-
Xαιρομαι που τελικα βρέθηκε λυση (εστω κ Ελληνικο το τροπο!) και ο ''Α'' πηρε τα δικαιώματα αλλά έχω μερικές απορίες!
Ο ''Α'' είναι ο μ@Λ@Κ@ς τις υποθεσης που πήρε τα δικαιώματα κ θα μπει μέσα απο τα 2,5 εκ που τα εκλεισε?
Ο ΑΝΤ1 δεν σκέφτηκε την κατακραυγη των fan του σπορ κ τα άφησε? η μας έχει τόσο χεσμένους? (Διοτι εγω προσωπικα τον έχω χεσμενο κ όταν κανω ζαπινγκ ''πηδαω'' το συγκεκριμένο κανάλι)Υ.Γ.Ασχετο! Θέτω δημοψήφισμα στο φορουμ για την αλλαγη του nickname του νεου συνφορουμιστη washcloud σε bedsheetman !
-
για μενα δεν υπαρχει επιστροφη, bbc προς το παρον , δειτε το εσεις στον alpha να ξεμπουκωσουν τα streaming.
θα εχουμε να λεμε παλι απο δευτερα για το τι ειπε ο τακης και η σταυρουλα -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Υ.Γ.Ασχετο! Θέτω δημοψήφισμα στο φορουμ για την αλλαγη του nickname του νεου συνφορουμιστη washcloud σε bedsheetman !...αυτό μου έφερε στο μυαλό εκείνο το ανέκδοτο με τον Πόντιο που περνάει εξετάσεις Φυσικής, κι αφού του έχουν σφυρίξει οι προηγούμενοι ότι ο εξεταστής έβαλε την ερώτηση-παγίδα 'είσαι στο τρένο/κάνει ζέστη/τί θα κάνεις;', κι όταν όλοι απαντήσανε 'θ' ανοίξω το παράθυρο', τους στρίμωξε με την δύσκολη ερώτηση 'με πόση γωνιακή ταχύτητα μπαίνει ο αέρας;', κι όταν έρχεται η σειρά του και μπαίνει να εξεταστεί, όσο και να τον ρωτάει ο εξεταστής, αυτός απαντάει κάθε φορά ότι θα βγάλει ένα ακόμη ρούχο, μέχρι που 'μένει με το σώβρακο', κι όταν αγανακτισμένος ο εξεταστής τον ρωτάει για τελευταία φορά 'μα κάνει ακόμη πολύ ζέστη, τι θα κάνεις;', αυτός ωρύεται 'ρε και το σώβρακο θα βγάλω, και να με γαμήσεις θα κάτσω - ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ!'
...το λοιπόν, το νικ μου δεν το αλλάζω με τίποτα........
-
Xαιρομαι που τελικα βρέθηκε λυση (εστω κ Ελληνικο το τροπο!) και ο ''Α'' πηρε τα δικαιώματα αλλά έχω μερικές απορίες!
Ο ''Α'' είναι ο μ@Λ@Κ@ς τις υποθεσης που πήρε τα δικαιώματα κ θα μπει μέσα απο τα 2,5 εκ που τα εκλεισε?
Ο ΑΝΤ1 δεν σκέφτηκε την κατακραυγη των fan του σπορ κ τα άφησε? η μας έχει τόσο χεσμένους? (Διοτι εγω προσωπικα τον έχω χεσμενο κ όταν κανω ζαπινγκ ''πηδαω'' το συγκεκριμένο κανάλι)Υ.Γ.Ασχετο! Θέτω δημοψήφισμα στο φορουμ για την αλλαγη του nickname του νεου συνφορουμιστη washcloud σε bedsheetman !
Προφανώς το είδε εντελώς στεγνά και επαγγελματικά.
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Υ.Γ.Ασχετο! Θέτω δημοψήφισμα στο φορουμ για την αλλαγη του nickname του νεου συνφορουμιστη washcloud σε bedsheetman !
