-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Όσο για την επίδοση του Κοσμόπουλου, μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά το αυτοκίνητο απαιτεί συνεχή εμπλοκή και δοκιμές για να φέρει επιδόσεις (κατά ομολογία και του ίδιου του Γιώργου).....Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο γενικής....
Κ εγω αυτο τον ακουσα να λεει καθως ετοιμαζοταν να μπει στο παρκ φερμε χθες βραδυ...Αληθεια,το μοτερ εκει διπλα γιατι το ειχαν βγαλει μαζι με το σαζμαν;;;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ο Ζαχος Βαγγελης πρωτος στην Α ,και 7ος γενικης , με ενα αυτοκινητο 5,1 κιλα στον ιππο εναντι 4,6 Α και 4,3 **Ε11 ** ........
κι απο εκει και περα το χαος με τα Α6 (επισης 5,1 κ\ι ) 2 λεπτα πισω απ'το πρωτο α7 !!!
...
Προφανώς στον ισοπεδωτικό αυτό συλογισμό, όλα τα Α6 είναι ακριβώς 920 κιλά και έχουν όλα 180 ίππους. Και προφανώς επίσης έχουν ίδια μετατρόχια/μεταξόνια με το Κλειω.
Και εν πάσει περιπτώση από τη στιγμή που ο Ζάχος είναι ταλαντούχος οδηγός, θα πρέπει να ακυρώσουμε την προσπάθεια και πολλών άλλων που έχασαν (βλέπε Καραμήτρος, Μπεσλίδης, Κοσμόπουλος... τυχαία τα παραδείγματα) ενώ είχαν παραπλήσια ή και περισσότερα κ/ι.Διαφωνούμε κάθετα (και όχι λόγω δικής μου συμμετοχής)
-
Συμφωνω που διαφωνεις αγαπητε μου Κωστα !
Αν πιασουμε τα μετατροχια και τα μεταξονια ....σαν δικαιολογια θα πρεπει να καταταξουμε το γιαρις στην φορμουλα 3 , ετσι δεν ειναι ? για να δικαιολογισουμε τους χρονους του Παζη .....
Αν λοιπον εξαιρεσουμε το δικο σου 106 ..... που μπορει να μην ειναι 180 ιππους , 920 κιλα ομως ? δεν βλεπω πως δεν μπορει να ειναι .......αφου με βαρη , ολα το πιανουν .Περα λοιπον απ'τις δικες σου επιδοσεις που δεν εχει τα προσοντα το 106 σου .... τα αλλα τα διαφημιζομενα , τι κανουν εκει κατω στους χρονους ?
Τα μεταξονια και τα μετατροχια δεν ειναι αυτο που κανει τα Ιταλοπουλα και τα Γαλλοπουλα να παιζουν μπροστα απ'τα Ν3 που ουσιαστικα ειναι το συγκεκριμενο αυτοκινητο .....
Περα απ'αυτην την κατηγορια ομως , υποτιθεται ανθρωποι του χωρου γνωστες , θεοποιουν κουλομαριες με Ε11 η Α που στην κυριολεξια τα αυτοκινητα αυτα με 4,3 κ\ι θα επρεπε να παιζουν για την γενικη αφου το καλυτερο Ν4 πλησιαζει το 4,6 κ\ι με το ζορι ....Το βασικο προβλημα αγαπητε μου Κωστα ειναι οτι οι διαφορες θα επρεπε να βρησκοντε σε δεκατα , το πολυ δευτερολεπτα ... και βρησκοντε σε λεπτα !
Φρου φρου κι αρωματα , γιαυτο κι ο κοσμος βαρεθηκε τις δικαιολογιες μας και τα .... και και οταν το μαθω ... ο αλλος δυο χρονια τωρα , και τωρα που το εμαθε υποτιθεται , εφαγε εναμισο χρονο ξυλο !!!Δικαιολογιες και μαλιστα βασιμες για ορισμενες περιπτωσεις .. δεν αμφιβαλω οτι υπαρχουν παντα ... αλλα κλασικα να εχουν γινει σλογκαν και μαλιστα για βλητα δημοσιογραφους που τα γραφουν .... δεν το αντεχει πλεον ο κοσμος μας ....και την κανει με ελαφρα πηδηματακια .
