-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
...Μόλις φόρεσαν τα ενδιάμεσα ελαστικά αμέσως ανέφερε ότι δεν είναι υποχρεωτική η χρήση και των 2 τύπων στεγνών ελαστικών. Και φυσικά σε κάθε αλλαγή θέσεως, είτε του FA είτε του SV, μας ενημέρωνε πως θα διαμορφωθεί η τελική κατάταξη.
Και χωρίς να έχει απο πίσω του 15 άτομα δημοσιογραφική ομάδα.Άλλο κανάλι βλέπαμε; Με το που έβαλε ο Αlonso ξανά μαλακά μετά τα intermediates είπε 100 φορές ότι πρέπει να ξαναμπεί. Μετά από ένα διαφημιστικό διάλλειμα το κατάλαβε. Στα σενάρια ήταν όντως σωστός.
Όπως και να έχει του χρόνου δεν παίζει να έχει ελεύθερη μετάδοση η F1, αλλά και να έχει με τόσες διαφημίσεις δεν βλέπεται.Είπε ότι πρέπει να ξαναμπεί με τη λογική ότι δεν θα αντέξουν τα μαλακά μέχρι το τέλος. Όχι γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσει και τις 2 γόμες.
Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα ότι είπε. Το σχολιάσαμε μάλιστα εν ώρα αγώνα και στο τοπικ του αγώνα. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
...Μόλις φόρεσαν τα ενδιάμεσα ελαστικά αμέσως ανέφερε ότι δεν είναι υποχρεωτική η χρήση και των 2 τύπων στεγνών ελαστικών. Και φυσικά σε κάθε αλλαγή θέσεως, είτε του FA είτε του SV, μας ενημέρωνε πως θα διαμορφωθεί η τελική κατάταξη.
Και χωρίς να έχει απο πίσω του 15 άτομα δημοσιογραφική ομάδα.Άλλο κανάλι βλέπαμε; Με το που έβαλε ο Αlonso ξανά μαλακά μετά τα intermediates είπε 100 φορές ότι πρέπει να ξαναμπεί. Μετά από ένα διαφημιστικό διάλλειμα το κατάλαβε. Στα σενάρια ήταν όντως σωστός.
Όπως και να έχει του χρόνου δεν παίζει να έχει ελεύθερη μετάδοση η F1, αλλά και να έχει με τόσες διαφημίσεις δεν βλέπεται.Είπε ότι πρέπει να ξαναμπεί με τη λογική ότι δεν θα αντέξουν τα μαλακά μέχρι το τέλος. Όχι γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσει και τις 2 γόμες.
Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα ότι είπε. Το σχολιάσαμε μάλιστα εν ώρα αγώνα και στο τοπικ του αγώνα.Εχει δικιο ο Bayern. Ειπαμε να λεμε τα λαθη και να κανουμε χαβαλε αλλα να λεμε και τα σωστα.
-
Ειδα alpha μεχρι ακριβως την στιγμη που ο hamilton πηρε την θεση του στην εκκινηση.
Λιγο πριν λοιπον δειχνει ενα πλανο απο τον χαμι να εχει κοψει αρκετα στην ευθεια και να βλεπεις το κεφαλι του να πηγαινει μπρος πισω με πολυ χαμηλη ταχυτητα (οντως σαν juddering φανηκε) και αμεσως ο ...'σχολιαστης' του αλφα εσπευσε να πει οτι κατι δεν παει καλα ,σαν να μην παιρνει την 1η σχεση κατι τετοια...!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Αργοτερα οταν ειδα με την ησυχια μου το torrent bbc ο coulthard παρατηρησε και ο ιδιος το γεγονος αυτο ΟΜΩΣ ειπε οτι αυτο ειναι κατι φυσιολογικο και εξηγησε οτι ειναι ενα sequence που κανει ο hami με τον συμπλεκτη gia na ενεργοποιησει κατι..!
Φυσικα καμια σχεση με την εξηγηση του 'δικου μας '
-
Αυτή είναι η διαφορά του να είσαι στην Αγγλία από την Ελλάδα.
Κακά τα ψέματα(tm), δε θα μπορούσαμε να έχουμε πρώην οδηγό F1 στο δικό μας πάνελ σχολιαστών.
-
Ο χρήστης kostas225 έγραψε:
O Τάκαρος πάντως ήταν αλάνθαστος, ειδικά στα παραπάνω. Για πρωινά τα έχει κάτι τέτοια.
Στη φαση με τη στουκα του lewis ειπε 7 φορες button...
μετά διόρθωσε και είπε Hamilton αλλά όταν προσπάθησε να συνεχίσει είπε 'αν είναι δυνατόν, προσπαθεί να συνεχίσει ο Button'
και κάτι άλλο
Panos Seitanidis F1 @SeitanF1
Race on!Nikos Alexiadis @n_alexiadis
@SeitanF1 and you guys are NOT…ωραίος ο Nikos!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σήμερα τα χαλασαν λιγο οι εκφωνητες του σκαι σπορτς. Ειπαν καμια πεντε φορες οτι αν ο αλονσο ανεβει στο ποντιουμ ο φετελ θελει τη 10η θεση (και οχι την 9η οπως ειναι το σωστο.
Υπολογιζαν οτι ο Γουεμπερ θα κανει στην ακρη!
Το μαξιλαρακι του ουεμπερ το ανεφεραν μετα τη στουκα των χαμιλτον και χαλκ, προς το τελος του αγωνα δηλαδη.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ε μα το μλκ! Έχει διαφημίσεις και tweetάρει ότι ξεκίνησε ο αγώνας!
Την απάντηση που μου έδωσε σήμερα το πρωί, την είδες?