...αυτό μου έφερε στο μυαλό εκείνο το ανέκδοτο με τον Πόντιο που περνάει εξετάσεις Φυσικής, κι αφού του έχουν σφυρίξει οι προηγούμενοι ότι ο εξεταστής έβαλε την ερώτηση-παγίδα 'είσαι στο τρένο/κάνει ζέστη/τί θα κάνεις;', κι όταν όλοι απαντήσανε 'θ' ανοίξω το παράθυρο', τους στρίμωξε με την δύσκολη ερώτηση 'με πόση γωνιακή ταχύτητα μπαίνει ο αέρας;', κι όταν έρχεται η σειρά του και μπαίνει να εξεταστεί, όσο και να τον ρωτάει ο εξεταστής, αυτός απαντάει κάθε φορά ότι θα βγάλει ένα ακόμη ρούχο, μέχρι που 'μένει με το σώβρακο', κι όταν αγανακτισμένος ο εξεταστής τον ρωτάει για τελευταία φορά 'μα κάνει ακόμη πολύ ζέστη, τι θα κάνεις;', αυτός ωρύεται 'ρε και το σώβρακο θα βγάλω, και να με γαμήσεις θα κάτσω - ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ!'
...το λοιπόν, το νικ μου δεν το αλλάζω με τίποτα........
washcloud μας δουλεύεις? Αυτό λέγετε quote τώρα 8 σειρές απάντηση? Τς τς τς τς.......
-
Μου εκανε εντυπωση οταν εφυγε η F1 απο τον ALPHA οτι εφυγε και ο Πουρναρακης (τον οποιο θαβω εδω και χρονια). Τωρα εφυγε η F1 απο ΑΝΤ1, τσουπ... παει μαζι και ο Τακης πισω στον Alpha.
Τελικα μηπως κινει καποια νηματα παραπανω απο αυτο που φαινεται? Και αν ναι, τοτε μπραβο του που (πιθανον) φροντισε να βρει η ελληνικη μεταδοση ενα σπιτι.Συμφωνω με οσους λενε οτι η τηλεοπτικη μεταδοση ειναι καλυτερη απο το streaming και ας μεταδιδει live ο καλυτερος αγγλαρας πρωην οδηγος αγωνων. Θελω ρε παιδες να βλεπω ξαπλα στον καναπε στην 42αρα μου με εικονα κρυσταλο.
Απο μενα Τακη οσο η F1 εχει σπιτι, δεν θα ξανακουσεις θαψιμο!
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Συμφωνω με οσους λενε οτι η τηλεοπτικη μεταδοση ειναι καλυτερη απο το streaming και ας μεταδιδει live ο καλυτερος αγγλαρας πρωην οδηγος αγωνων. Θελω ρε παιδες να βλεπω ξαπλα στον καναπε στην 42αρα μου με εικονα κρυσταλο. -
Ρε παιδιά για να λέμε και τα suka suka, καθένας όπως περνάει καλύτερα. Προσωπικά, ψιλοταλαιπωρήθηκα με το torrent και λέω στην τελική τον ίδιο αγώνα θα δεις και στο Μπι Μπι Τσι. Δεν πρόκειται να έχει παραπάνω προσπεράσματα ή άλλη εξέλιξη αν το σχολιάζει ο Brundle ή ο Τάκαρος.
Στην τελική σας λέω ότι ο Yuri Geller καλεί σε κάθε αγώνα το πνεύμα του Senna για να του κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο σχολιασμό. Θα τρέξτε να βρείτε mentalist για να σας φέρει το πνεύμα του Enzo; *
Αν ο άλλος (συμπεριλαμβάνω και μένα) δεν έχει το χρόνο/διάθεση να κάτσει να ψάξει streaming και torrent και hyperperan TV τότε Τάκαρος και Καλό Πάσχα και του χρόνου με υγεία...*Τώρα που το σκέφτομαι θα είχε ενδιαφέρον να ακούσω τι θα είχε να πει...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Συμφωνω με οσους λενε οτι η τηλεοπτικη μεταδοση ειναι καλυτερη απο το streaming και ας μεταδιδει live ο καλυτερος αγγλαρας πρωην οδηγος αγωνων. Θελω ρε παιδες να βλεπω ξαπλα στον καναπε στην 42αρα μου με εικονα κρυσταλο.
