-
φυσικα γιατι ποτε δεν ξερεις που θα καταληξει αν ειστε και οι δυο οτι να ναι στα μυαλα..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Χερα αν δεν κάνω λαθος εχεις γράψει ότι ασχολείσαι επαγγελματικά με πολεμική τέχνη , ισχύει ;Οχι επαγγελματικα αλλα η προπονηση που κανω ειναι αγωνιστικη. Οι αγωνες που εχω ειναι ερασιτεχνικοι. Με το muay thai συγκεκριμενα 9 χρονια σχεδον τωρα
-
Και παρόλα αυτα θεωρείς ότι μπορείς να αφοπλισεις ψυχασθενη με όπλο , μαχαίρι ;
Κανόνας 1τος όλων όσων ασχολούνται με πολεμικές τέχνες, ποτε δεν τις εφαρμόζουμε στο δρόμο χωρίς σοβαρή αιτία και προφανώς δεν μπλεκουμε σε καυγά αν ο άλλος φέρει όπλο
-
Θα μπεις στην διαδικασία να ψυχολογισεις τον καθυστερηνενο που φέρει όπλο για μια κοκορομαχία στο δρόμο ?
Και θα κάθεσαι να συμμορφωνεις και το κάθε σκουπίδι ξεχωριστά ; Ποιος είσαι ο μπατμαν ;
Αν βγει μαχαίρι κάπου θα καρφωθεί ειναι το πλέον βέβαιο...
Χερα αν δεν κάνω λαθος εχεις γράψει ότι ασχολείσαι επαγγελματικά με πολεμική τέχνη , ισχύει ;Εχμ, ποιο ειναι το βεβαιο και γιατι?
Με ρωτησες κατι πιο πισω (και πιο παλια με κοροιδευατε), οποτε εγω θα ξανακανω την ερωτηση που ειχα κανει πιο παλια. Σε περιπτωση μαχαιρι vs πχ ροπαλο, ή πτυσσομενο γκλομπ (ή αμα θες μιας ρακετας, ενος μπαστουνιου γκολφ, ενος εργαλειου απο αυτα που ειναι για το τζακι), ποιος νομιζεις οτι εχει το πλεονεκτημα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θα μπεις στην διαδικασία να ψυχολογισεις τον καθυστερηνενο που φέρει όπλο για μια κοκορομαχία στο δρόμο ?
Και θα κάθεσαι να συμμορφωνεις και το κάθε σκουπίδι ξεχωριστά ; Ποιος είσαι ο μπατμαν ;
Χερα αν δεν κάνω λαθος εχεις γράψει ότι ασχολείσαι επαγγελματικά με πολεμική τέχνη , ισχύει ;Εχμ, ποιο ειναι το βεβαιο και γιατι?
Με ρωτησες κατι πιο πισω (και πιο παλια με κοροιδευατε), οποτε εγω θα ξανακανω την ερωτηση που ειχα κανει πιο παλια. Σε περιπτωση μαχαιρι vs πχ ροπαλο, ή πτυσσομενο γκλομπ (ή αμα θες μιας ρακετας, ενος μπαστουνιου γκολφ, ενος εργαλειου απο αυτα που ειναι για το τζακι), ποιος νομιζεις οτι εχει το πλεονεκτημα?
Αυτος που ξερει να χειριζεται το μαχαιρι.
