-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Λοιπόν... έστειλα κι εγώ σήμα στο αστεροσκοπείο να στείλει σήμα στο Χιούστον να κάνει εκτροπή το δορυφόρο να δούμε κι εμείς τι είναι αυτό το Μπι Μπι Τσι που λένε τα παιδιά ότι ξετρελαίνονται μαζί του...Εξαιρετικά προσεγμένο τηλεοπτικό θέαμα. Υπάρχει πολυφωνία και γι αυτό δεν κουράζεται ο τηλεθεατής. Είναι και οι δυο γνώστες, μιλάνε απ' όσο παρατήρησα ίδιο χρόνο και όχι Τάκης κερνάει Τάκης πίνει όλη την ώρα και από κοντά ένας γέσμαν να βαράει παλαμάκια ή κάποιος guest να ακούγεται φου και φου σαν το τσακάλι στην έρημο.
Έχουνε και το Μένιο Σακελλαρόπουλο στα pits να τους δίνει πιο φρέσκο πράγμα, σκουντάνε και άτομα από ομάδες να τους λένε τι θαυμαστό γίνεται στο γκαράζ τους, οπότε από τηλεοπτική άποψη το προϊόν είναι άψογο, μελετημένο κλπ.
Σε λίγο πιο δεύτερη ματιά.
Αν έβλεπα πρώτη φορά αγώνα από το BBC θα θεωρούσα ότι η F1 είναι ένα βρετανικό άθλημα όπου τρέχει η McLaren κατά βάση, κάποιες αγγλικές ομάδες, κάτι δευτεροτρίτοι ιθαγενείς ποκοπίκοι και 2 μαφιόζοι, κομπιναδόροι, τσουτσέκια, αληταράδες από την Ιταλία...
Δηλαδή εντάξει απευθύνονται σε αγγλικό κοινό αλλά τόσο δεν το περίμενα.
Ξεκίνησε και με το 0% Βutton's fault και κατάλαβα τι με περίμενε.
Στη συνέχεια όποτε έδειχνε Λούη έπιανε ένα στυλάκι 'Βάλε γκολ ρε Καμάρα', έλα αγόρι μου, έλα παιχταρά μου, έλα Αντρούτσε μου.... ΦΤΟΥ ρε το πούστη τον Alonso που σε κλείνει...
Πόσο πιο Εθνική Αγγλίας φάση θα μπορούσαν να το κάνουν;
Στο τέλος δε έριξε και το υπέρτατο σχόλιο 'Great Job' για την πλέμπα των τελευταίων θέσεων (Lotus, Virgin και λοιποί συναγωνιστές) και το ολοκλήρωσε.
Φαντάζομαι ότι αν έβλεπα την ισπανική μετάδοση θα άκουγα τα ίδια υπέρ Alonso αλλά λέω κοτζάμ BBC θα κράταγε 1-2 προσχήματα...+oo
Τώρα κατάλαβα γιατί ήταν τόσο υποτονικοί στην μετάδοση στο Μπαχρέιν. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειδαμε τη Superleague Formula και δεν ειχαμε υπερβολικο εθνικο και συλλογικο οπαδισμοΤην παρακολουθούσες;
Κάτι σέντρα δενθυμάμαιποιος κεφαλιά Μήτρογλου και γκολ πριν και μετά από προσπέρασμα δεν τα άκουσες, κάτι θα τους φάει ο Αντερσεν δεν τα άκουσες, κάτι ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός που εγκατέλειψε ενώ είχε σαφώς το πιο γρήγορο μονοθέσιο (ενώ ήταν 5-6ος) δεν τα άκουσες;
Και πολλά άλλα.Η θεωρείς ότι στο BBC υπάρχει υπερβολικός εθνικός οπαδισμός;
Για μένα είναι σε απόλυτα λογικά πλαίσια.
