-
Παπαριές είναι τα στριμινγκ. Χθες προσπαθούσα να βρω αξιοπρεπές στριμ στα αγγλικά για να το βάζω στις διαφημίσεις του άλφα και υπήρχαν μόνο κάτι άθλια..
Δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Παπαριές είναι τα στριμινγκ. Χθες προσπαθούσα να βρω αξιοπρεπές στριμ στα αγγλικά για να το βάζω στις διαφημίσεις του άλφα και υπήρχαν μόνο κάτι άθλια..
Δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους.πρέπει να ήταν λόγω ΗΠΑ, όντως άθλια όλα και με περισσότερες διαφημίσεις από Α κάποια.
άλλες φορές έχει πολύ καλά, το θέμα είναι ότι δεν είναι κάτι σταθερό αλλά από το ολότελα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους.πρέπει να ήταν λόγω ΗΠΑ, όντως άθλια όλα και με περισσότερες διαφημίσεις από Α κάποια.
άλλες φορές έχει πολύ καλά, το θέμα είναι ότι δεν είναι κάτι σταθερό αλλά από το ολότελα...
το vipboχ συνήθως είναι πολύ καλό, αλλά χθες είχε κάτι προβλήματα οπότε όποτε έβαζε διαφημίσεις ο Α είχα ένα από το firstrow που ήταν οκ
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... διακρίνω μια ποιητική διάθεση από τα περισσότερα μέλη του φόρουμ κατά την λήξη του πρωταθλήματος .Είμαι σιγουρος ότι εάν το σηκώσει ο Νάντο θα γίνει της Αννας ... της Ζαργκάνας .... της Φακλάνας ... της Ιγκουάνας ....
...'της Αλαμάνας', είναι η λέξη που ψάχνεις
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους....μην τυχόν κι έχεις Wind...; (Έχει γενικά θέμα με το streamed content. 'Επισήμως' κι όλας, κι από default. Όχι ότι δεν παίζουν και άλλα ζητήματα, όπως χαλκός, απόσταση από DSLAM, φορτωμένους κόμβους - και πόσα άλλα...Θέλω να πω, περισσότερο είναι 'θέμα παρόχου', παρά του σάιτ που στρημάρει. Πχ εγώ μια χαρά χθες, όπως πάντα)
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους....μην τυχόν κι έχεις Wind...; (Έχει γενικά θέμα με το streamed content. 'Επισήμως' κι όλας, κι από default. Όχι ότι δεν παίζουν και άλλα ζητήματα, όπως χαλκός, απόσταση από DSLAM, φορτωμένους κόμβους - και πόσα άλλα...Θέλω να πω, περισσότερο είναι 'θέμα παρόχου', παρά του σάιτ που στρημάρει. Πχ εγώ μια χαρά χθες, όπως πάντα)
Όχι. Δεν κολλούσε το στριμ, μπάφερινγκ κι έτσι. Απλά, για παράδειγμα, το στριμ στο vipbox με την ένδειξη HD δίπλα, ήταν σε zoomed 4:3 και είχε άθλια ποιότητα, πολύ πιξέλιασμα. Είχε κανα 2 άλλα που ήταν σχετικά ΟΚ αλλά δεν ήταν στα αγγλικά. Συνήθως έχει αξιοπρεπή στριμς αλλά προχθές ήταν τραγωδία.
Φυσικά όπως λέει και ο elteo από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα, απλά με την καμία δεν θα το προτιμήσω από την εικόνα της τηλεόρασης, μόνο για βοηθητικό ρόλο την ώρα των διαφημίσεων. Αν του χρόνου δεν έχουμε κάλυψη από ελληνικό κανάλι μάλλον θα προτιμήσω την λύση των torrents. -
...όπως τόνισε κι ο ΕλΤεος, το καλό το στρημ το είχε χθες το Φερστρόου (μια χαρά εικόνα) (για στρημ). Βέβαια τώρα στα τελειώματα είμαστε, και μέχρι τον Μάρτιο (ποιός ζει-ποιός πεθαίνει κι όλας...) πολλά μπορεί (και μάλλον θα) αλλάξουν...
Γενικά πάντως, ως παλιό (σχετικά), ως σάιτ (μάλλον) θα υπάρχει. Οπότε, να το έχεις υπ' όψιν, γιατί δε νομίζω ν' αντέξεις στον πειρασμό του λάιβ...
-
βάζουμε Α στο ΚΨΜ....
9 παρά 5 έρχεται ένας π@π@ρας και λέει όλι έξω, πρέπει να καθαρίσουμε
όλοι καρφί για να πιάσουμε θέση στο παράθυρο
9 και 45 βγαίνει ο λοχίας να δώσουμε αναφορά...
