-
tasinho.....αψογος
-
Ο χρήστης tasinho έγραψε:
λοιπον τα hd θελουν sopcast και tvu.το lasexta ξεκινα στις 8...εχω αλλα 2 players στη homepage....oτι απορια εχεις μιλα στο chat...ωραίος αλά κακή ποιότητα
-
αν θελεις hd μπεσ στο hd channels το γραφω...
-
δεν το χα δει!!!
-
δεν τρέχει κ μου κρασαρει τον firefox ...εβαλα το tvu αλλα τιποτα
-
apo ie mpes
-
κρασαρει κ αυτός .....
-
οχι ρε εγω απο κει βλεπω....κλειστον κ ανοιξε τον
-
τίποτα...μου μάμησε το σύστημα.
-
Πολυ καλη δουλεια tasinho...τελικα το lasexta δεν πρεπει να παιζει με τιποτα στην Ελλαδα...
θα σε ακολουθησω και αυριο...για την συνδεση που εχω μια χαρα εβλεπα..προς το τελος κολλουσε λιγο..
το hd ουτε σε εμενα δουλεψε..σε τι γλωσσα ειναι του hd?
Μπραβο σου παντως και καλη συνεχεια..
Οσον αφορα τον αγωνα αν δεν εχουμε κανα ατυχημα(οπως το απευχονται και οι 2 πρωτοι) ή καποιο τρελο σεναριο εκκινησης θα επικρατησουν πιστευω οι RBR..Οι Μercedes τωρα που ειναι πισω απο τον Button εκει πιστευω θα παραμεινουν...ξεκαθαριζουν καπως τα πραγματα σε απολυτο γυρο...για να δουμε αυριο σε αγωνα αντοχης..
I want Webber to win!!και ευχομαι πολλα safety car...ετσι για να δουμε τι θα γινει με τα καυσιμα και τις στρατηγικες..γιατι ο επομενως αγωνας που μπορει να τα ξαναδουμε ειναι στα μεσα Μαϊου.. -
ta hd ηταν σε sopcast kατεβασε το για αυριο....και μπαινεις απο internet explorer...τα μαλακισμενα μ χτυπανε για καλαντα κ κρυφακουν στη πορτα....γαμω το σπιτι τους...
-
...τα μαλακισμενα μ χτυπανε για καλαντα κ κρυφακουν στη πορτα....γαμω το σπιτι τους...... είσαι καλά παιδί μου ?
( το ότι προσφέρεις ένα link δεν σου επιτρέπει πολλά στο φόρουμ )
-
xaxaxaxaxaxa
-
Πάντως δεν παλεύεται φέτος. Μου φαίνεται ότι θα σταματήσω να βλέπω Φ1.
Αυτός που έχει τα δικαιώματα ελλάδα ήθελα να ξερα βγάζει κέρδος φέτος που δεν τα δίνει σε κανέναν στα 3 μύρια;
τι να πω...
-
Τελικά θα εχει το παπαροκάναλο μαγνητοσκόπηση?
Ρε που μπλέξαμε ,να ξεστραβωνόμαστε στον υπολογιστή! -
φιλε μ ελλαδα..και αντι να κοιταξουν τον εαυτο τους καθονται και κοβουν τα ξενα καναλια να μην εχουμε καλυψη...ολα δικα τους τα θελουν...ρε σεις να ηταν hd και να μη κολλουσε θα λεγα οκ αλλα κ παλι 5 ευρω per gp ειναι πολυ ρε σεις...
-
φιλε μ ελλαδα..και αντι να κοιταξουν τον εαυτο τους καθονται και κοβουν τα ξενα καναλια να μην εχουμε καλυψη...ολα δικα τους τα θελουν...ρε σεις να ηταν hd και να μη κολλουσε θα λεγα οκ αλλα κ παλι 5 ευρω per gp ειναι πολυ ρε σεις...από όσο ξέρω ήταν μόνο για το Μπαχρέιν. Πλέον δεν υπάρχει ούτε αυτό....ή κάνω λάθος ;
-
μια χαρα επαιζε το lasexta εχει ενα μικρο προβλημα στο buffering αλλα λογικα θα το φτιαξουν
-
φιλε μ ελλαδα..και αντι να κοιταξουν τον εαυτο τους καθονται και κοβουν τα ξενα καναλια να μην εχουμε καλυψη...μονο αυτο ειναι ικανοι να κανουν, σε ολα τα υπολοιπα αχρηστοι ειναι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μια χαρα επαιζε το lasexta εχει ενα μικρο προβλημα στο buffering αλλα λογικα θα το φτιαξουνΕγω δεν καταφερα να το δω απο lasexta .....τους προτιμω τους ισπανους και την ποιοτητα εικονα τους..ελπιζω αυριο να δουλεψει..
Αρε κλοτσιες που θελουν...ολοι τους...ακομα και η ΕΡΤ να παρει τα δικαιωματα και να παρει τους καλυτερους σχολιαστες, με ανταποκριτες απο pit lane,paddocs και συνεντευξεις απο οδηγους και μηχανικους δεν ξανασχολουμαι...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ? ΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ? ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ!!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014