-
Λαθος ? ο κυριος Πλατης ?
Τολμας ....
Επειδη ο καθενας τα βλεπει οπως θελει τα πραγματα , και μ'αυτο εδω το ποστ δεν ασχοληθηκα ποτε ( για λογους ηθικης ταξης περιμενοντας το τελος , που ειχα φανταστει ) τωρα θα πρεπει να μπουν τα πραγματα στην θεση τους .
Η αποψη μου , για τον ειναι καταγεγραμμενη ( εξαιρετος οδοντιατρος , ικανοτατος οδηγος , και μυαλο σαν μπολ.... μους χωρις ζαχαρη(ανοστο δηλ.) με υπεροχα φρουτακια(ιδεες) να ξεπετιοντε αναμεσα) εδω μεσα , κι οταν ειδα το για αλλη μια φορα να πετιεται , επιρεασμενος απ'την σχεση του με τον της αρχης του σπορ , ειπα ... αυτος θα την κανει ..... και θα παει τσαμπα και βερεσε στον πατο των συρταριων των αχρηστων (γιατι μια ζωη αφελης θα ειναι ) .....
Γιναμαι κωλος ,οντως ντουβαρι εγω, τα σχεδια του (ολα τα αλλα , που λεει , ειναι τριχες κατσαρες και το ξερει πολυ καλα, μεσα του) .
Το προβλημα μου ηταν οτι την εξαιρετικη ιδεα -κινηση (απευθηνομενη σε λαθος μερια ,που θα την φτηνανε , οπως κι εγινε) την ακολουθησαν μερικοι ανθρωποι του χωρου ,που οσο και αισιοδοξοι να ειναι .... δυσκολα θα ξαναεπιχειρησουν για το σπορ .Το εργο κατεληξε μια τρυπα στο νερο , με μονη εξαιρεση την στατιστικη .
Πιστευα -ω οτι ..... αν το ολο προτζεκτ ειχε αμμεση σχεση με τον συνδεσμο των οδηγων , αποκτουσε μονιμο εργο και βαση για προοπτικη ακομα και για νεα μελη που θα συνεχιζαν την σκυταλη , παραλληλα ... θα ειχε τουλαχιστον λογο υπαρξης με οτι συνεπειες μπορει να ειχε κι εκει , αλλα τουλαχιστον δεν θα απευθηνοταν σε μια πορτα με κρετινους , που ειδαν την ομαδα σαν μεμονωμενη παρεα ρομαντικων του σπορ ., και τους εγραψαν .
Αυτα τα ολιγα .υ.γ. Τωρα βεβαια εμεινε στην Ιστορια σαν ... μια τρυπα στο νερο , με τον Πλατη σαν αρχηγο ....
Αν τον ικανοποιει .... με γεια του . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πιστευα -ω οτι ..... αν το ολο προτζεκτ ειχε αμμεση σχεση με τον συνδεσμο των οδηγων , αποκτουσε μονιμο εργο και βαση για προοπτικη ακομα και για νεα μελη που θα συνεχιζαν την σκυταλη , παραλληλα ... θα ειχε τουλαχιστον λογο υπαρξης με οτι συνεπειες μπορει να ειχε κι εκει , αλλα τουλαχιστον δεν θα απευθηνοταν σε μια πορτα με κρετινους , που ειδαν την ομαδα σαν μεμονωμενη παρεα ρομαντικων του σπορ ., και τους εγραψαν .
Αυτα τα ολιγα .+1000
-
Απαντησεις:
Koulis 1. Εχεις δικηο, στον λογο μου, δεν ειρωνευομαι, εχω μειωμενες αντοχες στα περιεργα, γι αυτο κι η ενασχοληση μου με τα κοινα τελειωνει εδω.
Ποια ειναι τα περιεργα? 1. Να συμφωνεις και να μην τηρεις τον λογο σου. Η ΕΘΕΑ αποδεχθηκε και ενεκρινε τις προτασεις μας, δεν εφαρμοσε ομως ΚΑΜΜΙΑ. Αυτο σημαινει φτυσιμο, κι εγω το φτυσιμο δεν το αντεχω.
2. Να εγγυασαι καλυψη , κι οταν φτανει η ωρα της να σε αφηνουν ακαλυπτο. Το να μενω εκτεθειμενος δεν το επιτρεπω σε κανεναν. Ειμαι εγωιστης, εχεις δικηο, αλλά 55 χρονια παλευω γι αυτο, δεν θ αλλαξω τωρα.
Που εκτεθήκαμε? Στην ΕΡΤ, τον Δημο Πειραια, το ΣΕΦ, Την ALUSET, τον Ολυμπιακο, τους χορηγους επικοινωνιας, σε Σας. Γιατι και πως, υπομονη. Γιναν τοσα πολλα που θελει χρονο για να γραφτουν. Ομως θα γραφτουν, γιατι σας τα χρωσταω.
Ομως υπαρχει και κατι αλλο. ΟΕΠΑ δεν ηταν μονο ο Πλατης. Παραπανω βλεπεις κι αλλες -σημαντικες- υπογραφες. Ειναι ολοι κοττες που στριβουν στην πρωτη δυσκολια? Τετοια συμπτωση? Οχι βεβαια.
