-
Μεγαλο κριμα για τον Μασσα που τους εσβησε ολους σημερα...
Ο Glock συνεχιζει την παραδοση και διαολιζεται μετα απο το ατυχημα με μια 2η θεση!
Ο Κimiσης παλι καλα του φεξε και ειναι ακομα μεσα στο παιχνιδι. Ενα φναλε σαν το περσινο και ολα γινονται.. -
Για τον FM μόνον ένα πράγμα.... σήμερα έδειξε ότι τουλάχιστον στο στεγνό δεν έχει κάνενα πρόβλημα με κανέναν.
Για τον HK και μόνον ένα πράγμα μπράβο!
Για τον TG και την Toyota και πάλι μόνον ένα πράγμα. ΜΠΡΑΒΟ.
Για τον KR τι να πει κανείς.... Θυμίζει Δημόσιο Υπάλληλο ώρες ώρες...
Για τη Φερράρι είναι το 2ο λάθος με τους κινητήρες στους τελευταίους 4 αγώνες. Το 1ο το πλήρωσε μόνον ο KR που έχασε την 1η θέση από τον FM. Σήμερα αυτό το λάθος έλαχε να είναι μοιραίο για τον FM.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εντελώς άκυρος ο αγώνας... Μόνο ο Glock από τους πρωτοπόρους είχε εμφάνιση άψογη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.δηλ ο Μασσα δεν είχε; ή εννοείς από τους τερματίζοντες 3 πρώτους;
πάντως αυτά γίνονται όταν «πειράζουμε» τους κινητήρες κυρία Φερράρι ....+20 αλογάκια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εντελώς άκυρος ο αγώνας... Μόνο ο Glock από τους πρωτοπόρους είχε εμφάνιση άψογη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.
δηλ ο Μασσα δεν είχε; ή εννοείς από τους τερματίζοντες 3 πρώτους;
πάντως αυτά γίνονται όταν «πειράζουμε» τους κινητήρες κυρία Φερράρι ....+20 αλογάκια...
Μιλάμε για πολύ urban myth αυτά τα 20 άλογα. Πάνω από 10 δεν είναι με πιο πιθανή τιμή τα 5 άλογα. Τα περισσότερα από αυτά λόγω των λιπαντικών.
Θεωρώ ότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο τότε απλά θα υπάρχαν τόσες διαμαρτυρίες από τους υπόλοιπους που θα είχαν κριθεί παράνομες οι αλλαγές. Εκτός και αν όλοι το έχουν κάνει αλλά η Φερράρι πουλά περισσότερο. Πάντως αν σε επίπεδο τελικής η ιπποδυνάμεις λένε ακόμα κάτι τότε μάλλον η McLaren έχει τον ισχυρότερο κινητήρα.
-
KaragkouniS o Hannibal den 8a kanei party..... Opws to ennoeis pantws.....
-
O HK shmera htan poly sta8eros kai a8oryba kai me ligh tyxh phre thn prwth 8esh.
-
O TG apla diolisthke meta to atyxhma kai odhghse para poly kala. (mporei bebaia kai na ton epiase kana kopsimo apo thn trofiklh dhlhtiriash poy eixe meta poy bghke apo to nosokomeio... )
-
Gia ton KR 8a symfwnhsw me ton k. Xrhsto. Dhmosios ypallhlos.
-
Krima gia ton Massa poy toy espase to moter 3 gyroys prin to telos. 8a eixame allo prwtoporo sthn ba8mologia kai oi tifosi 8a ekanan party. Kai isws toys aksize ka8ws odhghse poly kala kai se orismenes faseis anoige kata poly to probadisma apo ton LH, syn thn kataplhktikh ekkinhsh poy ekane kai perase sthn 1h strofh. Ekei toylaxiston o poleman edeikse oti skeftetai kai ligo, ef'oson den eixe epilogh dexthke to prosperasma toy tsampoyka apo ton masa ka8ws se allh periptwsh(koinws anwrhmh skepsh klp) 8a htan kai oi dyo an oxi ektws, poly pisw.....
-
Lene oi tifosi gia thn kolofardia toy HK kai phre nikh. Thn kolofardia me ta SC se prohgoymenoys agwnes omws? Thn kolofardia poy esakese to lastixo toy LH kai emeine anexlhtos mprosta o massa poy thn pate? An nai... Ftaei o LH kai pws kataponei ta lastixa. (den anteksa na mhn kraksw.... )
Alh8eia h aksiopistia ths super ferrari poy phge?
-
-
Στις περισσότερες πίστες νομίζω η Ferrari έχει την μεγαλύτερη τελική.
Απο κει και πέρα εφόσον η FIA θα ελέγξει όλες τις μηχανές, τζάμπα συζητάμε.
Αν είναι παράνομες θα τιμωρηθούν.Στα του αγώνα, ελαφρώς πιο γρήγορη η Ferrari σήμερα, τυχερός ο Κοβα, εντυπωσιακή πρόοδος των Toyota-Renault και τραγική η BMW.
Φοβερή εμφάνιση από τον Glock. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Δηλαδη τη θεωρεις αναξιοπιστη?
Παντως κριμα για τον Μασα, αξιζε την νικη οσο κανεις σημερα....
-
In order to finish first, first you have to be Finnish
από http://www.formula1.com/news/headlines/2008/8/8196.html
σωστοί....
@ ripper στους τελευταίους αγώνες αλλά και στον Καναδά η Φερράρι δεν ήταν η ταχύτερη της αγέλης.
