-
'¨αστυνομε' εχεις ΠΜ.
-
Επειδή όταν λειτουργείς συλλογικά (δηλαδή πάνω από 2 άτομα) μου αρέσεις, θα σου πω και την αποτίμηση γιά μην νομίσεις ότι τα κρατάω όλα γιά τον εαυτό μου.
30.000 € κοστολογήθηκε το συμβολαιάκι.
΄Αλλα συμβόλαια, μερικών που λένε ότι είναι φίλοι σου, αλλά δεν σου λένε γιά το μασούρι, είναι μεγαλύτερα.
Εκεί που φθάσαμε ούτε στον κώλο μας δεν θα έχουμε εμπιστοσύνη. Αλήθεια αν εκεί που τροχίζεις το δόντι σου φύγει ο τροχός κατά την γλώσσα, με ένα συγνώμη καθαρίζεις;
ΜΠΕΚΑΣ -
Ευχαριστω για την πληροφορια! Ξερεις, εχω ενα χουι. Δεν θα ξεκιναγα ποτε υποθεση που ναχε να κανει μ επαγγελματικα. Γνωριζω πολυ καλα για τα πακεττα που λες, και γι άλλα πακεττα εμπορικων 'συναλλαγων', ομως το ψωμακι ειναι ιερο, εγω βλακας, και δεν τα βαζω ποτε μ αυτους που τα παιρνουν. Μπορει να ειναι και πιο εξυπνοι απο μενα. Αλλωστε, αυτα που βγαζω (προσεχοντας να μην κοβω γλωσσες ) μου φτανουν για να ειμαι ευτυχης κι ανεξαρτητος.
Αυτους που τα δινουν διαφθειροντας (και συχνα για να κλεισουν στοματα) μεμφομαι.Υ.Γ. Βεβαια, το ψωμι ψωμι, αλλά κάποια στιγμη θα πρεπει ν ανοιξουμε μια κουβεντα γι αρπαχτες που εχουν στοιχισει πανακριβα στο σπορ. Κι οχι σωνει και καλα οικονομικα. Να, για παραδειγμα, ποιος ειναι ενας απο τους λογους που το Ακροπολις εφυγε απο κει που ηταν και εφτασε εκει που ειναι τωρα?
Ε ρε γλεντια!!! -
Φοβερά νέα!!!
Έχω ενθουσιαστεί!!!
Επιτέλους....!!!!!
Συγχαρητήρια!!! Επελέγησαν, ή μάλλον διορίστηκαν για άλλη μια φορά οι καλύτεροι των καλύτερων....Αυτοί που έχουν αποδείξει τις ικανότητες τους, που οι ιδέες τους έφεραν νέα πνοή στο σπορ και βέβαια που χρόνια τώρα, ανιδιοτελώς, χωρίς συμβόλαια και παχυλές αμοιβές για πλάκα, βοήθησαν το σπορ και την προβολή του......Ένα μεγάλο μπράβο.....
Τελικά όλα πάνε κατά διαόλου.....................
-
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
...30.000 € κοστολογήθηκε το συμβολαιάκι...ενδιαφέρων ακούγετε, σχεδόν ... εθελοντικά θα δουλέψει το παλικάρι
...αλήθεια, έγινε κάποιου είδους διαγωνισμός ή είχαμε απευθείας ανάθεση του 'έργου'?μας πήρε και μας σήκωσε...(και σε μεγάλο υψόμετρο)
-
υποφαινομενο golden boy
-
΄Ισως δεν έγινα αντιληπτός. Είμαι σαφώς σύμφωνος ότι κάθε εργασία θα πρέπει να πληρώνεται. ΄Όμως έχω επίσης δικαίωμα να αναζητώ ευθύνες όταν την ίδια εργασία –πιο καλή ή πιο κακή δεν το συζητώ- την πληρώνεις, όταν έδιωξες κάποιον που σου την πρόσφερε δωρεάν. Εκεί θα πρέπει να υπερασπιστείς την επιλογή σου.