Και επαναλαμβάνω: Η μετάδοση της RAI είναι πιο αντικειμενική; -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θεϊκή στιγμή εκεί που κάποια στιγμή πέρασε ο Lewis τον Massa και αμέσως μετά έχει πάρει ο Massa slipstream και ωρύεται ο Brundle 'ΠΡΟΣΕΧΕ LEWIS, ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ!!! '...τί λέγαμε περί 'σπασμένων τηλεφώνων';
Για την ακρίβεια, αυτό που μετέδωσε ο Brundle ήταν :
'Μassa gave him a car's width and he took it,
now Lewis IS gonna have to stay to the inside,
don't give him the inside line back...'Mε λίγα λόγια, ΔΕΝ ήταν προστακτική με την οποία 'απευθυνόταν στον Hamilton'.
Ο άνθρωπος περιέγραφε τί θα έπρεπε να κάνει αυτός που ήταν ταχύτερος, έδωσε θέαμα με ένα προσπέρασμα, και για να μην αποδειχθεί τζούφια η κίνησή του, πώς θα έπρεπε να κρατήσει. Τόνισε δηλαδή με ένταση το γεγονός, όπως πρέπει να κάνει κάποιος στη θέση του, νομίζω (άσε που αλλιώς, θα είχαμε σχόλια 'μα τί στεγνή περιγραφή'...).
Και γιατί να τονίσει την επίθεση του ενός, αντί την άμυνα του άλλου δηλαδή;
Διότι ήταν θέμα χρόνου να προσπεράσει μια ασθενή αντίσταση ο επιτιθέμενος.
Όποιος ΔΕΝ πείθεται με την ανάλυση αυτή, ΚΑΚΟΠΙΣΤΑ δεν θυμάται πως ΑΜΕΣΩΣ μετά ο Brundle σχολίασε πως ο Massa '...should not have allowed Hamilton...'Tί σημαίνει δηλαδή η ΚΑΠΑΚΙ 'δήλωση' του Brundle; Ότι τελικά,,,ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ για το προσπέρασμα;! Μήπως ότι ήταν...ξεκάρφωμα; (οι...συνομωσιολόγοι ας στήσουν χορό...)
...ή ΑΠΛΑ ότι ο άνθρωπος σχολιάζει, αφ' ενός μια πετυχημένη επιθετική κίνηση (όπου καλώς ή κακώς, λογικό πάντως είναι 'ήρωας' να γίνεται αυτός που...οδηγεί και δέρνει), αφ' ετέρου δε μια χλωμή αμυντική;(...Κι έτσι για την ιστορία, για παρακολουθείστε αν με τον τρόπο τους οι σχολιαστές, σχολίασαν θετικά ή όχι την άμυνα/κούρσα του Kubica, καθώς και πώς σχολίασαν το προσπέρασμα του Alonso στην ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ Williams.....)
Χαλαρώστε, γιατί δεν διαφαίνεται βρεττανισμός του Brundle και του BBC, αλλά,,,φεραρισμός δικός σας... (και το λέω όχι γιατί είμαι μαζί τους, μιας και αυτό που θα ήθελα θα ήταν να είχε κερδίσει ο Vettel, αλλά γιατί έτσι είναι...)
-
Ρε παιδιά...να ρωτήσω κάτι? Δηλαδή αν έτρεχε Έλληνας τι νομίζετε ότι θα έκαναν? Θα έλεγαν μπράβο στον Αλόνσο?
Κι εμείς τα ίδια (μη πω χειρότερα) είμαστε.
-
Kατι παρομοιο.
http://www.youtube.com/watch#!v=LdUKDS4 ... re=related
-
Δεν ξερω τι λετε εσείς εγω δεν αλλάζω την τηλεοπτική μεταδοση των grant prix!
Aκομα και με τον Πουρναρακη. -
Ρε παιδιά κάτι άκουσα ότι τελικά κάποιο κανάλι θα δείξει το grand prix της Μαλαίσιας.Μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kατι παρομοιο.http://www.youtube.com/watch#!v=LdUKDS4 ... re=related
Μάλλον το φαντάζομαι κάπως έτσι.
Youtube Video -
...επειδη δεν το κατάλαβα .... η μεταδοση πηγε - ηρθε κτλ ...και τελικά κατέληξε στην Ζουγκλα του Μακη !!!