@n_alexiadis προσωπικά ναι, δεν τρέχω. Έχω δυσχρωματοψία, δεν μου βγάζουν αγωνιστικό δίπλωμα. Άσε, γκαντεμιά!
Κάνουμε και πνεύμα...
Επίσης σήμερα ανακάλυψα την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που έκανα χθες!!!
Ενώ το είχε το BBC, έκατσα και το είδα από Alpha και streams ενώ θα μπορούσα να το δω από το FilmOn στο iPad-->AppleTV
-
και θα εχανες την επικη κριτικη του Τακη;
Δεν με ενοχλει τοσο οτι κανουν λαθη, οσο το οτι αφηνουν ολοι τους αφηνουν στα social media σχολιακια του τυπου 'ε δεν σας αρεσει η ΜΕΤΑΔΟΣΑΡΑ μας; του χρονου παιζει να μην μας βλεπετε τσαμπε' (κ καθε παρομοιου ειδους δηλωσεις)
Βεβαια ξεχασαν πως το 2001 εχει περασει εδω και πολυ καιρο και φυσικα με τις σημερινες συνδεσεις ιντερνετ (και με VDSL πλεον) μπορουμε ανετα να βρουμε λυσεις
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@n_alexiadis προσωπικά ναι, δεν τρέχω. Έχω δυσχρωματοψία, δεν μου βγάζουν αγωνιστικό δίπλωμα. Άσε, γκαντεμιά!
Κάνουμε και πνεύμα...
Ενώ το είχε το BBC, έκατσα και το είδα από Alpha και streams ενώ θα μπορούσα να το δω από το FilmOn στο iPad-->AppleTV
ναι το είδα
-
Σκασιλα μας πειτε τους αν του χρονου δεν εχουμε ελευθερη μεταδοση, μια χαρά την έβγαλα φέτος με τα στριμάκια. Μόνο στο μπαχρειν ειχα λιγο προβλημα, σε ολες τους αγωνες το πολυ πολυ να κολλουσε μια δυο φορες κατα τη διαρκεια της μεταδοσης, με ενα ριφρες ομως ημουν οκ.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
και θα εχανες την επικη κριτικη του Τακη;Δεν με ενοχλει τοσο οτι κανουν λαθη, οσο το οτι αφηνουν ολοι τους αφηνουν στα social media σχολιακια του τυπου 'ε δεν σας αρεσει η ΜΕΤΑΔΟΣΑΡΑ μας; του χρονου παιζει να μην μας βλεπετε τσαμπε' (κ καθε παρομοιου ειδους δηλωσεις)
Βεβαια ξεχασαν πως το 2001 εχει περασει εδω και πολυ καιρο και φυσικα με τις σημερινες συνδεσεις ιντερνετ (και με VDSL πλεον) μπορουμε ανετα να βρουμε λυσεις
Μα ο ίδιος ο Σέιταν μερικές φορές στο twitter έχει δώσει στο κόσμο λινκ για στριμάκια
-
μα γιαυτο ειναι λιγο ακατανοητες οι τετοιου τυπου δηλωσεις
Τεσπα, ευχουλα για του χρονου, Σειταν κ Κατσιμης στον σχολιασμο κ ο τακης κλεισμενος στο κοντρολ
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
μα γιαυτο ειναι λιγο ακατανοητες οι τετοιου τυπου δηλωσειςΤεσπα, ευχουλα για του χρονου, Σειταν κ Κατσιμης στον σχολιασμο κ ο τακης κλεισμενος στο κοντρολ
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κάνουμε και πνεύμα...
Χάθηκε ένα μεγάλο ταλέντο από τις πίστες... Αλλά τουλάχιστον τον απολαμβάνουμε στο γυαλί!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάνουμε και πνεύμα...
Χάθηκε ένα μεγάλο ταλέντο από τις πίστες... Αλλά τουλάχιστον τον απολαμβάνουμε στο γυαλί!
-
Υπαρχει καπου ππου να μην ειναι τορρεντ ο αγωνας?????
Γιατι ειχα μπλεξει με αγωνα 4Χ4...
Sky κατα προτιμιση.... ( καλα μη το παρετε στραβα - δεν εχω απαιτησεις αλλα αν...) -
Γράψε 'tremek' στο Google και με μερικά κλικ θα καταλήξεις στη σελίδα όπου υπάρχουν οι εκδοχές και από Sky και από BBC (για κατέβασμα, τύπου 'Rapidshare', λέμε πάντα...Είναι πιο...μαζοχιστικό -εκτός έστω κι αν χρησιμοποιείς κάποιον download manager όπως πχ τον JDownoader που σου είχα πει κάποτε- από torrent, αλλά αφού δεν μπορείς να το τυπώσεις το ζήτημα με τα torrent.... Πάντως, υπάρχουν online οδηγοί (με φωτογραφίες και 'βελάκια' κτλ ή και βίντεο στο YouTube) κατατοπιστικοί για να συνηθίσεις με τα torrent (διότι κάθε άλλο απρά δύσκολο είναι - απλά θέμα ΛΙΓΗΣ 'εξάσκησης' και συνήθειας περισσότερο...). Έστω αυτούς, βρες τους ('utorrent tutorial' αν γκουγκλάρεις, να δεις ότι θα βρεις οδηγούς τον έναν καλύτερο από τον άλλον...) και 'κουράσου' λίγο απάνω τους, στο μεσοδιάστημα μέχρι τον Μάρτη...
Απροπό, Αττική βρίσκεσαι...;
-
ok got it με το JDdoenloader...
πρεπει να μαθω τωρρα στα γεραματα...
ναι Αττικη ειμαι - Ανατολική!!!ευχαριστώ για το λινκ!
-
τι είναι το JDownloader?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
τι είναι το JDownloader?
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014