-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Αυτά ρε παιδιά πώς τα ψάχνετε ? Και για Μαλαισία, αυτό το atdhe θα ξαναπαίξει ? Είμαι λίγο άσχετος ομολογώ....για το ψάξιμο, θέμα 'φαντασίας' είναι ('watch f1 formula 1 motorsports online' κτλ...).
Όσο για το ότι τα atdhe και το p2p4u, λογικά ναι, θα είναι ο τρόπος με τον οποίον θα δούμε (...αν δεν προκόψει κανένα κανάλι ν' ανασκουμπωθεί μέχρι τότε) και την άλλη βδομάδα.
-
elteo οταν λες κωλοψαρο που αναφερεσαι?ναι ρε σεις ειδικα απο το atdhe που επεσε kαι χθες και σημερα ηταν πολυ καλα...
-
σε ένα site.
είδα την BBC μετάδοση από torrent. Φανταστική! Από δω κ πέρα αυτό θα κάνω.
-
EDIT .................
Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα ;Δεν σε εβρισε ή οτιδηποτε αλλο για αυτο να εισαι πιο προσεκτικος στον τροπο που μιλας σε παρακαλω [mod]
-
Μετά το BBC το χάος! Θυμάμαι στα τέλη της δεκαετίας του 90 με Murray Walker θρυλικές στιγμές...
-
Ο χρήστης tasinho έγραψε:
edit mod...Εχεις κάποιο πρόβλημα ; Τι θες ;
-
H συνέχεια ας γίνει με PM
-
elteo εσυ εχεις το προβλημα και ανεφερεσαι εμμεσα προς εμενα χαραχτηριζοντας με κωλοψαρο....εγω τον αγωνα τον εχω κανει upload μια ωρα αφου τελειωσε...ειπα θα τον εμφανισω αργα το βραδυ και οχι οποτε θελει και ζηταει ο καθενας.....αυτο...απλα οταν λες καποια πραματα να τα λες με τ ονομα τους....και συγγνωμη που εκφραστικα ετσι public....
-
ελεος ρε Τασο, σε αλλο σαϊτ αναφερεται ο elteo που εχει ονομα ψαριου, οχι στο δικο σου
-
Lost in translation το forum...
Είδα και αυτόν τον αγώνα από torrent του BBC, με την ησυχία μου. Βολεύει ακόμα περισσότερο για τους αγώνες που γίνονται ανατολικά. Ας έχουν GP και στη Σιγκαπούρη και τη Κορέα και τη Βόρεια Κορέα αμα είναι έτσι...
Για τους παρουσιαστές έχω να σχολιάσω ότι χάλασαν και αυτοί, ανέφεραν στο τέλος τη Τζέσικα!
Σκέφτομαι όμως ότι είναι τραγικό εν έτει 2010 να τρέχουμε με χίλια ζόρια να δούμε αγώνες Formula 1, όπως στην κατοχή κρύβονταν ο κόσμος για να ακούσει ειδήσεις του BBC στα βραχέα...
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Περιγραφή ποιός έκανε; Ο Μάκης με την Κιμ;
Είχε κρυφές κάμερες στα μονοθέσια;
Έβγαλε και κανένα άπλυτο του Έκκλεστον στη φόρα; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είδα και αυτόν τον αγώνα από torrent του BBC, με την ησυχία μου. Βολεύει ακόμα περισσότερο για τους αγώνες που γίνονται ανατολικά. Ας έχουν GP και στη Σιγκαπούρη και τη Κορέα και τη Βόρεια Κορέα αμα είναι έτσι...
Για τους παρουσιαστές έχω να σχολιάσω ότι χάλασαν και αυτοί, ανέφεραν στο τέλος τη Τζέσικα!
