-
-
Ορίστε??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Βλέπω bodykit μόνο τον εμπρός προφυλακτήρα ...ή κάνω λάθος;Και μή μου πείτε πως στο καθρέφτη,δέ έχει τις σακούλες!;!.....Τί λέμε τώρα;...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Βλέπω bodykit μόνο τον εμπρός προφυλακτήρα ...ή κάνω λάθος;Μόνο το bodykit πρόσεξες; Είναι η sport η έκδοση που έχει και σκούπα (σκούπες για την ακρίβεια! )!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Βλέπω bodykit μόνο τον εμπρός προφυλακτήρα ...ή κάνω λάθος;Και μή μου πείτε πως στο καθρέφτη,δέ έχει τις σακούλες!;!.....Τί λέμε τώρα;...και μικροφωνική
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Βλέπω bodykit μόνο τον εμπρός προφυλακτήρα ...ή κάνω λάθος;
Μόνο το bodykit πρόσεξες; Είναι η sport η έκδοση που έχει και σκούπα (σκούπες για την ακρίβεια! )!
...και πρός τα πάνω...να μη'παίρνουν' και νερά!!!!
-
Χτες το απόγευμα στο Χαλανδρι είδα εάν δεινόσαυρο , για την ακρίβεια μια ασπρη Χ5 Μ5 50D!!! Φουλ βοδυ κιτ , 20αρες ζάντες φυμε και οτι εξτρα μπορει να φανταστεί κάποιος... Αν αυτό δεν είναι αποδειξη οτι έχουμε μπει σε τροχιά ανάπτυξης τοτε δεν ξέρω τι μπορει να είναι....
-
Εχτές το βράδυ στο Λουτράκι. Φτάνουμε σε διάβαση, από μακρυά φαίνεται να έρχεται delivery boy (όχι πολύ γρήγορα). 3 από τους μεγάλους και τα 3 πιτσιρίκια που είχαμε μαζί, περνάνε σβέλτα απέναντι και εγώ διστάζω λίγο και αποφασίζω να αφήσω τον ντελιβερά να περάσει. Αφού φτάνει στη διάβαση, σταματάει και μου λέει να περάσω. Την ώρα που περνάω απέναντι του λέω 'ευχαριστώ' και αυτός πετάει το αμίμητο: 'Μη με ευχαριστείτε, έχετε προτεραιότητα' ... έτσι ακριβώς όπως το γράφω
Βράδυ, ντελιβερυ (κάποιας ηλικίας μάλιστα) να σταματάει σε διάβαση και να τονίζει και τα αυτονόητα. Αν δεν είναι αυτό απίθανο ...
-
Σιγα...Αν ημουν εγω στη θεση του, οχι μονο θα γινοταν αυτο που περιγραφεις αλλα θα ειχα και καθρεπτες και θα φοραγα και κρανος (δεν ειμαι ντελιβερας αλλα το μηχανακι ειναι - εχει πισω βαση για κουτι).
-
Κάποιος κλαίει το rallye ή gti του(αν το έχει μάθει μέχρι τώρα) που του το έκλεψε γυφτάκι και το τσούλαγε σε έναν δρόμο με μικρή κατηφόρα προσπαθώντας να το βάλει μπροστά με τα καλώδια. Τελικά το αμάξι πήρε φωτιά και το γυφτάκι πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε!
*ξέρω ότι δεν είναι απίθανο αυτό που περιγράφω αλλά δεν ήξερα που να το γράψω.
-
ηλιοροφη=gti..???
παντως το μπακετ...μπακετη φαση ειναι οτι για κλοπη δεν τον πιανει η ασφαλεια!!!
μονο για πυρος κατι το οποιο το κοβω λιγακι χλωμο.
μακαρι να βρει ακρη ο ιδιοκτητης.
κολογυφτοι... -
σκελετος ποδηλατο είναι αυτό πίσω;
-
ναι!
-
Και να ήταν το μόνο που έκλεψε η συγκεκριμένη ράτσα πάει στο διάλο...εδώ η περιοχή έχει γεμίσει με παρα πολλά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και με πάρα μα πάρα πολλά smart(με τα οποία κυκλοφορούν και πολλά ανήλικα γυφτάκια) τα οποία συνήθως είναι βαμμένα σε μη εργοστασιακό χρώμα...πραγματικά αμφιβάλω αν έστω και ένα δεν είναι κλεμμένο!
-
τσ,τσ!! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! Ρομά λέγονται και οχι γυ.....οι. Δεν φτάνει που έχουν την μεγαλύτερη οικολογική συνείδηση στην χώρα μας,τους κακοχαρακτηρίζουμε και απο πάνω!!! Παω στοίχημα, οτι στον άτυχο ιδιοκτήτη του πεζώ και του ποδηλάτου που είχε πίσω,θα εμφανιστεί κάποιος απο δαύτους και θα του πεί να το φορτώσει για ανακύκλωση και το άλλο το ηλίθιο οριστική διαγραφή.
-
ΗΚ11 θελουν οι κωλογυφτοι...
-
leopard ii
-
Μπα , έχω χειρότερο.... ΑΦΜ
-
τι κριμα, μολις πριν μερικες μερες πεθανε αυτος που ειχε ριξει την ατομικη στο Ναγκασακι.
θα ειχε σιγουρα αποψη περι...εξολοθρευσης εχθρων!! -
Δεν είμαστε ρατσιστές, οι άλλοι είναι γύφτοι !
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]