-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
για κατέβασμα (με αγγλική περιγραφή) έχω βρει αυτό http://tehparadox.com/forum/f73/ . Χρησιμοποιώντας το search πάνω δεξιά βρίσκεις αγώνες F1 από όποια χρονιά θες...αυτά είναι τα ωραία, να πηγαίνεις κουρεμένος και να φεύγεις με μαλλί.
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
για κατέβασμα (με αγγλική περιγραφή) έχω βρει αυτό http://tehparadox.com/forum/f73/ . Χρησιμοποιώντας το search πάνω δεξιά βρίσκεις αγώνες F1 από όποια χρονιά θες
...αυτά είναι τα ωραία, να πηγαίνεις κουρεμένος και να φεύγεις με μαλλί.
δε μπορείς να πεις, είναι τρομερό site Θα μπορέσω να δω τους αγώνες του Senna που όταν γινόντουσαν ήμουν αγέννητος
-
Χμμμ....Μην είσαι τόσο σίγουρος...Έχει καιρό που ανέβηκαν, και είτε έχουν διαγραφεί λινκς σε μια χρονια που τσέκαρα (2009), είτε έχει κλείσει ο file hoster/αλλάξει την πολιτική του...
(...εκτός κι αν υπάρχει περισσότερο ρησπέκτ στον Σένα, απ' ό,τι στον Μπάτον...)
-
Χμμμ....Μην είσαι τόσο σίγουρος...Έχει καιρό που ανέβηκαν, και είτε έχουν διαγραφεί λινκς σε μια χρονια που τσέκαρα (2009), είτε έχει κλείσει ο file hoster/αλλάξει την πολιτική του...(...εκτός κι αν υπάρχει περισσότερο ρησπέκτ στον Σένα, απ' ό,τι στον Μπάτον...)
απο όσο ξέρω αλλάζουν τα link, γι' αυτό ίσως καποια να μην λειτουργουν...
-
Τελικά αν εχεις παρακολουθησει απο stream δυσκολα γυρνας στον Αλφα......
Λογω οικογενειακων υποχεοσεων εχασα την αρχη μεχρι τον 40 γυρο, και μεχρι να ανοιξω pc να βρω stream κ.λ.π. κ.λ.π. ειχα βαλει αλφα....
ε δεν.....
κι εχασα γμτ και το....... pregame show με τις αναλυσεις.....Κάνε bookmark (ή και αρχική σελίδα, ξέρωγώ; )στον browser, το http://www.thefirstrow.eu/sport/motosport.html . Σε βγάζει κατευθείαν στην σελίδα του για motorsport το αποπάνω και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις στη λίστα, το event της ημέρας που σ' ενδιαφέρει (πχ F1 Canadian Grand-Prix). Από 'κει και πέρα, ΣΥΝΗΘΩΣ το πρώτο λινκ που έχουν (από τα περίπου καμμιά 10αριά στη σειρά) είναι από Sky Sports. Η μόνη καθυστέρηση που θα φας, θα είναι κλασσικά 2-3 (άντε 4) pop-up διαφημίσεις που είτε θ' ανοίγουν νέο παράθυρο (ή νέο tab) και θα 'πρέπει' να κλικάρεις να τις κλείσεις.... 1 λεπτό 'δουλειά' είναι. Και ακόμη και δεκαετίας να είναι ο υπολογιστής, απ' τη στιγμή που θα πατήσεις το power-on, το πολύ 5' να κάνεις μέχρι ν' ανοίξουν τα Windows και ν' αρχίσεις να βλέπεις αγώνα. Μην πεαλγώνεις τόσο με το 'ψάξιμο' που λες...
Όσο για τον χθεσινό, πες αν θες να τον δεις έστω σήμερα (ή όποτε σε βολέψει στο κάτω-κάτω, απ' τη στιγμή που παίζει οικογένεια...), να στείλουμε κα'να λινκ για κατέβασμα (όχι τόρεντ, αφού δεν το 'χεις...), μαζί με όσα του 'pre-show' έχασες...
αν εχεις την καλοσυνη.....
απο κει και περα μεχρι να βρω πιο απο τα stream ( που τα εχω bookmark ολα ) θα... τα βρει με την tellas καλυτερα ε χανεις κατιτις....
