-
-φτερά δεν υπάρχουν, ούτε στη μαζντα, ούτε αλλού, πέρα από κάτι τυχαίο.
-επειδή είναι κοινά με το RX3, ένα πίσω φτερό ΝΟS φτάνει και τα 700 ευρώ στην ΑU, όπου ΄βρίσκεται. Οπότε λογικά πας για λαμαρινοδουλειά. Γκούγκλισε όμως και multirotor mazda μπασ και έχει τίποτα ο συγκεκριμένο συλλέκτης στο Βέλγιο.
Η καλύτερη πηγή είναι η ΑU, είτε ebay.au, είτε στο site www.ausrotary.au, βάζοντας 808 και όχι 818. Μπορείς να γραφείς σε αυτό το σάιτ και να ρωτάς, είναι τεράστια πηγή γνώσης.
Για να βρεις πότε είναι το αμάξι κατασκευασμένο, μπορείς να το κάνεις μόνο αν κάποιος έχει το βιβλίο ανταλλακτικών και δει ποιο μήνα/έτος ήταν, όχι όμως σε US. Προς το παρόν δες τι γράφουν οι ζώνες ασφαλείας οι μπροστά, κι αν ακόμη στην υφασμάτινη ταμπελίτσα υφίστανται τα γράμματα, και έχεις τις ορίτζιναλ, θα ξέρεις με απόκλιση λίγων μηνών πότε κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο. Αλλιώς, στείλε σε μένα ή σε άλλον ΠΜ, να δούμε με τις πινακίδες κυκλοφορίας πότε ήταν η πρώτη άδεια. Πάντως αν στο αμάξι ισχύει η μετώπη/μάσκα είναι 74+.
Καλή αρχή. -
-
Νομίζω, παραγωγή 83-85.
-
Μετά από 10 μήνες που έκανα για να βρω τα ανταλλακτικά και μια πιθανότατα πολύ πετυχημένη ανακατασκευή του κινητήρα, οι πρώτες βόλτες του RX2.
-
Mπράβο Λάμπρο!
-
Για εκείνα που μου είχες πει δεν βρήκα τίποτα.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Μετά από 10 μήνες που έκανα για να βρω τα ανταλλακτικά και μια πιθανότατα πολύ πετυχημένη ανακατασκευή του κινητήρα, οι πρώτες βόλτες του RX2.Μπράβο Λάμπρο!
Κούκλα το RX2....
-
-
ευχαριστώ για το κουράγιο.
-
τωρα ποιο εχει σειρα? τι θα φτιαξουμε?
-
Μα το RX4 φυσικά!!!
-
αν και το ρχ2 και το 1000 θέλουν μερικές 'πινελιές' ακόμη, οντως σειρά έχει το ρχ4.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
αν και το ρχ2 και το 1000 θέλουν μερικές 'πινελιές' ακόμη, οντως σειρά έχει το ρχ4.ασε τις πινελιες για τις κρυες νυχτες του χειμωνα και πιασε δουλεια στο επομενο!!!
-
To μελιτζανι RX4 που θα βαφτει ασπρη περλα απο τον κουμπαρο μου στην Αρτα...?
(αστειο αναμεσα σε μενα και Μπαλτσιωτη...)
-
Ωραίος baltsiotis!! Και στο επόμενο project με το καλό
-
μερσί. το ΡΧ4 είναι σε καλό δρόμο. Το 1500 θα ακολουθήσει.
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
To μελιτζανι RX4 που θα βαφτει ασπρη περλα απο τον κουμπαρο μου στην Αρτα...?(αστειο αναμεσα σε μενα και Μπαλτσιωτη...)
...λες να μου το αργεί γι' αυτό.......
-
-
Nαι, Τ1500 και μάλιστα ελληνικά. Αυτό με τη σκουριά μου κάνει εντύπωση, τα ελληνικά ήταν 'πλαστικα'. Αν βρεις κανένα καλό-πολύ καλό, έχε με υπόψη. Πλέον μόνο σε νησιά επιζούν. Πρόπερσι στην Κρήτη ένας μου ζήτησε 2,5 χιλ. για ένα καλό... Είναι από τους επόμενους 1-2 στόχους μου πάντως.
-
Ένας καλούτσικος μπούσουλας:
-
ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩ 3 MAZDA D 1500. ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΝΗΣΙΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΜΑ. ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΗΛ.: 6972855754, Email: georgekotzias@in.gr
Classic Mazda