-
-
-
-
-
Προκάλεσαν τροχαία ατυχήματα για να ληστέψουν τους οδηγούς
28 Απριλίου 2009, 09:43Πέντε «εικονικά τροχαία» προκάλεσαν τρεις αθίγγανοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, με σκοπό να ληστέψουν τους οδηγούς των οχημάτων.
Οι τρεις δράστες νωρίς το βράδυ έκλεψαν το ιδιωτικό αυτοκίνητο ενός αστυνομικού από τη Νέα Πέραμο (Μεγάλο Πεύκο).Στη συνέχεια, στο δρόμο που οδηγεί από το Μεγάλο Πεύκο στα Μέγαρα, με σκηνοθετημένα τροχαία σταμάτησαν δύο οδηγούς 'ντελίβερι' και τους αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν πάνω τους.
Με την ίδια ακριβώς μέθοδο, λίγη ώρα αργότερα, λήστεψαν ακόμη τρεις οδηγούς -δύο γυναίκες και έναν άνδρα.
Τελικά, τράκαραν το αυτοκίνητο στον μαντρότοιχο του νεκροταφείου Μεγάρων, όπου και το εγκατέλειψαν.
Η Αστυνομία, βοηθούμενη από τις περιγραφές των θυμάτων, αναζητά τους δράστες.
-
-
τι γίνεται , βρε παιδιά, θα νοιώθω τυχερος που δεν κυκλοφορώ, στους δρομους??
-
-
-
Ερώτηση:
Σε πόσες εκατοντάδες μέτρα θα έχουν εξαφανιστεί τα ροδάκια της βαλίτσας και θα σέρνεται στην άσφαλτο; -
Ο χρήστης ambient έγραψε:
Youtube VideoΠραγματικα σωστα λενε οτι η ηλιθιοτητα ειναι απειρη....
-
Προχθές στην Εγνατία Οδό γυρνώντας από Θεσ/νίκη πρίν φτάσω Βέροια, εκεί που πήγαινα κανονικά, βλέπω από το αντίθετο ρεύμα πολύ καπνό!!! Λέω, τι έγινε??? Ανοίγω λίγο το παράθυρο και μυρίζω λαστιχίλα!! Ώπα λέω κάτι γίνεται, κάποιος σβουρίζει, τρακάρισμα κάτι τέτοιο. Σε εκείνο το σημείο είχε χορτάρια ανάμεσα και δεν μπόρεσα να διακρίνω τι έγινε.
-
Αρα τι δουλεια εχεις να γραφεις στο 'Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! ' ?
Αφου δεν ειδες τιποτα.
-
Ότι πιο απίθανο ΔΕΝ έχω δει σε Ελληνικούς δρόμους.
-
Ε εντάξει, που να το γράψω? Μπορεί να μην είδα τίποτα από αυτοκίνητο αλλά είδα καπνό!
-
Οτι πιο πιθανο,εχω δει σε ελληνικους δρομους
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Προχθές στην Εγνατία Οδό γυρνώντας από Θεσ/νίκη πρίν φτάσω Βέροια, εκεί που πήγαινα κανονικά, βλέπω από το αντίθετο ρεύμα πολύ καπνό!!! Λέω, τι έγινε??? Ανοίγω λίγο το παράθυρο και μυρίζω λαστιχίλα!! Ώπα λέω κάτι γίνεται, κάποιος σβουρίζει, τρακάρισμα κάτι τέτοιο. Σε εκείνο το σημείο είχε χορτάρια ανάμεσα και δεν μπόρεσα να διακρίνω τι έγινε.Φιλε το ποστ σου μου θυμισε αυτη τη διαφημιση με τα κρουασαν που λεει ο τυπος
'Οταν ημασταν μικροι γυρναγαμε σπιτι 10 το βραδυ και 10.30 , και 11.00 , και μια φορα γυρισαμε στις 11.30' -
Φορτηγό στρατιωτικού τύπου Β παγκοσμίου πολέμου δεξιοτίμονο σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση τόσο απο άποψη βαφής όσο και απο άποψη λαμαρίνας, κοινώς σαν καινούργιο. Το οδηγούσαν ένα ζευγάρι 60άρηδων - προφανώς Αγγλοι.
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε ελληνικές πίστες:
Mercedes CLC να προσπαθεί να ντριφτάρει σε πίστα κάρτ με το ESP ανοιχτό...
...και μετά με το ESP σβηστό αλλά ήταν μάλλον η 1600 -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φίλε μου, και όμω έχω πετύχει 'φρέσκια' λακούβα πάνω στην γέφυρα στο ύψος του Περιστερίου...και γύρω από αυτή να είναι τα κομμάτια της ασφάλτου που είχαν ξηλωθεί μεγάλα σαν τούβλα!
Τις υπόλοιπες λακούβες...ναι τις ήξερα και εγώ πού ήτανΤις λακουβες στον Κηφισσο τις ξερουν ολοι οσοι ειναι οι τακτικοι χρηστες του δρομου μιας και δεν επισκευαζονται ποτε.
Εχω σταμπαρει μια στο κατεβασμα μετα τη γεφυρα της Αχαρνων απο το 2004 που πηγαινορχομουν Κηφισια.Εεε προχθες την συναντησα ξανα.Οι καλοί φίλοι δεν χάνοντε ποτέ!
A ΝΑ η τρυπουλα
ΒΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ!!!!!!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]