-
Ο χρήστης empire21 έγραψε:
Kατι παρομοιο.
http://www.youtube.com/watch#!v=LdUKDS4 ... re=related
Μάλλον το φαντάζομαι κάπως έτσι.
Youtube Video -
Ο χρήστης f1bill έγραψε:
Ρε παιδιά κάτι άκουσα ότι τελικά κάποιο κανάλι θα δείξει το grand prix της Μαλαίσιας.Μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω??'...όπου ακούς πολλά κανάλια, κράτα και μικρό streamάκι'
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Θεϊκή στιγμή εκεί που κάποια στιγμή πέρασε ο Lewis τον Massa και αμέσως μετά έχει πάρει ο Massa slipstream και ωρύεται ο Brundle 'ΠΡΟΣΕΧΕ LEWIS, ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ!!! '
...τί λέγαμε περί 'σπασμένων τηλεφώνων';
Για την ακρίβεια, αυτό που μετέδωσε ο Brundle ήταν :
'Μassa gave him a car's width and he took it,
now Lewis IS gonna have to stay to the inside,
don't give him the inside line back...'Mε λίγα λόγια, ΔΕΝ ήταν προστακτική με την οποία 'απευθυνόταν στον Hamilton'.
Σε όσα βιβλία το κοίταξα, αυτό με τα bold είναι προστακτική. Και δεν είχε αποσιωποιητικά στο τέλος, είχε μάλλον θαυμαστικά (για τα μέτρα του Brundle πάντα, όχι του Χελάκη).
Όποιος ΔΕΝ πείθεται με την ανάλυση αυτή, ΚΑΚΟΠΙΣΤΑ δεν θυμάται πως ΑΜΕΣΩΣ μετά ο Brundle σχολίασε πως ο Massa '...should not have allowed Hamilton...'
Tί σημαίνει δηλαδή η ΚΑΠΑΚΙ 'δήλωση' του Brundle; Ότι τελικά,,,ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ για το προσπέρασμα;! Μήπως ότι ήταν...ξεκάρφωμα; (οι...συνομωσιολόγοι ας στήσουν χορό...)
Ξεκάρφωμα πρώτου βαθμού. Μην ξεχνάμε πως κι η μισή Βρετανία, Ferrari υποστηρίζει (φέτος με τον Alonso, είναι δικαίως ξενερωμένοι κι αυτοί βέβαια). Άσε που ο Massa δεν είδα πουθενά να αφήνει τον Hamilton, αμύνθηκε όσο μπορούσε. Απλά ποτέ δεν έστριψε σωστά την τελευταία στροφή και επιπλέον δεν είχε και πίσω φτερό που στολάρει. Στην ευθεία έκλεισε στα όρια του επιτρεπτού τον Hamilton.
(...Κι έτσι για την ιστορία, για παρακολουθείστε αν με τον τρόπο τους οι σχολιαστές, σχολίασαν θετικά ή όχι την άμυνα/κούρσα του Kubica, καθώς και πώς σχολίασαν το προσπέρασμα του Alonso στην ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ Williams.....)
Αυτό νομίζω το χαρακτήρισαν 'good clean pass'. Και νομίζω πως σχεδόν αμέσως ακούστηκε κάτι με 'easy'. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σε αυτό το προσπέρασμα όμως, δεν έχω το βίντεο αυτή τη στιγμή πρόχειρο.
-
Στον Alpha τελικα τα δικαιωματα!!!!
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=61975 -
Το έχουν κουράσει το θέμα πάντως. Πηγαινέλα τα δικαιώματα λες και είναι κανένα reality.
Αν δε δω πλέον πραγματική ανακοίνωση, δε θα το πιστέψω.
-
Δωξασι ο θεος !
Θα επιστρεψει και ο Πουρναρακης ? -
Το ιδιο γραφει και το παρακατω σαιτ αλλα μαλλον ειναι απο την ιδια πηγη...
http://www.gazzetta.gr/component/k2/ite ... E%B9-alpha
Πανω που συνηθισα το σχολιο του Κουλχαρτ...
