-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ωραίος
Τα βαριά δεν τα μπορώ με ζαλίζουνΤον κατεβάζεις τον καπνό?....
(σόρι αν είναι ηλίθια η ερώτηση! )Τί σορρυ βρε δεν υπάρχει ηλίθια ερώτηση
Όχι δεν τον κατεβάζω.Χθες σε μια συζητηση περι πουρων μου ειπαν πως τον καπνο οι περισσοτεροι δεν τον κατεβαζουν,κατι το οποιο δεν ηξερα.Και ερωτω,εγω που δεν ξερω να καπνιζω μπορω να κανω πουρο???Το οτι θελω να κανω ειναι επειδη μ αρεσει η γευση του.
Φυσικα και μπορεις να κανεις φιλε,παρ'ολο που δεν καπνιζεις!Ακομα καλυτερα κιολας,καθως θα αρχισεις να αγαπας αυτο το 'αθλημα' κατι το οποιο συνηθως σε κρατα και μακρια απο το τσιγαρο..Οπως αναφερει και παραπανω ο kon5 ειναι ολη η ιεροτελεστια που σε κανει να το αγαπησεις.Και βασικο οπως το εχουμε ξαναναφερει,το πουρο το γευεσαι καλυτερα σε ιδιωτικο χωρο,με καλη παρεα και καλο ποτακι.Οχι σε μπουζουκοκαταστασεις κτλ κτλ.
-
Να πω και΄γω?
Είναι μύθος πως δεν κατεβάζεις τον καπνό του πουρου στα πνευμόνια παρα μονο τον φυσάς έξω. Αν δεν κατεβάσεις καπνό πως θα πάρεις νικοτίνη? Δεν καπνίζουμε για μόστρα έτσι δεν είναι?
Το μόνο που κάνω ειναι να μην κατεβάζω μεγάλες τζούρες γιατι αν το κάνεις αυτο με πουρο, θα ΄΄κάψεις΄΄ τα πνευμόνια σου. Ειναι βαρύς ο καπνός και καίει !!!
Προσωπικά κάπνιζα 2 πακέτα τσιγάρα τη μέρα. Μετά το γύρισα σε καπνό αλλα και πάλι έστριβα τη μέρα ισα με 30-35 τσιγάρα.
Αποφασισα για να μειώσω το κάπνισμα, να ξεκινήσω να καπνίζω μονο πούρα και τίποτα αλλο.Κατάφερα λοιπόν εδω και 2 χρόνια, να καπνίζω μονο 4 με 6 montecristo (τα πουράκια τα μικρά τα Mini) Το πακέτο το αγοράζω 16,90 και με κρατάει 4 με 5 μέρες ανάλογα ... Στο μήνα πανω θέλω δηλ 120 ευρώ. Μου έρχεται δηλ ακόμα πιο οικονομικά καθώς αν κάπνιζα οπως παλια 2 πακετα τσιγάρα θα ηθελα 220 ευρώ, και καπνίζω σαφώς και πολύ λιγότερο.
Οι διαφορές που έχω δει στο πουρο με το απλό τσιγάρο ειναι οι εξής:
Α) Καπνίζεις αυστηρά για απολαυση, για να συνοδέψεις το ποτό σου, το καφέ σου, η μετά απο φαγητό. 4 με 6 πουρακια mini αρκούν.
B) Επειδή αθλούμε έχω δει τεράστια διαφορά στις αντοχές μου. Καμία σχέση με τοτε που κάπνιζα τσιγάρα κανονικά με χαρτί.
Το χαρτί έχει πίσα, ενω το πούρο δεν έχει. Εχει όμως κάργα νικοτίνη.Το μόνο που δεν ξέρω ειναι κατα πόσο τα 4 με 6 μικρά πουράκια που κάνω θα με στείλουν στα θυμαράκια γρηγορότερα απο τα 2 πακέτα τσιγάρα που έκανα παλιότερα.
