-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ok, Urban Legend...Μπορεί ναί,
Αλλά προτιμώ να αφήνω την φαντασία μου να ταξιδεύει....
Γιατι αν σκεφτώ τον ηλιοκαμμένο, νταυραντισμένο, τριχωτό, ιδρωμένο, κουβανό ούτε να το μύρισω δεν θα θέλω ....
-
Και που να ξερες που ειχε τα χερια του πριν τυλιξει το πουρο σου
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μολις παρελαβα 10 SIGLO 2 ( COHIBA) .2 Singlo II κ μια κασσετινα Davidoff club cigarillos πηρα προχτες για τις επομενες εορταστικες 2 εβδομαδες.
-
+1 και από εμένα στον ναργιλέ...
Τσιγάρο δεν έβαλα ποτέ στο στόμα μου αλλά με τόσα χρόνια στα εμιράτα την λάτρεψα...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Μολις παρελαβα 10 SIGLO 2 ( COHIBA) .
2 Singlo II κ μια κασσετινα Davidoff club cigarillos πηρα προχτες για τις επομενες εορταστικες 2 εβδομαδες.
Για τα SIGLO II ξερεις που κυμαινεται η τιμη τους , γιατι μου τα εφερε φιλος κ πρεπει κ εγω να του κανω ενα δωρακι .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μολις παρελαβα 10 SIGLO 2 ( COHIBA) .
2 Singlo II κ μια κασσετινα Davidoff club cigarillos πηρα προχτες για τις επομενες εορταστικες 2 εβδομαδες.
Για τα SIGLO II ξερεις που κυμαινεται η τιμη τους , γιατι μου τα εφερε φιλος κ πρεπει κ εγω να του κανω ενα δωρακι .
Box of 10
EUR 98στοι εξωτερικο.
-
θνκς spiros
-
Κανα μαγαζι Αθηνα με λογικες τιμες?
Για δωρο σε ενα φιλο βασιακ το θελω.Εγω δεν πολυ γουσταρω τα πουρα...εκτος απο τα μπακγουτς...η οπως λεγοντε με την σοκολατα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κανα μαγαζι Αθηνα με λογικες τιμες?
Για δωρο σε ενα φιλο βασιακ το θελω.Εγω δεν πολυ γουσταρω τα πουρα...εκτος απο τα μπακγουτς...η οπως λεγοντε με την σοκολατα!
Κολωνακι , μεσα στο εμπορικο κεντρο .Το λογικες τι τοθελες
-
Στο http://www.wineshop.gr υπάρχουν και πούρα αλλά δεν ξέρω για τις τιμές αν είναι καλές ή όχι.
http://www.wineshop.gr/site/department.php?catid=52 -
cmarin Ευχαριστω, αν και θα προτιμουσα κανονικο μαγαζι, γενικα δεν μπορω να ψωνισω απο το νετ...γουσταρω την επαφη με τον κοσμο-τον πωλητη κλπ
ΓΙΩΡΓΟΣ123
ειπαμε να κανουμε ενα δωρο....οχι να στησουμε και κ@λ@ -
... εδω και καιρο δεν καπνιζω αλλα καποτε ....
Το 2001 ειχα παει στην Κουβα και εκει μου δοθηκε η ευκαιρια να παρω σε καλες τιμες και να δοκιμασω πουρα που σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να γευτω.
Ειχα παρει 100 Κοχιμπα ( 25 δωρο στον κουνιαδο , 25 στον γαμπρο , 25 σε φιλους και 25 για μενα )
...25αδα Τορπιλος
...25αδα Τσωρτσιλ
...25αδα Ρομεο
ΑΛΛΑ ... Η ΚΟΡΥΦΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ......ΜΟΝΤΕΚΡΙΣΤΟ Α CLASS
Miλαμε για το κορυφαιο πουρο ever ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι η τιμη τους ειναι απαγορευτικη για αγορα στην Ελλαδα αλλα ειναι απιστευτο πουρο. Τεραστιο και παναλαφρο . Γευση ... αρωμα ...αερας ...απλα κορυφαιο.
Το κορυφαιο δε Α Class το καπνισα το Πασχα του 2002 , μεσα στην λιγδα απο το κατσικι , ηταν απολαυση
Σας ευχομαι να χαρειται αυτην γευση
Αντωνης .
υγ ...εννοειται οτι εδωσα ΤΟΤΕ 1.500.000 δρχ σε πουρα
-
για μικρά cigarillos προτείνω Jose Piedra
100% καπνός, χωρίς συνθετικά αρώματα. Θεσ/νίκη τα έχει σίγουρα ο τυπάς στην Άθωνος, ο άλλος στην Π.Μελά μια έχει και μια όχι...
-
Καλως ορισες και.....στα ποστ μιας και σαν χρηστης εισαι παλιος!
-
Φέτος για πρώτη φορά δοκίμασα πούρο. Δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου τσιγάρο και ούτε πρόκειται. Σε καλή παρέα όμως εν πλω δοκίμασα ένα πούρο και μου άρεσε αρκετά. Άλλωστε το γεγονός ότι δεν το εισπνέεις αλλά κρατάς τον καπνό στο στόμα είναι ένα θετικό στοιχείο. Ένα - δύο την εβδομάδα και μόνο το καλοκαίρι δεν νομίζω να κάνει μεγάλη ζημιά στην υγεία. Μέχρις στιγμής έχω δοκιμάσει punch και romeo y julieta με το πρώτο να φαντάζει πιο ελαφρύ.
-
Το καλύτερο όταν δεν κατεβάζεις τον καπνό είναι ότι γλυτώνεις τον καρκίνο των πνευμόνων.
Το κακό είναι ότι δίνεις ραντεβού με τον καρκίνο του φάρυγγα.
-
Φτου φτου βρε . Αν κάνεις καμιά 10 αριά το χρόνο δεν νομίζω να είναι επικίνδυνο
-
Καλά δεν είπαμε ότι με την μία πιάνει!!!
-
-
Χαλάρωσε και απόλαυσέ το! Έχει βρεθεί ότι η εξάρτηση απ το κάπνισμα είναι θέμα ενός γονιδίου. Εσύ μάλλον δεν το χεις, οπότε δε κινδυνεύεις να γίνεις και καπνιστής.
Τα πούρα είναι πολύ ωραία με συνοδεία αλκοόλ. Ειδικά με jagermeister, το χειμώνα...
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!