-
Ποσο μου τη σπαει οταν ο κοσμος λεει η Φορμουλα και οχι η Formula 1!
Μακαρι ν αληθευει αλλα μεχρι να βγαλει ανακοινωση το msfree προσωπικα δεν πιστευω τπτ.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σε όσα βιβλία το κοίταξα, αυτό με τα bold είναι προστακτική. Και δεν είχε αποσιωποιητικά στο τέλος, είχε μάλλον θαυμαστικά (για τα μέτρα του Brundle πάντα, όχι του Χελάκη).
...όταν μεταφέρεις
'ωρύεται ο Brundle 'ΠΡΟΣΕΧΕ LEWIS, ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ!!!'
κατ' αρχάς προδιαθέτεις τον αναγνώστη με ρήμα του τύπου 'ωρύεται'.
Οι σχολιαστές, μηδέ του Brundle εξαιρουμένου, το γνωρίζουμε πολύ καλά πως σε κάθε έντονη φάση, ό,τι γεγονός/άθλημα κι αν είναι, ωρύονται. Μέρος της δουλειάς είναι, για να λέμε τα σωστά. Κι άλλος το κάνει περισσότερο-άλλος λιγότερο (με αποκορύφωμα τους Βραζιλιάνους σχολιαστές ποδοσφαίρου και τον Βερνίκο).
Μ' αλλα λόγια, με τον τρόπο που έγραψες (συνυπολογίζοντας και τα caps/θαυμαστικά), μένει η εντύπωση πως το έκανε ΜΟΝΟ όταν ο Hamilton ήταν να προσπεράσει τον Massa.
Συγκεκριμένα, αυτό που παρουσίασες, μ' έκανε να σκεφτώ πως ο Brundle παίζει μέχρι και ο πραγματικός πατέρας του Hamilton να είναι.
Αλλά δεν θυμόμουν κάτι τέτοιο, κι επειδή μου έκανε εντύπωση, κι επειδή εγώ τον έχω τον αγώνα, πήγα και το τσέκαρα.Και βεβαίως και δεν υπήρξαν 'λεπτομέρειες' όπως 'ΠΡΟΣΕΧΕ (Lewis)' ή 'ΟΧΙ ΟΧΙ'.
Ελεύθερη απόδοση αυτών που άκουσες έκανες...
Θα μου πεις, οι λεπτομέρειες που είπαμε, είναι το θέμα;
Ναι, είναι.
Όπως ακριβώς και με τα μονοθέσια, και την όλη φάση της F1, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά (...όπως πολύ εύστοχα είχε σχολιάσει κι ο Button -ή ο Coulthard, δε θυμάμαι ακριβώς- μέσα στο συκεκριμένο 3ήμερο : 'λίγο από 'δω, λίγο από 'κει, κάθε κομμάτι προσθέτει στο τελικό αποτέλεσμα').Το λοιπόν, ξαναλέω πως ο Brundle έκανε αναφορά ΣΤΟΝ Lewis ('now Lewis IS gonna have to'...). ΔΕΝ 'του μίλησε'. Δεν του 'απευθύνθηκε'. Γι' αυτό και η απόδοση 'ΠΡΟΣΕΧΕ LEWIS' είναι φάλτσα. Δεν απευθύνθηκε σε δεύτερο πρόσωπο, αλλά σε τρίτο. Γι' αυτό και είπα πως δεν υπάρχει προστακτική, η οποία βεβαίως και υπάρχει στην απόδοσή σου.
Τώρα έχουμε το ζήτημα με το 'don't' που ανέφερες.
