-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
10-12 βαθμοι πανω σε σχεση με το s3 δεν ειναι και τοσο τρομερο..απο την εμπειρία μου (και απο οτι εχω διαβάσει 100-110 βαθμούς ειναι μια πάρα πολύ καλη θερμοκρασία για να δουλεύει το λάδι
άρα για εμένα τουλάχιστον ειναι φυσιολογικονα ρωτησω και κατι αλλο στο golf 6 πώς βλεπεις θερμοκρασια λαδιου? γιατι ειναι διαφορετικο το trip computer απο το δικο μου
από το δεξί χειριστήριο του τιμονιού αλλάζοντας τις ενδείξεις του trip computer μπορούμε να δούμε τη θερμοκρασία του λαδιού
δηλαδή παέι κάπως έτσι:
μέση κατανάλωση
στιγκιαία κατανάλωση
ταχύτητα
ώρα οδήγησης
μέση ταχύτητα
θερμοκρασία λαδιου
αυτονομια
....ελπίζω να κατάλαβες τη λογική
πάντως ειναι πάρα πολύ εύκολο -
εμενα ειναι χωμενο σε πολυ χειροτερο υπομενου μαζι με τα χλμ για το επομενο service
αλλα πλεον το βρισκω τυφλα
εψαχνα σε ενα καινουριο 6αρι golf να βρω θερμοκρασια , αλλα δεν εβρισκα τιποτα
το μενου παντως ηταν πιο απλο απο το δικο μουπρεπει να μην εχουν ολες οι εκδοσεις ενδειξη για θερμοκρασια λαδιου γιατι και στα Α3 εχουν μονο συγκεκριμενες εκδοσεις
-
Σε τι πίεση έχετε τα λάστιχα; εμένα από την αντιπροσωπεία μου είχαν πει το 38 του κατασκευαστή να το έχω 36..κάποιοι μου πρότειναν να το χαμηλώσω αρκετά περισσότερο (32; )..δοκιμαστικά μέσα στην πόλη μέχρι 34-35 θα το κατέβαζα
-
ο,τι λεει ο κατασκευστης να βαζεις ειναι παντα το καλυτερο, ειδικα αν προκειται για σπορ μοντελο το οποιο ανα πασα στιγμη υποτιθεται οτι εχει και καποιους χρονους να επιβεβαιωσει
αυτοι που το μελετησαν ξερουν πολυ καλυτερα
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Σε τι πίεση έχετε τα λάστιχα; εμένα από την αντιπροσωπεία μου είχαν πει το 38 του κατασκευαστή να το έχω 36..κάποιοι μου πρότειναν να το χαμηλώσω αρκετά περισσότερο (32; )..δοκιμαστικά μέσα στην πόλη μέχρι 34-35 θα το κατέβαζακαι εμένα έτσι μου είπαν για 36 ή και πιο κάτω
μάλλιστα μου είπαν οτι και στο mk5 gti έβαζαν πιο λίγο (δε θυμάμαι ακριβώς, γιατι δεν τους έδινα σημασία αλλα κάτι για 32 θυμάμαι)
εγώ είχα 36 και το πήγα 38
μου φαίνεται οτι κοπανάει λιγότερο (πώς γίνεται αυτό ρε fούστη μου )
πάντως θα ακολουθήσω τον κατασκευαστή και ας διαλυθεί στο τέλος
-
μη μασας, εγω εχω 39 μπροστα 30 πισω ( αυτο λεει ο κατασκευαστης και μη ρωτας γιατι ) και δεν καταλαβαινει jesus
-
Golf VI GTI-R (αντικαταστάτης του R32)
2.0TSI 265 ίππων (του S3 δλδ) και τετρακίνηση Haldex (άγνωστης γενιάς προς το παρόν, υποθέτω πάλι του S3 θα είναι)
http://www.autoblog.gr/wp-content/galle ... aked-8.jpg
εξατμισόνια κλασσικά στο κέντρο
επίσημη παρουσίαση στη Φρανκφούρτη.
Ουσιαστικά μετέτρεψαν το S3 σε Golf
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Golf VI GTI-R (αντικαταστάτης του R32)2.0TSI 265 ίππων (του S3 δλδ) και τετρακίνηση Haldex (άγνωστης γενιάς προς το παρόν, υποθέτω πάλι του S3 θα είναι)
http://www.autoblog.gr/wp-content/galle ... aked-8.jpg
εξατμισόνια κλασσικά στο κέντρο
επίσημη παρουσίαση στη Φρανκφούρτη.
