-
Καταγγελω οτι δεν πηρε μεταλιο για 1/100 του δευτερολεπτου η επισημη εκπροσωπος του φορουμ στα 200 μ. γυναικων, Muna Lee.
-
Οι της ΕΡΤ ενω παιζει ο Κρεανγκα με τον Κινεζο νουμερο2 στον κοσμο για τους 16 στο πινγκ πονγκ αυτοι δειχνουν ρυθμικη και χαντμπολ.Πηρα τηλεφωνο και τους ξεχεσα. Μου ειπαν οτι και αλλοι τους ξεχεσαν και οτι το Πεκινο κανονιζει τη ροη του προγραμματος Ρε δε πα να μαμηθειτε κοπροσκυλα.
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Οι της ΕΡΤ ενω παιζει ο Κρεανγκα με τον Κινεζο νουμερο2 στον κοσμο για τους 16 στο πινγκ πονγκ αυτοι δειχνουν ρυθμικη και χαντμπολ.Πηρα τηλεφωνο και τους ξεχεσα.** Μου ειπαν οτι και αλλοι τους ξεχεσαν** και οτι το Πεκινο κανονιζει τη ροη του προγραμματος Ρε δε πα να μαμηθειτε κοπροσκυλα. -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Οι της ΕΡΤ ενω παιζει ο Κρεανγκα με τον Κινεζο νουμερο2 στον κοσμο για τους 16 στο πινγκ πονγκ αυτοι δειχνουν ρυθμικη και χαντμπολ.Πηρα τηλεφωνο και τους ξεχεσα. Μου ειπαν οτι και αλλοι τους ξεχεσαν και οτι το Πεκινο κανονιζει τη ροη του προγραμματος Ρε δε πα να μαμηθειτε κοπροσκυλα.Τωρα παιζει;; Αφου λεγανε για 9 το βραδυ...
Πως τα κανονιζει το Πεκινο;;; Αφου ολους τους Ελληνες αθλητες του βλεπουμε παντα
εδιτ―
Φυσιολογικος αποκλεισμος με 4―0 για τον Κρεανκα.
Παντως το πρωι ειδα εναν απο τους καλυτερους αγωνες -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Οι της ΕΡΤ ενω παιζει ο Κρεανγκα με τον Κινεζο νουμερο2 στον κοσμο για τους 16 στο πινγκ πονγκ αυτοι δειχνουν ρυθμικη και χαντμπολ.Πηρα τηλεφωνο και τους ξεχεσα. Μου ειπαν οτι και αλλοι τους ξεχεσαν και οτι το Πεκινο κανονιζει τη ροη του προγραμματος Ρε δε πα να μαμηθειτε κοπροσκυλα.
Τωρα παιζει;; Αφου λεγανε για 9 το βραδυ...
Πως τα κανονιζει το Πεκινο;;; Αφου ολους τους Ελληνες αθλητες του βλεπουμε παντα
εδιτ―
Φυσιολογικος αποκλεισμος με 4―0 για τον Κρεανκα.
Παντως το πρωι ειδα εναν απο τους καλυτερους αγωνεςΤο πρωι εκανε πραγματι φοβερο αγωνα και περιμενα να τον δω με το Νο2 το απογευμα, αλλα η ΕΡΤ εδειχνε ρυθμικη(με τον Κωσταλα να σχολιαζει ποσο ομορφες ειναι οι κοπελιτσες) ενω η ΕΤ3 εδειχνε χαντμπολ γυναικων Στο κλασιμο τον Κρεανγκα που στο φιναλε αγωνιζεται τοσα χρονια με διακρισεις καθαρος. Κοπροσκυλα της κρατικης τηλεορασης Καθε 2 λεπτα ''διακοπτουμε για διαφημισεις'' Πώς θα βγουν τα εισιτηρια και τα εξοδα διαμονης οσων κοπριτων της ΕΡΤ πηγαν στο Πεκινο;
-
Πάντως ο Κωστάλας είπε ότι υπάρχει ρυθμική γυμναστική και για 'άνδρες'
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πάντως ο Κωστάλας είπε ότι υπάρχει ρυθμική γυμναστική και για 'άνδρες'φυσικά και υπάρχει
Youtube Video -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Οι της ΕΡΤ ενω παιζει ο Κρεανγκα με τον Κινεζο νουμερο2 στον κοσμο για τους 16 στο πινγκ πονγκ αυτοι δειχνουν ρυθμικη και χαντμπολ.Πηρα τηλεφωνο και τους ξεχεσα. Μου ειπαν οτι και αλλοι τους ξεχεσαν και οτι το Πεκινο κανονιζει τη ροη του προγραμματος Ρε δε πα να μαμηθειτε κοπροσκυλα.το είχε το ματσάκι. το είδα.
