-
Η εμπειρια βεβαια κανει ... παρεα και με το γουστο του καθενος.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eσυ και ο τροπολιτσιοτς μονο θα μπορουσατε να σκεφτειται κατι τετοιο!Εγω για να πω την αληθεια την Μονικα σκεφτηκα με το που το διαβασα
-
ΤΡοπολιτσιοτ, εισαι μια δεκαετια πισω!
Κων5...ρε μαν ο υγραντηρας δεν παει πανω απο 61 υγρασια. Βέβαια εχει και 25 πουρα μεσα
το υγραντηρακι το γεμισα ενα ειδικο υγρό, και εβαλα και 3-4 τζελοκρυσταλακια....το αφησα να αποροφησει το σφουγκαρι οσο ειναι, το γυρισα αναποδα εσταξε λιγο και το εβαλα μεσα....πριν λιγο ειδα σταμπα απο νερο πανω σε πουρο
Εχω βάλει ενα ποτηρακι με νερο μεσα μηπως και ξεπερασει το 61 υγρασια.
-
Eμένα ακόμα δεν μου ήρθε (Δευτέρα τον παρήγγειλα). Στέλιο ότι και να σου πω δεν θα βοηθήσω αφού δεν έχω γνώση του θέματος. Περίμενε ο νυχτοπερπατητής θα μας δώσει τη λύση
-
Αυτος ο νυχτοπερπατητης, ολη τη νυχτα περπατουσε?Ακοαμ κοιματε?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Eμένα ακόμα δεν μου ήρθε (Δευτέρα τον παρήγγειλα). Στέλιο ότι και να σου πω δεν θα βοηθήσω αφού δεν έχω γνώση του θέματος. Περίμενε ο νυχτοπερπατητής θα μας δώσει τη λύσηΠοιόν πήρες τελικά;
-
Αυτόν που πρότεινε ο νυχτοπερπατητής.
την Ελενίτσα -
Το ίδιο έχουμε
-
παρομοιο εχω και γω
δεν ειναι και πολυ ευκολο παντως να διατηρω την υγρασια σε καλα επιπεδα, ειδικα το καλοκαιρι. -
Bασικά αυτο που σκέφτομαι είναι μήπως τα πουρα ηταν σχετικα ξερά, και δεν ανεβαινει πανω απο το 62, γιατι τραβανε υγρασια τα πουρα. Σκέφτομαι να παω να πάρω ενα εξτρα υγραντηρακι....!
-
-
Συνεχισε ρε φιλε τα αστεια γιατι εχει πολυ ζεστη σημερα και δνε ταιριαζει με την ημερα
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Bασικά αυτο που σκέφτομαι είναι μήπως τα πουρα ηταν σχετικα ξερά, και δεν ανεβαινει πανω απο το 62, γιατι τραβανε υγρασια τα πουρα. Σκέφτομαι να παω να πάρω ενα εξτρα υγραντηρακι....!
Ήρθε Στελάρα
Τώρα δεν ξέρω τί να κάνω . Τον υγραντήρα τί πρέπει να τον κάνω? Είναι έτοιμος ή πρέπει να ρίξω νεράκι? Τα πούρα να τα βάλω μέσα με τους σωλήνες ή σκέτα?Σκέφτομαι να πάω το κουτί σε μαραγκό να ανοίξει τρυπούλα να βάλω το υγρόμετρο έξω
Βρήκαμε να ασχολούμαστε τώρα -
Πεντικιούρ τους κάνετε;
-
Σκύλε ξεκίνα μελέτη http://www.youtube.com/watch?v=THCEO2ui ... 1F&index=5
-
Πολύ ενδιαφερων.....λεω να βαλω ενα ποτηρακι με νερο μεσα και να μην το βγαλω ποτε
-
Κατατοπιστικότατο το βιντεάκι. Λοιπόν τώρα που μάθαμε τί πρέπει να κάνουμε για να έρθει στα ίσια του ο υγραντήρας μας πιάσαμε δουλειά
Έβρεξα με απιονισμένο νερό ένα πανάκι και πέρασα όλες τις επιφάνειες εσωτερικά.
Μετά έβαλα μέσα ένα ποτήρι με νερό απιονισμένο και το έκλεισα. Θα μείνει έτσι 3 μέρες.
Άντε να δούμε Στελάκο μου -
-
Eγω απλα εβαλα 2 σφηνοποτηρα με νερο μεσα και θα τα αφησω ετσι μιας και δεν παιζει να τα αφησω 3 μερες εκτος
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!