αν είχε το μοτέρ του απλου gti αναβαθμισμένο θα ήταν καλυτερο (ποιός μπλέκει με αλλαγη ιμάντα εν έτη 2009)
επίσης δε θα ήθελα την τετρακίνηση
κατα τα άλλα πολυ θα το γούσταρα
βασικά θέλω το δικό μου με:
πρόγραμμα
τετραπίστονα stop tech ή brembo by apr
και BBS CH motosport
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
σιγουρα θα ναι 4κουνα? γιατι λεγαμε εδω μεσα οτι R20 και scirocco R θα ειναι μπροστοκουνητα
το ιδιο θα ειναι και το leon cupra r, ολα με μoτερ s3
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
αν είχε το μοτέρ του απλου gti αναβαθμισμένο θα ήταν καλυτερο (ποιός μπλέκει με αλλαγη ιμάντα εν έτη 2009)
αυτος που θελει 35 κιλα ροπης
τη 4κινηση παντως την αδικεις..δεν πανε ευκολα τα 260 αλογα χωρις αυτη..
θα μου πεις με τα μη απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα ολα γινονται, αλλα με esp off θα χαζοσπιναρε ολη την ωρα -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
βασικά θέλω το δικό μου με:
πρόγραμμα
τετραπίστονα stop tech ή brembo by apr
και BBS CH motosport
+1
-
θα μου πεις με τα μη απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα ολα γινονται, **αλλα με esp off θα **χαζοσπιναρε ολη την ωραΕιδικά σε κάτι φοβερά οδοστρώματα όπως της χώρας μας σίγουρα!
-
αυτος που θελει 35 κιλα ροπης
θα μου πεις με τα μη απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα ολα γινονται, αλλα με esp off θα χαζοσπιναρε ολη την ωραδεκτό, αλλα ξέρουμε και οι δύο οτι δεν ειναι καθόλου δύσκολο να βγάλεις αυτή τη ροπή (και τα άλογα) απο το δικό μου μοτέρ, χωρίς θέμα αξιοπιστίας.
Πόσο μάλλον η ίδια η VW.
Μέσα μου πιστεύω οτι θα βάλουν μια εξελιγμένη έκδοση του δικού μου μοτέρ και όχι το έτοιμο που έχουν απο το S3.
Οσο για την τετρακίνηση δέχομαι οτι την αδικώ.
Δεν αμφιβάλω για την αποτελεσματικότητα της, αλλα δεν μου αρέσει ούτε στη θεωρία, αλλα ούτε και στην πράξη (έχω εμπειρ'ια μόνο απο το 'παλιό'¨ΤΤ). -
το παλιο haldex ηταν λιγο αισχος ειναι η αληθεια , ουτε εγω θε επαιρνα αυτοκινητο με haldex 1 , πολυ αποτομο και ατσαλο
το καινουριο ειναι πολυ πιο φιλικο και πολυ πιο γρηγορο στην αντιδρασηοσο για το μοτερ μου το εχουν εξελιξει οπως το εχουν εξελιξει (στην ουσια εξελιξη του προηγουμενου 200αριου ειναι) και εχει πεσει πολλη δουλεια για τα επιπλεον αλογα και ροπη.
(στα σωθικα εχουν αλλαξει πολλα πραγματα)
δε το θεωρω λογικο μονο και μονο λογω ιμαντα να το αλλαξουν ή να το βελτιωσουν..θα μπορουσαν να του κανουν καποιες μικροβελτιωσεις ισως , αλλα επι της ουσιας δε χρειαζεται κατι
παραμενει το 2λιτρο το καλο
(και χαιρομαι που συνεχιζουν και το χρησιμοποιουν για να μη νιωθω οτι εχω απαξιωμενο μοτερ )
-
Το XDS δεν νομίζω να απενεργοποιείται.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το XDS δεν νομίζω να απενεργοποιείται.οχι, ουτε για αστείο
μόνο το traction control (ελέγχει το σπινιάρισμα)
και τα esp ακομα και off να το βγαλεις (στην ουσία έτσι κλεινεις το tcs) μπάινει ακριβώς με τον ιδιο τρόπο-ρυθμό σαν να ειναι στο on.
Δε νιώθει...
-
Moντελο R χωρις 4κινηση δν υπαρχει
-
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Moντελο R χωρις 4κινηση δν υπαρχει
Scirocco R20...θα υπαρξει
Youtube VideoΜεγάλη βλακεία να το βγάλουν μόνο μπροστοκίνητο το scirocco για να το κρατήσουν υποδεέστερο του golf. Αυτό το μοντέλο με τα μετατρόχια και την αναλογία ύψους/πλάτους που έχει, με τετρακίνηση θα μπορούσε να είναι σαφώς ανώτερο του golf και του S3.
-
To βιντεο αυτο δν μου μοιαζει αληθινο...σιροκο με bodykit ειναι μαλλον
VW Golf VI GTi