-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Πάντως χαρακτηριστικά λιγότερες διαφημήσεις. Οι 1ες πέσανε 25' μετα την έναρξη!
Στον αλφα, στο καπάκι μετά την εκκίνηση...Αλλά βρε παιδί μου, τώρα με το παραθυράκι κάτω δεξιά (άσε που στην 14άρα trinitron -προίκα των φοιτητικών μου χρόνων- δεν βλέπω τίποτα απ΄τον καναπέ...), σε μπριζώνει στο κάθισμα... ούτε για κατούρημα δεν μπορώ να διακόψω!
Τουλάχιστον ως προς αυτό ο ALPHA φρόντιζε για την ανακούφισή μας+1
-
τα δοκιμαστικά δεν θα τα δείξει το μεσημέρι επανάληψη για όσους δεν ξύπνησαν το πρωί;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα δοκιμαστικά δεν θα τα δείξει το μεσημέρι επανάληψη για όσους δεν ξύπνησαν το πρωί;Όχι!
Φαίνεται δεν έχουν τηλεθέαση.
Ούτε αύριο θα δείξει τον αγώνα το μεσημέρι... Μην περιμένετε να την πέσετε στο καναπέ μετά την μάσα και να δείτε F1. -
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όχι!
Φαίνεται δεν έχουν τηλεθέαση.Και έχει η επανάληψη της εργαζόμενης γυναίκας ;
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...................
ή ξυπνάς 8:30 ή Δεν πάς στην Ανάσταση ...............
ΝΤΡΟΠΗ ...........................
Αλλο ένα τέτοιο και εκτός απο F1 τέρμα η τηλεθέαση Του ANT! για εμένα
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ο Πουρναράκης κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα σε intermediate και v wet ελαστικών;
Άσχετο, αλλά εδώ δεν κατάλαβε (βλ. υπολόγισε) τη διαφορά ηλικίας Trulli - Button, που την ανέβασε στα 10 χρόνια!!
(JT: 13/07/1974, JB: 19/01/1980, 5.5- χρόνια διαφορά)
Μικρό το κακό...Ιδέα μου είναι ή σύγκρινε την ηλικία του με αυτή του Trulli;; Μόνο 35 είναι δηλαδή... και κάνει περιγραφές από τα ...25;; Μπράβο!
τον ΤΠ τον θυμάμαι από το 1997 να μεταδίδει τον αγώνα στην Jerez παρέα με τον Κόλλια στην ΕΤ-1 ένα κυριακάτικο Ωκτοβριανό απογευματάκι (μετα τον αγώνα πήγα και έγραψα μια έκθεση που χα για το Λύκειο λολ). εκεί έμεινε μαθητευόμενος του Κόλλια μέχρι και το 99 και το 2000 που η Φ1 πήγε στον άλφα πήρε προαγωγή και έγινε chief F1 commentator. Στην αρχή με τον κολλητό του τον Λακαφώση στη συνέχεια με Παλομπαρίνι και Σειτανίδη και μετά έδωσε προαγωγή στην Σταυρούλα. Πέρσι πήγανε μαζί διακοπές σε Μονακό, Κων/πολη και Σιγκαπούρη.
εντάξει λογικό είναι ο άνθρωπος να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην μετάδοση και όχι μόνο Σταυρούλας λολ
Εμεέις είμαστε αραχτοι σε καναπέδεσ και κρεβάτια και του ΤΠ σε κάθε προσπέρασμα του φεύγει η αναπνοή από την έκσταση της στιγμής. Λάθοι γίνονται παντού, έχω ακούσει κάτι μαργαριτάρια από κάτι γάλλους και απο τον ίδιο τον θρυλικό Murray Walker που τα λάθη του ΤΠ φαίνονται αστεία μπροστά τους. Απλά να μην το παίζει τόσο Χαμιλτονικός όπως πέρσι, εντάξει όλοι υποστηρίζουν κάποιον αλλά ο τηλεσχολιαστής οφείλει να είναι δίκαιος με όλους παρόλο που έχει κ αυτός το δικαίωμα να έχει τις αδυναμίες του.όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν ο ΤΠ μπορεί να θεωρηθεί ο Murray Walker της Ελλάδας.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...................ή ξυπνάς 8:30 ή Δεν πάς στην Ανάσταση ...............
ΝΤΡΟΠΗ ...........................
Αλλο ένα τέτοιο και εκτός απο F1 τέρμα η τηλεθέαση Του ANT! για εμένα
Το ακούσαμε και αυτό...
