-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Καλα, μην νομισεις οτι ολοι οι Αγγλοι ειναι χαρουμενοι που το BBC σπαταλα κομματι του ανταποδοτικου τελους (tv fee) σε κατι τοσο εκτος green/politically correct φιλοσοφιας. Καθε αλλο.Μωρέ ας έπιαναν τα λεφτά μου που δίνω στη ΔΕΗ κάθε 2μηνο για την ΕΡΤ τόσο τόπο και τι στο κόσμο!
Άσε τους Άγγλους...άλλα μεγέθη. Εμείς εδώ τι κάνουμε...
-
Γινομαστε ξεφτερια στη δορυφορικη υποθετω
-
Κατά την ίδια έννοια, ο Άγγλος που βλέπει μπάσκετ θα λέει 'αχ, οι Έλληνες στέλνουν 3 άτομα αποστολή στο Μουντομπάσκετ, ενώ εμεί τίποτα'.
Είμαστε απλά ασήμαντη αγορά, και δυστυχώς πολύ μικρό κοινό.
-
Γινομαστε ξεφτερια στη δορυφορικη υποθετωΑΚΡΙΒΩΣ!
Και αν κρίνω από τη κατάσταση και βάλω μέσα και το opportunity cost...ΚΑΡΑ-συμφέρει η δορυφορική καθώς τη κάνεις απόσβεση σε 2 χρονάκια. Αν τώρα βάλεις κι άλλους δορυφόρους και βρεις τρόπο να βλέπεις ΝΟΒΑ τότε έκανες απόσβεση σε 6 μήνες
Παιδιά...αν κάποιοι έχετε αμφιβολίες για τη δορυφορική και το κόστος είναι ανεκτό...go for it!
-
http://heavycharge.blogspot.com/2010/03 ... st_15.html
-
Καλησπέρα σας! Παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ και τις λύσεις που προτείνετε για να δούμε τη μετάδοση. Εγώ είδα στο lasexta χθες και προχθές.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο είναι αυτό το σάιτ με το τροπικό ψάρι? Θα ήθελα να δω τη μετάδοση του BBC που απ'ό,τι λέτε είναι φοβερή!
-
Eγω παλι το ειδα στο RTL ελευθερο στο νοβα
-
Πως γίνεται κάπου να κλειδώνει και κάπου όχι;
-
Ο χρήστης monte έγραψε:
Καλησπέρα σας! Παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ και τις λύσεις που προτείνετε για να δούμε τη μετάδοση. Εγώ είδα στο lasexta χθες και προχθές.Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο είναι αυτό το σάιτ με το τροπικό ψάρι? Θα ήθελα να δω τη μετάδοση του BBC που απ'ό,τι λέτε είναι φοβερή!
Το ψάρι έχει torrents πρακτικά της μετάδοσης του BBC που βγαίνουν μία ώρα περίπου μετά τη λήξη της.
Υπάρχουν δύο τρόποι να δεις live τη μετάδοση του BBC:
- Μέσω του iplayer αγοράζοντας Αγγλικό proxy με 14 ευρώ το μήνα (αλήθεια αυτό πως πήγε στον αγώνα? Κάποιος που το δοκίμασε?)
- Μέσω δορυφορικής, βάζοντας πιάτο.
ΑΠΟΛΑΥΣΗ το άρθρο! Έχει ήδη μπει σε fb & twitter για να δει ο κόσμος τι μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. ΔΙΑΔΩΣΤΕ το!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μέσω του iplayer αγοράζοντας Αγγλικό proxy με 14 ευρώ το μήνα (αλήθεια αυτό πως πήγε στον αγώνα? Κάποιος που το δοκίμασε?)
Τελεια πηγε και στοιχιζει κατι λιγοτερο, 10.6 τον μηνα για την ακριβεια. Το φοβερο με αυτο το σεναριο ειναι οτι εχεις προσβαση στο αρχειο του iplayer οποτε μπορεις να δεις παλια top gear ή οτιδηποτε αλλο αγαπας απο το προγραμμα του bbc.