Μην τα βαζεις μαζι μας. Δεν πουλησαμε ελπιδα και εισπραξαμε κατι, εναντι. Ελπισαμε και προσπαθησαμε. Οι πρωτοι που το πληρωνουμε ειμαστε εμεις.Στον APR τωρα
Χριστο, γνωριζεις πολυ καλα οτι για λογους που προσωπικα θεωρω αφελεις, για καποια μελη του ΣΟΑΑ ειμαι κοκκινο πανι. Με εχουν βρισει και λοιδωρησει εδω μεσα, μ ονοματα και παρατσουκλια, ουκ ολιγες φορες. Εχουν δικηο η αδικο, δεν το εξεταζω.
ΝΑΙ, επρεπε να γινει η κινηση μεσω ΣΟΑΑ. Πως ομως?Εσυ δεχεσαι να συνεργαζεσαι με καποιον που επωνυμα η ψευδωνυμα σε κανει ρομπα? Εγω οχι. Κι ομως, οι συνεδριασεις ηταν ανοιχτες, καλουσαμε κοσμο ναρθει, λιγοι ηρθαν, αναμεσα τους κι ο Προεδρος του ΣΟΑΑ, τον χαιρετησαμε, το δημοσιευσαμε, τον ενημερωναμε παντα, συμφωνησαμε συνεργασια, αν θυμασαι ανακοινωσαμε οτι η ερευνα θα γινει με συνεργασια ΣΟΑΑ-ΟΕΠΑ (19/10/2008) , κι ομως δεν ξαναηρθε ποτε. Παρα μονο στο ΣΕΦ,μαζι με τον Πλεσσα και τον Ξανθακο, οταν τους ζητησαμε να ερθουν και να μας πουν επι τοπου τη γνωμη τους. Αρα κανεις δεν απεκλεισε τον ΣΟΑΑ (αντιθετα μαλιστα) κι ελπιζω ο προεδρος να μην με διαψευσει.
Συνεπως, μπορει να ειχες δικηο που ελεγες οτι θα φαμε τα μουτρα μας, εγω ομως πιστευα οτι αφου απο τη δουλεια μας το σπορ ειχε να κερδισει, αφου η δουλεια μας ηταν δωρεαν κι οι διοργανωσεις ηταν αυτοχρηματοδοτουμενες κι ισως αφηναν και κερδος, δεν θα υπηρχε 'αντιρηση'. Διαψευσθηκαμε, γιατι δεν ξερω.
Στο κατω κατω, τωρα που διαπιστωθηκε οτι υπαρχει αντικειμενο για δουλεια και φυσικα μεγαλη αναγκη προβολης, ας αναλαβουν καποιοι αλλοι. Γρηγορα ομως, γιατι απ οτι μαθαινω οι θεσεις κλεινουν, τις εχει καπαρωσει για παρτη του ο απο τηλεορασεως αρχων και σωτηρας του σπορ.
Μωρε, πιστεψε με, θ ανατριχιασεις... -
Συμπληρωση.
Κι επειδη οφειλω και πρεπει να ειμαι αντικειμενικος, κι επειδη πολλα θα γραφτουν ακομη, πρεπει να διευκρινισω οτι, μιλωντας για ΕΘΕΑ δεν συμπεριλαμβανω τους εκπροσωπους ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ στο συνολο των θεματων, τον προεδρο Βασιλη Δεσποτοπουλο συγκεκριμενα για την διαδικασια εξασφαλισης της υποστηριξης της ΓΓΑθλητισμου για το κλεισιμο του ΣΕΦ και την επικοινωνια με τον Δημαρχο Πειραια, και το μελος της ΕΘΕΑ Νωντα Φατουρο για την διαδικασια της συμφωνιας με το ΣΕΦ και του χωροταξικου σχεδιασμου της εκδηλωσης, επισης συγκεκριμενα.
Κανενα αλλο μελος της ΕΘΕΑ δεν ηρθε σ επικοινωνια μαζι μας, ποτέ. -
Ωραια .... καταλαβαμε ...
Η Ελενη φταιει ..... καπνιζει κι ολας , και θα εχει και νικοτινη η ροχαλα που φαγατε ....
Τι μου θυμιζεις
Α τον φιλο μου ..... ετσι λεει κι εκεινος .... μπ@υρδ#λο τα κανουν εκει μεσα , αλλα .... ας ειναι καλα ο αμεμπτου ηθους Βασιλακης ,.... ο εξαιρετου χαρακτηρα Θανασακης , ο τιμιοτατος Περικλης , σαν να μας λεει .... οτι για τις μαλακιες που κανουν εκει μεσα ..... φταιει καποιο ατομο που κυκλοφορει την νυκτα εκει , η κυρα Χαρικλεια που καθαριζει ισως ?.......
Οι επιπολαιοτητες , λεει καποιος αλλος , θα επρεπε να εχουν παψει απ'την μερια των οδηγων , και να εχουν αφησει τους εγωισμους τους ,τα διπλοματικα εγχειριδια και τα ανακλινομενα καλαμια , στα συρταρια των γραφειων τους , ωστε να μην αφηνουν τον κοσμο του σπορ να τρεφεται με ψευδεστεις και ονειρα που γκρεμιζοντε σε λιγες ημερες , χανοντας ακομα και την λιγη πιστη για το αθλημα ....και τι μπορει να αλλαξει σ'αυτο .
-
ΘΟΛΟ το τοπίο...αποτι φενεται! και ξερεται γιατι χαζογελάω?...γιατί...καπιοιανευθυνοι(δεν ξερω ποιος και τι)...με το δεν βαριεσαι και κοιταζωντας μονο το οφελος τους...καναν τα πραγματα σκούρα!...ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ...