Επίσης θα πρέπει να υπερασπιστείς την επιλογή σου, όταν αντίστοιχου αντικειμένου συμφωνία έχεις ξανακάνει στο παρελθόν και δεν σου έχει αποφέρει τα αναμενόμενα. Τι είναι αυτό που σε έκανε να την επαναλάβεις; Και εδώ η τεκμηρίωση θα πρέπει να είναι και συγκριτική. Δηλαδή τι έγινε τότε και τι θα γίνει σήμερα, γιά ποιο λόγο οι τότε ενέργειες δεν απέδωσαν και γιά ποιο λόγο θα αποδώσουν σήμερα. Τέτοιου είδους παραθέσεις πρέπςει να γίνουν.
Δεν νομίζω ότι έχει παρατεθεί κάτι ανάλογο.
Και καλό είναι η όποια ανάθεση να μην αποτελέσει ξανά τον δούρειο ίππο γιά εκμετάλλευση των λιγοστών και πενιχρών χορηγιών των διοργανωτριών λεσχών. Διότι ούτως ή άλλως εδώ χωρεί το «Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένη αχυρώνα». ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ – ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ- ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ. Οι διοργανωτές να προβάλλουν τον αγώνα τους, να εισπράξουν χρήματα που θα επιστρέψουν και πάλι στον αγώνα, οι οδηγοί να εισπράξουν την καλή διοργάνωση, να την προωθήσουν στους υποψήφιους χορηγούς γιά να έχουν και τα κότσια να ζητήσουν χορηγία στις δύσκολες εποχές που περνάμε.
Τώρα τι δουλειά έκανε ο ένας και τι δουλειά έκανε ο άλλος, είναι ένα θέμα που θα βγάλει πίκρα και στεναχώρια. Σίγουρα όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει δουλειά στο θέμα της προβολής, με αποτέλεσμα να πληρώνουμε όλοι το κόστος. Σίγουρα γι΄αυτό δεν ευθύνονται οι συμμετέχοντες. Διότι ακόμη και αν αναζητήσουμε το καλό προϊόν που θα πουλάει, απαιτούνται κανονισμοί, προοπτική και προγραμματισμός. ΄Οσο αντιμετωπίζουμε τα τρέχοντα δεν θα πηγαίνουμε μπροστά.
ΜΠΕΚΑΣ -
Προς Θεου το θεμα μας δεν ειναι 'Στρατος Φωτεινελης'. Ειναι πολυ πιο 'θεσμικο'. Ελπιζω να μπορεσω να επανελθω αργοτερα.
-
ΣΥΜΦΩΝΩ
ΜΠΕΚΑΣ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Προς Θεου το θεμα μας δεν ειναι 'Στρατος Φωτεινελης'. Ειναι πολυ πιο 'θεσμικο'. Ελπιζω να μπορεσω να επανελθω αργοτερα.Όσον αφορά εμάς, σίγουρα όχι....
Για κάποιους άλλους όμως, με τέτοια επιμονή και μονομανία, παρά την αναποτελεσματικότητα και τη φανερή άγνοια, το θέμα είναι ακριβώς αυτό.....
-
Επανερχομαι.
Οσο πιο ξεκαθαρα και συντομα γινεται:
1.Γνωριζει η αρχη να μανατζαρει και να αξιοποιει το ανθρωπινο δυναμικο του Σπορ? Η απαντηση μου είναι ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ. Και γι αυτό κατ αρχην επανεφερα ένα θεμα ξεχασμενο.Το ανθρωπινο δυναμικο εχει αισθηματα, αναγκες, ονειρα,ηθικη τα οποια κάθε αρχη πρεπει να συνυπολογιζει στην δραστηριοτητα της. Ο αναγνωστης ας κρινει αν αυτό συμβαινει στην περιπτωση μας, οπου παντα στεκεται (η αρχη…) στις υποχρεωσεις μας και μονο.
2. Η αρχη είναι συνεπης στις δικες της υποχρεωσεις πριν ζητησει κατι σχετικο από τους συνεργατες της? ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ. Σε μια ΑΣΤΕΙΑ τελευταια εγκυκλιο της ζηταει από τους οργανωτες να εχουν οπωσδηποτε υπευθυνο τυπου. Ναι, δεν λεω, αυτή ηταν μια θεση της ΟΕΠΑ. Όχι όμως ετσι! Η ΟΕΠΑ ΕΘΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, κατι το οποιο εχει υποσχεθει η ΕΘΕΑ από περυσι τον Νοεμβριο (δελτιο τυπου Νο 10 ΟΕΠΑ), αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ. Όταν δεν κανεις τα αυτονοητα, είναι βλακωδες να ζητας τα παρακλάδια τους! Δευτερος λογος που επανεφερα το θεμα.