Επισης (αν και αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομη) εχεις προσβαση στο streaming και αλλων Βρετανικων καναλιων. Γιατι ειναι αυτο σημαντικο; Μα αν παιζει το ITV θα δω live BTCC αντι να περιμενω τα torrents
-
Αν κάποιος θα μπορούσε να μου στείλει με pm το λινκ του ψαριού για να κατεβάσω το χθεσινό θα το εκτιμούσα!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eγω παλι το ειδα στο RTL ελευθερο στο νοβαΕχεις πειράξει κάτι γιατι εγώ το προσπάθησα και ήταν κλειδωμένο. Σε ποιό μπουκέτο ήταν το κανάλι (και σε ποιό νούμερο);
-
Εκανα νεα σαρωση...και ανοιξε στα ελευθερα του hotbird ...
ειχε μια ενδειξη κωδικοποιημενη υπηρεσια και πηρα τηλ και μου το βγαλανε και εβλεπα κανονικα -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εκανα νεα σαρωση...και ανοιξε στα ελευθερα του hotbird ...
ειχε μια ενδειξη κωδικοποιημενη υπηρεσια και πηρα τηλ και μου το βγαλανε και εβλεπα κανονικαΠολυ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Το οτι πήρες τηλ και σου εβγαλε την κωδικοποίηση είναι λίγο ύπουλο απο πλευράς τους δεν βρίσκετε;
-
Για την επόμενη φορά ας έχουμε υπόψη μας κι αυτό: http://motorsportstv.webs.com/
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πόσο άκυροι είναι
Μόλις 23 λεπτά εκτός προγράμματος .......
Βρε ΟΥΣΤ ....................................
Kαλα ολο παραπονα ειστε
Εγω καθησα το Σαββατο να δω την επαναληψη των δοκιμαστικων και επιτελους εμαθα για την εκπληκτικη αστρολογο Βικυ Ψήλλα,( με χρεωση μολις 1 ευρω το 1/100 του δευτερολεπτου ,η μονη σιγουρη προβλεψη ειναι οτι μετα απο κανενα τεταρτο θα εισαι αφραγκος)και την πασιγνωστη caruda electronics(αυτη που εχει σαν σημα το ηλεκτροσοκ). -
Μέσω του iplayer αγοράζοντας Αγγλικό proxy με 14 ευρώ το μήνα (αλήθεια αυτό πως πήγε στον αγώνα? Κάποιος που το δοκίμασε?)
Τελεια πηγε και στοιχιζει κατι λιγοτερο, 10.6 τον μηνα για την ακριβεια. Το φοβερο με αυτο το σεναριο ειναι οτι εχεις προσβαση στο αρχειο του iplayer οποτε μπορεις να δεις παλια top gear ή οτιδηποτε αλλο αγαπας απο το προγραμμα του bbc.
Σε τι ανάλυση είναι το στριμινγκ του bbc.
Μπορεις να βγάλεις ένα screenshot για να δούμε ποιότητα;
Γιατί λασέχτα και torrent δεν μου έκατσαν καλά. Και προκειμένου να δώσω το τάλιρο στον αντ1 καλύτερα στο Ukproxy. -
Μια χαρά δούλεψε το BBC!
Ήμουν βέβαια σε ΚΑΛΗ σύνδεση αλλά δεν κόλλησε ποτέ!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σε τι ανάλυση είναι το στριμινγκ του bbcΚοιτα εγω το εβλεπα στο λαπτοπ και γενικα δεν επελεξα το HD stream οποτε ισως δεν ειμαι το καταλληλο δειγμα. Ομως αλλοι δηλωσαν οτι το εστελναν σε μεγαλες τηλεορασεις χωρις προβλημα.
-
Μπορεί κάποιος να μου στείλει invite code για το υπόγειο racing? Είχα παλιά λογαριασμό αλλά μου τον έσβησαν για λόγο που ακόμη δεν μπορώ να προσδιορίσω (δεν έκανα hit and run πάντως)...
Ευχαριστώ πολύ.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014