Η νεκροψία θα δέιξει.Υγιεινό κάπνισμα η πιο υγιή τσιγάρο απο κάτι άλλο ΔΕΝ υπάρχει. Και σίγουρα το πούρο είναι υπεύθυνο εξισου για πολλές παθήσεις του φάρυγγα και του πνεύμονα.
Όμως ελπίζω πως τα 4-6 μικρά πουράκια που καπνίζω τη μέρα, ειναι καλύτερα απο τα 30-40 τσιγάρα που κάπνιζα... -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Ερωτηση:Απο το puroexpress , περα απο το ποσο που λεει για τα οποια πουρα + τα μεταφορικα, πληρωνεις καποιο φορο επιπλεον οταν ερθουν ;
Ανασταση θεματος: εχουμε καμμια προσφατη εμπειρια απο puroexpress και καμμια απαντηση για τα παραπανω?
-
Κάνω που και που κάνα partagas chicos για να παρω κι εγώ ο πτωχός λίγη κουβανέζικη γεύση
Έχει να προτείνει κάνεις σε αυτή τη κατηγορία κάτι εναλλακτικό;
Ελπίζω κάποια στιγμή να κόψω τα μηχανής και να πάω σε κάτι πιο κανονικό, αλλά αυτή τη στιγμή δε παίζει πολύ σάλιο
-
Kάνε μια δοκιμή τα Tobajara μια φορά και πες μου την άποψη σου. Δεν είναι συνηθισμένη επιλογή, αλλά μπορεί να σ'αρέσουν τόσο αυτά όσο και η τιμή τους.
-
αυτά τι διάμετρο έχουν; δε θέλω και πολύ λεπτά γιατί καίνε πολύ
-
Βγαίνουν διάφορα, απο πουράκια μέχρι τέρατα ... Το θέμα είναι να τα βρείς γιατί δεν κυκλοφορούν πολύ, εγώ τα έπαιρνα απο Κολωνάκι αλλά σίγουρα κάπου θα βρείς και στην Γλυφάδα.
-
Για κάποια χρόνια έπαιρνα τα MOODS σε πακέτο των 10 αφιλτρα cigarillos.....5€/πακετο.....με φίλτρο χάνουν πολύ σε γεύση...http://www.youandme.gr/dannemann-moods-small-cigars-10-and-39s.html
κάποιες φορές ανέβαινα κατηγορία και πήγα στα Moods tubοs..πακέτο των 4....10€/πακετο
http://www.tobaccostore.gr/eshop/product_info.php?products_id=434&language=en
και κάποιες ιδιαίτερες στιγμές...(καφεδάκι ή σκατς με θέα τη θάλασσα) Guantanamera Cristales..12€/τεμάχιο...χειροποίητο Κούβας...Όχι τίποτα τοπ...αλλά απολαυστικό...
http://www.cigars-review.org/Guantanamera-Cristales.htm -
Παιδιά Καλημέρα.
Καθώς νέος στο ταξίδι των πούρων, αλλά παρ΄ όλα αυτά διαβασμένος, θα ήθελα τη γνώμη σας για μερικά ζητήματα. Κατ' αρχάς, τι πούρα (επιθυμητές οι λίστες) θα προτείνατε σε έναν αρχάριο, ώστε να αποτελέσουν για αυτόν την αφετηρία της απόλαυσης του; Δεύτερον, είναι απαραίτητος ένας κόφτης και ένας υγραντήρας. Παρακαλώ τους σχετικούς να δώσουν τα φώτα τους και να βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Είδα από προηγούμενα σχόλια πως η λεγόμενη 'Ελενίτσα', έγινε αντικείμενο συζήτησης. Ήταν όντως αποτελεσματική ή απλά ταλαιπωρία...;;; Τέλος, όσον αφορά στο site http://www.puroexpress.com αντιμετώπισε κάποιος οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραλαβή των αγαπημένων του πούρων; Είναι λίγο επίφοβη η απουσία του φόρου στην τιμή του προϊόντος αλλά σαφώς είναι πολύ οικονομικότερη η προμήθεια του.
Υ.Γ.: Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και οποιαδήποτε περαιτέρω συμβουλή είναι, ασφαλώς, επιθυμητή
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!