-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Sto SKY τον έλεγαν Φίατ, σε σημείο που σκεφτόμουν 'είπαμε πάει χάλια η Φερράρι, αλλά όχι και Φίατ'Κι εγω Φιατ ακουγα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το βασικό λάθος του Πουρναράκη και το έκανε και σήμερα και επειδή το έκανε σε ακαταλληλες στιγμές πιστεύω ότι ήταν live η μετάδοση, είναι ότι όταν ξεκινάει να πει μία ιστορία ή τεχνική λεπτομέρεια ή λέει άλλο από περιγραφή δεν προσέχει τον αγώνα.Δηλαδή σήμερα το τουρμπο έτσι και μπλαμπλαμπλα, ο Μπότας μόλις έκανε προσπέρασμα, αλλά το ηλεκτρικό σύστημα μπλαμπλαμπλα, το DRS έτσι και μπλαμπλα-τελειωσαν τα πιτς-μπλαμπλαμπλα.
Έχεις δίκιο, σήμερα το παράκανε κι αυτό και ξέχασα (απ' τα νεύρα μου μάλλον ) να το πω. Πολλές φορές μάλιστα ξεκινούσε να λέει κάτι και το άφηνε τελείως μετά ή κατέληγε κάπου αλλού....μίλια μακριά
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι η εκκίνηση και οι πρώτοι γύροι ΔΕΝ ήταν live περιγραφή αγώνα.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Στον 21ο γύρο μπήκα και έψαξα τις τιμές για το ΟΤΕ tv.
VDSL (οχι απαραιτητα - εγω απλή adsl εχω...) και stream SKY SPORTS....
vga ή hdmi καλωδιο σε TV και θα αφησεις τα παντα πισω....
με εκπληκτικά pre & post race σχολιασμό.... -
Ο σχολιασμός ήταν 100% live
-
Ο σχολιασμός ήταν 100% live
-
Συγγνώμη, αλλά αν επιλέγετε να δείτε τον αγώνα σε ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ μετάδοση από τον Α, δεν μπορείτε να διαμαρτύρεστε.
Είναι σαν να διαμαρτύρεται για τη βαρύτητα κάποιος που πηδάει από τον τρίτο όροφο.
Δείτε από οπουδήποτε αλλού, δεν σας λυπάστε; -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο σχολιασμός ήταν 100% liveΔεν ξερω αν ειδες τη συγκεκριμενη μεταδοση, αλλα ενα χαρακτηριστικο συμβαν ηταν στην εκκινηση που στην ακρη του πλανου βλεπουμε δυο μονοθεσια να φευγουν καροτσακι στην αμμοπαγιδα. Πριν το replay, πριν τις καρτες, πριν καν περασουν δυο δευτερολεπτα, ο Πουρναρακης ηξερε οτι ηταν οι Massa και Kobayashi. Αετισιο ματι ομως.
(Ξεχασα επισης να πω για το 6, το οποιο δεν ειναι η θεση του Rosberg, ειναι παντα στην πρωτοπορια, απλως το 6 ειναι ο αριθμος που θα εχει σε ολη του την καριερα.)
-
μονο που τα διαβασα μου ηρθε μια αναγουλα..Που να τα εβλεπα κιολας.!!
-
Υπάρχει διαθέσιμη η μετάδοση του άλφα να γελάσω κ εγώ λίγο;
:brave mode on: κτλ
-
Μαζοχας!!!!
-
Και στον ΟΤΕ παντως δεν ειναι και πολυ καλυτερα τα πραγματα.
Ειναι καινουργια σεζον εχουν αλλαξει ολα βλεπουμε qual με βροχη γινεται της ποπης στη πιστα αλλα εκει στο ΟΤΕ περα βρεχει. Στελνουνε συνεχως χαιρετισματα και φιλακια στο τασο,στο γιωργο,στο μητσο,στο νικο,στη σουλα και στον παναη απ'τα Μεγαρα. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ.Καταλαβαινω οτι θελουν να εχουν μια αμφιδρομη επικοινωνια με τους τηλεθεατες αλλα το ολο πραγμα εχει αρχισει και γινεται πολυ κουραστικο καθως εχει ξεφυγει η κατασταση εντελως. Στελνει ο καθε καημενος που θελει να ακουσει το ονομα του στη μεταδοση. Κυριοι πληρωνω για δω και να ακουσω περιγραφη τι γινεται στη πιστα.