-
Με σαμπουαν ΟΕΠΑ για...(Ε)ΘΕΑματικα αποτελεσματα;;;
Αμα ομως αντι για Πλατης ηταν Βωβος ή Ηλιοπουλος εκει να δεις πως θα γινονταν ολα...Και
ισως να μην επρεπε η επιδειξη να γινει στον Πειραια γιατι μετα απο την αναβολη της επηλθε και η καταστροφη της προσπαθειας. Μια εκδηλωση στο χωρο του Ελληνικου δεν θα επεφτε θυμα 'ανωτερας βιας' αλλα μπορει να τεθηκε σαν προταση και να απορριφθηκε αμεσως απο τους 'φυσιολατρες κατοικους' που τα δικα τους αυτοκινητα κελαηδουν σαν αρπες και απο τις εξατμισεις τους πεφτουν ροδοπεταλα... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραια .... καταλαβαμε ...Η Ελενη φταιει ..... καπνιζει κι ολας , και θα εχει και νικοτινη η ροχαλα που φαγατε ....
Τι μου θυμιζεις
Α τον φιλο μου ..... ετσι λεει κι εκεινος .... μπ@υρδ#λο τα κανουν εκει μεσα , αλλα .... ας ειναι καλα ο αμεμπτου ηθους Βασιλακης ,.... ο εξαιρετου χαρακτηρα Θανασακης , ο τιμιοτατος Περικλης , σαν να μας λεει .... οτι για τις μαλακιες που κανουν εκει μεσα ..... φταιει καποιο ατομο που κυκλοφορει την νυκτα εκει , η κυρα Χαρικλεια που καθαριζει ισως ?.......
Οι επιπολαιοτητες , λεει καποιος αλλος , θα επρεπε να εχουν παψει απ'την μερια των οδηγων , και να εχουν αφησει τους εγωισμους τους ,τα διπλοματικα εγχειριδια και τα ανακλινομενα καλαμια , στα συρταρια των γραφειων τους , ωστε να μην αφηνουν τον κοσμο του σπορ να τρεφεται με ψευδεστεις και ονειρα που γκρεμιζοντε σε λιγες ημερες , χανοντας ακομα και την λιγη πιστη για το αθλημα ....και τι μπορει να αλλαξει σ'αυτο .
Οχι, δεν καταλαβες. Οταν ενημερωνει κανεις, πρεπει να λεει και τα ετσι και τα αλλιως. Η αναφορα μου, ειχε ενα 'συγκεκριμενα' που τα λεει ολα. Δεξου μια φορα, οτι τα πραγματα ειναι οπως στα λενε, χωρις αναγκη ερμηνειας.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Απαντησεις:
Koulis 1. Εχεις δικηο, στον λογο μου, δεν ειρωνευομαι, εχω μειωμενες αντοχες στα περιεργα, γι αυτο κι η ενασχοληση μου με τα κοινα τελειωνει εδω.
Ποια ειναι τα περιεργα? 1. Να συμφωνεις και να μην τηρεις τον λογο σου. Η ΕΘΕΑ αποδεχθηκε και ενεκρινε τις προτασεις μας, δεν εφαρμοσε ομως ΚΑΜΜΙΑ. Αυτο σημαινει φτυσιμο, κι εγω το φτυσιμο δεν το αντεχω.
2. Να εγγυασαι καλυψη , κι οταν φτανει η ωρα της να σε αφηνουν ακαλυπτο. Το να μενω εκτεθειμενος δεν το επιτρεπω σε κανεναν. Ειμαι εγωιστης, εχεις δικηο, αλλά 55 χρονια παλευω γι αυτο, δεν θ αλλαξω τωρα.
Που εκτεθήκαμε? Στην ΕΡΤ, τον Δημο Πειραια, το ΣΕΦ, Την ALUSET, τον Ολυμπιακο, τους χορηγους επικοινωνιας, σε Σας. Γιατι και πως, υπομονη. Γιναν τοσα πολλα που θελει χρονο για να γραφτουν. Ομως θα γραφτουν, γιατι σας τα χρωσταω.
Ομως υπαρχει και κατι αλλο. ΟΕΠΑ δεν ηταν μονο ο Πλατης. Παραπανω βλεπεις κι αλλες -σημαντικες- υπογραφες. Ειναι ολοι κοττες που στριβουν στην πρωτη δυσκολια? Τετοια συμπτωση? Οχι βεβαια.
Μην τα βαζεις μαζι μας. Δεν πουλησαμε ελπιδα και εισπραξαμε κατι, εναντι. Ελπισαμε και προσπαθησαμε. Οι πρωτοι που το πληρωνουμε ειμαστε εμεις.Στον APR τωρα
Χριστο, γνωριζεις πολυ καλα οτι για λογους που προσωπικα θεωρω αφελεις, για καποια μελη του ΣΟΑΑ ειμαι κοκκινο πανι. Με εχουν βρισει και λοιδωρησει εδω μεσα, μ ονοματα και παρατσουκλια, ουκ ολιγες φορες. Εχουν δικηο η αδικο, δεν το εξεταζω.