Σκέφτομαι όμως ότι είναι τραγικό εν έτει 2010 να τρέχουμε με χίλια ζόρια να δούμε αγώνες Formula 1, όπως στην κατοχή κρύβονταν ο κόσμος για να ακούσει ειδήσεις του BBC στα βραχέα...[...αφορμή βρίσκω με αυτό το quote να πω κάποια πράγματα, οπότε μην το πάρεις 'προσωπικά' zorz...]
...Eίδατε κάποιοι 'τί καλά που σας έκατσαν τα τόρεντ'; Και φχαριστώ λέτε...
(...αλλά όταν είχαμε μετάδοση από ελληνικό κανάλι, ο Τάκης μας ξύνιζε - η Σταυρούλα μας βρώμαγε. Φαγούρα-φαγούρα, να ορίστε τώρα, χορτάστε μεταδόσεις)...Όπως λες και συ zorz, η κατάσταση θυμίζει κατοχή-αντίσταση/κρυφό σχολειό/'παρανομία' γενικώς.......
...Κι όπως επίσης λες, 'να και οι Εγγλέζοι με τον Μητσιμπάτον'.
....Και όχι μόνο, κι άμα προσέχουν οι ξενομανείς ΤΙ ακούν, θα διαπιστώσουν πως ούτε ΚΑΝ ο Brundle είναι τέλειος, που ήτο και του αθλήματος στα νειάτα του παρακαλώ, και πατάτες ενίοτε πετάει, και βιαστικές κρίσεις κάνει, και το κουτσομπολάκι του για τη Γέσσικα θα κάνει, ΚΑΙ τα 'προσωπικά' Webber-Rossberg (που ο πρώτος αποκαλεί τον άλλο Britney) θα σχολιάσει κάποια (κατάλληλη) στιγμή...Αμέ!
Γιατί όχι δηλαδή;
Κι αν το κάνει, γίνεται 'άχρηστος';
Ή αν πάνω στην πίεση μπερδέψει την ομάδα για την οποία oδηγάει ο ανηψιός Senna, σημαίνει ότι κατέβηκε απ' τα βουνά;
Ή ξέρω 'γω όταν θα 'βγάλει μεγαλόσχημη και στομφώδη κρίση' πως του Βέττελ του έσκασε λάστιχο, και ένα δεύτερο μόλις μετά ο ίδιος ο Βέττελ θα πει για αστοχία του φρένου, και ο Brundle με το που ακούσει δεν σχολιάσει, τον κάνει όλο αυτό α)ξερόλα; β)κωλοτούμπα;.
Όχι.
Σε φυσιολογικά πλαίσια είναι ΟΛ' αυτά.
Αν όμως κάποιος δεν είναι κι ο πιο καλοπροαίρετος,,,αρχίζει το θάψιμο.
Χαρακτηριστικά κάποιος είχε γράψει στο παρόν πριν μέρες
-όπου ο Πουρναράκης είχε όντως κάνει την πατάτα του να βιαστεί να πει 'το χρονόμετρο είναι λάθος'(όταν για πρώτη φορά,,,είδε τον νέο τρόπο χρονομέτρησης του pit-stop)-
ότι 'άρχισε να κράζει ότι η εταιρεία χρονομέτρησης δείχνει άλλα ντ' άλλων'.
