασω εκει στους σχολιαστες του ΟΤΕ χαιρετισματα στο πλατανο!
...στον... Πλάτωνα ήθελε να πεί... (τον Αριστοτέλη τον είδαμε λίγο πρίν...)...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Ευτυχως δουλευει πλεον ικανοποιητικα απο το f1 app και με καλο συγχρονισμο ο σχολιασμος απο BBC και ετσι εχω ΟΤΕ στο mute. Τελος για μενα ο ελληνικος σχολιασμος.
-
-
βρήκα βίντεο κασέτα 1998 σουζούκα από Φ1. Σκέφτομαι να... Κολλιας, πουρναράκης
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
βρήκα βίντεο κασέτα 1998 σουζούκα από Φ1. Σκέφτομαι να... Κολλιας, πουρναράκηςΘέλουμε φώτο Πουρναράκη και βίντεο ορ ιτ ντιντντ χαππεν
-
Το dubbing άρχισε. 2.36 λεπτά του επικού φινάλε. Τσεκάρισμα αν δουλεύει κασέτα, τυχαία ατάκα, ο Σουμάχερ πλησιάζει στη σικέην.
-
Το dubbing άρχισε. 2.36 λεπτά του επικού φινάλε. Τσεκάρισμα αν δουλεύει κασέτα, τυχαία ατάκα, ο Σουμάχερ πλησιάζει στη σικέην. -
βρήκα βίντεο κασέτα 1998 σουζούκα από Φ1. Σκέφτομαι να... Κολλιας, πουρναράκηςΣτο τέλος δείχνει τη γυναίκα του Χάκινεν και την τότε (πανέμορφη) γκόμενα του Κούλθαρντ να πηγαίνουν προς την απονομή κι ένας απ'τους δυο λέει 'να και ο άμαχος πληθυσμός της ΜακΛάρεν'. Τα θυμάμαι σωστά;
-
θα το τσεκάρω όταν τελειώσει! δεν το θυμάμαι.
Κόλλιας λέει 'απο την 22η θέση είναι στην 6η κ είναι έτοιμος να περάση τον Χιλλ'
Και τότε είχα πει εγώ 'αμ δε...'
-
Άμπαλε, από το 1998 το μόνο που θα θυμόμαστε είναι το 1-2 της Jordan-Honda στο Spa
-
Άμπαλε, από το 1998 το μόνο που θα θυμόμαστε είναι το 1-2 της Jordan-Honda στο SpaΚαι ότι ο Σούμι κοπάνησε στον Κούλθαρντ και πάπαλα τίτλος.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Στο τέλος δείχνει τη γυναίκα του Χάκινεν και την τότε (πανέμορφη) γκόμενα του Κούλθαρντ να πηγαίνουν προς την απονομή κι ένας απ'τους δυο λέει 'να και ο άμαχος πληθυσμός της ΜακΛάρεν'. Τα θυμάμαι σωστά;
ΧΑΧΑΧΑ ισχύει!
ανεβαίνει στο τουμπ.
'Η Χάιντι η ξανθιά και η Έργια η Καστανή'
έχει κ διαφημίσεις εποχής. Never in the right order κτλ κτλ...
-
Άμπαλε, βλέπεις ότι οταν ο σχολιαστης ειναι επαγγελματιας και κανει ευστοχα και εντος του θεματος σχολια, αυτα μενουν για παντα χαραγμενα στη μνημη μας.
Αγαπαμε Τακη και Κολλια -
ναι.
'Στη Φιλανδία έχουν στηθεί τα απαραίτητα για τον εορτασμό'
'όμως ο ΜίκαΧάκινεν έτρεξε μόνο σε αγώνες με μονοθέσια ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ τον έτερο διεκδικητή που έχει τρέξει και σε ....'
τι γαμάται εποχαί. Κάτσω να δω αν έχω κ τπτ άλλο της προκοπής...
-
Mια απο τις επικοτερες μεταδοσεις ηταν ο αγωνας του Καναδα το 1998. Παρα πολλες ατακες μαζεμενες.
-
Έτσι, τα είχαν μπερδέψει όλα, είχε και εκλογές νομίζω
Σόρρυ για την ποιότητα είχαμε πάντα θέμα στη γειτονιά με τη λήψη. Μερικοί λέγανε λόγω γειτνίασης με το Δ Σ.Σ.
-
it is private
-
Τώρα είδα οτι κάνει επεξεργασία ακόμα, είναι στο 95% ελπίζω να μην έχει κολλήσει...
Στο preview που πόσταρα δεν παίζει. Αν πατήσω το 'youtube' κ το ανοίξω σε ξεχωριστή καρτέλα παίζει.
Τελείωσε και νομίζω παίζει μια χαρά
-
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014