ΝΑΙ, επρεπε να γινει η κινηση μεσω ΣΟΑΑ. Πως ομως?Εσυ δεχεσαι να συνεργαζεσαι με καποιον που επωνυμα η ψευδωνυμα σε κανει ρομπα? Εγω οχι. Κι ομως, οι συνεδριασεις ηταν ανοιχτες, καλουσαμε κοσμο ναρθει, λιγοι ηρθαν, αναμεσα τους κι ο Προεδρος του ΣΟΑΑ, τον χαιρετησαμε, το δημοσιευσαμε, τον ενημερωναμε παντα, συμφωνησαμε συνεργασια, αν θυμασαι ανακοινωσαμε οτι η ερευνα θα γινει με συνεργασια ΣΟΑΑ-ΟΕΠΑ (19/10/2008) , κι ομως δεν ξαναηρθε ποτε. Παρα μονο στο ΣΕΦ,μαζι με τον Πλεσσα και τον Ξανθακο, οταν τους ζητησαμε να ερθουν και να μας πουν επι τοπου τη γνωμη τους. Αρα κανεις δεν απεκλεισε τον ΣΟΑΑ (αντιθετα μαλιστα) κι ελπιζω ο προεδρος να μην με διαψευσει.
Συνεπως, μπορει να ειχες δικηο που ελεγες οτι θα φαμε τα μουτρα μας, εγω ομως πιστευα οτι αφου απο τη δουλεια μας το σπορ ειχε να κερδισει, αφου η δουλεια μας ηταν δωρεαν κι οι διοργανωσεις ηταν αυτοχρηματοδοτουμενες κι ισως αφηναν και κερδος, δεν θα υπηρχε 'αντιρηση'. Διαψευσθηκαμε, γιατι δεν ξερω.
Στο κατω κατω, τωρα που διαπιστωθηκε οτι υπαρχει αντικειμενο για δουλεια και φυσικα μεγαλη αναγκη προβολης, ας αναλαβουν καποιοι αλλοι. Γρηγορα ομως, γιατι απ οτι μαθαινω οι θεσεις κλεινουν, τις εχει καπαρωσει για παρτη του ο απο τηλεορασεως αρχων και σωτηρας του σπορ.
Μωρε, πιστεψε με, θ ανατριχιασεις...Κύριε Πλατή, μήπως σε αυτούς που μετράει (αυτούς που η ΕΘΕΑ-2 αγαπάει ), τους αρέσουν τα πράγματα όπως είναι?, η είναι απλώς άχρηστοι οι απαρτίζοντες την ΕΘΕΑ-2?
-
Μακαρι ναξερα και να μπορουσα ν απαντησω. Ανθρωποι καταξιωμενοι κοινωνικα κι επαγγελματικα ειναι ολοι, τι φταιει και δεν οργανωνουν εναν αρτιο μηχανισμο, αναλογο της αξιας του σπορ και γιατι οχι κερδοφορο, δεν μπορω να το καταλαβω.
Οπως δεν μπορω να καταλαβω γιατι αντι να φτιαξουμε ενα καλο προιον και να το πουλησουμε , κερδιζοντας ολοι, τ αφηνουμε να σιγοσβηνει κυνηγωντας την ουρα μας.
Αυτο που ειδα κι εμαθα αυτον τον καιρο, ειναι οτι το σπορ για να λειτουργησει χρειαζεται ενα ολοκληρο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ επιτελειο, με προσβασεις, διαθεση για κυνηγητο , με γνωσεις και πειθω και με μπροσταρη ενα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. Και τετοιο πραγμα δεν υπαρχει. Παρ ολο που οι ανθρωποι αφιερωνουν αρκετο χρονο, τ αποτελεσματα ειναι φτωχα.
Οσα γινονται, γινονται αναρχα και χωρις πνοη. Να ενα παραδειγμα. Βγηκαν οι προκηρυξεις. Ειπαμε να καταρτισθει ενας χαρτης υποχρεωσεων των οργανωτων ως προς την προβολη κι ενας μηχανισμος ελεγχου τους. Ετσι ωστε ολοι να ξερουν τι αναλαμβανουν, πριν τ αναλαβουν.Κι αρα να ειναι υπευθυνοι για οτι κανουν, και μετα να ελεγχονται για να ξαναπαρουν αγωνα . Ηταν τοσο δυσκολο? Κι ομως μπηκε στο αρχειο! Μοιραστηκαν λοιπον οι αγωνες στις λεσχες, και μετα θα τρεχουμε να τους επιβαλουμε (αν γινει αυτο) τις υποχρεωσεις τους. Μα μπορει καποιες λεσχες να μην εχουν τις δυνατοτητες ν ανταπεξελθουν. Τοτε τι θα γινει? Μπαχαλο. Ειναι σα ν αγοραζεις ελευθερα αυτοκινητο και ΜΕΤΑ να σου βαζει τεκμηριο. Τρεχεις να το ξεφορτωθεις.