Πολύ ωραία, να συμφωνήσω πως γραμματικά το συγκεκριμένο δεν έχει θέση εκεί, μιας και ΔΕΝ ξεκίνησε την κουβέντα του απευθυνόμενος στον Hamilton'. Αν ήταν αυτή -η έστω ενστικτώδης(...βγήκε ο μακλαρενισμός/βρεττανισμός/αντιφεραρισμός/whatever του στη φόρα, κατ' εσέ)- αντίδρασή του, στην προσπάθεια του Massa να ξανακερδίσει τη χαμένη θέση, θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει ως 'Lewis, YOU're gonna have to'... Πιο λογικό είναι απλά να έκανε ΜΕΤΑ μια γλωσσική πατάτα, κι αντί για not, που...έπρεπε να πει (και θα έληγε εκεί το ζήτημα). Ακόμη και native speakers άλλωστε, τις συνηθίζουν (πχ 'he don't', αντί για doesn't. Απλά ένα παράδειγμα) - όπως είπα και για τον Πουρναράκη και τα Ελληνικά του, προηγουμένως. Η λογική όμως λέει, πιο πιθανό να ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ κάποιος σε γλωσσικό ολίσθημα, παρά να διακυβεύσει την αξιοπιστία της παρουσίας του στη δουλειά του (δε μιλάμε να μεταδίδει για τοπικό κανάλι Ελλάδας, γι' αυτό και ΕΙΝΑΙ μέσα στη δουλειά το να είναι κανείς 'άψογος', και αντικειμενικός), έτσι δεν είναι; Και συγκεκριμένα, τα όσα GP έχω παρακολουθήσει με περιγραφή Brundle από πέρσι (καμμιά 10αριά), δε μου έχουν αφήσει καμμία μα καμμία αίσθηση ότι 'αλλοιώνει' την πραγματικότητα, με τον τρόπο του, με επιλεκτική μετάδοση/περιγραφή. Για την ακρίβεια, 'καλός' είναι ο άνθρωπος σ' αυτό που κάνει - όντας μάλιστα τέως οδηγός (όχι ότι οι τέως οδηγοί δεν μπορούν να είναι βλήματα ή προκατειλημμένοι ε. Απλά περιγράφω την γενική αίσθηση που έχω πάρει από αυτόν). Σε αντίθεση με το αγγούρι το οποίο συν-σχολιάζει μαζί του (το οποίο αγγούρι, επίσης δεν ακούγεται μεροληπτικό, αλλά απλά αγγούρι).
...Τεσπα έλεγα για το not που δεν ειπώθηκε, αλλά για το don't, κι επαναλαμβάνω, αν είχε ξεκινήσει την κουβέντα του, με 'LEWIS YOU'RE GONNA HAVE TO...', τότε ναι, καμμία αμφιβολία για την καγκουροσύνη του Brundle, και καλά θα είχες κάνει να το μεταφέρεις.
Έχουμε την ανάποδη συνθήκη όμως, να ξεκινάει δηλαδή με 'Lewis IS gonna have to...', και να κορυφώνει με το 'DON'T GIVE HIM THE INSIDE LINE BACK...' (τα αποσιωποιητικά απροπό δεν τα είχα βάλει προς δημιουργία εντυπώσεων, για πτώση της έντασης δηλαδή - αλλά γιατί ακολούθησε και άλλη στιχομυθία). Κι όπως είπα, για 'μενα μπορεί κανονικότατα να είναι ένα γλωσσικό ολίσθημα πάνω στην κορύφωση της έντασης της περιγραφής της στιγμής, γι' αυτό και έτσι το δέχομαι (συν το ότι η μία πρόταση ήταν συνέχεια της άλλης. Αν ήταν ΜΙΑ, θα άφηνε ακόμα λιγότερα περιθώρια δικαιολόγησης). Και στην τελική, επειδή όπως τόνισα, εγώ ΔΕΝ είμαι προκατειλημμένος, μπορώ να δεχτώ πως ΟΝΤΩΣ 'του ξέφυγε' εκείνο το 'DON'T', με τη έννοια πως ναι, εξέφρασε την ΕΠΙΘΥΜΙΑ του να ΜΗΝ αφήσει ο Hamilton τον Massa (πράγμα που βεβαίως δεν είναι δεοντολογικό). Αλλά εγώ δεν υποστήριξα πως ο Brundle δεν έχει καν προτιμήσεις - και δεν αποκλείεται να τείνουν προς την Μακλάρεν κι όλας, ιδέα δεν έχω τί γουστάρει. Και ναι, αφήνω ένα περιθώριο να του ξέφυγε το περίφημο 'DON'T', όχι ως γλωσσική παπαριά πάνω στην ένταση, αλλά ως έκφραση επιθυμίας. Ολ' αυτό όμως πάει πολύ μακρύτερα, απ' το να τον 'παρουσιάζεις' ως φολιασμένο βρεττανοπαθή/αντιφεραρικό ίσως... Είναι φάση σαν κάτι μοντελογκόμενες, που φοράνε κάτι φορέματα αμφιβόλου εφαρμογής, και σε κάποια φάση βιώνουν ένα nip slip. Ε δε βγαίνεις και να την πεις Τζούλια αυτήν που θα το πάθει, όταν έχει πρότερο έντιμο ενδυματολογικό βίο......