3. Αφηνω στην ακρη το προσωπο Στρ. Φωτεινελης. Αναφερομαι ομως σε εργο, το οποιο αφου εχει δημοσιο χαρακτηρα, δεν μπορει παρα να κρινεται. ΤΟ ΕΡΓΟ λοιπον του Στρατου εχει αναβαθμισει το σπορ, όπως θα επρεπε. Η δικη μου απαντηση, αναγνωριζοντας τις δυσκολιες του-αλλά το αποτελεσμα μετραει- είναι ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ. Σε μια κρισιμη καμπη, δεν φορτωνεις στις πλατες ενός ανθρωπου που ουτε δημοσιογραφια ουτε δημοσιες σχεσεις εχει σπουδασει, ουτε ανωτατου επιπεδου μορφωση διαθετει, ουτε το υπερτατο ταλεντο διαθετει, να βγαλει τα καστανα από τη φωτια. Και μαλιστα με επαγγελματικη «προκαλυψη» (ακουω για συμβολαιο). Σαφης? Η επιλεγεις βλακες ερασιτεχνες που εχουν το μερακι να βοηθησουν, η κανεις ΤΟ βημα προς τον επαγγελματισμο. Τριτος λογος επαναφορας του θεματος.
Αν ηθελα να κουτσομπολεψω , θα ειχα να γραψω πολλα ακομη. Δεν θα το κανω γιατι συν τοις αλλοις θελω να διαψευσω αυτους τους [color=#0000BF]ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΚΕΣ, που τις τελευταιες μερες πιπιλανε: “Ο Πλατης? Αστονε αυτόν, εχει θυμωσει που δεν τον καναμε αρχηγο»
ΠΡΙΤΣ! Τερμα οι μ@λ@κιες κυριοι…[/color] -
Πες τα ντε....
-
Τι αλλο να πω ρε Σπυρετο, ο καντεμης?
Εναν ΣΟΑΑ θελω,4 μου βγαινουνε κι αλοιθωριζουν
Ενα γραφειο τυπου θελω, 'οινομαγειρειον η καλη καρδια' μου βγαινει
ΜΙΑ ομοσπονδια ζηταω, 2 μου βγαινου, η μια περιεργη η αλλη...μυστικη.
Και δεν εχω και τιμονι να στριψω γμτ -
Μην πτοείσαι doc....
Αλήθειες θέλουμε να ακούγονται και λόγια εξω από τα δόντια...
Ε εντάξει είναι και η γκαντεμιά...Δεν πιστεύω να ήρθε ο επίτιμος για μασέλα;
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Επανερχομαι.
Οσο πιο ξεκαθαρα και συντομα γινεται:
...............Το ανθρωπινο δυναμικο εχει αισθηματα, αναγκες, ονειρα,ηθικη τα οποια κάθε αρχη πρεπει να συνυπολογιζει στην δραστηριοτητα της.
ΠΡΙΤΣ! Τερμα οι μ@λ@κιες κυριοι…+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000...................
Τα είπες ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ σε μια φράση.
Και κατέληξες επίσης πολύ σωστά και εκκωφαντικά.... αλλά αυτό τους αξίζει...
Συγχαρητήρια Χρήστο!Γιάννης Λουκόπουλος
-
Γιαννο, αν θυμασαι,μετα την κατακτηση του πρωταθληματος νεων οδηγων του '83 -ΝΑΙ ΡΕ ΓΜΤ, ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ!-και την αρνηση τους να δωσουν το επαθλο που ειχε παρει κι ο Δραγωνας σαν πρωταθλητης του '82 ,εκλεισα το 84 πετωντας στα μουτρα της ΕΛΠΑ το επαθλο του πρωταθληματος αναβασεων, με μια συνεντευξη τυπου που φιλοξενηθηκε σε ημισελιδα σε ολες σχεδον τις εφημεριδες, οταν για λογους 'περιεργους' αλλαξαν στη μεση του χρονου -σε βαρος μου-τους τεχνικους κανονισμους. Για καμποσα χρονια,λιγο εξ αιτιας αυτης της χειρονομιας, λιγο εξ αιτιας του χαρακτηρα μου και της συμμετοχης μου στο ΔΣ του ΣΟΑΑ και των τριβων που ολοι ξερουμε , υπηρξα το κοκκινο πανι. Αργοτερα σκεφτηκα 'ρε λες να το παρακανω?' και μαλακωσα λιγο. Περασανε ομως τα χρονια,κι επρεπε να φτασω στην κλιμακτηριο για να βαλω μυαλο και να ξανανοιωσω οπως τοτε, οπου...no mercy. Γιατι απλουστατα, καθε μερα αισθανομαι οτι πραγματικα τιποτα δεν εχει αλλαξει ουσιαστικα, και γι αυτο πολυ λιγο φταιω.