Θελεις κι αλλο παραδειγμα? Κοιτα γυρω σου και μετρα τις γυναικες οδηγους σε σχεση με τους ανδρες. Αναλογισου τι ξοδευουν και ποσα προιοντα απευθυνονται σ αυτες. Θελησαμε λοιπον να τις βαλουμε στους αγωνες, να προσελκυσουμε το ενδιαφερον το δικο τους και των σχετικων χορηγων, ζητησαμε τη θεσπιση Κυπελλου γυναικων. Βρηκαμε τον χορηγο, και σκεφθηκαμε ενα κυπελλο γενικης την πρωτη χρονια, χωρις ομαδες, κατηγοριες, κυβικα. Βρηκαμε κι εναν εκδοτικο ομιλο, κι ονειρευτηκαμε δισελιδα με φωτογραφιες και συνεντευξεις της νικητριας κοπελιας, ετσι που του χρονου να κινηθει το ενδιαφερον, να ερθουν κι αλλες, κι αλλες και να φτιαξουμε και κατηγοριες. Ζητησαμε απο τον διευθυντη ΕΘΕΑ να βαλει μια προσκληση για εκδηλωση ενδιφεροντος στο site της. Το ειδατε ποτε? Κι οταν ο κ. Χαλιβελακης σε μια τυχαια συναντηση μας ζητησε να του αναπτυξουμε το σχεδιο, μας απαντησε: 'χωρις κατηγοριες? Δηλαδη θα παρει μια οδηγος ενα EVO και θα γινει πρωταθλητρια?' ΝΑΙ, απαντησαμε εμεις. Σου πεφτει ασχημα να δεις σε 5 περιοδικα μια κοπελια με φορμα και EVO να περιγραφει την εμπειρια της? 'Καλα' ηταν η απαντηση, κι οσο το ειδες, το ειδα κι εγω. Κι η εταιρια, που δεν θελω να πω τ ονομα της, αλλά ειναι μεγαλη κι εισηγμενη στο χρηματιστηριο, την εκανε για αλλους διαφημιστικους χωρους, τα 30 χιλιαρικα της εμας μας περισευαν βλεπεις. Γιατι οι εταιριες θελουν σοβαροτητα, σιγουρια κι αποδοση των χρηματων τους, και θελει και φαντασια για να τους τα παρεις...,
Τελος παντων, τι σημασια εχει? Αυτο που θα μεινει ειναι οτι ο Πλατης κι η παρεα του ηταν και παλι γραφικοι κι αποτυχημενοι
.Διαβασες ομως τι γραφει η ερευνα? Το 55% απ αυτους που παρακολουθουν αγωνες, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να συμμετασχουν στους Ελληνικους. Ποιος θα το φανταζοταν οτι καποιοι που στεκονται στη φουρκετα και μας κοιτανε, δεν ζηλευουν το μπακετ μας? Εμεις στα νιατα μας κλειναμε τα ματια και γινομασταν Τζωννης, Σιροκο, Ζαλμας. Μαθητες στη Λεοντειο, οργανωσαμε δεξιοτεχνια στην αυλη του σχολειου και τρεξαμε οι 23 απο τους 32 της ταξης, με κλεμενα οι περισσοτεροι τ αυτοκινητα των γονιων μας, χωρις διπλωμα. Ετος 1969 με τον Πατακο (ντροπη μας!) παροντα. Σημερα τι?
Τι να πω? Γκρινιαζω παραλογα? Πειτε μου.
Μηπως εχει Δικηο ο Κουλης? Η καθεσαι και πολεμας, η φευγεις και το βουλωνεις... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μακαρι ναξερα και να μπορουσα ν απαντησω. Ανθρωποι καταξιωμενοι κοινωνικα κι επαγγελματικα ειναι ολοι, τι φταιει και δεν οργανωνουν εναν αρτιο μηχανισμο, αναλογο της αξιας του σπορ και γιατι οχι κερδοφορο, δεν μπορω να το καταλαβω. Οπως δεν μπορω να καταλαβω γιατι αντι να φτιαξουμε ενα καλο προιον και να το πουλησουμε , κερδιζοντας ολοι, τ αφηνουμε να σιγοσβηνει κυνηγωντας την ουρα μας.Κερδιζοντας ολοι - ολοι? Ειμαστε σιγουροι?
Γρηγορα ομως, γιατι απ οτι μαθαινω οι θεσεις κλεινουν, τις εχει καπαρωσει για παρτη του ο απο τηλεορασεως αρχων και σωτηρας του σπορ.
-
Εδω που φτασαμε, ο αμοιβομενος επαγγελματιας ισχυριζεται οτι επιτελει κοινωνικο εργο και ζηταει και τιμες αρχηγου κρατους....
Οι λεξεις εχασαν τη σημασια τους!2 φορες
Υ.Γ. Αν διαβαζεις, που διαβαζεις δηλαδη...Ελα. Σε περιμενω, εσενα και το μαρκουτσι σου. Θα παιξουμε στο δικο μου γηπεδο αυτη τη φορα, και θα βαλω εγω τη μουσικη για τον χορό
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Απαντησεις:
Μωρε, πιστεψε με, θ ανατριχιασεις...Επαναλαμβάνω,δεν τα ήξερες αυτά;;;;;; ,30 χρόνια είσαι στο χώρο.
Δεν σου κάνει το χατίρι ο πρόεδρος της ΕΘΕΑ(**γιατί δεν γουστάρει στην καλύτερη περίπτωση-τον έχουν ξεπεράσει οι καταστάσεις!!!!)**προχωράς στον Πρόεδρο της ΕΛΠΑ και τον παρακάμπτεις.
ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ!!!!!
Και βέβαια θα σε φτύσουν και βέβαια θα σε χλευάσουν και θα σε κοροϊδέψουν ,γιατί αυτό που πας να κάνεις δεν υπήρχε πέρυσι αλλά προσπαθείς να υπάρχει του χρόνου.
Μόνο έτσι προχωράς και τελικά να είσαι σίγουρος ότι εσύ θα κερδίσεις που είσαι προς την σωστή κατεύθυνση.
Έφυγες και εσύ και οι άλλοι αξιόλογοι φίλοι……………
Και τώρα ΤΙ;;;;;
Μία από τα ίδια με άλλη περιτύλιξη.
Α ωραία!!!!!.
