-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ωραίος
Τα βαριά δεν τα μπορώ με ζαλίζουνΤον κατεβάζεις τον καπνό?....
(σόρι αν είναι ηλίθια η ερώτηση! )Τί σορρυ βρε δεν υπάρχει ηλίθια ερώτηση
Όχι δεν τον κατεβάζω. -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Έβαλα ένα βίντεο εις το οποίο η Ντούβλη στην εκπομπή 'ΟΛΑ' περιέγραφε πως καπνίζει πούρα από το παπί της...
αχα,ενταξει,τωρα το εννοησα!παλιο το κολπο πρεπει να της πει κανεις,σε μια εμμανουελα αρχαιοτατων χρονων ειχε γινει παρομοιο με τσιγαρο ομως
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ωραίος
Όχι δεν τον κατεβάζω.σωστος ο Κωνσταντινος.Το να μην ρωταει καποιος ειναι ηλιθιο!Οσον αφορα το θεμα,αν θες να τον κατεβασεις καν'το!απλως δεν εχει νοημα,γιατι στο πουρο θες να γευτεις τον καπνο σε ολο το φασμα της στοματικης κοιλοτητας με σκοπο να προσπαθησεις να καταλαβεις και τα αρωματα του.Δεν ειναι ενας τροπος να ξεαγχωθεις και να σου φυγει το stress οπως μπορει να κανει καποιος κατεβαζοντας τον καπνο του τσιγαρου.
-
-
Θένκς!
Τι μαθαίνει κανείς... Πολύ ενδιαφέρουσα εξήγηση! -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Θένκς!
Τι μαθαίνει κανείς... Πολύ ενδιαφέρουσα εξήγηση!τιποτα αδερφε.Αν μπορω να βοηθησω σε ο,τιδηποτε εδω ειμαι.Καλως ορισες στον κοσμο του μπλε καπνου!
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
Θένκς!
Τι μαθαίνει κανείς... Πολύ ενδιαφέρουσα εξήγηση!τιποτα αδερφε.Αν μπορω να βοηθησω σε ο,τιδηποτε εδω ειμαι.Καλως ορισες στον κοσμο του μπλε καπνου!
Μπλε καπνος=καιει λαδια η μηχανη
-
αυτα μονο στα γαλλικα αυτοκινητα..
P.S:ελπιζω να μην διαβαζει αυτο το topic ο citrovag
-
αυτα μονο στα γαλλικα αυτοκινητα..P.S:ελπιζω να μην διαβαζει αυτο το topic ο citrovag
Το διαβάζει ο μόντ όμως
-
μοντ,να κερασουμε ενα πουρακι?
-
μοντ,να κερασουμε ενα πουρακι?Ο μοντ δεν καπνίζει γενικότερα αλλά του αρέσουν τα πούρα
Για την ακρίβεια λατρεύει το άρωμα τους πριν κάποιος αρχίσει να τα καπνίζει μέσα σε χώρο που βρίσκεται ο μόντ. -
ενταξει mod!μαλλον,τωρα το καλοκαιρακι,πρεπει να κανονιστει πανελληνια συναντηση για τους εντος φορουμ λατρεις του πουρου και για να πεισουμε και αλλους ακομα!!
-
http://www.psaxtiria.com/2010/05/blog-post_169.html
εχω καπνίσει το 10 ... το 5 και το 1 ....
-
πως παει η κριση?!! καιμε τιποτα ή μπα?Τωρα καλοκαιρακι με παρεα στο μπαλκονακι ή στη θαλασσα το βραδακυ θαρρω πως ειναι οτι πρεπει!
Ασχετα αν καποιοι εδω(kon5)το χουν ριξει στα κοτερα και στις κρουαζιερες..
Υ.Σ:kon5 ησουν και εσυ στο Αβερωφ?
-
όχι φίλε νυχτοπερπατητή σε κάτι τέτοιες εκδηλωσεις ξενερώνω αφάνταστα. Είμαι περίεργος άραγε?
Η κρίση χτύπησε και την πουροκατάσταση παρόλο που δεν είμαι μανιώδης καπνιστής αλλά περιστασιακός καλοκαιρινός
Μέχρι στιγμής κάνω ένα το ΣΚ. Από Ιούλιο πάμε μάλλον στα δύο. Δλδ ένα 20 άρι το ΣΚ επί 2 μήνες = 160 ευρώ σύνολο. Σχετικά καλά θα έλεγα. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
...................
Η κρίση χτύπησε και την πουροκατάσταση παρόλο που δεν είμαι μανιώδης καπνιστής αλλά περιστασιακός καλοκαιρινός
Μέχρι στιγμής κάνω ένα το ΣΚ. Από Ιούλιο πάμε μάλλον στα δύο. Δλδ ένα 20 άρι το ΣΚ επί 2 μήνες = 160 ευρώ σύνολο. Σχετικά καλά θα έλεγα.Και μετά τρέχουμε στα Aldi και στα Lidl να βγάλουμε τη διαφορά....
-
Κόβουμε αλλού δίνουμε αλλού
Από τα Lidl ψώνιζα πριν μου κολλήσει ο γείτονας την ενασχόληση με το πούρο.Πέρα από την πλάκα το κάπνισμα του πούρου είναι και αυτό ένα ακόμα πράγμα που έχει παρεξηγηθεί πολύ στον τόπο αυτό.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:
Κόβουμε αλλού δίνουμε αλλού
Από τα Lidl ψώνιζα πριν μου κολλήσει ο γείτονας την ενασχόληση με το πούρο.
Πέρα από την πλάκα το κάπνισμα του πούρου είναι και αυτό ένα ακόμα πράγμα που έχει παρεξηγηθεί πολύ στον τόπο αυτό.Οσα δεν φτάνει η αλεπου, ........ πηδάει και τα φτάνει!!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ωραίος
Όχι δεν τον κατεβάζω.Χθες σε μια συζητηση περι πουρων μου ειπαν πως τον καπνο οι περισσοτεροι δεν τον κατεβαζουν,κατι το οποιο δεν ηξερα.Και ερωτω,εγω που δεν ξερω να καπνιζω μπορω να κανω πουρο???Το οτι θελω να κανω ειναι επειδη μ αρεσει η γευση του.
-
Γιατί να μην μπορείς?
Καμία σχέση το κάπνισμα με το πούρο. Το πούρο είναι απόλαυση, ιεροτελεστίαNα προτείνω? R&Y churchills
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!