Με λίγα λόγια, την τρίχα τριχιά έκανες, κι ο λόγος είναι πως ΕΣΥ είσαι που είσαι φεραρικός.
Κακώς.
Όχι που είσαι φεραρικός, ο καθ' ένας ό,τι θέλει είναι. Και για 'μενα δεν θα είχε διαφορά αν τα έβλεπες υπό το πρίσμα της Μακλάρεν, της RB, της οποιασδήποτε.
Το κακό είναι να είναι κανείς υποκειμενικός.
Και για την ακρίβεια ρε παιδιά, αυτή την τάση την έχετε πολλοί φεραρικοί.
Βρε κάντε ό,τι θέλετε, αλλά είναι φάουλ να είστε υπερβολικοί έως άδικοι, και χαλάει και την εικόνα σας.
Όπως κάνει κάθε φανατισμός.Ξεκάρφωμα πρώτου βαθμού. Μην ξεχνάμε πως κι η μισή Βρετανία, Ferrari υποστηρίζει (φέτος με τον Alonso, είναι δικαίως ξενερωμένοι κι αυτοί βέβαια). Άσε που ο Massa δεν είδα πουθενά να αφήνει τον Hamilton, αμύνθηκε όσο μπορούσε. Απλά ποτέ δεν έστριψε σωστά την τελευταία στροφή και επιπλέον δεν είχε και πίσω φτερό που στολάρει. Στην ευθεία έκλεισε στα όρια του επιτρεπτού τον Hamilton.
...το είπα καθώς το πρότεινα, το 'ξεκάρφωμα', πως όποιος το νομίζει, είναι κακόπιστος.
Τί άλλο να πω.
Ο δε Massa -έτσι για την ιστορία- δεν άντεξε και πολύ (όσο πχ ο Kubica που δεν ενέδωσε, καθώς οδηγούσε ΠΟΛΥ πιο συνετά) στην πίεση του Hamilton. Και για την ακρίβεια, κακώς έκανε δύσκολη ΚΑΙ την ζωή του Alonso από πίσω του, o oποίος ΗΤΑΝ πιο γρήγορος (όπως ΣΩΣΤΑ σχολίασε κι ο Brundle). Eντάξει, δε λέμε να γινόντουσαν καραγκιοζιλίκια όπως με τον Raikonnen, ή παλιότερα με Schumacher/Barrichello - αλλά έπρεπε να το πάρει πια ΤΟΣΟ πατριωτικά; Απλά ας μην το ζόριζε τόσο (για την ακρίβεια, ΠΙΟ πολύ αμύνθηκε στις κινήσεις του Alonso, που οκ, δεν ήταν και τόσο επιθετικές, παρά στον Hamilton.......Τα σύκα-σύκα παιδιά, όχι τα σύκα-σκάφη!). Και οκ, γούστο του και καπέλλο του θα μου πεις, αλλά αν είναι να σκυλιάσει, ας σκυλιάσει τουλάχιστον με μη-ομόσταυλους. Γιατί έτσι που έκανε, βοήθησε και τον Webber να προσπεράσει τον Alonso.
