-
H Ισπανία προχωράει σε γενναίες αλλαγές για την μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου.. μια από αυτές είναι η καθιέρωση ανώτατου ορίου 80km/h στους αυτοκινητόδρομους!!!
Είναι λίγο τραβηγμένο, τι λέτε; -
H Ισπανία προχωράει σε γενναίες αλλαγές για την μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου.. μια από αυτές είναι η καθιέρωση ανώτατου ορίου 80km/h στους αυτοκινητόδρομους!!!
Τα υπόλοιπα μέτρα 'ίσως' καλά αλλά όχι αρκετά.
Για το όριο ταχύτητας?
3 πράγματα ...- Κάτοχος Smart έφαγε κλήση για υπερβολική ταχύτητα ...
- Αγοραστής ολοκαίνουριου Cupra συνελήφθει έξω απο την αντιπροσωπία ...
όσο για το όριο των 40 χλμ εντός πόλης ... - Αυτός που θα διασχίσει την Κηφισίας στην Αθήνα ή την Μ. Αλεξάνδρου εδω πάνω με 40 ... μάλλον θα είναι η τελευταία του φορά που κυκλοφορεί ...
Μάλλον εισπρακτικό το μέτρο ... έχουν και εκεί οικονομικά προβλήματα.
-
οι ισπανοι εχουν κλεισει ή κλεινουν συμφωνια με βενεζουελα για να παρουν αρκετα φθηνα το βαρελι..
100 $ νομιζω για 10.000 βαρελια τη μερα..αυτα με τα χαμηλα ορια μου φαινονται λιγο χιπικα... σε λιγο θα μας βαζουν οι οικολογοι να κανουμε drum circle πινοντας μπαφους για να κατευνασουμε τη φυση
οσο για το οικονομικο του θεματος,δε κοιτανε να μαζεψουν τους κερδοσκοπους δεσμευοντας τα αποθεματα των ηλιθιων που φορανε τραπεζομαντιλα στο κεφαλι και να τα μοιρασουν στις πολιτισμενες δυτικες κοινωνιες??ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να εχουν χωρα και να τιμολογουν το πετρελαιο????
μιλαμε για ατομα που φορανε τραπεζομαντηλα!!!!
(μαλλον οι ιδιοι που μας εδωσαν κι εμας το δικαιωμα να ειμαστε χωρα )και γιατι οδηγουν οι κινεζοι???? δηλαδη αφου μαθανε το κρεας,τωρα μου θελουν και αυτοκινητα???θα μας πεθανουν ολους δηλαδη???
επισης τα αυτοκινητα παραγουν μονο ενα 7% του συνολικου C02 του πλανητη...ας σταματησει αυτη η πιπιλα με τα καυσαερια και ας ξυπνησουν ολοι αυτοι που την εχουν δει οικολογοι και πανω στην εξαρση του ομοφυλοφιλικου παθους τους ξεφραγκιαζονται για να παρουν prius ...
και ενα τελειως για το τελος,μη δινετε λεφτα σε τηλεμαραθωνιους...τα λεφτα των σεισμοπληκτων του '99 ειναι ακομα δεσμευμενα στις τραπεζες....
-
Ντάξ στάνταρ κάνεις πλάκα περι κινέζων και πράιους ή έχεις χτυπήσει μπάφους πρωινιάτικα δεν παίζει αλλιώς...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ντάξ στάνταρ κάνεις πλάκα περι κινέζων και πράιους ή έχεις χτυπήσει μπάφους πρωινιάτικα δεν παίζει αλλιώς...απλως εχω να κοιμηθω κανα 18ωρο....
επισης σιχαινομαι οποιοδηποτε ειδος ναρκωτικου -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ντάξ στάνταρ κάνεις πλάκα περι κινέζων και πράιους ή έχεις χτυπήσει μπάφους πρωινιάτικα δεν παίζει αλλιώς...
απλως εχω να κοιμηθω κανα 18ωρο....
επισης σιχαινομαι οποιοδηποτε ειδος ναρκωτικουμια χαρα τα λεει και λιγα λεει...
-
Μα είναι γνωστό πως για όλα τα κακά του σύγχρονου κόσμου ευθύνεται το αυτοκίνητο και οι οδηγοί του, τι να λέμε τώρα
-
QsisVTS συμφωνω
απλα το αυτοκινητο ειναι ο πιο ευκολος 'εχθρος' που μπορει να 'χτυπηθει' χαριν της οικολογικης μοδας και υστεριας και συνναμα ο πιο προβεβλημενος και ανουσιος.....
βλεπε η μοδα με τα υβδρικα ενεργοβορα εσγιουβι που που καμαρωνουνε οτι 'ωωω ειναι υβριδικο πςςς και ετσι πρεπει να προσεχουμε το περιβαλλον μπραβο' ενω ακομα και τα υβδρικα αυτα τα οχηματα καταναλωνουν τριπλασια απο ενα κοινο 1.400αρι
ξαφνικα τα τελευταια 2 χρονια θυμηθηκαμε το περιβαλλον -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
QsisVTS συμφωνω
απλα το αυτοκινητο ειναι ο πιο ευκολος 'εχθρος' που μπορει να 'χτυπηθει' χαριν της οικολογικης μοδας και υστεριας και συνναμα ο πιο προβεβλημενος και ανουσιος.....
βλεπε η μοδα με τα υβδρικα ενεργοβορα εσγιουβι που που καμαρωνουνε οτι 'ωωω ειναι υβριδικο πςςς και ετσι πρεπει να προσεχουμε το περιβαλλον μπραβο' ενω ακομα και τα υβδρικα αυτα τα οχηματα καταναλωνουν τριπλασια απο ενα κοινο 1.400αρι
ξαφνικα τα τελευταια 2 χρονια θυμηθηκαμε το περιβαλλονμε τόση πλύση από το «οικολογικό» ΣΚΑΪ τι περίμενες...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απλως εχω να κοιμηθω κανα 18ωρο....
**επισης σιχαινομαι οποιοδηποτε ειδος ναρκωτικου **:protest:Καλα κανεις, μετα την εξαρθρωση της παραγωγης των ζωνιανων πρεπει να εχουν παει οι τιμες στα υψη
-
Ευρισκόμενος στην Γερμανία και μετά από αμέτρητους 'οργασμούς' απολαμβάνοντας τους (ευτυχώς ακόμα αρκετούς) δρόμους χωρίς όριο ταχύτητας, είπαμε να κάνουμε και μια 'βόλτα' προς Στρασβούργο...
Έ μετά την Autobahn, αυτά τα 120 χλμ/ώρα όριο στους γαλλικούς αυτοκινητόδρομους μου φάνηκαν σαν 2 πακέτα Valium μαζεμένα στο στομάχι μου...δεν περνούσε η ώρα να φτάσουμε βρε παιδί μου...
Τώρα με τα υπερηχητικά 80 της Ισπανίας θα πρέπει μάλλον να καβαλάς πλέον κάποιον Αστραχάν για να απολαύσεις την αίσθηση ταχύτητας
Εδώ βρε 80 πιάνει το 50αράκι σκούτερ της κυράς μου...
Φαντάζομαι ότι οι Ισπανοί κάτοχοι Veyron θα κυκλοφορούν πλέον μόνο με την όπισθεν...
-
κατά τ'άλλα ετοιμάζουν supercar:
http://www.ispania.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=237
ουτε το 0-100 δεν θα μπορούν να δοκιμάσουν
Πρότυπο η Ισπανία?