δεν είδα τους τελευταίους 25 γύρουςκαι το χειρότερο από όλα....η ένταση τέρμα.....δεν ακουγόταν ο Τάκαρος
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
βάζουμε Α στο ΚΨΜ.......αυτό εξηγεί πολλά από τα ποστ σου στο 'Τηλεοπτική Μετάδοση'...:ρ
-
Ε ναι. Μονο σε ΚΨΜ θα θεωρούσαν θεά την Q-SPA
-
Μας διαβάζουν σίγουρα
SeitanF1 Κάπου διάβασα κάτι σχετικά και διευκρινίζω. Την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης, φυσικά και δεν ακούμε κάπου Sky.
κάπου διάβασα πως οι Άγγλοι σχολίασαν περί μοναδικότητας του βάθρου (Ham/Vet/Alo) secs πριν από εμένα, γι' αυτό διευκρίνησα -
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Μας διαβάζουν σίγουραSeitanF1 Κάπου διάβασα κάτι σχετικά και διευκρινίζω. Την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης, φυσικά και δεν ακούμε κάπου Sky.
κάπου διάβασα πως οι Άγγλοι σχολίασαν περί μοναδικότητας του βάθρου (Ham/Vet/Alo) secs πριν από εμένα, γι' αυτό διευκρίνησαΕπίσης για μια ακόμη μετάδοση δεν αφήνει τον Σεϊτανίδη να ολοκληρώσει το 99% των φράσεων του. Δηλαδή τέρας υπομονής και ο Seitan.
Πάντως στις διαφημίσεις βλέπουν sky, τους έπιασα να λένε ακριβώς τα ίδια περί πρώτου βάθρου Ham-Vet-Alo και κάτι άλλα που λέγανε οι του sky δευτερόλεπτα πριν!!
Μου τη λέει ο Seitan ??!
Εγώ πάντως για καλό το είπα! Κι εγώ στις διαφημίσεις του Alpha βλέπω Sky! (δηλαδή βλέπω περίπου το 40% του αγώνα απ' το Sky ) -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Μας διαβάζουν σίγουρα
SeitanF1 Κάπου διάβασα κάτι σχετικά και διευκρινίζω. Την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης, φυσικά και δεν ακούμε κάπου Sky.
κάπου διάβασα πως οι Άγγλοι σχολίασαν περί μοναδικότητας του βάθρου (Ham/Vet/Alo) secs πριν από εμένα, γι' αυτό διευκρίνησαΕπίσης για μια ακόμη μετάδοση δεν αφήνει τον Σεϊτανίδη να ολοκληρώσει το 99% των φράσεων του. Δηλαδή τέρας υπομονής και ο Seitan.
Πάντως στις διαφημίσεις βλέπουν sky, τους έπιασα να λένε ακριβώς τα ίδια περί πρώτου βάθρου Ham-Vet-Alo και κάτι άλλα που λέγανε οι του sky δευτερόλεπτα πριν!!
Μου τη λέει ο Seitan ??!
Εγώ πάντως για καλό το είπα! Κι εγώ στις διαφημίσεις του Alpha βλέπω Sky! (δηλαδή βλέπω περίπου το 40% του αγώνα απ' το Sky )Καλα δεν τον ειπες και καμπουρη. Ελεος δηλαδη. Τελικα ισχυει τρελα το οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται..
-
Εμαθε και ο Κατσαρος να βλεπει μηχανοκινητο..
Καμαρωστε τι ειπε ' ο Οβελιξ ειχε πεσει μεσα στο μαγικο ζωμο με τη δυναμη, ο Grosjean επεσε μικρος στο ζωμο με την ηλιθιοτητα..' -
αυτο ακριβως ηρθα να πω
οπως επισης ο πουρναρας μας εξηγησε πως ο κομπαγιασι δεν ξερει να φρεναρει
Η πιο αχρηστη μεταδοση παγκοσμιως, η ελευθερη μεταδοση του Α. Δυο ασχετοι στο πανελ που με το ζορι εχουν οδηγησει μια φερραρι για κανα εικοσαλεπτο στην ζωη τους, κρινουν οδηγους της Φορμουλα 1
(στειλτε τους στη Γερμανου να μιλανε για ντασα καπουσνα..)
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
H πιο αχρηστη μεταδοση παγκοσμιως, η Ελληνικη.Για τον Α μιλάς, γιατί του OTE είναι μια χαρά.
-
σωστος
-
Κλασικά τα stream μαμιούνται σήμερα.
-
Δεεεν αφησε να περασει ο Μασσα. Αλλαξε γραμμη για να καλυψει την εσωτερικη στην επομενη αλλα ηταν πιο γρηγορος ο Μασσα οποτε δεν βουτηξε στα φρενα για να κρατησει την θεση...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Κλασικά τα stream μαμιούνται σήμερα.Που το βλέπεις?? Το filmon μια χαρά είναι.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014