-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειδατε που τα οπελ δεν υποστρεφουν;;;Κατι ζεμπεκιες τις ριχνει ομως!Βεβαια ειναι συμμετοχικες οποτε μπορεις να τις πεις και χασαπικο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειδατε που τα οπελ δεν υποστρεφουν;;;Μηπως το στριβει καποιος απο δω μεσα???
-
Είστε off-topic, όλα αυτά πάνε στα 'Ζώα'...
-
Στη μπατσοσυμπεριφορά πάνε.
Είναι σαφές ότι αυτά συμβαίνουν λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς των οργάνων της τάξης προς τους συμμετέχοντες στην πανήγυρη των ψυχασθενών. -
Καιρό ειχα να κανω τοσα dislike μαζεμενα στο youtube.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Απίθανο είναι ότι το Τολέδο μπορεί να παίρνει έτσι τις στροφές βασικά.Κ με το κεντρο βαρους του τοσο υπερυψωμενο λογω των ~80 κιλων μαλακιας που εχει βαλει πανω στην οροφη του .
ΥΓ Οταν εγραψα 'απιθανο', δεν εννοουσα 'καλο' απιθανο. Το διευκρινιζω γιατι με τις απαντησεις μερικων εχω αρχισει να πιστευω οτι ισως καποιοι να καταλαβαν οτι επικροτω αυτο που βλεπουμε στο video...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στη μπατσοσυμπεριφορά πάνε.
Είναι σαφές ότι αυτά συμβαίνουν λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς των οργάνων της τάξης προς τους συμμετέχοντες στην πανήγυρη των ψυχασθενών.Στη μπατσοσυμπεριφορα παει το οτι στη συγκεκριμενη στροφη πολυ συχνα τα φωτα του δρομου ειναι τελειως σβηστα (συσκοτιση μιλαμε) για να αποτρεψουν να τρεχεις. Δηλαδη μονο σε εκεινη τη στροφη κ ενω ο υπολοιπος δρομος ειναι κανονικα φωτισμενος, επικρατει συσκοτιση.
Κατσε κ σκεψου τωρα τι λογικη κουβαλαει στο κεφαλι του ο καθε 'αρμοδιος' κ το κρατος γενικοτερα, για να βρισκει τετοιες 'λυσεις'...
-
-
ρε μλκ τι ειναι αυτο ?
-
Καρναβάλια....
Καλή προσπάθεια, αλλά δεν πιάνει μια μπροστά στους ξεκάθαρους νικητές:
-
-
zorz, με Μανόλη Seicento και Χάρη Fiat Bravo σε έχω άνετα.
-
Γιατί, τον Νικόλα με Avensis που τον βάζεις;
Αυτό το XL πάντως -μαζί με το Max Power- έχουν γίνει 'κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού'...
Άσχετο: παίζει μέσα το ρεφρέν του 'Λόγια Κλειδωμένα' του Παϊτέρη;
-
Είδα λίγο το πρώτο βίντεο που πόσταρε ο ζορζ....
Δεν καταλαβαίνω, τι είναι cool τελικά; Κάπου λένε οι στίχοι ότι πρέπει να φοράμε κράνος (!!!) αλλά μετά δείχνει πολλούς ξεκράνωτους... Έχω μπερδευτεί!
Επίσης σε κάποια φάση λέει ότι κάποιος πέθανε άδικα: γιατί το λέει με παράπονο; Αφού μετά αυτοί κάνουν βλακείες στο δρόμο κι έτσι θα σκοτωθούν και αυτοί κάποια στιγμή. Οπότε τον επιβεβαιώνουν - όντως πέθανε άδικα...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω, τι είναι cool τελικά; Κάπου λένε οι στίχοι ότι πρέπει να φοράμε κράνος (!!!) αλλά μετά δείχνει πολλούς ξεκράνωτους... Έχω μπερδευτεί!Το ανάποδο λέει: 'στη κόντρα δεν φοράμε κράνος στο κεφάλι, εκτός αν θέλεις να σε φωνάζουν καρναβάλι'
και μετά πάει σε αυτό που λες περί σεβασμού στα παιδιά που σκοτωθήκαν -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το ανάποδο λέει: 'στη κόντρα δεν φοράμε κράνος στο κεφάλι, εκτός αν θέλεις να σε φωνάζουν καρναβάλι'Oh, my.
-
καλά 10 σελίδες γράψατε για το σκηνικό;
βρε παίδες όλοι στους ίδιους δρόμους οδηγάμε, το ξέρουμε ότι έχουμε αγανακτήσει και ότι η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο, αλλά τι να κάνουμε να πάρουμε όλοι το νόμο στα χέρια μας;
Κώστα, αν ήμουν εγώ με ασθενοφόρο ή μετέφερα κάποιον δικό μου τραυματία θα το έζμπρωχνα το αμάξι, πιο πολύ χρόνο θα έπαιρνε να το γυρίσω
και όσο για την πεζή περιπολία ποιο το πρόβλημα; επίσης μπορούν να υπάρχουν κ τέτοιοι
η Ζ δεν ε;
-
Kαι τι θα έκαναν η Ζ ή οι ποδηλάτες ρε συ? Θα το έπαιρναν στα στιβαρά τους μπράτσα?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
IMHO φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, επειδή ακριβώς δεν αντιδράμε καθόλου!Νομίζω κάνεις πολύ παρέα με τον Kacey...
-
Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε?
Σημερα το μεσημερι στην πλατεια Ιπποδαμειας (Πειραιας) ενας αποφασισε οτι βαρεθηκε να περιμενει στο κοκκινο, κοιταξε την διασταυρωση, με ειδε να ερχομαι - με πρασινο - με το μηχανακι, κ ξεκινησε. Στην ερωτηση 'γιατι ρε μαλακισμενο περνας με κοκκινο' (ξαναλεω, εσκεμμενο κ μελετημενο το οτι ξεκινησε με κοκκινο, πραγμα που φανηκε κ απο την απαντηση:) μου ειπε 'ετσι γουσταρω, περνα κ εσυ να δουμε ποιος θα κερδισει'.
Υποθετω δεν επρεπε να αντιδρασω ε?
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]