@ hannibal Από το 2006 με την αποχώρηση του Rorry Byrne το μονοθέσιο δεν είναι αξιόπιστο. Φέτος ήταν εντυπωσιακό ότι δεν υπήρχαν προβλήματα ως και σήμερα.
-
Ο χρήστης Scuderia rosso έγραψε:
Δηλαδη τη θεωρεις αναξιοπιστη?
Oxi aplws mprizwnw ton karagkouniS....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ hannibal Από το 2006 με την αποχώρηση του Rorry Byrne το μονοθέσιο δεν είναι αξιόπιστο. Φέτος ήταν εντυπωσιακό ότι δεν υπήρχαν προβλήματα ως και σήμερα.To kserw apla opws eipa pio panw h8ela na peiraksw ligo ton KaragkouniS....
Apo thn allh, den 8ymamai alla den exei spasei kapoio mono8esio fetos se sxesh me ta prohgoymena xronia....
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
τι να πω ρε φουστη μου τι να πω δηλαδη. Απο το πουθενα οι κωλοφαρδοι περνουνε παλι νικηΜε τη λογική αυτή χρωστάτε καμιά 30αριά εγκαταλείψεις από κινητήρα ακόμα, για να ισοφαριστεί η προγενέστερη 'κωλοφαρδία'.
Οχι αλλο καρβουνο πια, πρεπει να πεσει γερη αναδιωργανωση στην ομαδα. Μα καλα, κανεις δεν ειδε τι επαιζε με την μηχανη; Δεν του ειπαν να κοψει λιγο; Τι διαολο γινεται μωρε γμτ
Έκοψε και παραέκοψε. Κοντά 20 δευτερόπτα σε 15 γύρους έχασε απο τον Kovalainen.
-
Κριμα για τον Μασσα που αξιζε την νικη!!!
Αλλα εχω μια απορια ρε παιδια..Ο κιμι κανει σχεδον μισο τετ α κε..(χανει χρονο)
Μπαινει ο Αλονσο για πιτ.ενα γυρο μετα μπαινει και ο Κιμις...
Και να τα ασχημα!!!!
ο Αλονσο πισω!!!πως? γιατι?
Δεν νομιζω να εκανε τοσο αργο πιτ στοπ ο Ισπανος.
-
Eπιτέλους μια φορά να ατυχήσουν και αυτοί.
-
[quote='Geo f1'
Αλλα εχω μια απορια ρε παιδια..Ο κιμι κανει σχεδον μισο τετ α κε..(χανει χρονο)
Μπαινει ο Αλονσο για πιτ.ενα γυρο μετα μπαινει και ο Κιμις...
Και να τα ασχημα!!!!ο Αλονσο πισω!!!πως? γιατι?
Δεν νομιζω να εκανε τοσο αργο πιτ στοπ ο Ισπανος. [/quote]
νομίζω ότι όντως είχε αργό πιτστοπ - κι ο κιμις πολύ γρήγορο..
άλλο ενδεχόμενο να έμπλεξε στην κίνηση ο ισπανός..
ή όσο βλέπαμε τον κιμι να είχε κι αυτός κανα τετακε ...
γενικά η μετάδοση ήταν για τα μπάζα.
ο ούγγρος σκηνοθέτης έχανε ... -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αλλα εχω μια απορια ρε παιδια..Ο κιμι κανει σχεδον μισο τετ α κε..(χανει χρονο)Μπαινει ο Αλονσο για πιτ.ενα γυρο μετα μπαινει και ο Κιμις...
Και να τα ασχημα!!!!
ο Αλονσο πισω!!!πως? γιατι?
Δεν νομιζω να εκανε τοσο αργο πιτ στοπ ο Ισπανος.
Το γαμότο της υπόθεσης είναι ότι ότι με το που κάνει το λαθάκι ο προδότης, κόλλησε το live timing (μόνο το δικό του) και κανείς δεν έβλεπε χρόνους για να καταλάβουμε τι έγινε.
Λογικά έκανε πολύ γρήγορο in lap και πιο γρήγορο pit stop από τον δις. -
Βρήκα και μια καλύτερη...
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aυτός είναι ο κωλόφαρδος που έλεγες νωρίτερα, ε;
Αλλά καλά να πάθετε, το χάρηκα πολύ.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Aυτός είναι ο κωλόφαρδος που έλεγες νωρίτερα, ε;Αλλά καλά να πάθετε, το χάρηκα πολύ.
εσύ τι λες δεν είναι; 2 κλαταρίσματα του θυμάμαι αλλά δεν τον θυμάμαι να σβουρίζει πουθενά....συν τοις άλλοις του κάτσε στον αγώνα που αυτός δεν πήγε καλά ο αντίπαλος του 3...3...3 γύρους πριν τερματίσει να σκάσει ο κινητήρας του. Τι λες δεν είναι....ξέρω μόνο ο Αλόνσο είναι.
συνέχισε να πιπιλας την καραμελίτσα σου γιατί εγώ Φερράρι δεν είμαι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
συνέχισε να πιπιλας την καραμελίτσα σου γιατί εγώ Φερράρι δεν είμαι.Καραμελίτσα πιπιλάς εσύ και άλλοι πολλοί σε αυτό το φόρουμ που έχετε βαλθεί να βγάλετε το Χάμιλτον άσχετο και κωλόφαρδο. Αλλά έτσι είναι, το δέντρο που καρποφορεί πετροβολούν όλοι.
2 κλαταρίσματα του θυμάμαι αλλά δεν τον θυμάμαι να σβουρίζει πουθενά..
Γιατί απαραίτητο είναι;
Eπίσημο thread: GP Ουγγαριας 2008