-
Μηπως δεν σε ειχε δει οτι εισαι απο πριν εκει και σταματημενος (και πανω στη φουρια του/αυτοματισμο να κανει τον ελιγμο) και νομιζε οτι πεταχτηκες αναμεσα απο τα αυτοκινητα του απεναντι ρευματος και σταματησες τελευταια στιγμη επειδη εσυ τον ειδες να ερχεται, ενω δεν ειχες σκοπο να σταματησεις?
-
Ήμουν μέσα από τη διαχωριστική, άντε η μπροστινή μου ρόδα να έβγαινε 20 πόντους από τον προφυλακτήρα του μπροστινού μου αυτοκινήτου. Πίσω μου είχα τη μούρη της αμερικ(λ)ανίας. Δεν του έκανα διαφορά. Βέβαια, αν στα υπόλοιπα σενάρια δίνω πιθανότητες 2%, το δικό σου έχει 10%, οπότε είναι το πιο πιθανό από όλα.
-
Μα δεν εχει να κανει το που ησουν, γιατι αν αυτος οντως δεν σε ειδε (επειδη δεν κοιταγε/προσεχε/βιαζοταν να κανει τη μαλακια του), και για αυτο νομιζε αυτο που ειπα, τοτε το αν ησουν μεσα ή εξω ειναι ασημαντο. Αυτος σε ειδε 'ξαφνικα' 'εκει' και νομιζε οτι πηγαινες να πεταχτεις (μαλλον).
-
Νοικιαρικο Panda στην Ίο. Αυτο που βλεπετε ειναι ενα μειγμα απο πετραδακια και πισσα που εχει στερεοποιηθει στη βαση του ελατηριου...Τουλαχιστον ηταν τετρακινητο, οποτε καποιος το ειχε χρησιμοποιησει as intended...Α, ειχε και σχεδον καινουρια λαστιχα.
-
Συγνώμη είσαι στην Ίο και αντί να βγάλεις καμιά Ιταλίδα (και δεν εννοώ τη fiat ) σκύβεις και βγάζεις το αμορτισέρ;
Μα καλά δε τα πλένουν καθόλου; Φαντάζομαι με ένα πιεστικό θα έφευγε.
-
δεν ειναι θεμα πλυσιματος.Εαν περασεις απο φρεσκο ασφαλτοστρωμενο δρομο συμβαινει να πεταγονται τα χαλικια και να μενουν εκει λογω της πισσας.Χρειαστηκε να περασω με το εταιρικο ,και ειχε γινει ακριβως το ιδιο πραγμα.Μετα απο καιρο ειναι σαν να τα εχεις κολλησει με κολλα,αλλα με λιγη προσπαθεια βγαινουν με το χερι.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Συγνώμη είσαι στην Ίο και αντί να βγάλεις καμιά Ιταλίδα (και δεν εννοώ τη fiat ) σκύβεις και βγάζεις το αμορτισέρ;Μα καλά δε τα πλένουν καθόλου; Φαντάζομαι με ένα πιεστικό θα έφευγε.
1ον ημουν με παρεα , 2ον οσον αφορα τις ηλικιες 17-28 ηταν ολες ΑμερικανοΚαναδοΑυστραλες (απο Ιταλια μερια εβλεπες μονο οικογενειες), 3ον οχι μονο με πιεστικο αλλα ουτε με το χερι και προσπαθεια δεν εφευγε. Ειχαν γινει ολα μια μαζα και ειχαν πετρωσει.
-
σφυροκαλαμο ftw..
-
Σφυρί και καλάμι; Σφυρί από καλάμι;
-
πως λεγαμε φυσοκαλαμο?
ο δαιμων του τυπογραφειου
-
Dimsabas καταλαβαίνεις ότι ήσουν κάργα παράνομος ε;
-
Από πού κι ως πού ήμουν παράνομος; Κι αν ακόμα ίσχυε αυτό, πάει να πει ότι πρέπει να γίνω αλοιφή στους τροχούς του γλήγορου επειδή έπαιζε μικρός φλιπεράκι; Πολύ Kacey διαβάζετε παίδες, με το μαλακό.
-
ε τότε μάλλον δε θα ησουν
-
Γιατι ειναι παρανομος?
-
Είπαμε, τελικά δεν ήμουν.
-
https://www.google.com/maps/@38.062181, ... e0!6m1!1e1
Απιστευτο δε το λες .... αλλα ο τυπος αν δειτε και απο αλλες γωνιες ειναι σε φαση 'οχι ρε πουστη μου τωρα!!!' ....
CLASSIC !!!
-
Γουστάρω ντύσιμο και στυλ!! Μήπως η φώτο να μπεί στο τοπικό του Lapo??
Πάντως ο άνθρωπος έκανε μια καλή πράξη,έριξε λίγο υγρό λίπασμα στο δεντράκι.Τώρα τα συστατικά του λιπάσματος.. -
η corvette που εχει αναφερθει οτι κυκλοφορεί...αναμεσά μας!
το παληκαρι ειναι σε αναπηρικο καροτσακι και ζητημα αν ειναι μεχρι 50 ετων.
επιασα κουβεντα με τον μαστορα (ειχε παει να αλλαξει αμορτισερ) και τον ρωτησα απο ποιον...πολεμο εχει παρει την αδεια αυτη.
μου απαντησε οτι ειναι λογω...Κύπρου! -
Κύπρος...εισβολή 1974. Να ηταν 18 το 74...πάμε πίσω στο 56...τώρα έχουμε 2014...δηλαδή θα έπρεπε να είναι μίνιμουμ 58, όχι σκάρτα 50. Numbers don't add up.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σημερα (Παρασκευή) 10:30 το πρωι αλκοολτεστ.
wtf ?
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]