Ευτυχως η καινουργια εφαρμογη εχει live audio σχολιασμο απο BBC και επειδη φετος ετσι κι αλλιώς δεν ακουγονται οι κινητηρες θα βγαλω τη χρονια στο mute και απο του χρονου sky uk με πιατακι και τελος.
-
Κούλα, πολύ κ*λόπαιδο ο Κυριάκος...
-
Προς κατοχους ΟΤΕ ΤΒ
Ξερετε αν βαζουν σε επαναληψη τα free practise?
-
Τα βάζουν αλλά υπάρχει ένας περιορισμός από τη FOM ότι επαναλήψεις όποιου session μπορούν να παίξουν μόνο μέχρι το επόμενο. Αυτό δημιουργεί αυτομάτως στον ΟΤΕ κάποιους περιορισμούς.
-
Δεν είμαι κάτοχος, αλλά τα βάζουν.
ladaman αυτό το audio commentary που στο καλό είναι και δεν το βρίσκω; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν είμαι κάτοχος, αλλά τα βάζουν.
ladaman αυτό το audio commentary που στο καλό είναι και δεν το βρίσκω;Το ενεργοποιεις απο τα settings--> Audio commentary --> on
Tο feed ειναι απο το BBC 5 live radio. Στη ταμπλετα δουλευει καλα. Στο smartphone ετσι και ετσι ( οταν το εχω ανοιχτο παγωνει κατα διαστηματα το gps tracking απο τη πιστα, μηδενιζει και ξανα επανερχεται).
Πιστευω θα το στρωσουν γρηγορα γιατι σχεδον καθε μερα η εκδοση ( τουλαχιστον στο android) αναβαθμιζεται.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Δεν ξερω αν ειδες τη συγκεκριμενη μεταδοση, αλλα ενα χαρακτηριστικο συμβαν ηταν στην εκκινηση που στην ακρη του πλανου βλεπουμε δυο μονοθεσια να φευγουν καροτσακι στην αμμοπαγιδα. Πριν το replay, πριν τις καρτες, πριν καν περασουν δυο δευτερολεπτα, ο Πουρναρακης ηξερε οτι ηταν οι Massa και Kobayashi. Αετισιο ματι ομως.Ο Πάνος το είπε αν δεν κάνω λάθος αλλά ήταν μαντεψιά μόνο κατά το ήμισι γιατί η άλλη Force India ήταν πολύ μπροστά.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Προς κατοχους ΟΤΕ ΤΒΞερετε αν βαζουν σε επαναληψη τα free practise?
Ναι απλα ισχυει αυτο που ειπε ο Κωστας (γυρνα ξανα στο ΟΤΕ tv να τους κοντρολαρεις plz) πιο πανω.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Προς κατοχους ΟΤΕ ΤΒ
Ξερετε αν βαζουν σε επαναληψη τα free practise?
Ναι απλα ισχυει αυτο που ειπε ο Κωστας (γυρνα ξανα στο ΟΤΕ tv να τους κοντρολαρεις plz) πιο πανω.
...ή, εφόσον έχεις ήδη ΟΤΕ TV, ζητάς να σου στείλουν τον αποκωδικοποιητή με το σκληρό δίσκο (180 ώρες εγγραφής), γράφεις τα πάντα και τα βλέπεις όποτε γουστάρεις...
-
Σας ευχαριστω. Με ενδιαφερουν μονο τα fp αν βαλω Οτε.. Γιατι τα υπολοιπα τα καλυπτω μεσω τορρεντς.
Απλα παει πολυ να χαλαω ratio και για τα Fp.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014