παντως επιμενω οτι παρολη την εμφανη αγγλο-προτιμιση ειναι ΤΟΣΟ το υπολοιπο 'υλικο' που ακομα κι ετσι την θεωρω αξεπεραστη...
οσον αφορά τον Αλφα???
ε ενταξυ.... οταν χανουν για διαφημησεις ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις 'φασεις' γιατι ναι εξακολουθω να εχω παραλληλα ανοιχτη την TV μπορω να δω αμεσα τι χανουν.
Βεβαια επειδη ΔΕΝ τους ακουω δε ξερω πως το καταφερνουν αυτο -
Ρε παιδιά ακόμα γκρίνια για τον Α; Είναι αυτός που είναι. Οποιος θέλει τον βλέπει. Υπάρχουν πολλοί που δεν σκάνε ευρώ σε Οτετιβηδες και σε δορυφορικό εξοπλισμό και βολεύονται με αυτόν. Με το ζόρι να κοπεί δηλ; Γιατί με τόση γκρίνια εκεί θα πάει. Και μετά θα γκρινιάζετε γιατί δεν υπάρχει ελληνική ελεύθερη μετάδοση.
Εγώ συνδιάζω Α με streams. Στις διαφημίσεις βλέπω από στριμάκια. Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται. Δεν είναι αλάτι ή ζάχαρη τίποτα στην ζωή.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
αν εχεις την καλοσυνη.....
Aπό καλοσύνη άλλο τίποτα. Iτς μάι μιντλ νέιμ κετς. Αλλά νομίζω καλύτερα να κατεβάσεις κάτι από το σάιτ που υπέδειξε ήδη στην προηγούμενη σελίδα ο mikeerfol, μιας κι έχει πλήθος διαφορετικών ανεβασμάτων (με πρη-ρέις και ποστ ρέις, χωρίς, σε υψηλή ανάλυση, σε υψηλότερη, σε χαμηλότερη, και με πολλές εναλλακτικές αν δεν δουλεύει κάποιο -ή δεν βολεύει ο τρόπος λειτουργίας του- από τα μέρη όπου ανεβαίνουν τ' αρχεία... Αν κα΄που κολλήσεις, ή δεν ξέρεις τί να επιλέξεις, ή υπάρχει ζόρι με τ' Αγγλικά, πες. (...νομίζω στο είχα πει και προηγούμενη φορά αλλά δεν θυμάμαι αν είχες κάνει κάτι - για ακόμα ευκολότερο κατέβασμα, να χρησιμοποιείς κάποιον 'download manager', όπως πχ JDownloader : αντιγράφεις απλά με το ποντίκι τα λινκ, και αυτά μπάινουν στη λίστα του DM και κατεβαίνουν 'μόνα τους', χωρίς να χρειάζεται να το κάνεις χειροκίνητα για το κάθε ένα, ή να περιμένεις αν το σάιτ όπου είναι ανεβασμένα έχει 'waiting time' παπαρίτσες κτλ. Τέλος, αν για κάποιο λόγο δε βολευτείς με το σάιτ που έδωσε ο mikeerfol, πες να δώσουμε άλλο.
...συμφωνώ μάλιστα, με το...απίστευτο τάιμινγκ του Α να βάζει διαφημίσεις και μετά από λίγο να γίνεται κάτι 'σοβαρό' (και δη απρόσμενο) στον αγώνα...Μιλάμε για ταλέντο...Διαπιστωμένο πολλάκις.
Ρε παιδιά ακόμα γκρίνια για τον Α; Είναι αυτός που είναι. Οποιος θέλει τον βλέπει. Υπάρχουν πολλοί που δεν σκάνε ευρώ σε Οτετιβηδες και σε δορυφορικό εξοπλισμό και βολεύονται με αυτόν. Με το ζόρι να κοπεί δηλ; Γιατί με τόση γκρίνια εκεί θα πάει. Και μετά θα γκρινιάζετε γιατί δεν υπάρχει ελληνική ελεύθερη μετάδοση.
Εγώ συνδιάζω Α με streams. Στις διαφημίσεις βλέπω από στριμάκια. Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται. Δεν είναι αλάτι ή ζάχαρη τίποτα στην ζωή.
