-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και απο εδω ειναι πολυ καλα: http://www.cigarone.com/καλο,αλλα απ τη στιγμη που μαι ευχαριστημενος απ το αλλο θα συνεχισω απο εκει τις αγορες μου!+οτι εχει κ τις καλυτερες τιμες!(λογω τον φοροαπαλλαγων)
-
εφυγε και αλλη παραγγελια απο puroexpress!!!!χεχε!!
-
Ωραίες τιμές! Σκέφτομαι να την κάνω και γω την παραγγελιά. Πόσα έξοδα μεταφοράς σου χρεώνουν?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ωραίες τιμές! Σκέφτομαι να την κάνω και γω την παραγγελιά. Πόσα έξοδα μεταφοράς σου χρεώνουν?ειναι μεσα στην τιμη!!!!!
τουλαχιστον στην προηγουμενη παραγγελια,ουτε σε αυτην,δεν μου εχουν χρεωσει κατι παραπανω!!και φτανουν σπιτακι και καλα συσκευασμενα!! -
Ρε μπας και στα φερνουν καπνισμενα; Καπως φτηνα μου φαινονται..
-
Μάλιστα και ο πασχάλης θέλει πούρα τώρα
θα δοθεί παραγγελιά μιας και οι τιμές είναι εξαιρετικές! Θενξ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μπας και στα φερνουν καπνισμενα; Καπως φτηνα μου φαινονται..χεχε!!!!!καλοο!!! οχι,οχι,το χω ψαξει αρκετα το θεμα.ακομα και αν ερθουν 'προβληματικα' που συμβαινουν καμια φορα στα πουρα(σπασιματα,εστιες μουχλας) εχω διαβασει απο feedback αλλων πελατων ο,τι εγινε επιστροφη κανονικα και τους εστειλαν αλλα!μεχρις αποδειξεως του αντιθετου,εγω προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απ το εν λογω site.
-
Κων5 οταν εγω καπινιζα RyJ εσυ δε μπορουσες να δεσεις τα κορδονια σου ακομα..
Οποτε,κανε εσυ την παραγγελια να δω αν στα φερνουν καπινισμενα και μετα φουλαρω κι εγω.. -
α,και προσοχη μην πεσετε στην παγιδα των Cohiba,λογω του περιφημου ονοματος..υπαρχουν και αλλα πολλα αξιολογα πουρα που δεν ειναι τοσο υπερεκτιμημενα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κων5 οταν εγω καπινιζα RyJ εσυ δε μπορουσες να δεσεις τα κορδονια σου ακομα..
Οποτε,κανε εσυ την παραγγελια να δω αν στα φερνουν καπινισμενα και μετα φουλαρω κι εγω..είσαι και συμμαζέψου πια
Ένας φίλος έχει μια βίβλο πολλών σελίδων με αναλυτικές πληροφορίες για κάθε μάρκα. Κάποια στιγμή ελπίζω να την μελετήσω.
-
Τι οφφ τοπικ ρε μπακαλιαρε; Παλι αρχισες τις μπυρες μεσημεριατικα;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ένας φίλος έχει μια βίβλο πολλών σελίδων με αναλυτικές πληροφορίες για κάθε μάρκα. Κάποια στιγμή ελπίζω να την μελετήσω.
επιβαλλεται!!!
-
Δευτέρα δίνω την παραγγελία . Μία κούτα Romeo και μία Jose Piedra
-
Παραγγείλαμε χθες με φίλο romeo short churchills από www.puroexpress.com
Άντε να δούμε. -
Θα πηγαίνετε στο πάρκο να τα καπνίζετε;
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παραγγείλαμε χθες με φίλο romeo short churchills από http://www.puroexpress.com
Άντε να δούμε.εχουμε κανα νεο?εφτασαν?αν ναι,εντυπωσεις?
-
Όχι ακόμα συνάδελφε. Μόλις έρθουν θα ενημερώσω πάραυτα. Άσε και ξέμεινα και πίνω τώρα ένα μοχιτάκι με συνοδεία ωραίας ατμοσφαιρικής όπως πάντα μουσικής. Πόσο θα ήθελα ένα churchillάκι
-
Έφτασαν σε συσκευασία των 10 (κασετίνα). Πολύ καλό χαρμάνι. Πιο ελαφρύ από το no. 2. Συστήνεται. Παραλήφθηκαν 5 μέρες μετά από την παραγγελία.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα πηγαίνετε στο πάρκο να τα καπνίζετε;Στην τουαλέτα του σχολείου
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!