(...Εκτός δηλαδή ότι η σωστή γραφή είναι 'άλλ' αντ' άλλων'), 'κράξιμο' όμως δεν έπεσε, ένα σχόλιο ήταν (και για την ακρίβεια ο Σεϊτανίδης ήταν που το προχώρησε λίγο στο πιο ειρωνικό), και φυσικά σε καμμία περίπτωση δεν μίλησε με ΤΕΤΟΙΟΝ τρόπο, 'για την εταιρία χρονομέτρησης'. Ότι ήταν γκάφα, ναι, ήταν. Αλλά αν είναι να σκάει κανείς κανένα γελάκι, μετά από κάτι τέτοια απροσδόκητα ναι μεν, αλλά απόλυτα θεμιτά ευτράπελα της στιγμής, πάνω μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, τί πρέπει δηλαδή τότε να κάνει με το σπασμένο τηλέφωνο που τ' ακολουθεί; Να τραβάει μάλλον τα μαλλιά του.Και για να μην προλάβει να νομίσει κανείς πως είμαι κανένα τσιράκι του Πουρναράκη, να πω πως τον θεωρώ μάλιστα,,,αντι-τηλεοπτική φάτσα (αλλά οκ, αυτήν έχει). Και η δε Σταυρούλα που σούρνει μαζί του χρόνια τώρα στις εκπομπές του, είναι επίσης ακατάλληλη σαν παρουσία (από όλες τις απόψεις). Αν είναι δηλαδή αυτή η πιο 'σωστή' γυναικεία παρουσία, σχετική με την F1, ζήτω που καήκαμε. Αλλά 'ντάξει, το κομμάτι της κάνει, και στο κάτω-κάτω διακριτική είναι, δεν μπορεί να πει κανείς ότι ρημάζει και τις εκπομπές. Απλά σίγουρα υπάρχουν και καλύτερά της. Ο Πουρναράκης όμως, και μια χαρά μετάδοση κάνει, και μια χαρά το ρυθμό κρατάει, και μια χαρά μιλάει, και μια χαρά κάθε είδους τεχνική/αγωνιστική πληροφορία μεταφέρει, και μια χαρά τον λόγο χειρίζεται (οκ, μερικές φορές του ξεφεύγουν κάτι γραμματικές κοτσάνες, βγάζουν μάτι, αλλά είναι ελάχιστες), και μια χαρά ύφος έχει (θυμάμαι τώρα δλδ κάτι τσόγλανους σε άλλα αθλήματα, να μιλάνε με τον συμπαρουσιαστή λες και είναι το πουτανάκι τους.....).
...Το άλλο πιο ωραίο είναι, που κάποιοι επειδή συγκρίνουν την πληρότατη μετάδοση κοτζάμ BBC (θέματα όλο το 3ήμερο, live συνεντεύξεις μέσα από τα pit - μόνο στην πλάτη του μονοθεσίου την ώρα του αγώνα δεν έχουν κάτσει, ΑΚΟΜΑ...), παίρνει η μπάλα τον Πουρναράκη (...και να πει κανείς ότι δεν εμπλούτιζε και τις 2 εκπομπές του Σ/Κ με θέματα; )
Ή τον παίρνει, ακόμη κι όταν το όποιο κανάλι, στο οποίο βρίσκεται, βάζει διαφημίσεις.
Σιγά ρε παιδιά, σιγά.
Μόνο για την Μικρασιατική καταστροφή, για την χούντα, και για την Κύπρο δεν έχω ακούσει ακόμα να φταίει ο Πουρναράκης.
Το BBC ως γνωστόν πληρώνεται (αδρώς) μέσω της άδειας για τηλεόραση, στο κάτω-κάτω. Τα βρωμοκάναλα εδώ, βασισμένα στις διαφημίσεις είναι. Αλλιώς, πώς; Για την ψυχή της μάνας του δηλαδή εκπέμπει πχ ο Κυριακού;
Και στο...ακόμα πιο κάτω, όσοι είδατε χθες τις αμερικάνικες μεταδόσεις (Star, Speed), ΔΕΝ προσέξατε πόσο συχνά κόβανε για διαφημίσεις; (κι ας μην κάνανε τα 3-4 λεπτά των ελληνικών).
Για να μην πω ότι, ορίστε τώρα, σου λέει δεν πουλάει η F1, είναι ακριβή δηλαδή σε σχέση με τις ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ που φέρνει, οπότε άααντε γειά. Και το 'ωραία' είναι, πως τα ελληνικά βάζανε περίπου κάθε 20λεπτο.
Αντί να λέτε δηλαδή και λίγες βάζουν.......
