-
Μάλλον πήγαν να κάνουν κάτι τέτοιο και δεν τους βγήκε...
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
απο εδω http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=168503&cid=4
Κι όμως, είναι το πιο περίεργο πραγματικά ατύχημα που συνέβη στους ελληνικούς δρόμους.Πάλι καλά που δεν θρηνήσαμε θύματα… Στις φωτογραφίες, που έστειλε αναγνώστης της zougla.gr, μπορείτε να διακρίνετε μια βάρκα επάνω ακριβώς στην οροφή αυτοκινήτου που κινούνταν στην αντίθετη λωρίδα.
Μάλλον για παρκαρισμένο φαίνεται να είναι.
Στην μπροστινή ρόδα διακρίνεται η αρχή από το τρέϊλερ που βρισκόταν η βάρκα σαν να έχει σφηνωθεί εκεί.Ή έσπασε ο κοτσαδόρο και «ανεξαρτητοποιήθηκε» το τρέϊλερ με την βάρκα ή δεν το είχαν σταματήσει σωστά και τσούλησε στο δρόμο...
-
Πάντως είναι έξοχη διαφήμιση για το 'Κέντρο Θαλάσσιων Σπορ Action'. Το μόνο που λείπει είναι ένας αθλητής θαλάσσιων σπορ μπροστά να καμαρώνει και να κάνει thumbs up.
-
-
Μάλλον το κόλλησε με οδοντόκρεμα, το λέει και η πινακίδα άλλωστε!
-
Το μεσημέρι στη Καλαμαριά, μαυρο Suzuki SX4 με ένα τεράστιο ασημί πέταλο σαν αυτό
μπροστά στο προφυλακτηρα του κάτω απο την μάσκα και την πινακίδα.
Ή Mustang ονειρευεται ή προληπτικός θα είναι!!!
Χρόνια είχα να το δω αυτό το αυτοκόλλητο 'αξεσουάρ'! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το μεσημέρι στη Καλαμαριά, μαυρο Suzuki SX4 με ένα τεράστιο ασημί πέταλο σαν αυτό
Χρόνια είχα να το δω αυτό το αυτοκόλλητο 'αξεσουάρ'!Σε μερσεντες μαζι με 2 μπλε χαντρες το εβλεπα συνεχεια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χρόνια είχα να το δω αυτό το αυτοκόλλητο 'αξεσουάρ'!Σε μερσεντες μαζι με 2 μπλε χαντρες το εβλεπα συνεχεια
Αυτή που είχες στο γκαράζ σου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το έπαθα και εγώ αυτό αλλά την άλλαξα στην εγγύηση...
Μάλλον η μάσκα λειτουργεί σαν ...ηλιακός θερμοσίφωνας το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να ξεραίνεται η κόλλα από την αυξημένη θερμοκρασία στο trophy cabinet...τελικά δεν ήμουν το μοναδικό θύμα!
Μόλις το είδα - για την ακρίβεια μου το έδειξε για να μου κάνει πλάκα ο gatoz- αμέσως κοίταξα την πινακίδα για να δω αν φωτογραφίσατε το δικό μου! -
σημερινό...ωραίος!!!!
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
μπροστά στο προφυλακτηρα του κάτω απο την μάσκα και την πινακίδαΟ kon5?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο kon5? -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
μπροστά στο προφυλακτηρα του κάτω απο την μάσκα και την πινακίδαΟ kon5?
Νεαρά κυρία με μακρυά ξανθά ξεπλεκα μαλλιά!
-
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το έπαθα και εγώ αυτό αλλά την άλλαξα στην εγγύηση...
Μάλλον η μάσκα λειτουργεί σαν ...ηλιακός θερμοσίφωνας το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να ξεραίνεται η κόλλα από την αυξημένη θερμοκρασία στο trophy cabinet...τελικά δεν ήμουν το μοναδικό θύμα!
Μόλις το είδα - για την ακρίβεια μου το έδειξε για να μου κάνει πλάκα ο gatoz- αμέσως κοίταξα την πινακίδα για να δω αν φωτογραφίσατε το δικό μου!Εμένα αυτό το έπαθε ο δεξιός καθρέφτης στο swift..
Φυσικά αλλάχθηκε στην εγγύηση. -
Πρεπει να ειναι ΟΤΙ πιο περιεργο εχω δει στα 11 χρονια που οδηγω:
Κατ'αρχας δεν ειμαι σιγουρος για το τι ειδα, οσο προσεκτικα κ αν το ειδα κ το παρακολουθησα, γιατι ειναι ΤΟΣΟ περιεργο.
Ειμαι με το μηχανακι. Μπροστα μου ειναι 2 μηχανακηδες, ενας με παπακι κ ενας με μικρο ψευδοεντουρο.
α) Ο παπακιας, αλεξισφαιρο γιλεκο πανω απο λευκη πουκαμισα. Αν ειδα καλα οταν τους προσπερασα, εγραφε POLICE μπροστα.
β) Ο εντουρας, μπλουζα 'Ειδικες Δυναμεις' με θυρεο στην πλατη.
Στην δεξια στροφη που ειναι το συμμαχικο κοιμητηριο στο Π. Φαληρο, κ οι δυο μαζι συγχρονισμενα, ναζιστικος χαιρετισμος (υψωση δεξιου χεριου κ κλειστη παλαμη) στο κοιμητηριο.
-
Επίσης: μπλιαχ. Θα ξεράσω.
-
Κλειστή παλάμη, οχι γροθιά ε;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]