-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σκέφτομαι να πληρώσω τα 7.95 για το Filmon ...αλλά φοβάμαι μην μπουκώνει όταν έχει μετάδοση το bbc...
το bbc1 δεν μεταδίδει την Φ1 ;
Δεν αξίζει. Πέρσι που το έβλεπα παράλληλα έπεφτε, κόλλαγε και έκανε διάφορα τέτοια.
Γενικώς η μετάδοση μέσω ίντερνετ δεν είναι καθόλου αξιόπιστη.
μπορεί να έφταιγε η σύνδεση σου, μπορεί να σε κοβανε επειδή έβλεπες ως free...μπορεί...
με πιάτα και ποτήρια δεν θέλω και δεν θα μπλέξω.
θα το βάλω δοκιμαστικά. Εάν με ικανοποιήσει θα το κρατήσω. Εάν όχι...κατέβασμα από νετ και θέαση την επομένη.
-
Το RTL δεν κλειδώνει και φέτος θα δείξει κανονικά F1...
Όσοι έχουν στραμμένα τα πιάτα τους μονο στον Hotbird μπορούνε να δούνε F1 και στο RTL CH -
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πάντα υπάρχουν live streams που δέιχνουν τον αγώνα μια χαρά.
Το θέμα είναι να τα βρίσκεις κάθε φορά.
Ότι καταφέρω και δω δυστυχώς, τα υπόλοιπα από torrent. -
Λέτε να......
http://www.gazzetta.gr/component/k2/ite ... E%B5%CF%81 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκέφτομαι να πληρώσω τα 7.95 για το Filmon ...αλλά φοβάμαι μην μπουκώνει όταν έχει μετάδοση το bbc...
το bbc1 δεν μεταδίδει την Φ1 ;
Δεν αξίζει. Πέρσι που το έβλεπα παράλληλα έπεφτε, κόλλαγε και έκανε διάφορα τέτοια.
Γενικώς η μετάδοση μέσω ίντερνετ δεν είναι καθόλου αξιόπιστη.
μπορεί να έφταιγε η σύνδεση σου, μπορεί να σε κοβανε επειδή έβλεπες ως free...μπορεί...
με πιάτα και ποτήρια δεν θέλω και δεν θα μπλέξω.
θα το βάλω δοκιμαστικά. Εάν με ικανοποιήσει θα το κρατήσω. Εάν όχι...κατέβασμα από νετ και θέαση την επομένη.
Δε φταίει η σύνδεσή μου. Σύνδεση έχω πολύ καλή. Με 1000 κατεβάζω και γενικώς δεν έχω θέμα εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι πλακώνει κόσμος και πέφτει το bandwidth. Επίσης δεν είναι καθόλου secure κατά την άποψή μου τέτοιες υπηρεσίες να δίνεις τη κάρτα σου και στο λέει ένας άνθρωπος που κάνει συνέχεια online αγορές.
Δε ξέρω επίσης που βλέπεις F1...αλλά με το filmon δε μπορείς να τη προβάλεις στη τηλεόραση του σαλονιού σου.
Η δορυφορική τώρα δεν είναι τόσο πολύπλοκο. Πας, του λες συγκεκριμένα πράγματα και την επομένη έχεις F1 μέσω BBCi με φοβερή ποιότητα εικόνας, περιγραφής και ήχου. Δε συγκρίνεται με τίποτα. Επίσης είναι κάτι που σου μένει και βλέπεις ένα κάρο άλλα κανάλια.
Τέσπα...λίγο υπομονή, μη βιαστείς να πληρώσεις γιατί μπορεί να το δείξει κανένας ΣΚΑΙ...αν και το βλέπω χλωμό.
-
.... γιατί μπορεί να το δείξει κανένας ΣΚΑΙ...αν και το βλέπω χλωμό.... ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ ?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... γιατί μπορεί να το δείξει κανένας ΣΚΑΙ...αν και το βλέπω χλωμό.
... ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ ?
Αυτό και το λινκ παραπάνω. Δε το βλέπω...μάλλον είναι εντελώς μούφα και κάπου διάβασα ότι ήταν σχόλιο κάποιου ακροατή...ό,τι να'ναι δηλαδή.
Δε το βλέπω να το παίρνει κάποιος πάντως...και είναι πραγματικά ρεζίλι! Το αστείο είναι ότι η φετινή σεζόν θα είναι εκπληκτική και θα τρέχουν μέσα στη χρονιά να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα.
-
Nikos120i,
ποσο πηγε το μαλλι συνολικα?
-
ΠΑΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !
Στειλαμε πανω απο 100 ατομα μεσω του msfree forum μηνυμα στην ΕΡΤ ζητωντας τη μεταδοση. Καντε το ιδιο γιατι παιζει και αυτο το ονομα εντονα !!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Nikos120i,ποσο πηγε το μαλλι συνολικα?
Λοιπόν:
Πιάτο και κόστος για να μπω στην εγκατάσταση του κτηρίου: 150 €
Εργασία: 50 €
LNB: 15 €
Καλώδιο: 20 €
Splitter: 7 €
Digital HD Receiver (κάνει και εγγραφή): 180 €
Μεταφορικά: 8 €
Σύνολο (με ΦΠΑ): 430 €Μου έκοψε και ένα 30άρι και το κλείσαμε στα 400 σύνολο. Αν το ψάξεις μπορεί να το βρεις πιο φθηνά. Ο νόνος μου τα έβαλε όλα με ένα 250άρι αν θυμάμαι καλά.
