-
Εγώ θυμάμαι τα περιοδικά να παρουσιάζουν το ανανεωμένο ς2000 το καλοκαίρι του 04 οπότε δύσκολο να είναι μοντέλα του 03 με ΕΣΠ...
Σκυε θα ήθελα πάντως να ακούσω την αντιπρόταση σου στην κατηγορία του ς2000 γιατί δεν υπάρχουν και πολλά αντίστοιχα στο είδος του...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Σκυε θα ήθελα πάντως να ακούσω την αντιπρόταση σου στην κατηγορία του ς2000 γιατί δεν υπάρχουν και πολλά αντίστοιχα στο είδος του...
Δεν ειναι θεμα αντιπροτασης, ισα ισα ολοι ξερουμε ποσο εκπληκτικο αμαξι ειναι το S2000,
αλλα:Ειστε σιγουροι οτι θα μπορειτε να ανταπεξελθετε;
Απλως υπενθυμιζω, δεν σημαινει πως μετα την αγορα καθαρισες απο εξοδα. Επειδη καποιος που αγοραζει S2000 με 20 χιλιαρικα πολλες φορες ειναι στα ορια του για να το αγορασει....
-
Καλά αυτό ισχύει λίγο πολύ για όλα τα αυτοκίνητα, απλά μου έκανε εντύπωση που αναφέρθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο...
Πάντως εάν εξαιρέσουμε το θέμα ασφάλειας (πέρα από την παθητική πιστεύω πως το ποσοστό κατόχων ς2000 που είναι αντάξιο των δυνατότητων του και έχουν την αυτοσυγκράτηση να 'πυροβολήσουν' όταν και όπου πρέπει είναι το πολύ μονοψήφιος αριθμός) και το χωροταξικό (δύσκολα θα βολευτείς) τότε είναι ένα από τα λίγα αυτοκίνητα του είδους του...
-
Ισχυει οντως για ολα τα αυτοκινητα, αλλα με τα ιδια λεφτα παιρνεις τουλαχιστον ενα πιο καινουργιο αν οχι καινουργιο.. για να το πω απλα, καποιος που με το ζορι διαθετει 20 χιλιαρικα, θεωρω πιο λογικο να παρει ενα MX5 2.5 sporty και να του μεινουν και τα ρεστα για οποια στραβη προκυψει, παρα να ξοδεψει και την τελευταια του δεκαρα για το S2000. Παρ'ολο που το sporty ειναι 2-3 επιπεδα κατω απ'το S 2000.
Και παλι ομως, δεν ειμαι τελειως αντιθετος στην αγορα ενος S 2000 ακομα και μοντελο 2000. Αρκει ο αγοραστης να εχει κανει τους υπολογισμους του και τους οικονομικους σχεδιασμους ωστε να ειναι σε θεση να ανταπεξελθει. Δυστυχως ομως η εμπειρια μου (μη φανταστεις, δεν ειναι οτι το παιζω εμπειρος, εννοω απ'αυτα που βλεπω γυρω μου) λεει οτι αυτο σπανια συμβαινει μ'αυτα τα αυτοκινητα σ'αυτα τα λεφτα.... -
Ο χρήστης Rafina έγραψε:
1ο Η Honda έδινε 7 χρόνια εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μοντέλα από το 02 και μετά έχουν εγγύηση. Το ερώτημα είναι αν αυτή μεταφέρεται και στον 2ο κάτοχο, ή ισχύει μόνο για τον 1ο κάτοχο.Mια φορα ειχε ενα αρθρο στο Autobild για τις εγγυησεις και ελεγε οτι η επεκτασιμη εγγυηση δεν μεταφερεται στον 2ο κατοχο.Μεταφερεται μονο αν ειναι εργοστασιακη.
-
ρε παιδια γιατι δεν βλεπετε κατι σε Opel GT????ενταξει μπορει οδηγικα να μην ειναι τοσο S2000,αλλα εχει αλλη αισθηση!και σχετικα καλη τιμη!
-
Αντισπιν το S2000 εβαλε στα μοντελα απο τον 6ο του '06 και μετα....
πιο πριν δεν υπαρχει
Σωστος ο skye σε αυτα που γραφει! -
@tm απο αξιοπιστια το δικο σου τι λεει; καινουργιο το πηρες; thanks
-
Τα +4 της επταετούς μέσω της ασφαλιστικής του Σ, μεταφέρονταν και στον επόμενο ιδιοκτήτη. Τουλάχιστον στη mitsu έτσι γινόταν όταν πούλησα το δικό μου...
Μήν βασίζεσαι όμως σε αυτά. Φίλος είχε πολλά παράπονα μόλις πέρασαν τα 3 χρόνια.
Στη 10ετή που δίνει τώρα , έχω διαβάσει ότι δεν μεταβιβάζονται τα +7 -
το πηρα με 11000 χλμ.
δεν καταλαβα.. εχουν προβλημα αξιοπιστιας?
Δεν εχω καποιο παραπονο! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
το πηρα με 11000 χλμ.
δεν καταλαβα.. εχουν προβλημα αξιοπιστιας?
Δεν εχω καποιο παραπονο!απ'οσο ξερω οχι, το προβλημα ειναι να βρεις απλα ατρακαριστο, αλλα γι'αυτο ρωταω, για να μαθω απο καποιον ιδιοκτητη
-
το πηρα επειδη ηταν κατακαθαρο και ελληνικο..
ελεγχθηκε το ιστορικο και οταν το σηκωσα επανω και χωθηκα απο κατω επαθα πλακα!!
διαφορετικα θα πηγαινα για καινουριο... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τα +4 της επταετούς μέσω της ασφαλιστικής του Σ, μεταφέρονταν και στον επόμενο ιδιοκτήτη. Τουλάχιστον στη mitsu έτσι γινόταν όταν πούλησα το δικό μου...
Μήν βασίζεσαι όμως σε αυτά. Φίλος είχε πολλά παράπονα μόλις πέρασαν τα 3 χρόνια.
Στη 10ετή που δίνει τώρα , έχω διαβάσει ότι δεν μεταβιβάζονται τα +7Μπορείς να γίνεις πιο σαφής όταν λες ότι 'Φίλος είχε πολλά παράπονα μόλις πέρασαν τα 3 χρόνια'
Εννοείς μηχανικά προβλήματα, περιφεριακά προβλήματα? -
Αμορτισέρ σε αμαξι που είχε μόλις 20.000χλμ. Ενώ πριν τα χριστούγεννα που ήταν στα 3 χρόνια τα μετρήσαν και του είπαν 'ΟΚ έλα να τα αλλάξουμε', μια εβδομάδα πριν (που ήταν 3 χρονών και κάτι ημερών) του ζητήσαν 410 € επειδή ήταν λέει εκτός εγγύησης.
Τελικά δεν τους έδωσε τίποτα, μετά από φασαρία...
Αγορα μεταχειρισμενου S2000 ????