Και τα λεω περισσοτερο αυτα , γιατι πρεπει να σταματισει αυτο το χαλι **να μοστραροντε **κουλομαριες που εχουν **φαει 2 και 3 λεπτα **απ'τον συναγωνισμο τους ( της κλασης τους τουλαχιστον) επειδη ειναι μεσα στην δεκαδα της γενικης , που δεν ειναι δυνατον εκ των πραγματων να ηταν πιο πισω , αφου τα επομενα αυτοκινητα δεν εχουν καμια σχεση επιδοσεων μ'αυτους ...και να θαβοντε παιδια που οντως γιατι μονο χαρακτηριζοντε μερικα που εχουν φτιαξει καποιοι ωραιοι ταλεποροι εραστες του αθληματος .....Kαλον μηνα κυριοι ...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...
Και τα λεω περισσοτερο αυτα , γιατι πρεπει να σταματισει αυτο το χαλι **να μοστραροντε **κουλομαριες που εχουν **φαει 2 και 3 λεπτα **απ'τον συναγωνισμο τους ( της κλασης τους τουλαχιστον) επειδη ειναι μεσα στην δεκαδα της γενικης , που δεν ειναι δυνατον εκ των πραγματων να ηταν πιο πισω , αφου τα επομενα αυτοκινητα δεν εχουν καμια σχεση επιδοσεων μ'αυτους ...και να θαβοντε παιδια που οντως γιατι μονο χαρακτηριζοντε μερικα που εχουν φτιαξει καποιοι ωραιοι ταλεποροι εραστες του αθληματος .....Kαλον μηνα κυριοι ...
Καλό μήνα Χρήστο !!
Καλά ξεκίνησες και σίγουρα καλά θα συνεχίσεις το θέμα δυστυχώς είναι... ποιός σ'ακούει ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τα μεταξονια και τα μετατροχια δεν ειναι αυτο που κανει τα Ιταλοπουλα και τα Γαλλοπουλα να παιζουν μπροστα απ'τα Ν3 που ουσιαστικα ειναι το συγκεκριμενο αυτοκινητο .....Στα τελικά αποτελέσματα πάντως, Ν3 πάνω από Α6 δεν εμφανίζεται, ενώ αντιθέτως κάτω από τα πρώτα Α6 έχουμε διάφορα περίεργα.
Εν πάσει περιπτώση, και για να μην γίνω γραφικός ως υποστηρικτής της κλάσης, η ένστασή μου ήταν στην ισοπέδωση με γνώμονα την (εκπληκτική) απόδοση του Ζάχου.Καλό μήνα!
-
Χμμμ... άρα εμείς με πάνω από 7 κιλά / ίππο πρέπει να πάρουμε ειδικό βραβείο !!!
-
Nατα αρχισαμε ....
Οχι φιλε μου δεν παει ετσι ...
Οταν μας , τι οδηγαρα ειμαι ο που....ς , και οταν πατωνουμε .... σιγα το τραμπακουλο που μας φτιαξανε ....
7 κ\ι στα ανηφορια το σμπρωχνουμε , αλλα οταν πιασει κατηφοριααααα .... τι ηταν αυτο που περασε ?
Τι αυτοκινητο οδηγας ? ποιους περασες στον συναγωνισμο σου ? ποσα ετρωγες στο χλμ . απ'τον ανταγωνισμο , και ποσα εριχνες ? σ'αυτον τον αγωνα που ηξερες τις ειδικες σαν την διαδρομη κρεβατοκαμαρα - μπανιο σου (π.χ.) , και σε αλλους αγωνες με καμια δεκαρια περασματα εστω ......
φιλακια
υ.γ. Νικ ,Νικ κατι μου λεει αλλα δεν ειμαι σιγουρος σε ποιον απανταω ..
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
7 κ\ι στα ανηφορια το σμπρωχνουμε , αλλα οταν πιασει κατηφοριααααα .... τι ηταν αυτο που περασε ?Καλά, στη κατηφοριά, φρένα δεν παίζουνε; Πως το κουμαντάρεις όταν είναι βαρύ; Εκτός αν είναι πούπουλο και δεν ξεπερνάει τα 100 αλογάκια το αγωνιστικό. Δεν ξέρω, αγωνιζόμενος δεν είμαι, πολιτικό οδηγάω..