Και φευ, οι τελευταιες (γενικως) εξελιξεις με επιβεβαιωνουν.
Καληνυχτα μας... -
Κι εγω σ αγαπω
Η γνωμη μου ειναι ακριβως αυτη που εγραψα και δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες για να την στηριξω. Ειπαμε, αποψη κι οχι κουτσομπολιο!
Οπως και ναχει, το αποτελεσμα θα μετρησει, και μακαρι να εχω αδικο. Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα παραδεχτω ενα λαθος, αν το εχω κανει.
Ποτέ ομως να μην ξεχνας οτι κακιες βγαζει καποιος για καποιον αλλο, οταν εχουν κατι κοινο και πρεπει να χωριστει. Βρες το μου...Α Ξεχασα. Απ οσο ξερω, τα δοντια σου τα φτιαχνεις σ οδοντιατρο, ετσι δεν ειναι? Δεν τα φτιαχνεις σε κουρεα ?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δεν τα φτιαχνεις σε κουρεα ?Χρηστο εγω απλα θα επισημανω κατι.... Ποιος σου ειπε οτι δεν πρόκειται για διαπίστωση, στην επισημανση προηγουμενης δημοσιευσης αλλου συνφορουμίστα, οτι ανωτατη πανεπιστημιακη σχολη εχουν τελειωσει 'οσοι εχουν ασχοληθει με το αυτοκινητο'. Το ειδες αυτο πιστευω, αλλα δεν το επιασες? Οποτε σε τι μας εμποδιζει να επισηναψουμε σε ενα κουρεα τον πανεπιστημιακο τίτλο αφου εχει ασχοληθει με ....τριχες. Και μετα λενε (και εχουν δίκιο) γιατι να τελειωνει καποιος σήμερα Πανεπιστημιο οταν αυτονοητα ταξινομειται βασει των 'γλυψιμιακων φιλων' του στους πανεπιστημιακους .....καθηγητάδες και οχι μονο, αυτοσυμπερασματικα! Τωρα ευτυχως που συνταξιοδοτήθηκα οποτε μπορω να καψω ανετα τα ρημαδια τα πτυχία που τραβήξα πολλα για να τα αποκτησω οπως καθε φοιτητης που εχει τελειωσει πανεπιστημιο χωρίς να ειναι παιδακι του μπαμπα. Τι χρειάζονται αραγε εν ετει 2010 οι επιστήμονες? Εξ αλλου επιστημη λαμογιας δεν αναφερεται στις πανεπιστημιακες σχολες ακομα (τουλάχιστον φανερα).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
** http://www.karapetsanos.gr
http://karapetsanos.blogspot.com **
** http://www.facebook.com/pages/HELLENIC- ... ef=profile ** -
'γλυψιμιακων φιλων' ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
ΜΑΚΗΣ ΒΕΡΟΙΑ
-
Ο χρήστης tom kouk έγραψε:
'γλυψιμιακων φιλων' ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑΜΑΚΗΣ ΒΕΡΟΙΑ
Αν εισαι ο Μακης που υποθετω ( και σιγουρα εσυ μαλλον εισαι) γεια σου ρε 'Προεδρε' που ¨το φτυσιμο σου εχει γραψει ιστορία.....Εκεινο το παλαβο ραβανι που βγαζει ο Χοχλιουρος υπαρχει ακομα για να ερθουμε? Ετσι κι αλλιως εμεις ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ και χωρις πρωταθλημα.
Ομαδα Εργασιας για την Προβολη (Ο.Ε.Π.)