...παίζει και να μην έχω συμφώνήσει τόσο σε οποιοδήποτε ποστ από το ~2003 που ιντερνετίζομαι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε παιδιά ακόμα γκρίνια για τον Α; Είναι αυτός που είναι. Οποιος θέλει τον βλέπει. Υπάρχουν πολλοί που δεν σκάνε ευρώ σε Οτετιβηδες και σε δορυφορικό εξοπλισμό και βολεύονται με αυτόν. Με το ζόρι να κοπεί δηλ; Γιατί με τόση γκρίνια εκεί θα πάει. Και μετά θα γκρινιάζετε γιατί δεν υπάρχει ελληνική ελεύθερη μετάδοση.Εγώ συνδιάζω Α με streams. Στις διαφημίσεις βλέπω από στριμάκια. Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται. Δεν είναι αλάτι ή ζάχαρη τίποτα στην ζωή.
+666
-
Επειδή δεν είμαι σίγουρος, από το site που έβαλα το καλύτερο είναι να κατεβάζω από SkySportsF1 HD έτσι δεν είναι? Και την καλύτερη ποιότητα, και τον καλύτερο ήχο.
-
E ναι. Αρκεί ο υπολογιστής να το 'σηκώνει' (=να είναι τουλάχιστον 5ετίας, κατά βάση δηλαδή όχι P4).
-
E ναι. Αρκεί ο υπολογιστής να το 'σηκώνει' (=να είναι τουλάχιστον 5ετίας, κατά βάση δηλαδή όχι P4).Τι εννοείς
(Σόρι αλλά είμαι λίγο άσχετος )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε παιδιά ακόμα γκρίνια για τον Α; Είναι αυτός που είναι. Οποιος θέλει τον βλέπει. Υπάρχουν πολλοί που δεν σκάνε ευρώ σε Οτετιβηδες και σε δορυφορικό εξοπλισμό και βολεύονται με αυτόν. Με το ζόρι να κοπεί δηλ; Γιατί με τόση γκρίνια εκεί θα πάει. Και μετά θα γκρινιάζετε γιατί δεν υπάρχει ελληνική ελεύθερη μετάδοση.Εγώ συνδιάζω Α με streams. Στις διαφημίσεις βλέπω από στριμάκια. Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται. Δεν είναι αλάτι ή ζάχαρη τίποτα στην ζωή.
Και κάτι ακόμα. Ο Πουρναράκης είναι ίσως ο μοναδικός που έχει την ετυμολογία και τον τόνο της φωνής να κάνει μετάδοση F1. Μπορεί να πετάει μπαρούφες μερικές φορές (όλοι κάνουν λάθη άλλωστε) αλλά είναι ο μόνος που έχουμε νομίζω για τέτοια μετάδοση.
Οι διαφημίσεις είναι όντως πολλές κι ενοχλητικές...αλλά αλλιώς δε γίνεται η σούπα...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και κάτι ακόμα. Ο Πουρναράκης είναι ίσως ο μοναδικός που έχει την ετυμολογία και τον τόνο της φωνής να κάνει μετάδοση F1. Μπορεί να πετάει μπαρούφες μερικές φορές (όλοι κάνουν λάθη άλλωστε) αλλά είναι ο μόνος που έχουμε νομίζω για τέτοια μετάδοση.
Οι διαφημίσεις είναι όντως πολλές κι ενοχλητικές...αλλά αλλιώς δε γίνεται η σούπα...
Εντάξει ειδικά στις εκκινήσεις είναι όλα τα λεφτά.
@elteo Και εγώ συνδυάζω Α με SkySportsF1 stream, με καλύπτει απόλυτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, και επίσης έχω ανοιχτό το F1 Live Timing.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
E ναι. Αρκεί ο υπολογιστής να το 'σηκώνει' (=να είναι τουλάχιστον 5ετίας, κατά βάση δηλαδή όχι P4).