πως δεν το είδες εσύ?
βέβαια το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
το είχε το ματσάκι. το είδα.
πως δεν το είδες εσύ?
βέβαια το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.Το έδειξε γύρω στις 6 το απόγευμα και τέλειωσε 7 παρά.
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
πως δεν το είδες εσύ?
βέβαια το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.Το έδειξε γύρω στις 6 το απόγευμα και τέλειωσε 7 παρά.
Το είδα κι εγώ. Αλλά έχω μια απορία. Πρέπει να γινόταν ταυτόχρονα σε διπλανό τραπέζι κι άλλος αγώνας
και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρον, γιατί οι θεατές είχαν στραμμένα τα μάτια τους σε άλλο σημείο κι όχι στο τραπέζι του μεταδιδόμενου σε εμάς αγώνα και ακουγόντουσαν αρκετές φωνές επιδοκιμασίας.
Μήπως γνωρίζει κάποιος πιος αγώνας ήταν; -
Πάντως η ανασκόπηση 10-12 το βράδυ, σου δίνει την κύρια ιδέα για την μέρα που πέρασε, ποιοι πήραν μετάλλια, απλά δεν έχει την χάρη του 'ζωντανού'
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πως δεν το είδες εσύ?
βέβαια το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.το εδειξε κατα τις 6 το απογευμα κονσερβα.Ο αγωνας εγινε στις 4....
-
Ματσαρα τωρα στο βολει ανδρων
Ημιτελικος ΗΠΑ-Ρωσια 2-1Ο νικητης παιρνει προκριση στον τελικο και Αμπαχαζια-Ν. Οσετια.
Με τις ΗΠΑ γαμουν και δερνουν Στανλεϊ και Μπολ ,
ενω μπαινει λιγο και ο Χοφ. Α ρε Γκρεο, περασμενα μεγαλεια... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ματσαρα τωρα στο βολει ανδρων
Ημιτελικος ΗΠΑ-Ρωσια 2-1Ο νικητης παιρνει προκριση στον τελικο και Αμπαχαζια-Ν. Οσετια.
Με τις ΗΠΑ γαμουν και δερνουν Στανλεϊ και Μπολ ,
ενω μπαινει λιγο και ο Χοφ. Α ρε Γκρεο, περασμενα μεγαλεια...2-2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2-2
Κι εγω με τους Ρωσους ειμαι
Απλα, δεν ξεχνω τις παλιες αγαπες (λογω Ηρακλη) -
3-2
-
Σημερα οι ημιτελικοι του μπασκετ.
Στις 15:00 Ισπανια-Λιθουανια
Στις 17:15 Αργεντινη-ΗΠΑ -
Τι εκαναν παλι οι Τζαμαϊκανοι στα 4Χ100;;;
3 χρυσα με 3 παγκοσμια ρεκορ. Ο τυπος ή ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο ολων των εποχων ή εξασφαλιζει τετοιες διαφορες γιατι οι υπολοιπο γλιστραν στην ντοπα, που τρεχει απο τα μπατζακια του...
-
Σύμφωνα με αρχαιοελληνικό (προ 2004 μ.Χ.) ρητό 'Είσαι ντοπαρισμένος αν σε πιάσουν'.
-
Το ξεφτίλισαν το παγκόσμιο ρεκόρ στην σκυταλοδρομία 4Χ100 και άντε γεια. Αν είχαν 4 Μπολτ, πόσο θα έσπαζαν τα χρονόμετρα ???
Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008