Πήγαινε και εσύ και οι άλλοι κάνετε τους ίδιους αγώνες και ελάτε πάλι μετά από ένα χρόνο να ξαναφωνάζετε το μοιρολόι σας……………………………..
Στο μεταξύ οι άνθρωποι της ΕΡΤ κλπ για μια ακόμα φορά κατάλαβαν πόσο δίκιο έχουν να μην ασχολούνται με το «άθλημα»Ελληνικό motorsport………….ΥΓ.1 Συγνώμη για το ύφος αλλά είμαι πολύ πειραγμένος από το αποτέλεσμα.
ΥΓ 2.**Πρέπει τώρα ο ΣΟΑΑ και ο ΣΟΑΒΕ να πάρουν θέση(αφού είναι οι ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ και επειδή συμμετέχουν στην ΕΘΕΑ-και έχουν στην στοιχειώδη ευθυξία,φυσικά)μέσα από αυτό εδώ το φόρουμ(μιας και από εδώ ξεκίνησε) και όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι. **Κ.ΚΟΥΛΗΣ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραια .... καταλαβαμε ...Η Ελενη φταιει ..... καπνιζει κι ολας , και θα εχει και νικοτινη η ροχαλα που φαγατε ....
Τι μου θυμιζεις
Πόσο δίκιο έχεις τελικά ρε συ APR!!!!!!!!!!!!
Πολυ** σοφή !!!!!! **τοποθέτηση-μπιχτή!!!! -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Επαναλαμβάνω,δεν τα ήξερες αυτά;;;;;; ,30 χρόνια είσαι στο χώρο.
**Δεν σου κάνει το χατίρι ο πρόεδρος της ΕΘΕΑ([b]γιατί δεν γουστάρει στην καλύτερη περίπτωση-τον έχουν ξεπεράσει οι καταστάσεις!!!!)**προχωράς στον Πρόεδρο της ΕΛΠΑ και τον παρακάμπτεις.[/b]
Κ.ΚΟΥΛΗΣhttp://ethea.elpa.gr/?cat_id=106' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Πρόεδρος: Δεσποτόπουλος Βασίληςhttp://www.elpa.gr/1.asp?tsub=1' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Πρόεδρος : Βασίλης Δεσποτόπουλος...ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΚΗΣ ΣΤΕΑΣ.....
ΜΟΥΣΙΚΗ ....... ΤΣΙΚ ΝΑΚΑΣΙΑΝ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ......ΤΣΙΚ ΝΑΚΑΣΙΑΝ
ΔΙΕΥΘ. ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ......ΤΣΙΚ ΝΑΚΑΣΙΑΝ(....ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!!!!)
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μακαρι ναξερα και να μπορουσα ν απαντησω. Ανθρωποι καταξιωμενοι κοινωνικα κι επαγγελματικα ειναι ολοι, τι φταιει και δεν οργανωνουν εναν αρτιο μηχανισμο, αναλογο της αξιας του σπορ και γιατι οχι κερδοφορο, δεν μπορω να το καταλαβω.
Οπως δεν μπορω να καταλαβω γιατι αντι να φτιαξουμε ενα καλο προιον και να το πουλησουμε , κερδιζοντας ολοι, τ αφηνουμε να σιγοσβηνει κυνηγωντας την ουρα μας.
Αυτο που ειδα κι εμαθα αυτον τον καιρο, ειναι οτι το σπορ για να λειτουργησει χρειαζεται ενα ολοκληρο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ επιτελειο, με προσβασεις, διαθεση για κυνηγητο , με γνωσεις και πειθω και με μπροσταρη ενα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. Και τετοιο πραγμα δεν υπαρχει. Παρ ολο που οι ανθρωποι αφιερωνουν αρκετο χρονο, τ αποτελεσματα ειναι φτωχα.
Οσα γινονται, γινονται αναρχα και χωρις πνοη. Να ενα παραδειγμα. Βγηκαν οι προκηρυξεις. Ειπαμε να καταρτισθει ενας χαρτης υποχρεωσεων των οργανωτων ως προς την προβολη κι ενας μηχανισμος ελεγχου τους. Ετσι ωστε ολοι να ξερουν τι αναλαμβανουν, πριν τ αναλαβουν.Κι αρα να ειναι υπευθυνοι για οτι κανουν, και μετα να ελεγχονται για να ξαναπαρουν αγωνα . Ηταν τοσο δυσκολο? Κι ομως μπηκε στο αρχειο! Μοιραστηκαν λοιπον οι αγωνες στις λεσχες, και μετα θα τρεχουμε να τους επιβαλουμε (αν γινει αυτο) τις υποχρεωσεις τους. Μα μπορει καποιες λεσχες να μην εχουν τις δυνατοτητες ν ανταπεξελθουν. Τοτε τι θα γινει? Μπαχαλο. Ειναι σα ν αγοραζεις ελευθερα αυτοκινητο και ΜΕΤΑ να σου βαζει τεκμηριο. Τρεχεις να το ξεφορτωθεις.