Και το ωραιότερο, ακόμα ΚΑΙ τις διαφημίσεις, έστω έμμεσα, ο Πουρναράκης τις 'πλήρωνε' (η μπάλα που λέγαμε).Επίλογος : έχουμε (πλέον) την μάχη με τα streaming και την αναμονή με τα torrent που μας αξίζει....
-
Ας βάλω κι εγώ το φασόλι μου στο σακούλι που λέγεται μετάδοση F1 και να πω ότι είδα επιτέλους τι σημαίνει μετάδοση BBC και λίγο που δεν έβαλα τα κλάματα... Ξύπνησαν μνήμες eurosport, τότες που και το warm-up έμοιαζε σχεδόν αγώνας.
Από torrents φυσικά. Γύρω στις 6 ήταν έτοιμο, άσχετο που το είδα κατά τις 10. Μια χαρά-χαρούλα, πάντα τέτοια.
(μόνο που η ένταση του αγώνα -πολύ καλός!- δεν μ' άφησε να χαλαρώσω, χα,χα!) -
...τί βίτσιο κιαυτό, να ισχυριζόμαστε ότι προτιμάμε τα διάφορα στριμ και τόρεντς από την απ' ευθείας τηλεοπτική μετάδοση!!!....
Συμφωνώ και προσυπογράφω ό,τι επισημαίνει παραπάνω ο washcloud. -
**'πενία τέχνας κατεργάζεται' **
Εφαρμογή Formula 1 Timing '10 CP στο Iphone
Ο μόνος τρόπος που κατάφερα να δω τον αγώνα.... Στατιστικά στοιχεία, απευθείας μηνύματα, πολύ μικρή καθυστέρηση ενημέρωσης, και φυσικά όπου θέλεις αν έχει 3G.
Μειονέκτημα η έλλειψη ήχου !!!Όχι οτι με χάλασε και πολύ, απλά χωρίς ήχο το βαρέθηκα!
Στα + το οτι μπορεί να κρατήσεις το αρχείο και να το δεις όσες φορές θέλεις.....
-
Φίλε συμφορουμίτη και γ@μώ τις εφαρμογές.. Αν και δεν έχω iphone μπορείς να μου πεις από που τη βρήκες?
-
Λοιπόν... έστειλα κι εγώ σήμα στο αστεροσκοπείο να στείλει σήμα στο Χιούστον να κάνει εκτροπή το δορυφόρο να δούμε κι εμείς τι είναι αυτό το Μπι Μπι Τσι που λένε τα παιδιά ότι ξετρελαίνονται μαζί του...
Εξαιρετικά προσεγμένο τηλεοπτικό θέαμα. Υπάρχει πολυφωνία και γι αυτό δεν κουράζεται ο τηλεθεατής. Είναι και οι δυο γνώστες, μιλάνε απ' όσο παρατήρησα ίδιο χρόνο και όχι Τάκης κερνάει Τάκης πίνει όλη την ώρα και από κοντά ένας γέσμαν να βαράει παλαμάκια ή κάποιος guest να ακούγεται φου και φου σαν το τσακάλι στην έρημο.
Έχουνε και το Μένιο Σακελλαρόπουλο στα pits να τους δίνει πιο φρέσκο πράγμα, σκουντάνε και άτομα από ομάδες να τους λένε τι θαυμαστό γίνεται στο γκαράζ τους, οπότε από τηλεοπτική άποψη το προϊόν είναι άψογο, μελετημένο κλπ.
Σε λίγο πιο δεύτερη ματιά.
Αν έβλεπα πρώτη φορά αγώνα από το BBC θα θεωρούσα ότι η F1 είναι ένα βρετανικό άθλημα όπου τρέχει η McLaren κατά βάση, κάποιες αγγλικές ομάδες, κάτι δευτεροτρίτοι ιθαγενείς ποκοπίκοι και 2 μαφιόζοι, κομπιναδόροι, τσουτσέκια, αληταράδες από την Ιταλία...
Δηλαδή εντάξει απευθύνονται σε αγγλικό κοινό αλλά τόσο δεν το περίμενα.