Εκτος αν νομιζεις οτι οσοι κουβαλουν μαχαιρια πανω τους το κανουν για να μαζευουν χορτα οταν βρουν ευκαιρια. -
Και παρόλα αυτα θεωρείς ότι μπορείς να αφοπλισεις ψυχασθενη με όπλο , μαχαίρι ;Κανόνας 1τος όλων όσων ασχολούνται με πολεμικές τέχνες, ποτε δεν τις εφαρμόζουμε στο δρόμο χωρίς σοβαρή αιτία και προφανώς δεν μπλεκουμε σε καυγά αν ο άλλος φέρει όπλο
Σιγουρα δεν θα κατσω με σταυρωμενα χερια οπως ο παπακιας στο βιντεο στην πειραιως. Εκει θα γινω επικινδυνος. Μιλαω παντα σωμα με σωμα χωρις κουμπουρια
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Χερα αν δεν κάνω λαθος εχεις γράψει ότι ασχολείσαι επαγγελματικά με πολεμική τέχνη , ισχύει ;
Οχι επαγγελματικα αλλα η προπονηση που κανω ειναι αγωνιστικη. Οι αγωνες που εχω ειναι ερασιτεχνικοι. Με το muay thai συγκεκριμενα 9 χρονια σχεδον τωρα
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Εκτος αν νομιζεις οτι οσοι κουβαλουν μαχαιρια πανω τους το κανουν για να μαζευουν χορτα οταν βρουν ευκαιρια.Το γνωριζεις οτι για να σε βλαψει ενα μαχαιρι, πρεπει να σε ακουμπησει, σωστα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εκτος αν νομιζεις οτι οσοι κουβαλουν μαχαιρια πανω τους το κανουν για να μαζευουν χορτα οταν βρουν ευκαιρια.Το γνωριζεις οτι για να σε βλαψει ενα μαχαιρι, πρεπει να σε ακουμπησει, σωστα?
Κουλός θα είναι ο άλλος;
ή θα εξηγηθείς σαν τον -
Ολοι οι πλακατζηδες εδω μεσα μαζευτηκατε ε? Δεν θα φτασει το χερι του μεχρι το σωμα μου αγαπητε. Ουτε αυτος θα φτασει να πλησιασει κοντα μου. Ξερεις τι σημαινει φουλ επιθεση? Ξερεις τι σημαινει σου ορμαω με ενα ροπαλο και βαραω με ολη μου τη δυναμη με σκοπο να σου τσακισω τα κοκκαλα και το κεφαλι? Ξερεις τι ειναι να προτασσει το χερι με το μαχαιρι και να του το κανεις θρυψαλα? Γιατι ειδικα το τελευταιο, εγω τουλαχιστον το ξερω.
Γιατι η διαφορα μας αγαπητε - και ο λογος που γελας, γιατι δεν καταλαβαινεις για τι σου μιλαω - ειναι οτι εγω κατεβαινω ετοιμος για ολα (και οχι 'αντε παμε και βλεπουμε', ουτε πιστευοντας οτι θα γαμησω τους παντες), ηδη εξοπλισμενος, και βαραω με σκοπο να εξουδετερωσει με τη πρωτη. Και αμα ζησει, εζησε. Και στα @@ μου κιολας
ΥΓ Αν ειναι νιντζα και το πεταξει, εκει εχουμε θεμα.
-
Το ροπαλο ή το κονταρι καλυτερα,πρεπει να ξερεις να τα χρησιμοποιησεις και σε ποια σημεια να χτυπησεις.
Εαν εγω κρατω μαχαιρι και μου επιτεθεις με ροπαλο,με μια απλη κινηση εχω αποκρουσει το ροπαλο και με το αλλο χερι σου εχω μπηξει βαθια το μαχαιρι στην καρδια. -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Το ροπαλο ή το κονταρι καλυτερα,πρεπει να ξερεις να τα χρησιμοποιησεις και σε ποια σημεια να χτυπησεις.
Εαν εγω κρατω μαχαιρι και μου επιτεθεις με ροπαλο,με μια απλη κινηση εχω αποκρουσει το ροπαλο και με το αλλο χερι σου εχω μπηξει βαθια το μαχαιρι στην καρδια.Navy Seals και εσύ;
-
Τι σημαινει αυτο;
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Τι σημαινει αυτο;Καλά κάνεις και το κρύβεις!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι σημαινει αυτο;
Καλά κάνεις και το κρύβεις!!