Τι αυτοκινητο οδηγας ? ποιους περασες στον συναγωνισμο σου ? ποσα ετρωγες στο χλμ . απ'τον ανταγωνισμο , και ποσα εριχνες ? σ'αυτον τον αγωνα που ηξερες τις ειδικες σαν την διαδρομη κρεβατοκαμαρα - μπανιο σου (π.χ.) , και σε αλλους αγωνες με καμια δεκαρια περασματα εστω
Σωστός ο Mr APR, συμφωνώ...
Πάρτε και ένα βιντεάκι από το εκκλησάκι, βοήθεια μας!
http://www.youtube.com/watch?v=D6EohuthCcc
Το πρώτο πέρασμα ήταν πιο εντυπωσιακό από το σύνολο σχεδόν των αγωνιζομένων, αλλά προτίμησα να παρακολουθήσω και να μην κοιτάω το κινητό... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Nατα αρχισαμε ....Οχι φιλε μου δεν παει ετσι ...
Οταν μας , τι οδηγαρα ειμαι ο που....ς , και οταν πατωνουμε .... σιγα το τραμπακουλο που μας φτιαξανε ....
7 κ\ι στα ανηφορια το σμπρωχνουμε , αλλα οταν πιασει κατηφοριααααα .... τι ηταν αυτο που περασε ?
Τι αυτοκινητο οδηγας ? ποιους περασες στον συναγωνισμο σου ? ποσα ετρωγες στο χλμ . απ'τον ανταγωνισμο , και ποσα εριχνες ? σ'αυτον τον αγωνα που ηξερες τις ειδικες σαν την διαδρομη κρεβατοκαμαρα - μπανιο σου (π.χ.) , και σε αλλους αγωνες με καμια δεκαρια περασματα εστω ......
φιλακια
υ.γ. Νικ ,Νικ κατι μου λεει αλλα δεν ειμαι σιγουρος σε ποιον απανταω ..
Αν και το πήρες λάθος, αφού αναφερόμουν με αυτοσαρκασμό, συμφωνώντας για τον ρόλο που παίζει η αναλογία κιλά / ίππο, θα σου δώσω ότι στοιχεία ζήτησες. Το επώνυμο είναι Κουτσμανής, η συμμετοχή μας είναι το Νο 22 και το αυτοκίνητο είναι ένα fiesta ST με 165 ίππους και 1170 κιλά. Την σημασία αυτής της αναλογίας τη ζούμε εδώ και 2 χρόνια περίπου, και τη θεωρώ από τα σημαντικότερα στοιχεία στο στήσιμο ενός αυτοκινήτου. Συμφωνώ επίσης ότι σε ανηφόρες είναι δύσκολα και σε κατηφόρες ευκολότερα με αδύναμα αυτοκίνητα. Αυτό που ξέχασες να αναφέρεις και θα ήθελα να προσθέσω, είναι ότι παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο όπως το μεγάλο βάρος στην κατηφόρα ελέγχεται δυσκολότερα λόγω της βαρύτητας και της αδράνειας (ολα είναι φυσική τελικά). Πρόσθεσε σε αυτό και τα φρένα. άλλο ένα ελαφρύ με τετραπίστονα και άλλο ένα βαρύ με νορμάλ.
Τώρα για το πόσα έτρωγα και το πόσα έριχνα μπορείς εύκολα να το δεις και για αυτόν τον αγώνα αλλά και για άλλους που δεν 'ξέρω'.
Προσωπικά δεν έχω ούτε θέλω να αποδείξω τίποτα, ιδιαίτερα στην ηλικία των 40, ιδίως όταν είμαι σε φάση που έχω βρει τον δρόμο μου αγωνιστικά, κάτι που κατάφερα μόνος μου, χωρίς να μου το χαρίσει κανείς αφού κανείς δεν μου το χρωστούσε. Δεν μου αρέσει, όμως, να ακούω εσάς τους ειδήμονες να απαξιώνετε πληρώματα που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να πάνε τόσο γρήγορα όσο άλλοι, πληρώματα που προσπαθούν, άλλους που το κάνουν για χόμπυ χωρίς εγωισμούς, έτσι για να ζήσουν την ατμόσφαιρα.
Έστω και αν έχουν καλύτερα αυτοκίνητα που στα χέρια άλλων θα 'πετούσαν'. Αυτοί οι άλλοι, και αυτά τα αυτοκίνητα αν είχαν, πάλι κάτι άλλο θα τους έφταιγε και όλο και κάτι θα ζητούσαν..έστω και αν 'πετάνε'.
Μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες αυτοκινήτου δεν είναι αξιοκρατικό σπορ με την έννοια ότι δίνεις μάχη με τον χρόνο με ότι εξοπλισμό διαθέτεις. Αλλιώς είναι ενιαίο. Και μην ξεχνάτε επίσης ότι χωρίς τις πιο πίσω ή τις χομπίστικες συμμετοχές δεν θα γινόταν καθόλου αγώνες. Γι αυτό θα πρέπει ο κάθε αγωνιζόμενος να λαμβάνει την δημοσιότητα που του αναλογεί. Έστω και άν είναι τρίτος στην Ν1 ή στην Ε9. (Εδώ στο rally.gr δεν υπάρχει αναφορά στην Α7 ούτε και βαθμολογικός πίνακας, φαντάσου για άλλες κατηγορίες)
Και αν μου το θέτεις για το θέαμα που πρέπει να παρακολουθήσει ο θεατής, τότε εκεί θα σου πω ότι σπάνια αυτό συμβαδίζει με επίδοση (τουλάχιστον στην άσφαλτο). Αφού νοιάζεστε τόσο για το θέαμα, δώστε λίγο στον λαό και στρίψτε το ρημάδι στη φουρκέτα με λίγο χειρόφρενο να ευχαριστηθούν οι 100 που κάθονται εκεί και περιμένουν πως και πως. Και χάστε και κανα δέκατο, αφού αν είστε χεράδες δεν θα χάσετε παραπάνω. Αν δεν είστε τότε δεν σας νοιάζει..
Σεβασμός λοιπόν σε κάθε αγωνιζόμενο που πληρώνει με αίμα για να υπάρχουν τα φόρα και να γράφετε-ουμε. Η αρχές του σπορ (ΟΛΕΣ) μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να διώξουν όλες τις αντιπροσωπείες από τον χώρο των αγώνων. Όλα οφείλονται σε προσωπικές προσπάθειες και μια-δυό εξαιρέσεις προσπαθούν...
Οι παλιοί και οι ειδήμονες πρέπει να αφήσουν τον πονεμένο εγωισμό και να καταλάβουν επιτέλους ότι ντα....δεν πάμε καθόλου καλά...ελόου...
Τα κάνατε σκ**τά. Ώρα για αλλαγή. Αφήστε άλλους. Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να καταλάβετε;Αυτά Φιλικά και ελπίζω να μην σας κούρασα...
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Και μην ξεχνάτε επίσης ότι χωρίς τις πιο πίσω ή τις χομπίστικες συμμετοχές δεν θα γινόταν καθόλου αγώνες. Γι αυτό θα πρέπει ο κάθε αγωνιζόμενος να λαμβάνει την δημοσιότητα που του αναλογεί. Έστω και άν είναι τρίτος στην Ν1 ή στην Ε9.
τα είπες όλα νίκο
regards -
Ο χρήστης nik έγραψε:
Nατα αρχισαμε ....
Οχι φιλε μου δεν παει ετσι ...
Δηλαδη εδω εχουμε ...7 κ\ι στα ανηφορια το σμπρωχνουμε , αλλα οταν πιασει κατηφοριααααα .... τι ηταν αυτο που περασε ?
Για να μπορουμε να ειμαστε αξιοπρεπεις στον χωρο , και να μπορουμε να απαιτησουμε την προβολη που μας ανοικει ....... θα πρεπει να γνωστοποιουμε ....
..Μ'αυτες τις προσθηκες -παραληψεις μου ,ισως κατανοεις καλυτερα τι ηθελα να πω ..... αγαπητε μου Νικο , και ηθελα να καταδειξω την γενικη αντιμετωπιση αρκετων αγωνιζομενων .
Αν και το πήρες λάθος, αφού αναφερόμουν με αυτοσαρκασμό, συμφωνώντας για τον ρόλο που παίζει η αναλογία κιλά / ίππο, θα σου δώσω ότι στοιχεία ζήτησες. Το επώνυμο είναι Κουτσμανής, η συμμετοχή μας είναι το Νο 22 και το αυτοκίνητο είναι ένα fiesta ST με 165 ίππους και 1170 κιλά.
