-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάλλον εννοεί 160 τα δύο.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ!!!!!!!!!!ουτε συζητηση παραπανω...εννοειται αμα ειμουν στη θεση του παραπανω φιλου θα τα εβαζα με κλειστα ματια 2 καινουργια μπροστινα προκειμενου να παω σε revalving 4τραδας εφοσον θελει απλα να κανει τη δουλεια του!
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
Μάλλον εννοεί 160 τα δύο.
αν ειναι 160 ευρω και τα δυο οπως σωστα επισημανες γιατι εγω μαλλον το καταλαβα λαθος..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ!!!!!!!!!!ουτε συζητηση παραπανω...εννοειται αμα ειμουν στη θεση του παραπανω φιλου θα τα εβαζα με κλειστα ματια 2 καινουργια μπροστινα προκειμενου να παω σε revalving 4τραδας εφοσον θελει απλα να κανει τη δουλεια του!
Eτσι θα εκανες αν φιλοι και μαγαζατορες σου φωναζαν:
μακριααα! και οτι ουτε εμεις τα αγοραζουμε χοντρικη το ζευγαρι 160Ε και εσυ θα τα παρεις με τοποθετηση+ευθυγραμμιση κομπλε? -
κανε οτι σε φωτισει ο θεος φιλε...και μην το παιρνεις και τοσο προσωπικα!λυσεις παμε να σου προτινουμε και κανεις λες και εγω σου φταιω που σου σκασαν οι αναρτησεις!και αλλαξε και μαγαζατορες καλυτερα...γιατι τα bilstein Β8 sprint gγια peugeot 106 91-03 αυτη τη στιγμη στην αγορα εχουν 353 ευρω ΜΕ ΦΠΑ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!οποτε αλλος παει να σε πιασει κοροιδο και οχι αυτος που σου ειπε 160 to ζευγαρι με τοποθετηση!
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
κανε οτι σε φωτισει ο θεος φιλε...και μην το παιρνεις και τοσο προσωπικα!λυσεις παμε να σου προτινουμε και κανεις λες και εγω σου φταιω που σου σκασαν οι αναρτησεις!σου ειπα παραπανω να μην παραξηγης τον τροπο μου ή δεν στο ειπα?
δεν εχω κατι μαζι σου και σε ευχαριστω! οπως και τον φιλτατο miltella που ασχοληθηκε τοσο
πολυ με το ζητημα μου... -
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
κανε οτι σε φωτισει ο θεος φιλε...και μην το παιρνεις και τοσο προσωπικα!λυσεις παμε να σου προτινουμε και κανεις λες και εγω σου φταιω που σου σκασαν οι αναρτησεις!και αλλαξε και μαγαζατορες καλυτερα...γιατι τα bilstein Β8 sprint gγια peugeot 106 91-03 αυτη τη στιγμη στην αγορα εχουν 353 ευρω ΜΕ ΦΠΑ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!οποτε αλλος παει να σε πιασει κοροιδο και οχι αυτος που σου ειπε 160 to ζευγαρι με τοποθετηση!Ποιός τα πουλάει τόσο; Γιατί κυκλοφορούν 'Bilstein' παραεισαγωγής από ανατολικό μπλοκ και Κίνα. Ό,τι μοσχοπουλάει και έχει καλή φήμη δυστυχώς κάποια στιγμή παραεισάγεται από άγνωστες (άρα μη αξιόπιστες) πηγές.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Ποιός τα πουλάει τόσο; Γιατί κυκλοφορούν 'Bilstein' παραεισαγωγής από ανατολικό μπλοκ και Κίνα. Ό,τι μοσχοπουλάει και έχει καλή φήμη δυστυχώς κάποια στιγμή παραεισάγεται από άγνωστες (άρα μη αξιόπιστες) πηγές.
αυτη ειναι η κανονικη τους τιμη!540 ευρω τα ειχε παρει οπως γραφει στο πρωτο post μαζι με H&R ελατηρια!τα Η&R εχουν καμια 140 ευρω οποτε 400 ευρω περιπου τα πληρωσε τα bilstein sprint...αυτη τι στιγμη για pug 106 απο Αγγλια μαζι με μεταφορικα το κοστος αγγιζει τα 320 ευρω..μπες στο παρακατω site και δες το αμα θες:
http://www.demon-tweeks.co.uk/products/ ... LSB36-1526
απο Ελλαδα αν θες να στο στειλω με pm να το τσεκαρεις!
-
Τιμή από Αγγλία; Δηλαδή από Γερμανία θα βγαίνουν και φτηνότερα!
-
mitella επειδη αυτο το διαστημα δεν εχω οικονομικες δυνατοτητες θα τα βαλω με τα ηδη υπαρχον ελατηρια
που οπως ειπες μπορουν να δουλεψουν, ομως βλεπω τα αμορτισερ να σκανε απο την προτη μερα!δεν νομιζω να γινει σωστη δουλεια, το αμορτισερ θα τερματιζει στην προτη λακουβα που θα βρω...