Τεσπα το επιμύθιο είναι πως αν ο Brundle ήταν φάουλ, ΔΕΝ θα σχολίαζε τον Massa, αρνητικά. Λαμπάδα θα του άναβε, με τα λόγια του.Αυτό νομίζω το χαρακτήρισαν 'good clean pass'. Και νομίζω πως σχεδόν αμέσως ακούστηκε κάτι με 'easy'. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σε αυτό το προσπέρασμα όμως, δεν έχω το βίντεο αυτή τη στιγμή πρόχειρο.
...για την ακρίβεια, σχολίασαν με ύφος που αν ήσουν...μακλαρενικός, θα τους τα έχωνες.
και για την πιο ακόμη ακρίβεια, εξήραν την ΤΑΧΥΤΗΤΑ (= δύναμη) της Φεράρι.
Και πολύ καλά κάνανε, γιατί έτσι είναι : η φετεινή Φεράρι, δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν δείχνει σημάδια ισχύος (το διατυπώνω έτσι, γιατί και νωρίς είναι, και η RB έχει δείξει να είναι γρηγορότερη, και η Μακλάρεν να είναι τουλάχιστον ισοδύναμη) σε επίπεδο πρωταθλητισμού.Αν περιμένετε να γλύφουν την Φεράρι, για να πειστείτε πως ΔΕΝ είναι προκατειλημμένες βρετανοαδερφές οι του BBC,,,,,,,,,,,,,,,,αναθεωρείστε, γιατί νομίζω πως ισότιμα αντιμετωπίζουν όλους.
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
Στον Alpha τελικα τα δικαιωματα!!!!
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=61975.... τα νέα - εάν ειναι αλήθεια - είναι πολύ καλά. Βέβαια ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή του Πασχα στις 11μμ. Ετσι εάν χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία ( aka μοτερακι ) μπορείς να το γυρνάς ( 'άσε κάτω την πέτσα' ) ... να βλέπεις Φ1 και να πίνεις και κανένα τσίπουρο ( αμα 'σου'χει πέσει η γλυκάνισος' ).
Βεβαια μετά την μεσημεριανή ντίρλα .... ένα torrentακι ΒΒC θα σου κάνει σουπερ τον (αργά) απογευματινό καφέ .
edit .... YG ...χαράς την ορεξη σου ρε washcloud
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
edit .... YG ...χαράς την ορεξη σου ρε washcloud+1
Εγώ έγραψα κάτι προφανώς υπερβολικό στο κλίμα της εδώ 'παρέας' και χαλαρής κουβεντούλας, όπως εγώ το θυμόμουν για ένα σκηνικό που είδα μια και μόνη φορά πριν από 24+ ώρες, κι εσύ βρε washcloud ανέτρεξες στο βίντεο για να δεις ότι δεν είπε 'ΟΧΙ ΟΧΙ' ο Brundle.
Το θέμα δεν είναι αν είναι McLarenικοί εκεί στο BBC, εννοείται είναι, ειδικά ο Brundle που ήταν (ίσως να είναι ακόμα) ατζέντης του Coulthard τόσα χρόνια που οδηγούσε (και) εκεί. Επαγγελματική σχέση είχε δηλαδή με την ομάδα και μάλιστα σε πολύ καλό κλίμα, αλοίμονο αν δεν τους συμπαθούσε/υποστήριζε. Στη μετάδοσή του προσπαθεί να είναι αντικειμενικός, απλά πολλές φορές πετάει διάφορα που βγάζουν μάτι. Κατακριτέο δεν είναι αυτό, γι αυτό και τους παρακολουθώ άλλωστε μερικές φορές. Στη RAI τι να λέμε δηλαδή, εκεί είναι τρισχειρότεροι, αγώνα 2 μονοθεσίων παρακολουθείς, όχι μόνο στο σχολιασμό αλλά και στην κάλυψη. Σε όποια GP έχουν δική τους τηλεοπτική παραγωγή, στην εικόνα φαίνεται μόνο μια Ferrari (αν φαίνονται και οι δύο στο πλάνο ακόμα καλύτερα) να γυρίζει την πίστα γύρω γύρω, σχεδόν μόνιμα.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014