Οπως σου εξηγησα πιο πανω , αλλα οπως μας τα λες ...αυτο δεν ειναι αγωνιστικο αυτοκινητο ...Μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες αυτοκινήτου δεν είναι αξιοκρατικό σπορ με την έννοια ότι δίνεις μάχη με τον χρόνο με ότι εξοπλισμό διαθέτεις.
Εδω κανεις λαθος μεγαλο .Το σπορ ειναι καθαρα αξιοκρατικο και εγωιστικο , γιαυτο και ο νομοθετης σου δινει την ευκαιρια να μπορεις να επιλεξεις και να < φτιαξεις το καλυτερο στο οριο > αναλογα την κατηγορια και κλαση που πας , και να μπορεις να αποδοσεις .
Και μην ξεχνάτε επίσης ότι χωρίς τις πιο πίσω ή τις χομπίστικες συμμετοχές δεν θα γινόταν καθόλου αγώνες.
Συμφωνω απολυτα , και ως ειναι γνωστο τρεχουν πολλα χρονια αξιοπρεπεστατοι , που δεν εχουν επαρση και δεν λενε τις γνωστες αρλουμπες .Γι αυτό θα πρέπει ο κάθε αγωνιζόμενος να λαμβάνει την δημοσιότητα που του αναλογεί.
Αυτο πες το σε οποιον καραγκιοζακο την επομενη φορα ερθει να σου παρει συνεντευξη , και εχεις διαπιστωσει οτι καθε αλλο παρα την δουλεια του σωστα εχει κανει .Σεβασμός λοιπόν σε κάθε αγωνιζόμενο που πληρώνει με αίμα για να υπάρχουν τα φόρα και να γράφετε-ουμε.
Ο σεβασμος ερχεται μονος του , δεν τον απαιτουμε οταν δεν τον αξιζουμε .Η αρχές του σπορ (ΟΛΕΣ) μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να διώξουν όλες τις αντιπροσωπείες από τον χώρο των αγώνων. Όλα οφείλονται σε προσωπικές προσπάθειες και μια-δυό εξαιρέσεις προσπαθούν...
Αγαπητε μου Νικο ,< μια> ειναι η ριμαδα η Αρχη , και απο τοτε που θυμαμαι δεν εχει αλλαξει ....
Οι παλιοί και οι ειδήμονες πρέπει να αφήσουν τον πονεμένο εγωισμό και να καταλάβουν επιτέλους ότι ντα....δεν πάμε καθόλου καλά...ελόου...
Εννοεις οτι χαιδευοντας τα αυτια ολων οσων οτι ειναι αγωνιζομενοι , και διαλαλουν τις φοβερες επιδοσεις τους , εκει που τους περνει , θα παει το σπορ μπροστα ?[[color=#400000]b]Τα κάνατε σκ**τά. Ώρα για αλλαγή. Αφήστε άλλους. Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να καταλάβετε;[/b]Δεν εχω αντιρρηση για αλλους αντι γιαυτους , αλλα πουντοι ? κι εγω αυτους ψαχνω ![/color]
Αυτά Φιλικά και ελπίζω να μην σας κούρασα...
Καθε αλλο , αντιθετα ειναι ευχαριστηση να αλλαζει κανεις αποψεις με εναν αξιολογοτατο ανθρωπο του χωρου σαν εσενα αγαπητε Νικο Κουτσμανη .
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Αφού νοιάζεστε τόσο για το θέαμα, δώστε λίγο στον λαό και στρίψτε το ρημάδι στη φουρκέτα με λίγο χειρόφρενο να ευχαριστηθούν οι 100 που κάθονται εκεί και περιμένουν πως και πως. Και χάστε και κανα δέκατο, αφού αν είστε χεράδες δεν θα χάσετε παραπάνω. Αν δεν είστε τότε δεν σας νοιάζει..Αυτό το θέμα με το θέαμα είναι το πιο παρεξηγημένο πράγμα στους ελληνικούς αγώνες.
Δηλαδή εάν εγώ είμαι ένας απλός αδαής θεατής του στίβου (για παράδειγμα) και βλέπω μια κούρσα των 200m, θα θεωρήσω θέαμα εάν κάποιος αθλητής κάνει και μια τούμπα στην πορεία του, ή θα εκτιμήσω και θα χειροκροτήσω αυτό που έκανε τον καλύτερο χρόνο?? -
Δεν έχεις άδικο. Βέβαια άλλο τα 100μ (dragster) και άλλο τα ραλί. Απλά υπάρχουν και αγωνιζόμενοι που και γρήγοροι είναι και θέαμα δίνουν (βλ. Βωβός, Χ'τσοπάνης...).