Θελεις κι αλλο παραδειγμα? Κοιτα γυρω σου και μετρα τις γυναικες οδηγους σε σχεση με τους ανδρες. Αναλογισου τι ξοδευουν και ποσα προιοντα απευθυνονται σ αυτες. Θελησαμε λοιπον να τις βαλουμε στους αγωνες, να προσελκυσουμε το ενδιαφερον το δικο τους και των σχετικων χορηγων, ζητησαμε τη θεσπιση Κυπελλου γυναικων. Βρηκαμε τον χορηγο, και σκεφθηκαμε ενα κυπελλο γενικης την πρωτη χρονια, χωρις ομαδες, κατηγοριες, κυβικα. Βρηκαμε κι εναν εκδοτικο ομιλο, κι ονειρευτηκαμε δισελιδα με φωτογραφιες και συνεντευξεις της νικητριας κοπελιας, ετσι που του χρονου να κινηθει το ενδιαφερον, να ερθουν κι αλλες, κι αλλες και να φτιαξουμε και κατηγοριες. Ζητησαμε απο τον διευθυντη ΕΘΕΑ να βαλει μια προσκληση για εκδηλωση ενδιφεροντος στο site της. Το ειδατε ποτε? Κι οταν ο κ. Χαλιβελακης σε μια τυχαια συναντηση μας ζητησε να του αναπτυξουμε το σχεδιο, μας απαντησε: 'χωρις κατηγοριες? Δηλαδη θα παρει μια οδηγος ενα EVO και θα γινει πρωταθλητρια?' ΝΑΙ, απαντησαμε εμεις. Σου πεφτει ασχημα να δεις σε 5 περιοδικα μια κοπελια με φορμα και EVO να περιγραφει την εμπειρια της? 'Καλα' ηταν η απαντηση, κι οσο το ειδες, το ειδα κι εγω. Κι η εταιρια, που δεν θελω να πω τ ονομα της, αλλά ειναι μεγαλη κι εισηγμενη στο χρηματιστηριο, την εκανε για αλλους διαφημιστικους χωρους, τα 30 χιλιαρικα της εμας μας περισευαν βλεπεις. Γιατι οι εταιριες θελουν σοβαροτητα, σιγουρια κι αποδοση των χρηματων τους, και θελει και φαντασια για να τους τα παρεις...,
Τελος παντων, τι σημασια εχει? Αυτο που θα μεινει ειναι οτι ο Πλατης κι η παρεα του ηταν και παλι γραφικοι κι αποτυχημενοι
.Διαβασες ομως τι γραφει η ερευνα? Το 55% απ αυτους που παρακολουθουν αγωνες, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να συμμετασχουν στους Ελληνικους. Ποιος θα το φανταζοταν οτι καποιοι που στεκονται στη φουρκετα και μας κοιτανε, δεν ζηλευουν το μπακετ μας? Εμεις στα νιατα μας κλειναμε τα ματια και γινομασταν Τζωννης, Σιροκο, Ζαλμας. Μαθητες στη Λεοντειο, οργανωσαμε δεξιοτεχνια στην αυλη του σχολειου και τρεξαμε οι 23 απο τους 32 της ταξης, με κλεμενα οι περισσοτεροι τ αυτοκινητα των γονιων μας, χωρις διπλωμα. Ετος 1969 με τον Πατακο (ντροπη μας!) παροντα. Σημερα τι?
Τι να πω? Γκρινιαζω παραλογα? Πειτε μου.
Μηπως εχει Δικηο ο Κουλης? Η καθεσαι και πολεμας, η φευγεις και το βουλωνεις...Επομένως, αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει κακοπιστία (για το οποίο ακόμη και εσείς δεν είστε σίγουρος), αυτό που χρειάζεται είναι κάποιος να ασχοληθεί full time με το αντικείμενο της προβολής και επικοινωνίας με τον αντίστοιχο επαγγελματισμό και όρεξη που επέδειξε και η part time ομάδα σας.
Εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα από τους υπάρχοντες ανθρώπους, εξωτερικός συνεργάτης/γραφείο ίσως? Λογικά αυτό θα έπρεπε να είναι το σημαντικότερο θέμα των ΕΘΕΑ και ΣΟΑΑ να οργανώσουν, ασχολούνται?
Αλλοιώς συνεχίζουμε στα γκρίζα ίδια....Πάντως από ότι καταλαβαίνω, δυστυχώς η μόνη ελπίδα βελτίωσης θα ήταν να συνεχίζατε να το παλεύατε εσείς με την ΟΕΠΑ. Ίσως απογοητευτήκατε και επειδή περιμένατε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας πολύ γρήγορα, ενώ θέλει κάποιο χρόνο να θερίσουμε από όταν σπείρουμε. Τα αποτελέσματα πάντα έρχονται εν τέλει μετά από καλή δουλειά!
Αλήθεια, τα άτομα σε ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ-ΣΟΑΑ που σας 'γράψανε' και συνεχίζουν να θάβουνε το σπορ δεν αλλάζουνε, είναι μόνιμοι? Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι να τους βοηθήσουμε να φύγουνε σύντομα.... ?
-
Ο φιλος Κουλης, εγραψε μεταξυ αλλων:
ΥΓ.1 Συγνώμη για το ύφος αλλά είμαι πολύ πειραγμένος από το αποτέλεσμα.
Πιο πολυ κι από εμάς?
Κατι που πρεπει ολοι οσοι διαβαζουν να καταλαβουν. Η εμπλοκη ηταν τετοιου επιπεδου που ηταν αδυνατο να συνεχιστει σ αυτο το ρυθμο, ακομα κι απο επαγγελματιες. Απ ολα αυτα επρεπε κατι να αρχισει και να προχωρησει, ειτε για λογους ψυχολογικους (τονωση), ειτε για να φευγει ενα-ενα και να μπουμε σε μια πιο ηρεμη ρουτινα.