δεν μου εβαλε κανεις ιδεες μονος μου το σκευτικα.. εγω παντος πραγματικα σκευτομαι να τα βαλω
γιατι και το αμαξι δεν μου δινει περιθωρια να το καθυστερισω!!! αν και πολυ βοβαμαι οτι θα απογουτευτω.Εκτος βεβαια αν μπορεις να μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να δουλεψουν? αυτα λογικα πρεπει να
εχουν μακρι καλαμι και εγω δεν ξερω ποσους ακριβως ποντους ειναι χαμηλωμενο το αμαξι μου...
θεωρητικα ειναι 3π. ειναι ομως μετα απο τοσα χρονια?ηδη οι κραδασμοι ακομα και απο την πιο μικρη λακουβα περνανε στο σασι...γιατι τα αμορτισερ
πρεπει να ειναι μονιμος τερματισμενα! και φυσικα οι καταπονισεις ειναι τεραστιες! (τελευταια φορα
που εκανα service.. μου ειπαν οτι εφοσον εχω σκοπο να αλλαξω αμορτισερ τοτε να φροντισω μαζι
να αλλαξω και ψαλιδια γιατι τα υπαρχον τα εχω βγαλει σχεδον εκτος μαχης.) -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Τιμή από Αγγλία; Δηλαδή από Γερμανία θα βγαίνουν και φτηνότερα!δυστυχως οχι και το θεμα ειναι το εξης...οι Γερμανοι οτι ειναι περαν 5 ετιας δεν πολυασχολουνται εκτος απο Full stock range που υπαρχει για παλαιοτερα Golf(γενικα Vag) και BMW για peugeot,renault,κτλπ δεν θα βρεις κατι η θα δυσκολευτεις παρα πολυ να το βρεις και αντε να πετυχεις και Γερμανο να μπορεσεις να συνενοηθεις! !απεναντιας οι Αγγλοι εχουν αυτη την Ελληνικη 'φιλοσοφια' να κρατουν για ανακατασκευες και tunning αμαξια και περαν 10 ετιας κυριως peugeot(106,206,306,406), Renault(5,clio I,clio II), Opel(corsa) και Ford(escord και fiesta) εκει βρησκεις οτι θες!και σε καλες τιμες!το θεμα ειναι η λιρα και τα μεταφορικα!μετα το Πασχα που η λιρα ειχε ψιλοπατωσει για το clio μου και το 5αρι εφερα απο Αγγλια τα απειρα ανταλλακτικα σε τιμες 'φτωχειας' για τα Ελληνικα δεδομενα...οι Γαλλοι ειναι αρκετα φτηνοι-και στα μεταφορικα-αλλα...εκει να δεις μπαχαλο με τη συνενοηση.....
-
Miltellas δεν εχεις διαθεση να με καθησυχασεις?
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
mitella επειδη αυτο το διαστημα δεν εχω οικονομικες δυνατοτητες θα τα βαλω με τα ηδη υπαρχον ελατηρια
που οπως ειπες μπορουν να δουλεψουν, ομως βλεπω τα αμορτισερ να σκανε απο την προτη μερα!δεν νομιζω να γινει σωστη δουλεια, το αμορτισερ θα τερματιζει στην προτη λακουβα που θα βρω...
δεν μου εβαλε κανεις ιδεες μονος μου το σκευτικα.. εγω παντος πραγματικα σκευτομαι να τα βαλω
γιατι και το αμαξι δεν μου δινει περιθωρια να το καθυστερισω!!! αν και πολυ βοβαμαι οτι θα απογουτευτω.Εκτος βεβαια αν μπορεις να μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να δουλεψουν? αυτα λογικα πρεπει να
εχουν μακρι καλαμι και εγω δεν ξερω ποσους ακριβως ποντους ειναι χαμηλωμενο το αμαξι μου...
θεωρητικα ειναι 3π. ειναι ομως μετα απο τοσα χρονια?ηδη οι κραδασμοι ακομα και απο την πιο μικρη λακουβα περνανε στο σασι...γιατι τα αμορτισερ
πρεπει να ειναι μονιμος τερματισμενα! και φυσικα οι καταπονισεις ειναι τεραστιες! (τελευταια φορα
που εκανα service.. μου ειπαν οτι εφοσον εχω σκοπο να αλλαξω αμορτισερ τοτε να φροντισω μαζι
να αλλαξω και ψαλιδια γιατι τα υπαρχον τα εχω βγαλει σχεδον εκτος μαχης.)
Αλλαγή εμπρόσθιων αμορτισέρ - Το χρονικό