Αμ λες δεν το ψαξα...? Εχω ενα Apple MacBook και δεν εχει το γ@μημενο τετοια εξοδο για μονιτορ. Ουτε εχει τετοια εισοδο η Πανασονικ πλασμα (ειναι 3 ετων μοντελο). Ασε που η ποιοτητα του στρημινγκ ειναι φτωχη (το βλεπω στο ινδικο καναλι με αγγλικο σχολιο). Ας ειναι... Πουρναρακης...!
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Μου εκανε εντυπωση οταν εφυγε η F1 απο τον ALPHA οτι εφυγε και ο Πουρναρακης (τον οποιο θαβω εδω και χρονια). Τωρα εφυγε η F1 απο ΑΝΤ1, τσουπ... παει μαζι και ο Τακης πισω στον Alpha.
Τελικα μηπως κινει καποια νηματα παραπανω απο αυτο που φαινεται? Και αν ναι, τοτε μπραβο του που (πιθανον) φροντισε να βρει η ελληνικη μεταδοση ενα σπιτι.Δεν νομιζω. Απλα ειναι ο μοναδικος που θελει να σχολιαζει F1 στην Ελλαδα και θεωρειτε και 1η μουρη μετα απο τοσα χρονια που το κανει.
Παιδια, το προγραμμα του Alpha λεει οτι θα δειξει και δοκιμαστικα...
-
Περιεργο κ ειχα ακουσει οτι δεν θα δειξουν τα δοκιμαστικα!
τι ωρα θα ειναι? -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
να με συγχωρέσουν οι κυρίες που τυχόν παρακολουθούν γι' αυτό που θα πω, αλλά η στροφή που ακολουθεί είναι αυτό που λέμε μία 'αντρική στροφή' / η Φόρμουλα Ένα είναι αντρικό σπορ
.
-
Ο χρήστης tragos έγραψε:
Περιεργο κ ειχα ακουσει οτι δεν θα δειξουν τα δοκιμαστικα!
τι ωρα θα ειναι?http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&d=2
live κιολας!
-
ενα μεγαλο μπραβο στον alpha!
με τον πουρναρακη παλι ε?
-
Welcome back to the roots
-
στοιχημα οτι θα ακουσουμε το 'Φιλανδος με γερμανικο διαβατηριο' πανω από 5 φορες
παραθυρακι στισ διαφημισεις θα εχουμε????
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Το RTL Πάντως που παρακολουθούσα φέτος το έκοψε το παραθυράκι!
Υπομονή κ Ίδωμεν -
Το RTL Πάντως που παρακολουθούσα φέτος το έκοψε το παραθυράκι!
Υπομονή κ Ίδωμενκαι θα βαζουν διαφημισεις καθε 15'
-
ρε παιδια ας δουμε τους αγωνες κανονικα και ας ελπισουμε οτι κατι θα αλλαξει
τους δυο πρωτους τους ειδα στο RTL. και δεν ξερω γρι γερμανικα, ασε που δεν χωνευω και την γλωσσα, αλλα μπρος στην πωρωση ντεφι να γινει, ας παει και το παλιαμπελο και αλλα τετοια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μάλιστα, θυμάμαι την εκπομπή που είχε από ΟΥΓΚαρόρινγκ το 2008, με καλεσμένο τον Σταθάκη, τον οποίον όταν τον είδα κατουρήθηκα απ' τη χαρά μου, γιατί θυμόμουν πως λάτρευα τις μεταδόσεις του ως πιτσιρικάς κι εγώ απ' τα μέσα των '80ies, κι έφαγα ΕΝΑ ξενέρωμα.......... Ο δε p0urn, πολύ σωστότερος στη συγκεκριμένη μετάδοση (και 'μου χε κάνει κι εντύπωση).........
Ναι αλλα το 1986 η ομαδα της Ζακσπιντ που ειχε χορηγο την West και μπλαμπλαμπλαμπλα
Για να το επαναφέρεις θα πρέπει να σου 'χε κάνει τρελή εντύπωση όμως...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014