Σκεφτειτε λιγο και την αλλη πλευρα. Ξεχνατε μερικα πραγματα.
Δυστυχως δεν μπορω να επεκταθω γιατι δουλευω. Καποια αλλη σιγμη θα τα πουμε αναλυτικα
Χρ. -
Φιλε Κουλη, εχω 10 λεπτα, ας προσπαθησω να σου εξηγησω.
Ο καθε ανθρωπος εχει συνηθως τις προτεραιοτητες του. Αξιοπρεπεια,οικογενεια, δουλεια, χομπυ μετα, αυτη ειναι η δικη μου σειρα. και κατα συμπτωση και των αλλων 'παιδιων' της ΟΕΠΑ.
Οπως πιο πανω σου εγραψα, ο τετυραμηνος ρυθμος ειχε ανατρεψει τα παντα. Δεν μπορουσε να συνεχιστει χωρις σημαντικες ζημιες στα τρια πρωτα.
Γιατι θα μου πεις δεν το προεβλεψες. Γιατι απλουστατα, εξηγησα εξ αρχης οτι τα παντα θα φροντισουμε να ειναι αυτοχρηματοδοτουμενα, δεδομενης της οικονομικης στενοτητας. Δυστυχως στο μυαλο μου δεν χωρουσε αλλο εμποδιο απο το οικονομικο για να παμε μπροστα, αυτο δυστυχως ειναι το μυαλο μου, δεν αλλαζει.
Ξεκινησαμε λοιπον. Βαλαμε στο τραπεζι 10 πραγματα. Δικαιολογημενα κολησαμε στην ημεριδα της 12 Δεκεμβριου (ευτυχως που αναβληθηκε, θυμασαι τα επεισοδια), σχετικα δικαιολογημενα χαθηκε ο Πειραιας, τα υπολοιπα? Ατυχια κι αποτυχια λοιπον, η μια πανω στην αλλη. Τοιχος μπροστα, τποτα δεν αλλαζει, απογοητευεσαι φιλε μου. Μεχρι που εφτασε η περασμενη Πεμπτη. Εσυ δεν ηρθες, δεν πειραζει, ο αλλος δεν ηρθε, το ιδιο, η ΕΘΕΑ βρε παιδι μου? Τετοιο φτυσιμο σε μας και το σπορ? Τετοια απαξιωση? Προς τι λοιπον οι κοποι κι ολα τ αλλα?
Ποια αλλα? Να σου πω , να καταλαβεις που μπαινει το θιξιμο της αξιοπρεπειας . Ξερεις οτι καταγγελθηκαμε (κυριως εγω) απο δημοσιογραφο (που δεν λεω τ ονομα του αφου ισχυριζεται οτι δεν διαβαζει Φορουμ) οτι ευνοουμε συγκεκριμενα προσωπα, φιλους μας, με σκοπο το ιδιον οφελος? Ξερεις οτι μας ειπαν (οχι οποιοι κι οποιοι) οτι τα ψιλοπαιρνουμε απο χορηγους? Ναι ξερω, ολοι θα πουν κατι. Οταν βγαινει δουλεια , να το υποστεις, οταν ομως οτι κανεις παει στον βροντο, γιατι? Εσυ τι θα εκανες δηλαδη? Και αφου εχεις τοσο ενδιαφερον, και τωρα κρινεις ( οχι προσωπικο αυτο, αφορα σε ολους) γιατι δεν ηρθες , η προσκληση ηταν ανοιχτη. Τονισθηκε 1000 φορες!.
Παμε τωρα στη μπηχτη του Χριστου. Μου στερεις το δικαιωμα να ειμαι αντικειμενικος. ΝΑΙ, στο θεμα του Πειραια βοηθησαν αυτοι που αναφερω, χωρις να ειναι αμοιροι καποιας ευθυνης για την αναβολη, στα΄άλλα ηταν αποντες. Δεν θες να ξερεις την αληθεια απο αντικειμενικο παρατηρητη?
Οπως και στους συνδεσμους που τους βγαζω εξω. Αν ηθελαν, δεν μπορουσαν να βαλουν βετο , να εισακουεται η ΟΕΠΑ? Το εκαναν?
Παιδια, ειναι ευκολο να εισαστε αυστηροι εξω απο τον χορο. Αυτο ομως ειναι αδικια.
Βιαστικά και μπορει ασυνδετα, αλλά εν μεσω δουλειας.Ας σταθουμε στα δυο κυρια συμπερασματα, πριν καποιοι αρχισουν απο την αρχη
- ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ με δεσμευσεις αποτελεσματος.
- ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Ας ξεκινησει κατι απο κει.
-
Δεν το κοβεις ρε Αντωνακη ...? αφου βλεπεις οτι σε πειραζει .....χικ
Εχεις πηδηξει ολα τα θεματα των Ελληνικων αγωνων ..... σβησε λιγο , εχεις καψει φλατζα παπαριων αλλα εμεις δεν σου φταιμε σε τιποτα ... ημαρτον πια .
Δεν λες τιποτα , εδω μεσα , πηγαινε στην πρωτη σελιδα , εχει κι αλλους φωσκολους να γραψεις για μετατροπες ... για πατεντες ... για φιλοσοφιες , να την βρεις και να σε βρουνε .
Αντε .. τουμπανο μας τα κανες
-
Δεν εννοουσε αυτο που καταλαβες ρε Αντωνηηηη.
Ομαδα Εργασιας για την Προβολη (Ο.Ε.Π.)