Τι κρυβω ;
Ρε με δουλευεις; -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Εαν εγω κρατω μαχαιρι και μου επιτεθεις με ροπαλο,με μια απλη κινηση εχω αποκρουσει το ροπαλο και με το αλλο χερι σου εχω μπηξει βαθια το μαχαιρι στην καρδια.Η σημαδευεις το χερι που κραταει το μαχαιρι, ή σημαδευεις κεφαλι.
Για τους υπολοιπους πλακατζηδες ή για αυτους που δεν εχουν παιξει ποτε ξυλο στη ζωη τους και κλανουν μεντες οταν δουν μια λαμα, μπορειτε να δειτε αμετρητα cctv βιντεο στο youtube για να καταλαβαιτε. knife vs bat . Αντε γιατι πολυ χιουμορ μαζευτηκε εδω μεσα.
-
Από το παραπάνω εύκολα συμπεραίνει κανείς οτι δεν έχεις ΚΑΜΙΑ επαφή με πολεμικές τέχνες. Ανάλογα μυαλά είχα και εγώ... 'θα του γ@μησω, θα του δώσω τα @@ στο χέρι κλπ κλπ'
όταν ξεκινούσα καράτε... στα 10...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εαν εγω κρατω μαχαιρι και μου επιτεθεις με ροπαλο,με μια απλη κινηση εχω αποκρουσει το ροπαλο και με το αλλο χερι σου εχω μπηξει βαθια το μαχαιρι στην καρδια.Η σημαδευεις το χερι που κραταει το μαχαιρι, ή σημαδευεις κεφαλι.
Για τους υπολοιπους πλακατζηδες ή για αυτους που δεν εχουν παιξει ποτε ξυλο στη ζωη τους και κλανουν μεντες οταν δουν μια λαμα, μπορειτε να δειτε αμετρητα cctv βιντεο στο youtube για να καταλαβαιτε. knife vs bat . Αντε γιατι πολυ χιουμορ μαζευτηκε εδω μεσα.
Γνωριζεις με ποιον τροπο κραταει ενας εμπειρος το μαχαιρι;
Αν γνωριζες θα ηξερες οτι δεν μπορεις να το χτυπησεις με το ροπαλο. -
EliasT
κυκλοφορουν εκατονταδες βιντεο αυτοαμυνας κλπ κλπ. Δειξε μου ΕΝΑ οπου καποιος αντιμετωπιζει ενα ροπαλο με το ΕΝΑ χερι (αφου θα κανεις αμυνα με το ενα χερι και με το αλλο που κραταει το μαχαιρι, θα καρφωσεις).
Από το παραπάνω εύκολα συμπεραίνει κανείς οτι δεν έχεις ΚΑΜΙΑ επαφή με πολεμικές τέχνες. Ανάλογα μυαλά είχα και εγώ... 'θα του γ@μησω, θα του δώσω τα @@ στο χέρι κλπ κλπ'
όταν ξεκινούσα καράτε... στα 10...Αλλος πλακατζης απο εδω. Για κανε μου μαθημα ρε μεγαλε, πως το συμπερανες.
ΥΓ γιατι ως γνωστον, οσοι βγαζουν ενα μαχαιρι στη μεση του δρομου ειναι αυτοι που εχουν επαφες με πολεμικες τεχνες...
-
Οκ ρε Κέισι, δεν επιμένω, γουστάρεις να το παίζεις ρακετοφορος τιμωρός κανένα πρόβλημα...
PS αλλα Ντάλτον κατάλαβες
όσοι εχουν επαφή με πολεμικές τέχνες γνωρίζουν ότι εχεις τεράστιο ρίσκο όταν μπλέκεσαι σε καυγά με μαχαίρι ... Αλλα το ξαναεγραψα, αν θεωρείς ότι δεν εχεις τίποτα να χάσεις, ποιος είμαι εγω που θα σε αμφισβητησω;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]