-
Kudos στον τύπο που είχε την μουσική επιμέλεια στο αφιέρωμα για τον αγώνα της Μαλαισίας ...
-
Αγιες μέρες
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
:hmmm:Αγιες μέρες
Ρε συ sprsk και εγώ το ίδιο με τον Bayern7 σκέφτηκα, ότι είσαι κάπως υπερβολικός με το να τονίζεις τόσο πολύ και με τέτοιες λέξεις κάτι τέτοιο...
Αν είναι τόσο σημαντικές οι κατατακτήριες ή ξυπνάς πρωί ή δεν πας ανάσταση ή το γράφεις...
Και στο λέω γιατί έχω κολλητό φανατικό F1 που εν τέλει κάνει το τελευταίο...
_
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν ο ΤΠ μπορεί να θεωρηθεί ο Murray Walker της Ελλάδας.You must be kidding!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν ο ΤΠ μπορεί να θεωρηθεί ο Murray Walker της Ελλάδας.
You must be kidding!
αναλογικα παντα man
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
:hmmm:
Αγιες μέρες
Ρε συ sprsk και εγώ το ίδιο με τον Bayern7 σκέφτηκα, ότι είσαι κάπως υπερβολικός με το να τονίζεις τόσο πολύ και με τέτοιες λέξεις κάτι τέτοιο...
Αν είναι τόσο σημαντικές οι κατατακτήριες ή ξυπνάς πρωί ή δεν πας ανάσταση ή το γράφεις...
Και στο λέω γιατί έχω κολλητό φανατικό F1 που εν τέλει κάνει το τελευταίο...
_
Παρομοίως. Επειδή έχω τσακωθεί με το πρωϊνό ξύπνημα όλα τα ανατολικά GP τα γράφω, και μάλιστα σε τετράωρη παραδοσιακή κασσέττα VHS για να τα πιάνω όλα
-
Για την ιστορία, πάντως, να διορθώσω τον Τάκη για την γκάφα με τον Alonso και ότι τάχα ήταν Νο1 σε όλες του τις χρονιές στην Renault. Τις 2 χρονιές με τον Trulli δεν ξέρω αν ήταν τυπικά (ίσως και να ήταν το 2004, αφού τον έφαγαν τον Ιταλό στο τέλος), αλλά στις πίστες -ουσιαστικά δηλ.- δεν υπήρχε ξεκάθαρο No1. Οι επιδόσεις και τα αποτελέσματα σε κατατακτήριες και αγώνες είναι αποκαλυπτικά.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Παρομοίως. Επειδή έχω τσακωθεί με το πρωϊνό ξύπνημα όλα τα ανατολικά GP τα γράφω, και μάλιστα σε τετράωρη παραδοσιακή κασσέττα VHS για να τα πιάνω όλα
Το ίδιο κι εγώ!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Το ίδιο κι εγώ!
Sorry ........ Παιδιά αλλά δεν έχω Video .
Και πάλι όμως νομίζω ότι σε σχέση με τις αηδιες που είχε το μεσημέρι καλύτερα να είχε F1 Qual .
Δηλαδή καλύτερα είναι που το έβαλαν 12:30 ..... σαν να είναι εορταστικό Ανάστασης ????Τεσπα Αυριο δε το χάνω ..... μια ματιά στον οβελία και μια στην TV ή που θα καεί ή που θα τους ψύσω όλους ότι είναι καλύτερα 1,5 μέτρο απο την φωτια για 2 ώρες και μετά τον κατεβάζεις . Το βλέπω ..... ή που θα φάνε ή 3:00 που θα με φάνε .......
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δηλαδή καλύτερα είναι που το έβαλαν 12:30 ..... σαν να είναι εορταστικό Ανάστασης ????
Μάλλον τους είναι ποιο φθηνό απο κάποιο εορταστικό πρόγραμμα που μπορεί να μη το δει κανένας (όπως και την F1) .
-
Για ποιό λόγο έπρεπε να μας λένε κάθε 5 λεπτά ότι πλέον τα λάστιχα λέγονται 'Λάστιχα βροχής' και όχι 'Λάστιχα ακραίων καταστάσεων' ?? Τόσο φτωχό είναι το λεξιλόγιο τους και δεν ξέρουν΄πώς να σχολιαζουν τον αγώνα?
-
Ο Τάκης πάντως διαβάζει αυτά που γράφονται, άρα θεωρώ ότι θα εισακούσει οτιδήποτε έχουμε να πούμε για να καλυτερέψει η μετάδοση:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=699
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014