Ξεκίνησε και με το 0% Βutton's fault και κατάλαβα τι με περίμενε.
Στη συνέχεια όποτε έδειχνε Λούη έπιανε ένα στυλάκι 'Βάλε γκολ ρε Καμάρα', έλα αγόρι μου, έλα παιχταρά μου, έλα Αντρούτσε μου.... ΦΤΟΥ ρε το πούστη τον Alonso που σε κλείνει...
Πόσο πιο Εθνική Αγγλίας φάση θα μπορούσαν να το κάνουν;
Στο τέλος δε έριξε και το υπέρτατο σχόλιο 'Great Job' για την πλέμπα των τελευταίων θέσεων (Lotus, Virgin και λοιποί συναγωνιστές) και το ολοκλήρωσε.
Φαντάζομαι ότι αν έβλεπα την ισπανική μετάδοση θα άκουγα τα ίδια υπέρ Alonso αλλά λέω κοτζάμ BBC θα κράταγε 1-2 προσχήματα... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν έβλεπα πρώτη φορά αγώνα από το BBC θα θεωρούσα ότι η F1 είναι ένα βρετανικό άθλημα όπου τρέχει η McLaren κατά βάση, κάποιες αγγλικές ομάδες, κάτι δευτεροτρίτοι ιθαγενείς ποκοπίκοι και 2 μαφιόζοι, κομπιναδόροι, τσουτσέκια, αληταράδες από την Ιταλία...Θεϊκή στιγμή εκεί που κάποια στιγμή πέρασε ο Lewis τον Massa και αμέσως μετά έχει πάρει ο Massa slipstream και ωρύεται ο Brundle 'ΠΡΟΣΕΧΕ LEWIS, ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ!!! '
Για κάτι τέτοια τους προτιμώ εγώ πάντως. Ειδικά τον αγώνα της Βραζιλίας του 2007 τον έχω backup σε 3 δίσκους για ασφάλεια, μην τον χάσω.
-
Έκτος του ότι είσαι φυσικά υπερβολικός, έσυ περιμένεις να κάνουν αντικειμενική μετάδοση;
Ζω για την στιγμή που θα μπει κάποιος Έλληνας ή έστω ελληνικής καταγωγής σε GP.
Το τι θα ακούσουμε δεν περιγράφεται. Πόσο μαλλόν αυτοί που έχουν τόσους οδηγούς και τόσες ομάδες.Μετάδοση από το la sexta είδες;
Εκει νόμιζες ότι έτρεχε ο μάγος του χωριου Alonso με κάτι τριτοτεταρτοκλασάτους τυχάρπαστους και ο λαϊκός ήρωας De La Rosa που πάλευε με τα κύματα λόγω χαμηλής δυναμικότητας μονοθεσίου.Φυσικά η μετάδοση από RAI φαντάζομαι (γιατ δεν έχω δει) ότι θα διεκδικεί οσκαρ αντικειμενικότητας.
Επειδή εμείς δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση με το άθλημα και έχουμε συνηθίσει σε αντικειμενικές μεταδόσεις μην περιμένετε να είναι το ίδιο και από χώρες που εμπλέκονται στο άθλημα.
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ξεκίνησε και με το 0% Βutton's fault και κατάλαβα τι με περίμενε.Ποια είναι η άποψη σου για την συγκεκριμένη φάση;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Έκτος του ότι είσαι φυσικά υπερβολικός, έσυ περιμένεις να κάνουν αντικειμενική μετάδοση;
Ζω για την στιγμή που θα μπει κάποιος Έλληνας ή έστω ελληνικής καταγωγής σε GP.
Το τι θα ακούσουμε δεν περιγράφεται. Πόσο μαλλόν αυτοί που έχουν τόσους οδηγούς και τόσες ομάδες.Ειδαμε τη Superleague Formula και δεν ειχαμε υπερβολικο εθνικο και συλλογικο οπαδισμο
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014