Είχε μια εκπομπή το απόγευμα κάτι σαν pre-show της σεζόν με όλο το team και σχολίαζαν και η ποιότητα της εικόνας είναι σαν να βλέπεις bluray
Θα είναι σούπερ το ΣΚ!
-
Nikos120i,
Λοιπόν:
Σύνολο (με ΦΠΑ): 430 €Μου έκοψε και ένα 30άρι και το κλείσαμε στα 400 σύνολο. Αν το ψάξεις μπορεί να το βρεις πιο φθηνά. Ο νόνος μου τα έβαλε όλα με ένα 250άρι αν θυμάμαι καλά.
Είχε μια εκπομπή το απόγευμα κάτι σαν pre-show της σεζόν με όλο το team και σχολίαζαν και η ποιότητα της εικόνας είναι σαν να βλέπεις bluray
Θα είναι σούπερ το ΣΚ!
οκ,
και ποια αλλα καναλια πιανεις? -
Mην τρωτε παππα ρε παιδια...και 500 να στειλετε αν η F1 προκαλει χασουρα στο καθε καναλι δεν θα σκεφτουν τα email σας...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Nikos120i,
Λοιπόν:
Θα είναι σούπερ το ΣΚ!
οκ,
και ποια αλλα καναλια πιανεις?Βλέπω hotbird13, hellasat και Astra. Μπορείς να κατεβάσεις κι άλλους δορυφόρους...αλλά πέρα από τα streams βλέπω BBC World, RTL, Fashion TV, Rai1-2-3 και άλλα πολλά...αλλά δε τα έχω ψάξει. Έχει μια ατέλειωτη λίστα. Επίσης δε μου σέταρε τον hellasat γιατί χρειαζόταν ένα μαραφέτι που το δε είχε μαζί του...οπότε μου σέταρε τα υπόλοιπα που με ενδιαφέρουν για το ΣΚ.
Μόνο για τη F1 καρά-αξίζει...όχι απλώς αξίζει!
-
......
Σύνολο (με ΦΠΑ): 430 €Τι εννοεις να μπεις στην εγκατασταση του κτηριου? εγω 1.10 πιατο πηρα και εδωσα μαζι με ολα 225. Γιατι σου βγηκε τοσο πιο ακριβο?
Πιανει FRANCE 24(αγγλικο) , Scuzz (μουσικο καναλι), καποια καναλια με ταινιες, BBC WORLD, AL JAZEERA (αγγλικο), Εuronews, Travel tv, LA MUSCLE tv
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
......
Σύνολο (με ΦΠΑ): 430 €Τι εννοεις να μπεις στην εγκατασταση του κτηριου? εγω 1.10 πιατο πηρα και εδωσα μαζι με ολα 225. Γιατι σου βγηκε τοσο πιο ακριβο?
Πιανει FRANCE 24(αγγλικο) , Scuzz (μουσικο καναλι), καποια καναλια με ταινιες, BBC WORLD, AL JAZEERA (αγγλικο), Εuronews, Travel tv, LA MUSCLE tv
Άστο μη το ψάχνεις...μένω σε συγκρότημα και είχαν κάνει μια ακριβή εγκατάσταση...γιαυτό.
-
Τι διαμετρο ειχε το πιατο που εβαλες;
-
Οπως υποσχεθηκα ετσι και εκανα, επανηλθα με μετρησεις.
Νοικιασμενη ip απο Proxy server απο ukproxyserver.co.uk και η 24αρα γραμμη μoυ μου δινει αυτο το αποτελεσμα στην μετρηση του BBC:Τωρα το αν θα εχω προβλημα κατα τη διαρκεια της μεταδοσης με lag λογω high server-load δεν το γνωριζω, απλα θα περιμενω 3 24ωρα
-
Ο χρήστης Dryhten έγραψε:
Νοικιασμενη ip απο Proxy server απο ukproxyserver.co.uk και η 24αρα γραμμη μoυ μου δινει αυτο το αποτελεσμα στην μετρηση του BBC:Τωρα το αν θα εχω προβλημα κατα τη διαρκεια της μεταδοσης με lag λογω high server-load δεν το γνωριζω, απλα θα περιμενω 3 24ωρα
Περιμένουμε νεοτερά σου την παρασκευη! Αν κ αν είναι να είχεισ lag θα το καταλάβεις την κυριακή!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Περιμένουμε νεοτερά σου την παρασκευη! Αν κ αν είναι να είχεισ lag θα το καταλάβεις την κυριακή!
Ακριβώς. Εγώ πάντα τη Κυριακή είχα πρόβλημα, τις άλλες μέρες ήταν εντάξει.
Τι διαμετρο ειχε το πιατο που εβαλες;
Ένα wavefront T90 έχω. Δε ξέρω διάμετρο...λογικά 90cm.
-
Χαράς ευαγγέλια για όσους έχουν Nova...
https://twitter.com/Forthnet_SA
περισσότερα προφανώς από αύριο, λόγω απεργίας...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014