Και εκεί -στο θέαμα- είναι που το χώμα δεν έχει αντίπαλο. Γιατί και με ένα μικρό αυτοκίνητο μπορεί να το διασκεδάσει και ο αγωνιζόμενος και ο θεατής. -
Ο χρήστης nik έγραψε:
Δεν έχεις άδικο. Βέβαια άλλο τα 100μ (dragster) και άλλο τα ραλί. Απλά υπάρχουν και αγωνιζόμενοι που και γρήγοροι είναι και θέαμα δίνουν (βλ. Βωβός, Χ'τσοπάνης...).
Και εκεί -στο θέαμα- είναι που το χώμα δεν έχει αντίπαλο. Γιατί και με ένα μικρό αυτοκίνητο μπορεί να το διασκεδάσει και ο αγωνιζόμενος και ο θεατής.Eγω θα ελεγα εξαρταται ποιον θεατη θα ηθελες να διασκεδασεις , Νικο .
Ακομα και στην φουρκετα του Ταξιαρχη , οταν ερχεται πραγματικα γρηγορα καποιος οδηγος , βλεπεις οτι και οι χαβαλετζιδες θεατες βγαζουν κραυγες , σαν αυτες που βγαζουν στην εξοδο απ'τους ,......
-
file niko sumfono apolyta mazi soy, trexo giati to goystaro kai plirono polla gia ayto kai den exo na doso
logariasmo se kanena giato pos pao!!!!!!! -
H photogallery του αγωνα,απο τους φακους του R40
-
Εχτές έλαβα το dvd του Κωστούρου απο τον αγώνα της Θεσσαλονίκης!!!!!! Στα πρότυπα αυτού του Βόλου με άααααπειρα περάσματα !!!!
-
απο rally.g μετα το ΕΛΠΑ-Ιτεα, στις συνεντευξεις.
'Γιάννης Παπαδημητρίου: Στις δύο τελευταίες ε.δ. πήγα φυλαγμένα μια που η διαφορά μας με τον Άρη ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε λάθη. Ευχαριστήθηκα πολύ τον αγώνα αφού είχα πολύ καιρό να τρέξω. Φέτος έκανα μόνο το ράλλυ Arctic και στην Ελλάδα το Θερμαϊκού όπου δεν ευχαριστήθηκα. 'Καλως ξαναγυρισε, αλλα ας του πει καποιος ότι ετρεξε στο ΔΕΘ. Μαλλον μπερδευτηκε, μετα την ενταση του αγωνα κιολας.
Παντως όσοι πηγαν Ιτεα πρεπει να ευχαριστηθηκαν, τυχεροι!
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
απο rally.g μετα το ΕΛΠΑ-Ιτεα, στις συνεντευξεις.
'Γιάννης Παπαδημητρίου: Στις δύο τελευταίες ε.δ. πήγα φυλαγμένα μια που η διαφορά μας με τον Άρη ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε λάθη. Ευχαριστήθηκα πολύ τον αγώνα αφού είχα πολύ καιρό να τρέξω. Φέτος έκανα μόνο το ράλλυ Arctic και στην Ελλάδα το Θερμαϊκού όπου δεν ευχαριστήθηκα. 'Καλως ξαναγυρισε, αλλα ας του πει καποιος ότι ετρεξε στο ΔΕΘ. Μαλλον μπερδευτηκε, μετα την ενταση του αγωνα κιολας.
Παντως όσοι πηγαν Ιτεα πρεπει να ευχαριστηθηκαν, τυχεροι!
Μην ξεχνάς ότι παλαιότερα το ΔΕΘ ήταν χώμα και το Θερμαικού άσφαλτος και υπήρχε και το Μακεδονίας. Αυτά σε παρόμοιες ειδικές με τα δύο πρώτα να εναλλάσσονται σε επιφάνειες όλα αυτά τα χρόνια. Ο καθένας θα το μπέρδευε.. Άσε που είναι και δουλειά του δημοσιογράφου να κάνει διόρθωση στο κείμενο!
Ραλλυ ΔΕΘ 2008