Τι εννοείς
Τα αρχεία που είναι '720ρ ή και 1080ρ' (High Definition δηλαδή) -αναφέρεται στον τίτλο των αρχείων- πρέπει να υπάρχει σχετικά νεόκοπος υπολογιστής (με τον ανάλογο επεξεργαστή και την ανάλογη κάρτα γραφικών κατά βάση) για να μπορέσει να τα παίξει απροβλημάτιστα. Και τέτοιοι υπολογιστές, είναι ηλικίας περίπου 5 ετών κι εντεύθεν. Αν ο υπολογιστής είναι γενιάς 'Pentium 4'=παλαιότερος των 5 ετών, τότε τα κατάλληλα αρχεία είναι αυτά που αναφέρουν είτε 'mkv-SD', είτε 'DivX', 'Xvid', 'AVI'.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και μένα μου αρέσει ο Alpha! Ίσως να υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στη μετάδοση και μετά από τόσα χρόνια ίσως το επίπεδο θα έπρεπε να είναι υψηλότερο αλλά εγώ με τη μετάδοση του κ.Πουρναράκη είμαι αρκετά ευχαριστημένος!!
Οι διαφημίσεις όμως είναι σίγουρα ένα θέμα!! Δεν γίνεται να ακριβύνει το δευτερόλεπτο και να βάζει λιγότερες και ακριβότερες ας πούμε?
-
Τι εννοείς
Τα αρχεία που είναι '720ρ ή και 1080ρ' (High Definition δηλαδή) -αναφέρεται στον τίτλο των αρχείων- πρέπει να υπάρχει σχετικά νεόκοπος υπολογιστής (με τον ανάλογο επεξεργαστή και την ανάλογη κάρτα γραφικών κατά βάση) για να μπορέσει να τα παίξει απροβλημάτιστα. Και τέτοιοι υπολογιστές, είναι ηλικίας περίπου 5 ετών κι εντεύθεν. Αν ο υπολογιστής είναι γενιάς 'Pentium 4'=παλαιότερος των 5 ετών, τότε τα κατάλληλα αρχεία είναι αυτά που αναφέρουν είτε 'mkv-SD', είτε 'DivX', 'Xvid', 'AVI'.
Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @2.00GHz 2.00 GHz Υποθέτω πως είμαι εντάξει.
Και κάτι ακόμα, στο site που έβαλα υπάρχουν 2 αρχεία από SkySportsF1 HD, ένα που λέει σκέτο SkySportsF1 HD και ένα που λέει SkySportsF1 HD 720p x264 Να κατεβάσω το 2ο καλύτερα?
-
'Στο όριο' είσαι, αλλά ναι, εισ' εντάξει. Το 2ο αρχείο που λες, λογικά θα είναι κατά τί μικρότερο σε μέγεθος (κωδικοποιημένο σε Matroska - 'mkv'/'x264'). Nαι, κατέβασε αυτό.
Ο χρήστης kostas225 έγραψε:
Οι διαφημίσεις όμως είναι σίγουρα ένα θέμα!! Δεν γίνεται να ακριβύνει το δευτερόλεπτο και να βάζει λιγότερες και ακριβότερες ας πούμε?
...έτσι όπως περνάει κρίση η διαφήμιση, πάλι καλά να λέτε όσοι βασίζεστε στην free to air μετάδοση.
-
'Στο όριο' είσαι, αλλά ναι, εισ' εντάξει. Το 2ο αρχείο που λες, λογικά θα είναι κατά τί μικρότερο σε μέγεθος (κωδικοποιημένο σε Matroska - 'mkv'/'x264'). Nαι, κατέβασε αυτό.τώρα όμως βλέπω πως υπάρχει και 3ο αρχείο που λέει (SkySportsF1HD) (ENG-RUS-INT) 720p x264 50fps
-
Βασικά νομίζω ότι απλά είναι πιο 'πλούσια' σαν εικόνα (σαν κίνηση δηλαδή, θα είναι πιο 'φυσιολογική' - και σαν αρχείο μεγαλύτερο σε μέγεθος), αυτή με τα 50 frames per second (το σύνηθες είναι 25fps). Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αναπαραγωγής όμως.
-
Βασικά νομίζω ότι απλά είναι πιο 'πλούσια' σαν εικόνα (σαν κίνηση δηλαδή, θα είναι πιο 'φυσιολογική' - και σαν αρχείο μεγαλύτερο σε μέγεθος), αυτή με τα 50 frames per second (το σύνηθες είναι 25fps). Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αναπαραγωγής όμως.Εντάξει τότε θα κατεβάσω το 50fps, ευχαριστώ
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014