-
......
D. Degleris
-
Δεν ειναι δυνατόν!!!
Είχα κάποιες μέρες να μπω και βλέπω πάνω-πάνω αυτήν την ειδηση...
RIP... -
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ.....
-
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ
-
Πολυ κριμα... ..Θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια και τους φιλους του Νικου......
τετοιες στιγμες,απλα δεν εχεις λογια........Γιωργος Γρινιεζακης
-
ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
-
ΒΛΑΧΟΣ FOR EVER ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ
-
Απωλεια για το σπορ και για ολους μας...
Θερμα συλληπητηρια στους δικους του.
Χ.Π. -
Νικόλα απο την 1η ανάβαση κύμης που σε γνώρισα τα λεγαμε συνεχεια και τελευταία ακομα πιο συχνα στον βασίλη που ερχόσουνα.Θα μας λείψει το γελιο σου, το καλαμπουρι σου,και η καλή παρέα σου στους φτωχούς ελληνικούς αγώνες,που τους έκανες για μένα και όσους σε γνωρίζαμε προσωπικά ακόμα πιο φτωχοτερους.Καλό ταξίδι φίλε μου Νίκο.
-
Καλο ταξιδι φιλε...
-
Ο ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΔΙΚΑ ,ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!
-
Φίλε Νίκο
Δυστυχώς όταν το έμαθα ότι δεν βρίσκεσαι πλέον κοντά μας πραγματικά δεν μπόρεσα να το πιστέψω. Κρίμα που ένας οδηγός σαν εσένα με ήθος και αξιοπρέπεια, που πάντα επικοινωνούσες μαζί μου για να με ενημερώσεις για τους αγώνες που θα τρέξεις, έφυγες τόσο πρόωρα από το χώρο που πραγματικά αγαπούσες.
Εύχομαι οι δυο σου οικογένειες (οι συγγενείς σου και οι φίλοι σου από τους αγώνες) να σε θυμούνται ως ένα χαμογελαστό παλικάρι που έκανε το χόμπι του και ζούσε για να τρέξει στον επόμενο αγώνα…Υ.Γ. Κρίμα και στην ΕΛΠΑ που δεν εξέδωσε ούτε μία συλλυπητήρια ανακοίνωση…
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
-
Ο χρήστης Saribalidis έγραψε:
Υ.Γ. Κρίμα και στην ΕΛΠΑ που δεν εξέδωσε ούτε μία συλλυπητήρια ανακοίνωση…
+1
-
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΣΥΜΒΑΝ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE.ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΝΙΚΟ...ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΟ BUGET ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
-
Στις 14/09 και ώρα 10:45 το πρωί θα γίνει το μνημόσυνο του Νίκου στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλη στο Περιστέρι για όσους φίλους θέλουν να έρθουν.
Για οποιαδήποτε πληροφορία στο 6940829307 -
Το ετήσιο μνημόσυνο του Νίκου Βλάχου θα γίνει στις 2 Αυγούστου και ώρα 11:00π.μ. στο νεκροταφείο του Αγ. Βασιλείου στο Περιστέρι.
Νίκος Βλάχος