-
Έλα ρε Andrew Papadopoulos..... (ένας από τους επίσημους που έδωσαν στα έπαθλα).
-
τα pop up ειναι απο τα καναλια.....ρε συ ν μ ελεγες οτι ειχεσ προβλημα και θα στο ελυνα....ειχα συνολικα 14 καναλια με 3 hd....στειλε μου pm αλλη φορα να σε βοηθησω...το βραδακι ολος ο αγωνας σε μεταδοση bbψ για οσους δε το ειδαν η' τους κολλουσε γενικα....
-
Ο χρήστης tasinho έγραψε:
τα pop up ειναι απο τα καναλια.....ρε συ ν μ ελεγες οτι ειχεσ προβλημα και θα στο ελυνα....ειχα συνολικα 14 καναλια με 3 hd....στειλε μου pm αλλη φορα να σε βοηθησω...το βραδακι ολος ο αγωνας σε μεταδοση bbψ για οσους δε το ειδαν η' τους κολλουσε γενικα....εμενα τελικα με βοηθησες πολυ και ειδα ΚΑΙ απο σενα τον μισο αγωνα!!!!!
χιλια ευχαριστω!!!!! -
τπτ φιλε μου
-
Θα προσπαθήσω να βρω τι έφταιξε, αν δεν τα καταφέρω θα σου πω . Το πιο πιθανό είναι να έφταιξε το γεγονός ότι ψαχνόμουν τελευταία στιγμή και δεν ήθελα να χάσω ώρα. Έπρεπε να είχα κάνει προετοιμασία...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
http://www.atdhe.net/15950/watch-f1-australian-grand-prix Δοκιμάστε εδώ γιατί σε εμένα όλα τα υπόλοιπα βγάζουν πρόβλημα. BBC περιγραφή και εικόνα αλλά ψιλοκολλάει...
EDIT: Στο site είχε και link με το BBC και link με μετάδοση από Αμερική (κάτι speed έλεγε το λογότυπο). Κατάλαβα ότι δεν είναι το BBC από τις διαφημίσεις που μπήκανε. Τότε πήρα μπρος αλλά ήταν ΠΟΛΥ πρωϊ και..καταλαβαίνετε... . Πάντως και το speed το κανάλι, είχε τους οδηγούς αμέσως μετά τα ατυχήματά τους να εξηγούν τι έγινε... Φίλε tasinho δεν τα κατάφερα να δω το οτιδήποτε από το κανάλι σου, δεν ξέρω γιατί, θα το ψάξω. Πάντως, πολλά pop up κάθε φορά που πατούσα play σε οποιοδήποτε player. Δεν ξέρω τι φταίει,καλό είναι να το δεις...
...βασικά, το ένα το Star Sports, αλλά και το Speed, ΠΑΙΡΝΑΝ ΕΙΚΟΝΑ απ' το BBC.
Aπλά είχαν τους...δικούς τους 'κουτσομπόληδες'.
Φάνηκε στο τέλος, που το Speed 'άφησε' τα σχόλια των Humphrey/Coulthard/Jordan (KAI την συνένταυξη τύπου).
Τεσπα προκειμένου να μάθουμε Σουηδικά (...οι άτιμοι έχουν την καλύτερη εικόνα πάντως, σε όσουν έχουν πάρει χαμπάρι πού παίζει...) ή Πορτογαλλικά, καλύτερα έστω 'γιαλαντζί Μπιμπισί'.......Γι όσους δε ψάχνονται για να κατεβάσουν torrent αργότερα, και ρωτάνε εδώ 'από πού ρε παιδιά;', η απάντηση είναι πως λίγη φαντασία στους όρους αναζήτησης θέλει, και χρήση ΑΠΛΑ της Google.
-
Εγλω το είδα από το λινκ του zougla.gr. Όλο τον αγώνα χωρίς την παραμικρή διακοπή ή κόλλημα, αλλά πολύ διαφήμιση ρε παιδί μου. Τέλος πάντων, από το καθόλου...
-
Περιγραφή ποιός έκανε; Ο Μάκης με την Κιμ;
Είχε κρυφές κάμερες στα μονοθέσια;
Έβγαλε και κανένα άπλυτο του Έκκλεστον στη φόρα; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγλω το είδα από το λινκ του zougla.gr. Όλο τον αγώνα χωρίς την παραμικρή διακοπή ή κόλλημα, αλλά πολύ διαφήμιση ρε παιδί μου. Τέλος πάντων, από το καθόλου...+100
-
ακόμα να ανέβει στο 'ψαράκι'
-
ποιο ψαρακι ρε?
-
Για ψαρακι δεν ξέρω οι υπόγειοι πάντως έχουν καμια δεκαρια versions ήδη!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για ψαρακι δεν ξέρω οι υπόγειοι πάντως έχουν καμια δεκαρια versions ήδη!Για τους υπόγειους υπάρχει καμιά πρόσκληση??
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για ψαρακι δεν ξέρω οι υπόγειοι πάντως έχουν καμια δεκαρια versions ήδη! -
Δυστυχως όχι
-
Kαι μην ξεχνάτε όσοι είτε δεν είδατε το πρωί, ή δεν είδατε καλά, στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), το BBC1 μεταδίδει τη μαγνητοσκόπηση, και ΙΣΩΣ το streaming απ' τον player του filmon.com να μη κολλάει τόσο (καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπούνε λιγότεροι)....
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγλω το είδα από το λινκ του zougla.gr. Όλο τον αγώνα χωρίς την παραμικρή διακοπή ή κόλλημα, αλλά πολύ διαφήμιση ρε παιδί μου. Τέλος πάντων, από το καθόλου...Και εγω απο εκει ειδα ,οσο ειδα δλδ.+ 1 για τις διαφημισεις,παρα πολλες.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
http://www.atdhe.net/15950/watch-f1-australian-grand-prix Δοκιμάστε εδώ γιατί σε εμένα όλα τα υπόλοιπα βγάζουν πρόβλημα. BBC περιγραφή και εικόνα αλλά ψιλοκολλάει...Χίλια ευχαριστώ ρε παίχτη... Ξύπνησα μιάμιση ώρα νωρίτερα και παρόλα αυτά είχα απελπιστεί. Δεν πίστευα ότι θα δω F1 τελικά. Αυτά ρε παιδιά πώς τα ψάχνετε ? Και για Μαλαισία, αυτό το atdhe θα ξαναπαίξει ? Είμαι λίγο άσχετος ομολογώ.
-
Για όσους ενδιαφέρονται άρχισαν να ανεβαίνουν τα πρώτα torrent του αγώνα
http://thepiratebay.org/torrent/5469074 ... e.BBC1_UK_[TDMK1]
-
να σαι καλά φίλε μου γιατί αν περίμενα από το κ@λο-ψαρο ...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014